Μετάβαση σε περιεχόμενο

0,200 χοριακή 6 μερες πριν την καθυστερηση

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν αντεξα εκανα χοριακη 6 μερες πρίν να αδιαθετήσω και μου βγηκε 0,200.

τελευταια περιοδος 10/2 με επαφη 16/2 .

Nιωθω ότι κατί δημιουργείται. ημουν σιγουρή οτι θα ήμουν εγγυος. εχει περίπτωση λαθους:; υπαρχει καμια αλλη περίπτωση ιδια με την δικια μου

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν είσαι έγκυος κορίτσι μου, εγώ με καθυστερήσεις η χοριακή μου είναι 1,20 στα φυσιολογικά της. Είναι στον οργανισμό αυτό, ασχέτως εγκυμοσύνης υπάρχει ένας μικρός αριθμός στο αίμα μας. Δεν είναι σε όλους η ίδια τιμή. Για να είναι θετική μια χοριακή θα πρέπει να είναι από 5 και πάνω, για να πεις ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δυστυχώς δεν είσαι έγκυος κορίτσι μου, εγώ με καθυστερήσεις η χοριακή μου είναι 1,20 στα φυσιολογικά της. Είναι στον οργανισμό αυτό, ασχέτως εγκυμοσύνης υπάρχει ένας μικρός αριθμός στο αίμα μας. Δεν είναι σε όλους η ίδια τιμή. Για να είναι θετική μια χοριακή θα πρέπει να είναι από 5 και πάνω, για να πεις ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

6 μέρες πριν την καθυστέρηση, δεν είναι νωρίς για να δείξει κάτι παραπάνω? (δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω) Ίσως δεν έγινε αμέσως η εμφύτευση ή ίσως να έχεις και δίκιο και τελικά το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό.

@melinah μήπως επανέλαβες την χοριακή? τι έγινε τελικά?

Δημοσίευση

Θα φανει, ειναι καπως νωρις. Εμενα μια φιλη μου καπου τοσες μερες πριν την καθυστερηση ειχε καποιες εξετασεις να κανει σε δημοσιο νοσοκομειο και επειδη ηθελαν να ειναι σιγουροι οτι δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης της εκαναν και μια χοριακη η οποια ηταν αρνητικη. Μετα απο μερικες μερες ειχε καφε υγρα και πιστευε οτι αδιαθετει ομως τα υγρα σταματησαν. Εκανε τεστ και βγηκε θετικο, σε λιγες γενναει. Μακαρι να ανεβει η χοριακη σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

6 μέρες πριν την καθυστέρηση, δεν είναι νωρίς για να δείξει κάτι παραπάνω? (δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω) Ίσως δεν έγινε αμέσως η εμφύτευση ή ίσως να έχεις και δίκιο και τελικά το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό.

@melinah μήπως επανέλαβες την χοριακή? τι έγινε τελικά?

Όχι δεν μπήκα στον κόπο να σου πω την αλήθεια! Αφήνω το σώμα να κάνει τη δουλειά του.
Για την ώρα έχει σταματήσει το αίμα που είχα κατά το σκούπισμα, ελπίζω να μην εμφανιστεί ξανά και έχει χαθεί και ο πόνος με το πρήξιμο που είχα στο στήθος. Απλά έχω την αίσθηση ότι μετά την εγκυμοσύνη και την αύξηση των ορμονών τώρα που το στήθος επανήλθε έχει "πέσει" λίγο.. 🥴

Δημοσίευση
στις On 5/3/2025 at 12:48 ΜΜ, ο/η melinah είπε:

δεν αντεξα εκανα χοριακη 6 μερες πρίν να αδιαθετήσω και μου βγηκε 0,200.

τελευταια περιοδος 10/2 με επαφη 16/2 .

Nιωθω ότι κατί δημιουργείται. ημουν σιγουρή οτι θα ήμουν εγγυος. εχει περίπτωση λαθους:; υπαρχει καμια αλλη περίπτωση ιδια με την δικια μου

Είναι πολύ νωρίς κορίτσι μου για να δείξει ακόμα κ η χοριακη. Επαναλαβε σε λίγες μέρες. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...