Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα!
Σε άλλα νέα, είμαι από εχθές με Algofren γιατί έχω τρομερό πόνο κάτω στην δεξιά ωοθήκη. Μάλλον είναι η μέρα της ωορρηξίας και πρώτη φορά με έχει πεθάνει τόσο πολύ στον πόνο.
Με έπιασε το μεσημέρι εχθές μετά τη δουλειά, πήρα 1000ρι depon αλλά δεν μου έκανε τπτ, ούτε που με ακούμπησε μιλάμε.. τελικά αργά το απόγευμα έστειλα μνμ στη γυναικολόγο μου για να τη ρωτήσω τι μπορώ να κάνω και μου σύστησε τα Algofren. Βασικά έκανα εχθές και τεστάκια ωορρηξίας όποτε "το επιβεβαίωσα" κάπως.. Η γιατρός πάντως μου είπε ότι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό και πως είναι επώδυνη συνήθως η πρώτη ωορρηξία μετά από εγκυμοσύνη. Τελικά πήρα algofren και κάπως την πάλεψα.. Ελπίζω να περάσει γρήγορα η πρώτη αυτή περίοδος και να ρθει πολύ γρήγορα η love zone εβδομάδα μας.. 😂
Έχει τύχει σε κάποια κάτι παρόμοιο; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!
Σε άλλα νέα, είμαι από εχθές με Algofren γιατί έχω τρομερό πόνο κάτω στην δεξιά ωοθήκη. Μάλλον είναι η μέρα της ωορρηξίας και πρώτη φορά με έχει πεθάνει τόσο πολύ στον πόνο.
Με έπιασε το μεσημέρι εχθές μετά τη δουλειά, πήρα 1000ρι depon αλλά δεν μου έκανε τπτ, ούτε που με ακούμπησε μιλάμε.. τελικά αργά το απόγευμα έστειλα μνμ στη γυναικολόγο μου για να τη ρωτήσω τι μπορώ να κάνω και μου σύστησε τα Algofren. Βασικά έκανα εχθές και τεστάκια ωορρηξίας όποτε "το επιβεβαίωσα" κάπως.. Η γιατρός πάντως μου είπε ότι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό και πως είναι επώδυνη συνήθως η πρώτη ωορρηξία μετά από εγκυμοσύνη. Τελικά πήρα algofren και κάπως την πάλεψα.. Ελπίζω να περάσει γρήγορα η πρώτη αυτή περίοδος και να ρθει πολύ γρήγορα η love zone εβδομάδα μας.. 😂

Καλημέρα κοπέλα μου αρχικά χαίρομαι που είσαι τόσο θετική και αισιόδοξη.. 

εγώ οπότε κάνω ωορηξία το καταλαβίνω μονάχα απο τον πόνο δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα ουτε υγρα τιποτα.. κι αν εχω επειδη εγω γενικα σε ολο το κυκλο μοναχα στο εσωρουχο δν δινω βαση..

1-2 μερες λοιπον ποναω παρα πολυ σε σημειο που δεν μπορω να κατσω να σηκωθω μα γυρισω πλευρο οταν κοιμαμαι τιποτα σε καθε κινηση με τραβαει..! 
αλλα μετα υποχωρει μονο του..

ισως εσενα να ειναι ακόμγ πιο εντονο επειδή είχες την εγκυμοσύνη οπως σου είπε η γιατρός σου αλλα αυτό δεν το γνωριζω για να σου απαντησω σιγουρα..!

Δημοσίευση

@Σοφία21 εγώ δεν κρατιέμαι να ξέρεις.. με το ζόρι κάνω υπομονή, αναγκαστικά.. 😂 αν μου έλεγε ο γιατρός αύριο μπορείς να πας για την επόμενη ετ θα έτρεχα με χίλια.. αλλά ας όψεται.. 😋
Όπως είπε και η γλυκιά μου φίλη Ελπίδα @Παρασκευαιδου το νινί ή τα νινιά μου θα έρθουν Ιούνιο μήνα.. οπότε μέχρι τότε υπομονή η κυρία Χριστίνα μας..!!! 🤗

Δημοσίευση

Εγώ δεν αδιαθετησα χθες και ενώ το καταλαβαίνω έρχεται έκανα ένα τεστ πρωί πρωί για να μου δώσει μια σφαλιάρα "είπαμε τον άλλο μήνα με το καλό ".

Κιβεγω τελευταίους μήνες έχω πολύ έντονους πόνους ωορρηξιας π ναι μεν πάντα το καταλάβαινα αλλά όχι τόσο έντονα. Το σώμα μας αλλάζει μάλλον με όσα τραβάει..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εγώ δεν αδιαθετησα χθες και ενώ το καταλαβαίνω έρχεται έκανα ένα τεστ πρωί πρωί για να μου δώσει μια σφαλιάρα "είπαμε τον άλλο μήνα με το καλό ".

Κιβεγω τελευταίους μήνες έχω πολύ έντονους πόνους ωορρηξιας π ναι μεν πάντα το καταλάβαινα αλλά όχι τόσο έντονα. Το σώμα μας αλλάζει μάλλον με όσα τραβάει..

κοίτα η αλήθεια είναι ότι γενικά τις ωορρηξίες μου τις καταλάβαινα.. είχα κάτι σαν τσιμπηματάκια πάντα, υποφερτά εννοείται, που δεν είχα και θέμα.. αυτή τη φορά ήταν όμως το κάτι άλλο, το μη φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα γι' αυτό και με ανησύχησε. Το θεωρώ κι εγώ όμως λογικό μετά από ωοληψίες, εγκυμοσύνες και αποξέσεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το σώμα έχει φρικάρει και με τα δίκια του.. σου λέει κάπου ώπα κοπελιά.. από το Δεκέμβριο του 24 μου έχεις τινάξει τα μπουριά. Δεν με άφησες και καθόλου στην ησυχία μου.. 🤣 αλλά εντάξει, είναι θετικό σημάδι και μόνο που ξέρεις ότι το σώμα επανέρχεται και θα ρθει η περίοδος πολύ σύντομα ησυχάζεις.! Μετά τι έμεινε.. άλλες δύο περίοδοι και τσουπ η εμβρυομεταφορά.. 🤗

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

κοίτα η αλήθεια είναι ότι γενικά τις ωορρηξίες μου τις καταλάβαινα.. είχα κάτι σαν τσιμπηματάκια πάντα, υποφερτά εννοείται, που δεν είχα και θέμα.. αυτή τη φορά ήταν όμως το κάτι άλλο, το μη φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα γι' αυτό και με ανησύχησε. Το θεωρώ κι εγώ όμως λογικό μετά από ωοληψίες, εγκυμοσύνες και αποξέσεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το σώμα έχει φρικάρει και με τα δίκια του.. σου λέει κάπου ώπα κοπελιά.. από το Δεκέμβριο του 24 μου έχεις τινάξει τα μπουριά. Δεν με άφησες και καθόλου στην ησυχία μου.. 🤣 αλλά εντάξει, είναι θετικό σημάδι και μόνο που ξέρεις ότι το σώμα επανέρχεται και θα ρθει η περίοδος πολύ σύντομα ησυχάζεις.! Μετά τι έμεινε.. άλλες δύο περίοδοι και τσουπ η εμβρυομεταφορά.. 🤗

Μπορεί να οφείλεται και σε κάποια κυστούλα που δημιουργήθηκε, το έπαθα και εγώ μετά την απόξεση - είχα όμως πάρα πολύ έντονο πόνο πολύ χαμηλά αριστερά (κοντά στο σημείο που ξεκινάει το πόδι). Αλλα γενικά μετά την απόξεση έχω ενοχλήσεις τσιμπήματα κτλ 5 μερες πριν και μετα την ωορρηξια. Περαστικα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, εξαιρετικά νέα..!! Είδες που τελικά, έστω και με δυσκολίες, στο πρώτο σκέλος της εξωσωματικής πήγαν όλα καλά; Και θα πάνε και στο επόμενο της εμβρυομεταφοράς αρκεί να το πιστέψουμε.
Και εγώ στο πρώτο σκέλος τα πήγα εξαιρετικά, άσχετα που έπεσα μάλλον στην περίπτωση του παθολογικού στης πρώτη μου ετ. Τώρα για τη δεύτερη που θα πω στο γιατρό να βάλουμε δύο, ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή.. εξάλλου έχω απόθεμα που προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω όλο. Δεν μπορεί, κάπου μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει το σπόρι το καλό.!

Που χάθηκες και εσύ κορίτσι μου, πως είσαι; Δεν θέλω να μου πέφτεις, διαβάζω τέτοια μνμτα και στεναχωριέμαι μετά.. εδώ δεν έπεσα εγώ που έχασα το μωράκι μου στις 9 εβδομάδες και προλάβαμε να το δούμε κι όλας στον υπέρηχο. Να σου πω ότι μετά την απόξεση σε 12 ημέρες άρχισα να έρχομαι σε επαφή με το σύζυγο γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση όλο αυτό να μας ρίξει και να μας απομακρύνει.. ίσα ίσα μέρα με τη μέρα μας ενώνει ακόμη περισσότερο και δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα ρθει ο καιρός και θα ξαναπάω στην κλινική να βάλω τα επόμενα σποράκια μας στης κοιλίτσα μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά οπότε λέω μόνο πως αυτά θα ρθουνε και θα μείνουμε τέλος! Δεν το διαπραγματεύομαι ότι μπορεί να είναι με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.. το βγάζω από το μυαλό μου.. Το μόνο που παρακαλώ νύχτα μέρα είναι να δώσει ο Θεός.. και έχει ο Θεός για όλους μας..!!!

Κορίτσι μου καλημέρα, έχω διαβάσει πολλές φορές την ιστορία σου και έχω συγκλονιστεί. Πόσα πέρασες και πόσο άντεξες ..
Η δική σου περίπτωση με έκανε να σκέφτομαι αν τελικά αυτή την αποβολή πρέπει να αρχίσω να τη σκέφτομαι περισσότερο ή όχι.
Ο εξωσωματικός χωρίς εξετάσεις πάνω στην πήξη ή μη του αίματος, μου έδωσε μετά την ετ σαλοσπίρ προληπτικά να παίρνω ένα κάθε βράδυ. Όταν στην 5η εβδομάδα η γυναικολόγος μου είδε σάκο και μου είπε πως όλα είναι πολύ καλά, μου τόνισε πως αν δω αίμα τα σταματάω κατευθείαν, και εγώ παραξενεύτηκα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αίμα δεν είχα δει πουθενά. Ώσπου εντελώς ξαφνικά στην πρώτη μέρα τις 6ης εβδομάδας είχα τρελή αιμορραγία. Τεσπά η κύηση έγινε παλίνδρομη εν τέλη στην 9η εβδομάδα, πάμε παρακάτω.
Το δικό μου θέμα τώρα είναι αν έπρεπε όντως να είχα πάρει το σαλοσπίρ ή όχι; Κι αν τελικά αυτό ήταν η αιτία της αιμορραγίας.
Μίλησα με αιματολόγο και σύμφωνα με το ιστορικό μου και σαν πρώτη αποβολή το θεωρεί τυχαίο γεγονός και αυτός και έκρινε πως δεν χρειάζεται να μπω σε τέτοια διαδικασία, δεν υπάρχει λόγος. Της ίδιας άποψης είναι και ο εξωσωματικός, το θέμα είναι όμως αν πρέπει η όχι εν τέλη να παίρνω τέτοια φάρμακα.. και η απάντηση του αιματολόγου ήταν, ότι κρίνει ο εξωσωματικός και το πρωτόκολλο που ακολουθεί, είτε πάρεις είτε όχι δεν θα σε επηρεάσει κάπου στην εγκυμοσύνη μου είπε.
Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω στην επόμενη ετ, είμαι πολύ περίεργη να δω τι γραμμή θα ακολουθήσουμε.

Ναι πραγματικά δεν το περιμέναμε με τπτ όχι γτ ήμασταν απαισιόδοξοι αλλά γτ όλα πήγαν τόσο στραβά από την αρχή αλλά χαλάλι όλα😊 Με το καλό κ εσείς κορίτσι μου να ξανά ξεκινήσετε, είσαι παράδειγμα προς μίμηση πως αντιμετωπίζεις αυτό που σας έτυχε... Κ είμαι σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα πετύχει 🥰🤞

στις πριν 11 ώρες, ο/η Gif-e είπε:

Τα πήγατε εξαιρετικά! Με το καλό κ η εμβρυομεταφορά!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Όλες είστε υπέροχες , δίνετε τόσο κουράγιο σε όλες μας😊

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Σοφία21 εγώ δεν κρατιέμαι να ξέρεις.. με το ζόρι κάνω υπομονή, αναγκαστικά.. 😂 αν μου έλεγε ο γιατρός αύριο μπορείς να πας για την επόμενη ετ θα έτρεχα με χίλια.. αλλά ας όψεται.. 😋
Όπως είπε και η γλυκιά μου φίλη Ελπίδα @Παρασκευαιδου το νινί ή τα νινιά μου θα έρθουν Ιούνιο μήνα.. οπότε μέχρι τότε υπομονή η κυρία Χριστίνα μας..!!! 🤗

😂😂 σε καταλαβαίνω κοριτσι μ αλλα θα περασει νερακι ο καιρος θα δεις τπν αλλο μηνα ειναι και το πασχα και θα ερθει γρηγορα θα δεις κι ολα θα πανε καλα ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Μπορεί να οφείλεται και σε κάποια κυστούλα που δημιουργήθηκε, το έπαθα και εγώ μετά την απόξεση - είχα όμως πάρα πολύ έντονο πόνο πολύ χαμηλά αριστερά (κοντά στο σημείο που ξεκινάει το πόδι). Αλλα γενικά μετά την απόξεση έχω ενοχλήσεις τσιμπήματα κτλ 5 μερες πριν και μετα την ωορρηξια. Περαστικα!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Εννοείται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Θα με δει η γυναικολόγος μετά την περίοδο, οπότε θεωρώ πως αν είναι κάτι θα το μάθουμε σύντομα.
Ελπίζω να μην έχει επηρεαστεί τόσο πολύ ο κύκλος μου και να μην έχω περισσότερα θέματα αργότερα. Γενικά δηλαδή μετά την πρώτη περίοδο οι υπόλοιπες να είναι κανονικά στην ώρα τους. Εγώ πάντα είχα μεγάλους κύκλους και πολλές ημέρες αίμα, οπότε κάπως έτσι θεωρώ πως θα μου πάει και τώρα.. μιλάμε δηλαδή για 30-32 μέρες κύκλο, σταθερό πάντα και με ροή 6-7 ημερών.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Ναι πραγματικά δεν το περιμέναμε με τπτ όχι γτ ήμασταν απαισιόδοξοι αλλά γτ όλα πήγαν τόσο στραβά από την αρχή αλλά χαλάλι όλα😊 Με το καλό κ εσείς κορίτσι μου να ξανά ξεκινήσετε, είσαι παράδειγμα προς μίμηση πως αντιμετωπίζεις αυτό που σας έτυχε... Κ είμαι σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα πετύχει 🥰🤞

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Όλες είστε υπέροχες , δίνετε τόσο κουράγιο σε όλες μας😊

Κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά με το καλό η εμβρυομεταφορά καλοτυχη να ναι ♥️♥️

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου γλυκό εύχομαι όλα τα καλά, αλήθεια..!!! Ο Θεός είναι μεγάλος! Αυτό να λες και αυτό να πιστεύεις..!!! Θα δώσει όταν θέλει και αν θέλει.. σημασία έχει εμείς να είμαστε καλά μέσα μας και να αποδεχτούμε την όποια του απόφαση. Σίγουρα είναι για το καλό μας! & όπως λέει και ο απόστολος Παύλος "Πάντα ισχύω, εν τω ενδυναμούντι με Χριστώ".. Είμαστε πάρα πολύ δυνατές, όλα τα μπορούμε, έχοντας όμως πάντα δίπλα μας το Χριστό. Μόνες μας δεν μπορούμε τπτ να πετύχουμε όσο και να παλεύουμε. Γι' αυτό και η αισιοδοξία μου, γι' αυτό και η χαρά και το πείσμα μου.. γιατί ό ίδιος ο Χριστός ήταν εκείνος που μας είπε «Αιτείτε και δοθήσεται υμίν, κρούετε και ανοιγήσεται».

@Σοφία21 ναιιιι, ευτυχώς έχω πέσει σε περίοδο γιορτών και ούτε θα καταλάβουμε πότε και πως θα περάσει ο καιρός.. κι εγώ πιστεύω σαν νεράκι.. θα ρθει η ώρα και θα λέω αλήθεια έφτασε κι όλας ο καιρός..!!! Πότε ήταν που κάναμε την πρώτη.. 😉

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ ξύπνησα και ήρθε τελικά περίοδος όπως το διαισθάνομουν..

Δεν πειράζει υγεία.. τον άλλο μήνα πάλι.. 

Τώρα θέλω να κλείσω ραντεβού για υπερηχοσαλπιγγογραφια να κλεινουμε σιγα σιγα με ολους τους παράγοντες που πρέπει να ελεγχθούν και να δουμε πως πρέπει να κινηθούμε στο εξής. Υπάρχει κάποια που την έχει κανει Θεσσαλονίκη; όσο είδα το κόστος είναι 150-200€ σε Γυναικολόγο.

@melitiniღ προφανώς ναι το σωμα έχει σοκαριστεί και είναι επώδυνη η ωορρηξία αλλά δείχνει και οτι όλα πάλι αρχίζουν να λειτουργούν σωστά μετά από όσα πέρασες. Νεράκι να πέρασει ο καιρός να πας για την επόμενη και τυχερή σου προσπάθεια.🙏🙏

@Sia A Με το καλο και σε εσένα κορίτσι μου τα επόμενα βήματα!!🙏🙏

@Iris9 Στα ίδια και εγώ.. πάμε για τον Απρίλιο!!!

Δημοσίευση

@Ngsofia και σε σένα εύχομαι κορίτσι μου ο επόμενος μήνας να είναι και ο τυχερός.. κάνε εσύ ότι είναι να κάνεις και μπορείς από εξετάσεις, να αποκλείσεις ότι μπορεί να αποκλειστεί τέλος πάντων και μετά έχει ο Θεός!
Εγώ έχω κάνει πριν δύο χρόνια την κλασική σαλπιγγογραφία και έδωσα 200 ευρώ σε ακτινολογικό εργαστήριο. Αλλά από όσο ξέρω στη Θεσσαλονίκη κάνει και ο γιατρός μου τέτοιες εξετάσεις με την νέα μέθοδο με αφρό ανώδυνα. Δεν γνωρίζω όμως κόστος. Μπορείς να ψάξεις και να ρωτήσεις, Χρήστος Παππάς λέγετε ο γιατρός μου, και είναι το ιατρείο του κάτω στο Λευκό Πύργο.

Δημοσίευση
στις On 20/3/2025 at 7:25 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

IMG_20250320_070311.thumb.jpg.a3a7ffc3a8301a2ed9349318809e1c02.jpg

@Παρασκευαιδου το ταγκ που σου αξίζει!! Αχ να ήρθε και να μείνει το σπορί 🙏🏼🙏🏼

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος !!!🥳🥳🥳🥳

εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και ένα γερό μωράκι στην κοιλιτσα σου 

θα περιμένουμε νέα σου ! 🌈🩵🩷🧿

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Εννοείται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Θα με δει η γυναικολόγος μετά την περίοδο, οπότε θεωρώ πως αν είναι κάτι θα το μάθουμε σύντομα.
Ελπίζω να μην έχει επηρεαστεί τόσο πολύ ο κύκλος μου και να μην έχω περισσότερα θέματα αργότερα. Γενικά δηλαδή μετά την πρώτη περίοδο οι υπόλοιπες να είναι κανονικά στην ώρα τους. Εγώ πάντα είχα μεγάλους κύκλους και πολλές ημέρες αίμα, οπότε κάπως έτσι θεωρώ πως θα μου πάει και τώρα.. μιλάμε δηλαδή για 30-32 μέρες κύκλο, σταθερό πάντα και με ροή 6-7 ημερών.

Καλα σκεψου πως αυτες οι κυστεις πολυ συχνα εμφανιζονται στην ωορρηξια και απορροφούνται μολις ερθει περιοδος! Η δικη μου κρατησε δυο μηνες, μετα απορροφηθηκε. 

Για τις περιοδους μετα την αποξεση, θα σου πουν και τα αλλα κοριτσια, εμενα οι πρωτοι 2-3 κυκλοι ηταν λιγο διαφορετικοι (κυριως με λιγοτερο αιμα) αλλα στη διαρκεια πανω κατω το ιδιο. Μεχρι τον Ιουνιο θα εχεις επανελθει πληρως΅!

Καλημερα!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα!!

Και εγω περιμενω περιοδο αυριο ή μεθαύριο, και λεμε με τον αντρα μου να αρχισουμε παλι τις προσπαθειες για το δευτερο παιδακι, περασαν 5 μηνες απο την αποξεση. Οποτε Ελπιδα μου, Ζαιρα της καρδιας μας @Παρασκευαιδου, δεν περιμενα πως θα το γραψω ποτε, αλλα δε μου δινεις και εμενα μια προβλεψη;

Σας φιλω ❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα !!! Εξαφανίστηκα λίγο τις τελευταίες μέρες αλλά μάθαινα τα νέα σας!.Η  μετάβαση στην νέα δουλειά,νέα καθήκοντα είναι πάντα δύσκολη και χαίρομαι που τελικά δεν πεοχωρησα στην ετ που είχα προγραμματίσει γιατι θα το είχα χαμένο το εμβρυακι μ!

@Naty_ Συγχαρητήρια κοριτσι μου !! Ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο θετικό!! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι με το σπορακι σου και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

@Sia A Και σε σένα συγχαρητήρια κοπέλα μου ! Θελει κουραγιο κ δυναμη η ολη διαδικασία εξωσωματικής και ομως τα πηγες πολυ καλα !! Κανε ενα διάλειμμα τωρα οπως ειπες , να καθαρίσεις από τις ορμόνες και έπειτα προχωράς οπότε θέλεις! Τα εμβρυακια σου θα σε περιμένουν! 

💐💐Σε όλα τα κορίτσια!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia και σε σένα εύχομαι κορίτσι μου ο επόμενος μήνας να είναι και ο τυχερός.. κάνε εσύ ότι είναι να κάνεις και μπορείς από εξετάσεις, να αποκλείσεις ότι μπορεί να αποκλειστεί τέλος πάντων και μετά έχει ο Θεός!
Εγώ έχω κάνει πριν δύο χρόνια την κλασική σαλπιγγογραφία και έδωσα 200 ευρώ σε ακτινολογικό εργαστήριο. Αλλά από όσο ξέρω στη Θεσσαλονίκη κάνει και ο γιατρός μου τέτοιες εξετάσεις με την νέα μέθοδο με αφρό ανώδυνα. Δεν γνωρίζω όμως κόστος. Μπορείς να ψάξεις και να ρωτήσεις, Χρήστος Παππάς λέγετε ο γιατρός μου, και είναι το ιατρείο του κάτω στο Λευκό Πύργο.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Έτσι ότι μπορούμε να αποκλείσουμε εμείς και τα υπόλοιπα στο χέρι του Θεού.. Αυτός ξέρει αρκεί να τον εμπιστεύτουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Μια χαρά είναι ❣️❣️❣️ με το καλό 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, εξαιρετικά νέα..!! Είδες που τελικά, έστω και με δυσκολίες, στο πρώτο σκέλος της εξωσωματικής πήγαν όλα καλά; Και θα πάνε και στο επόμενο της εμβρυομεταφοράς αρκεί να το πιστέψουμε.
Και εγώ στο πρώτο σκέλος τα πήγα εξαιρετικά, άσχετα που έπεσα μάλλον στην περίπτωση του παθολογικού στης πρώτη μου ετ. Τώρα για τη δεύτερη που θα πω στο γιατρό να βάλουμε δύο, ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή.. εξάλλου έχω απόθεμα που προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω όλο. Δεν μπορεί, κάπου μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει το σπόρι το καλό.!

Που χάθηκες και εσύ κορίτσι μου, πως είσαι; Δεν θέλω να μου πέφτεις, διαβάζω τέτοια μνμτα και στεναχωριέμαι μετά.. εδώ δεν έπεσα εγώ που έχασα το μωράκι μου στις 9 εβδομάδες και προλάβαμε να το δούμε κι όλας στον υπέρηχο. Να σου πω ότι μετά την απόξεση σε 12 ημέρες άρχισα να έρχομαι σε επαφή με το σύζυγο γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση όλο αυτό να μας ρίξει και να μας απομακρύνει.. ίσα ίσα μέρα με τη μέρα μας ενώνει ακόμη περισσότερο και δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα ρθει ο καιρός και θα ξαναπάω στην κλινική να βάλω τα επόμενα σποράκια μας στης κοιλίτσα μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά οπότε λέω μόνο πως αυτά θα ρθουνε και θα μείνουμε τέλος! Δεν το διαπραγματεύομαι ότι μπορεί να είναι με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.. το βγάζω από το μυαλό μου.. Το μόνο που παρακαλώ νύχτα μέρα είναι να δώσει ο Θεός.. και έχει ο Θεός για όλους μας..!!!

Κορίτσι μου καλημέρα, έχω διαβάσει πολλές φορές την ιστορία σου και έχω συγκλονιστεί. Πόσα πέρασες και πόσο άντεξες ..
Η δική σου περίπτωση με έκανε να σκέφτομαι αν τελικά αυτή την αποβολή πρέπει να αρχίσω να τη σκέφτομαι περισσότερο ή όχι.
Ο εξωσωματικός χωρίς εξετάσεις πάνω στην πήξη ή μη του αίματος, μου έδωσε μετά την ετ σαλοσπίρ προληπτικά να παίρνω ένα κάθε βράδυ. Όταν στην 5η εβδομάδα η γυναικολόγος μου είδε σάκο και μου είπε πως όλα είναι πολύ καλά, μου τόνισε πως αν δω αίμα τα σταματάω κατευθείαν, και εγώ παραξενεύτηκα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αίμα δεν είχα δει πουθενά. Ώσπου εντελώς ξαφνικά στην πρώτη μέρα τις 6ης εβδομάδας είχα τρελή αιμορραγία. Τεσπά η κύηση έγινε παλίνδρομη εν τέλη στην 9η εβδομάδα, πάμε παρακάτω.
Το δικό μου θέμα τώρα είναι αν έπρεπε όντως να είχα πάρει το σαλοσπίρ ή όχι; Κι αν τελικά αυτό ήταν η αιτία της αιμορραγίας.
Μίλησα με αιματολόγο και σύμφωνα με το ιστορικό μου και σαν πρώτη αποβολή το θεωρεί τυχαίο γεγονός και αυτός και έκρινε πως δεν χρειάζεται να μπω σε τέτοια διαδικασία, δεν υπάρχει λόγος. Της ίδιας άποψης είναι και ο εξωσωματικός, το θέμα είναι όμως αν πρέπει η όχι εν τέλη να παίρνω τέτοια φάρμακα.. και η απάντηση του αιματολόγου ήταν, ότι κρίνει ο εξωσωματικός και το πρωτόκολλο που ακολουθεί, είτε πάρεις είτε όχι δεν θα σε επηρεάσει κάπου στην εγκυμοσύνη μου είπε.
Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω στην επόμενη ετ, είμαι πολύ περίεργη να δω τι γραμμή θα ακολουθήσουμε.

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.... 

Οι εξωσωματικοι δίνουν τυφλοσουρτι αντιπηκτική αγωγή σε όλες... Στο κέντρο αιμορροφιλιας στο Ιπποκράτειο που με παρακολουθούν πλέον εκεί οι αιματολογοι είναι εντελώς αντίθετοι με τη χορήγηση σαλοσπιρ ή αντιπηκτικής ένεσης χωρίς να υπάρχει λόγος. Και όταν λέω λόγος εννοώ πραγματικός λόγος , όχι ένα δύο γονίδια θρομβοφιλιας σέ ετεροζυγωτια τα οποία είναι άσχετα με τη κύηση... 

Αν είσαι και στην επόμενη έμβρυομεταφορά με τον ίδιο γιατρό θα πάρεις τα ίδια φάρμακα λογικά, δεν αλλάζουν εύκολα πρωτόκολλο. 

Ότι χρειαστείς έτσι εδώ....❤️

Δημοσίευση

@Sia A ήθελα να σχολιάσω πριν το λογίστρια γαρ.. με τους υπολογισμούς που κάνεις.. 😂
& εγώ λογίστρια γαρ μια από τα ίδια.. 🤣🤣🤣
δε μου έχεις πει όμως πέρα από τα υπόλοιπα, που δουλεύεις, σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια εταιρία; Εγώ ας πούμε δουλεύω σε συνεταιρισμό οπότε μου είναι πιο εύκολες οι άδειες και γενικά "το κρυφτούλι" με το θέμα της εξωσωματικής. 

@peacock σε ευχαριστώ κορίτσι μου, νομίζω πως η απάντηση σου με βοήθησε πολύ. Και από τη στιγμή που δεν έχω ιστορικό και ο αιματολόγος κρίνει ότι δεν χρειάζομαι τπτ σε αντιπηκτικό φάρμακο δεν θα πάρω ακόμη και αν μου δώσει ξανά τα σαλοσπίρ ο εξωσωματικός. Θα το ρισκάρω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ σε κάποιες ωορρηξίες έπαιρνα παυσίπονο, πρηζόμουν κ πονούσα πολύ.. Επαφή με το ζόρι την ανεχόμουν κ αυτό χαπακωμενη μόνο…

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για δεν μπήκα τώρα να ξέρεις!! Είμαι ανάμεσα από ραντεβού στη δουλειά κ λέω κάτσε να δω τι κάνει το κορίτσι μου!! Τέλεια αγάπη μου συγχαρητήρια!! Μπορεί να έγινε γρήγορα η σύλληψη!! Μπραβοοοοοο😍😍😍 Καλούς διπλασιασμούς τώρα αγάπη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...