Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Εχω εμπειρία από αποκολλήσεις. Σε όλο το πρώτο 3μηνο στα δίδυμα είχα μόνιμα καφέ/ροζ κ έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες. Ο γιατρός μου έδινε έξτρα προγεστερονη κ όλα πήγαν καλά!! Μην αγχώνεσαι, να ξεκουράζεσαι κ όλα θα πάνε καλά!!! 

Τι ώρα θα πας κοριτσάκι μου; Εγώ το χω ξεφτιλίσει με τη διατροφή κ πρέπει να μαζευτώ🤣🤣🤣

Στις 12 έχω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό σαβ/κο! Πώς είστε;; Εγώ κυκλοφορώ με 2 μάσκες στο σπίτι σήμερα 😅 θέλω να καθαρίσω λίγο την κουζίνα πάνω πάνω μην φανταστείτε και δεν αντέχω τη μυρωδιά στο νιπτήρα, τα σφουγγάρια, το σαπούνι, το ψυγείο τίποτα. Μου βρωμάνε τα πάντα! Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για μαγειρική πραγματικά γιατί νιώθω απέχθεια για την κουζίνα χαχαχ. Θα περάσει ελπίζω! 

Αχ πόσο σε καταλαβαινωωω...δεν είσαι η μόνη.. ιδικά σήμερα σηκώθηκα κ με πονοκέφαλο..Μ χει σπάσει τα νεύρα τ βράδυ ξυπνάω κάνα 2 φορές κάθε μέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα κορίτσι μου, εγώ παίρνω κάθε βράδυ και θα παίρνω για όλο το πρώτο τρίμηνο μην αγχώνεσαι βοηθάει ναι τη μήτρα και στη ενισχυση της εγκυμοσύνης τώρα στην αρχή 

Να το πάρω άφοβα δηλαδή έτσι ? Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Πώς σου είπε να τα παίρνεις κολπικά η από το στόμα; Εγώ τα παίρνω κολπικά, ενδεχομένως να παρατηρήσεις περισσότερη νύστα η κούραση λόγω της προγεστερόνης αλλά μπορεί και τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πώς σου είπε να τα παίρνεις κολπικά η από το στόμα; Εγώ τα παίρνω κολπικά, ενδεχομένως να παρατηρήσεις περισσότερη νύστα η κούραση λόγω της προγεστερόνης αλλά μπορεί και τίποτα. 

Από το στόμα μου είπε να παίρνω ένα πρωί ένα βράδυ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε πως είστε σήμερα ! Ήθελα να ρωτήσω ο γιατρός μου έγραψε τα utrogestan ένα πρωί ένα βράδυ για να βοηθήσει μου είπε και να χαλαρώνει η μήτρα επειδή πονάω λίγο ! Δν έχω όμως αίμα ούτε καφέ ! Εσείς έχετε πάρει;

Εγώ παίρνω ένα το βράδυ κολπικά επειδή είχα λίγο καφέ πριν δύο βδομάδες και μου είπε να τα πάρω μέχρι την αυχενική και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπαιρνα δεν είναι κάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Από το στόμα μου είπε να παίρνω ένα πρωί ένα βράδυ 

Εγώ ξέρω πως από το στόμα μπορεί να έχεις πιο έντονες παρενέργειες και ότι κολπικά καλύτερα απορροφάται πιο γρήγορα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Να το πάρεις  μόνο καλό κάνει!! Εμένα όταν μου ξεκίνησε αίμα κ πονοκοιλος πριν λίγο καιρό με βοήθησε και έστρωσα! Είναι προγεστερονη! Απαραίτητη για την εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Τινούλα είπε:

Να το πάρεις  μόνο καλό κάνει!! Εμένα όταν μου ξεκίνησε αίμα κ πονοκοιλος πριν λίγο καιρό με βοήθησε και έστρωσα! Είναι προγεστερονη! Απαραίτητη για την εγκυμοσύνη 

Από το στόμα ίσως έχεις λίγο ζαλάδα όπως λένε και τα κορίτσια 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε πως είστε σήμερα ! Ήθελα να ρωτήσω ο γιατρός μου έγραψε τα utrogestan ένα πρωί ένα βράδυ για να βοηθήσει μου είπε και να χαλαρώνει η μήτρα επειδή πονάω λίγο ! Δν έχω όμως αίμα ούτε καφέ ! Εσείς έχετε πάρει;

καλησπέρα @sofakikaramel! κ εγώ ξεκίνησα εδώ κ 3 μέρες περίπου επειδή όμως είχα λίγο αιματακι... πρωι βράδυ και εγώ τώρα αλλά μου είπε θα το παίρνω για καιρό... προς το παρόν όλα καλά...!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Αχ πόσο σε καταλαβαινωωω...δεν είσαι η μόνη.. ιδικά σήμερα σηκώθηκα κ με πονοκέφαλο..Μ χει σπάσει τα νεύρα τ βράδυ ξυπνάω κάνα 2 φορές κάθε μέρα..

Ωχ κι ο πονοκέφαλος δεν παλεύεται. Αλλά αυτό το πράγμα με τις μυρωδιές δεν υπάρχει! Θύμισε μου πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

Σευχαριστω @annie! μου χαίρομαι να ακούω ότι τα πράγματα πήγαν καλά σε παρόμοιες καταστάσεις!! είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και στην πρώτη δεν είχα τέτοιο θέμα ούτε είχαμε τότε διαγνώσει θρομβοφιλια.... ήταν αρκετά πιο απλή εγκυμοσύνη -αν κ τότε βέβαια δεν το καταλαβαίνα 😅

btw με τα φαγητά κορίτσια έχω κ γω μεγάλο θέμα έχω ναυτίες εδώ και σχεδόν 2 μήνες τώρα nonstop!! μόνο όταν κοιμάμαι δεν έχω... οποτε τρώω όλο βλακειες και φέτα με υδατάνθρακες 😅 γιατί μόνο αυτα με τραβάει να φάω.... για να δούμε πόσο ακόμα θα κρατήσει... έχετε αρχίσει να βλέπετε βελτίωση κάποιες σιγά σιγά? σε ποια εβδομάδα?

Γεια σου κορίτσι μου! Κι εγώ κάνω ενέσεις ηπαρινης λόγω ιστορικού αποβολών και μιας ήπιας θρομβοφιλιας, έχω απλά κάποια γονίδια mthfr. Έπαιρνα και σαλοσπιρ αλλά είχα ένα αιμάτωμα και το διέκοψα. Η αιματολογος επιμένει να το ξεκινήσω ξανά, οπότε από βδομάδα θα δω τι θα μου πει κι η γυναικολόγος. 

Όσον αφορά τις ναυτίες τι να πω, είμαι καλύτερα κάποιες μέρες, μετά πάλι είμαι χάλια. Πάντως δεν έχουν φύγει εντελώς από την 6η βδομάδα τώρα είμαι 10η, αν μυρίσω συγκεκριμένα πράγματα με πιάνει αναγουλα. Απλά δεν είναι το ίδιο έντονο κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι στο 2ο τρίμηνο θα είναι καλύτερα αλλά και πάλι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Στην προηγούμενη πως ήσουν; 

Επίσης κορίτσια, όσες κάνετε ενέσεις ηπαρινης κάνετε και κάθε μήνα εξετάσεις σχετικές; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Κι εγώ κάνω ενέσεις ηπαρινης λόγω ιστορικού αποβολών και μιας ήπιας θρομβοφιλιας, έχω απλά κάποια γονίδια mthfr. Έπαιρνα και σαλοσπιρ αλλά είχα ένα αιμάτωμα και το διέκοψα. Η αιματολογος επιμένει να το ξεκινήσω ξανά, οπότε από βδομάδα θα δω τι θα μου πει κι η γυναικολόγος. 

Όσον αφορά τις ναυτίες τι να πω, είμαι καλύτερα κάποιες μέρες, μετά πάλι είμαι χάλια. Πάντως δεν έχουν φύγει εντελώς από την 6η βδομάδα τώρα είμαι 10η, αν μυρίσω συγκεκριμένα πράγματα με πιάνει αναγουλα. Απλά δεν είναι το ίδιο έντονο κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι στο 2ο τρίμηνο θα είναι καλύτερα αλλά και πάλι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Στην προηγούμενη πως ήσουν; 

Επίσης κορίτσια, όσες κάνετε ενέσεις ηπαρινης κάνετε και κάθε μήνα εξετάσεις σχετικές; 

Εγώ δεν έχω πάει σε αιματολογο..όχι δεν κάνω.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...