Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

κορίτσι μου καλημέρα!! λοιπόν με έκαψες λίγο με όλα αυτά στην αρχή 🤣 αλλά μετά από 10+ φορές που το διάβασα νομίζω έχω βγάλει μια άκρη τωρα😅 αρα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι πρώτοι 4 περίπου μήνες (κύησης & λοχειας) που είναι και υποχρεωτικοί, θεωρητικά μπορείς να πάρεις ολοκληρο το μισθό σου, λίγο με εφκα λίγο με οαεδ (αναδρομικά) - ακόμα και αν ο εργοδότης δεν πληρώσει τίποτα (δεν έχω συζητήσει ακόμα μαζί τους για το θέμα...)- μετά μπορείς να πάρεις μέχρι 9 μήνες επιπλέον με το βασικό μισθό.. σωστά? τα ένσημα και αυτά που λες τα πιάνω στην ΠΗΤ θα ειμαι full time πάνω από 2 χρόνια στον ίδιο εργοδότη.. αν το καταλαβαίνω σωστά είναι λιγάκι καλύτερα αποτι τα είχα στα κεφάλι μου... Σευχαριστώ πολύ!!!

Σωστά τα κατάλαβες, όχι κορίτσι μου δεν έχεις να συζητήσεις κάτι με τον εργοδότη σχετικά με τα χρήματα που θα πάρεις θέλει δε θέλει είναι τα προβλεπόμενα… Με κάποια καθυστέρηση γιατί το ΙΚΑ δίνει μαζεμένα ένα ποσό για την κυήσεως κ μετά για τη λοχείας. Θέλει να τα ψάξεις λίγο γιατί για όλα αυτά κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση.  Το μόνο που συζητάς είναι το ισόχρονο που σου είπα. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Σε ποια εβδομάδα είσαι?εγώ είμαι στη 14 κ έχει αρχίσει η δυσφορία, πονάει λίγο η κοιλιά μ δεν ξέρω τ έχουν κ άλλες?καλά τη κούραση την έχουμε όλες 

Και εμένα πονάει  και η μέση μου. Είμαι 15η βδομάδα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κάπως καλύτερα σήμερα, ξαναγύρισε η ναυτία 😆 και νόμιζα με είχε αποχωριστεί. Εσύ πώς είσαι κορίτσι;;

Εμένα πονάει πολύ η μέση μου αλλά λένε είναι φυσιολογικό.. όσον  αφορά την ναυτια περιμένω  ένα 2 βδομάδες  να τα ξανά μειώσω να δω αν  φύγει λίγο χαχαχα 

Δημοσίευση

Οποιοι λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση της γυναίκας να μας το εξηγήσουν λίγο 😅 ίσως αναφέρονται στο 2ο τρίμηνο αλλά και πάλι και εσάς που μπήκατε ήδη δεν σας βλέπω πολύ στα φόρτε σας 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Οποιοι λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση της γυναίκας να μας το εξηγήσουν λίγο 😅 ίσως αναφέρονται στο 2ο τρίμηνο αλλά και πάλι και εσάς που μπήκατε ήδη δεν σας βλέπω πολύ στα φόρτε σας 😆

Αγάπη όλα σχετικά είναι! Δεν είναι για όλες μας κάτι ονειρικό σαν περίοδος η εγκυμοσύνη, εγώ ΄'ημουν στο κρεβάτι σχεδόν 7 μήνες και σηκωνόμουν μόνο για τα πολύ βασικά και το γιατρό! Οπότε τη βίωσα πολύ αγχωμένη και μετρούσα τις μέρες και έλεγα, ουφ! Περάσαμε και άλλο σκαλοπάτι! Άξιζε φυσικά η όλη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν φάση να είσαι τόσο περιορισμένη!Με το καλό το μωράκι σου, όλα καλά θα πάνε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αγάπη όλα σχετικά είναι! Δεν είναι για όλες μας κάτι ονειρικό σαν περίοδος η εγκυμοσύνη, εγώ ΄'ημουν στο κρεβάτι σχεδόν 7 μήνες και σηκωνόμουν μόνο για τα πολύ βασικά και το γιατρό! Οπότε τη βίωσα πολύ αγχωμένη και μετρούσα τις μέρες και έλεγα, ουφ! Περάσαμε και άλλο σκαλοπάτι! Άξιζε φυσικά η όλη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν φάση να είσαι τόσο περιορισμένη!Με το καλό το μωράκι σου, όλα καλά θα πάνε!!!
    • Γειά σας κορίτσια, σήμερα η μικρή μου ήταν πολύ ανήσυχη και έμεινε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 ξύπνια, την έβαζα στήθος και έπινε,τώρα της έδωσα και αντλημενο. Κοιμάται εδώ και 3 ώρες περίπου. Κοιμήθηκα και εγώ 2 ώρες δεν άντεχα άλλο και αύριο θα είμαι όλη μέρα μόνη με το μωρό γιατί πάει μονοήμερη με το σχολείο ο μικρος και θα τον συνοδεύσει ο άντρας μου. Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω. Θα δοκιμάσω πρώτα με ένα σεντονακι να δω να μας βολεύει αν και είναι με τις ώρες της αν θα πιασει η όχι στήθος. Δεν τα παρατάω έστω και λίγο την βάζω και βλέπω πως πινει καλυτερα. Το βραδυβδεν θέλει με τίποτα βέβαια.  @Diwni λογικά από αύριο μεθαύριο θα αρχίσει να στρώνει το στήθος σου. Πολύ χαίρομαι για την ανάρρωση σου.  Εγώ σήμερα ακόμα έχω αίμα και πονακια αλλά μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό,για το γρομπαλακι μου είπε πως αν δεν πονάει δεν είναι κάτι και ισως είναι λίπος αν κατάλαβα καλά. Θα το παρακολουθησω και θα πάω να με δει.
    • @Elenaki12 εμενα δ με βόλεψαν ποτε οι αντλησεις. Εβγαζα γτ ειχα υπερ παραγωγη. Η μεγαλύτερη ευκολία ειναι ο θηλασμός. Πάρε ποδια κ θα με θυμηθείς. Καμία σχέση με σεντονακι. Στη μεγαλη μ δ ειχα. Πήρα Στη μικρή γτ τ ειχα δει σε μια φίλη μου. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη βόλτα. Πολύ φυσιολογικό ολο αυτό π βίωσες. Είναι μερες ζόρικες Πολύ. Τ παράξενο θα ήταν να ελεγες μονιμως ολα ειναι τέλεια κ ολα ειναι τέλεια. Η μητρότητα έχει κ τις δυσκολίες της. Πολύ καλα εκανες που βγηκες. Κ καθολου τυψεις να μην έχεις αυτές θα μας φάνε να ξέρεις.  Εγω κορίτσια από την καισαρικη ειμαο τέλεια. Παίζει τελικά να ειναι κ στο χέρι τ γιατρού. Ισως βοήθησε π ότι ήμουν σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Σίγουρα το ότι χθες κοιμηθηκα στο κρεβάτι μου. Καθιστή σχεδον αλλα στο κρεβάτι μου. Σήμερα υποφέρω από τ στηθος μου. Γαλα εχβ νορμαλ για τ μωρο. Δ ειναι δηλ ότι εχω άπειρο κ πετρωνει τ στηθος μου. Είμαι ξεκάθαρο οιδημα. Νομίζω ότι θα μ πεσει από τ βαρος. Ξεκιναει 3 δάχτυλα κατω από την κλειδα και πιάνει ολο τ στηθος μέχρι μασχάλη κ λεμφαδενες. Μίλησα με τη μαια τ γνωστά, ζεστές κομπρεσες μασαζ, ίσα ίσα βγαζω μερικες σταγόνες, δ ειναι ότι αδειάζει τ στηθος, κ μετα κρύες κομπρεσες. Ελπίζω να υποχωρήσει τ πρήξιμο τ επόμενο 24ωρο. Το φουλ γαλα τ βγαζω με τ θήλαστρο κ ηρεμω, στις προηγ εγκυμοσύνες δηλ. Σ αυτήν υποφέρω πραγματικα. Μετα λεω μερικες μερες ακομα υπομονή κ θα αρχίσεις να στρώνεις. Τα κορίτσια ειναι ολη την ώρα πάνω από τ κεφαλι τ μωρου. Ευτυχως τ γλυκό μου κοιμαται αρκετα. Τρίτη πρωί έχουμε παιδίατρο. @Maria98 καποια βιάζεται για 2ο? Η ιδεα μ ειναι? Χαχα
    • Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;
    • Οποιοι λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση της γυναίκας να μας το εξηγήσουν λίγο 😅 ίσως αναφέρονται στο 2ο τρίμηνο αλλά και πάλι και εσάς που μπήκατε ήδη δεν σας βλέπω πολύ στα φόρτε σας 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...