Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, καλά είμαστε !!! Εδώ μάλλον στο πρώτο άλμα ανάπτυξης … Εμένα το βράδυ κοιμάται 5-6 ώρες 😱… Μπανάκι όχι μέρα παρά μετά συνήθως.

@annie! μου εσυ το κάνεις μόνη μπάνιο;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

@annie! μου εσυ το κάνεις μόνη μπάνιο;;

Ναι τον κάνω κ μόνη!!! Ιδανικά με τον άντρα μου αλλά δεν προλαβαίνουμε πολλές φορές λόγω κ των μεγάλων οπότε τον έχω κάνει 2-3 φορές μόνη 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ωωω 5-6 ώρες σούπερ! 

Εμείς σήμερα 2 εβδομάδες, έχει από χθες μια μόνιμη σχεδόν γκρίνια. Θηλάζει γκρινιάζει, θέλει να κάνει κακα της και νιώθω ζοριζεται, πάνω μου κοιμάται μόλις την αφήσω γκρινιάζει. Γενικά δεν περνάμε καλα. Υπάρχει περίπτωση να έχει από τώρα κολικούς; Εγώ δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου να πω ότι την ενοχλεί αυτό. 

Μπορεί να ξεκίνησαν ναι. Εαν είναι απόγευμα/βράδυ ψιλό στάνταρ ώρα με διάρκεια μεγάλη το κλάμα, απαρηγόρητο κ παράλληλα τεντώνει ποδαράκια κλπ τότε πολύ πιθανό. Εγω επειδή είχε πονάκια έχω κόψει τα πάντα από λαχανικά (με κολοκύθι κ καρότο τη βγάζω…) κ από φρούτα μπανάνα, μήλο κ αποξηραμένα βερίκοκα. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι τον κάνω κ μόνη!!! Ιδανικά με τον άντρα μου αλλά δεν προλαβαίνουμε πολλές φορές λόγω κ των μεγάλων οπότε τον έχω κάνει 2-3 φορές μόνη 

Μπορεί να ξεκίνησαν ναι. Εαν είναι απόγευμα/βράδυ ψιλό στάνταρ ώρα με διάρκεια μεγάλη το κλάμα, απαρηγόρητο κ παράλληλα τεντώνει ποδαράκια κλπ τότε πολύ πιθανό. Εγω επειδή είχε πονάκια έχω κόψει τα πάντα από λαχανικά (με κολοκύθι κ καρότο τη βγάζω…) κ από φρούτα μπανάνα, μήλο κ αποξηραμένα βερίκοκα. 

Χθες ήταν από αργά απογευμα μέχρι ξημερώματα και σήμερα από πιο νωρίς μέχρι τώρα ακόμα δεν ηρέμησε. Βασικά ανά δέκα λεπτά την πιάνει κλαίει σταματάει και ξανά πάλι. Ενω τρώει αφού φάει και όταν την βάζουμε για ύπνο, θέλει μόνο πάνω μας. Έστειλα και στον παιδίατρο να μου πει αν χρειάζεται να κάνω κάτι και με διατροφή. 

Εσύ είδες διαφορά δηλαδή με αυτά που τρως; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ωωω 5-6 ώρες σούπερ! 

Εμείς σήμερα 2 εβδομάδες, έχει από χθες μια μόνιμη σχεδόν γκρίνια. Θηλάζει γκρινιάζει, θέλει να κάνει κακα της και νιώθω ζοριζεται, πάνω μου κοιμάται μόλις την αφήσω γκρινιάζει. Γενικά δεν περνάμε καλα. Υπάρχει περίπτωση να έχει από τώρα κολικούς; Εγώ δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου να πω ότι την ενοχλεί αυτό. 

Και μεις μια από τα ίδια γενικά είναι καλή αλλά θέλει να ναι αυτοκόλλητο μας 😂 όλη μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εγώ δεν μπορώ μόνη φοβάμαι μην μου πέσει γιατί είναι νευρική...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...