Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Σοφία21 καλά έκανες κορίτσι μου εγώ να πάρεις κ μια άλλη γνώμη, μπορεί να σου φέρει γούρι!!! Βέβαια 30/4 πολύ μακρινό ραντεβού γτ τόσο πολύ 😵‍💫 

Καλά μια υπερβολή το άρθρο τι 20 φορές να πεθάνουμε θέλει δεν ήμαστε δα κ εικοσάχρονα 😆 Εγώ ξέρω μέρα παρά μέρα ή κάθε μέρα εκεί στις γόνιμες κ ότι σε κάθε κύκλο ένα υγιές ζευγάρι έχει 20% πιθανότητα 

Εγώ έχω ξεκινήσει τις ενέσεις για την ωοληψια, είμαι ήρεμη προς το παρόν κ ακολουθώ τις οδηγίες της γιατρού 😊

@ΜαρίαΔημήτρης ευχαριστούμε πολύ κορίτσι που μας σκέφτηκες😊 με το καλό εύχομαι να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Καλή αρχή κορίτσι μου !!

Εύχομαι πολλά ωάρια και πολλά γερά εμβρύακια!!!

Όλα να πάνε καλά 🩷

Τι δόση παίρνεις ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Με 30αρη κύκλο περίμενα στις 4/3 αλλά επειδή ωορρηξία έκανα την 22η μέρα του κύκλου υπολόγισα συν 14 μέρες και θεωρητικά θα έπρεπε να μου έρθει εχτές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα σύμπτωμα της 

Αχα, και έκανες χθες τεστ και ήταν αρνητικό; Συγνώμη αν τα έχεις ήδη πει αλλά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω όλες 😅

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!!!! χρόνια πολλά κορίτσια για εχθές 🩷🩷🩷🩷

Εμένα η περίοδος τελείωσε και επειδή ξαφνικά μίκρυνε ο κύκλος έχω μπει ήδη σε φάση ωορρηξίας😡 και πάλι πρηζομαι και πονάω! έλεος!!από εκεί που είχα 30+ κύκλο έγινε 26αρης!!!!

Τώρα Απρίλιο θα κανονίσω για τεστ Παπ να με δει κιολας ο γιατρός αν είναι όλα καλά! Θα ξανακάνω πάλι και κανένα ορμονολογικο!ας κάνω κάθε χρόνο από ένα πλέον...να παρακολουθώ ότι όλα πάνε καλά!!!

Κορίτσια είμαι 37 αισίως...από όποια ηλικία ξεκινάει η μαστογραφία;εμένα με είχε πει 40+ αλλά κάποιοι λένε νωρίτερα!

Κανονικά μαστογραφία και υπέρηχο μαστού κάνεις στα 35, για να το έχεις ως σημείο αναφοράς, μετά μόνο υπέρηχο μπορείς κάθε χρόνο αν θυμάμαι καλά και μαστογραφία ξανά στα 40.

Εγώ μόλις έκλεισα τα 35 το 2024 πήγα και έκανα και τα δύο.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ κ γω έχω συμπτώματα ήδη… Πέραν του ότι είμαι απίστευτα πρησμένη, αν με ξέρεις καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει γιατί δεν έχω κοιλιά κ τώρα είναι τούρλα🤣🤣🤣 Ξεκίνησα τα φαρδιά.. Κόπωση, μ ενοχλούν μυρωδιές, εχθές είχα λίγες αναγούλες κ έχω μόνιμα τραβήγματα χαμηλά. Ειδικά αν είμαι ώρα όρθια.. Ααα κ το κερασάκι στην τούρτα;;; Insomnia… Προχθές ξύπνησα από τις 04:00.. Σήμερα 05:45..

Πρόπερσι στα 33 μου που πήγα να κάνω μου είπαν είσαι πολύ μικρή ούτε για αναφοράς δεν κάνουμε. Μετά τα 35.. Τώρα αν όλα πάνε καλά αφότου γεννήσω/αποθηλασω 

Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Αχ εγώ είμαι τσουπωτη και έχω κοιλίτσα γενικά, αλλά με το παντελόνι μαζευόταν. Τώρα δεν μπορώ να φοράω κανονικό παντελόνι με σφίγγει. Αν βάλω εγκυμοσύνης φαίνομαι τούρλα! 

Τι θα κάνουμε;;; Θέλω να το κρύψω μέχρι την αυχενική από τη δουλειά και δεν περίμενα να έχω θέμα από τώρα! Με 2-3 μέρες καθυστέρηση! Πιο μετά τι θα γίνει δλδ;! Χριστέ μου! 

Όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει 😅 Ευτυχώς πάντα φορούσα φαρδιές μπλούζες, είχα και από πριν κοιλιά και ελπίζω να μην το πάρουν χαμπάρι! Γενικά περνάω μια δυσκολη φάση με τη δουλειά και δεν θέλω να τους το πω γρήγορα...

Αϋπνία δεν είμαι σίγουρη αν είχα κι εγώ χθες, γιατί είχα και τη μικρή στο κρεβάτι μας που ήταν ανήσυχη από δόντια. Αλλά έχω σίγουρα υπνηλία. Αν δεν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν την παλεύω! Ευτυχώς στη δουλειά είμαι 6ωρη ακόμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια μας πολλά για χθες! Μπορεί να μην γράφω σε αυτό το θεματακι αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Χθες πήγα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και άναψα κεράκια για ολες σας! Μπορεί να μην ξέρω ονόματα αλλά σας μελέτησα! Σας εύχομαι συντομα να τα καταφέρετε ολες σας και στα κοριτσια που εχουν θετικα αποτελεσματα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Σε ευχαριστούμε πολύ 😊 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα; Πότε γεννάς;

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ εγώ είμαι τσουπωτη και έχω κοιλίτσα γενικά, αλλά με το παντελόνι μαζευόταν. Τώρα δεν μπορώ να φοράω κανονικό παντελόνι με σφίγγει. Αν βάλω εγκυμοσύνης φαίνομαι τούρλα! 

Τι θα κάνουμε;;; Θέλω να το κρύψω μέχρι την αυχενική από τη δουλειά και δεν περίμενα να έχω θέμα από τώρα! Με 2-3 μέρες καθυστέρηση! Πιο μετά τι θα γίνει δλδ;! Χριστέ μου! 

Όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει 😅 Ευτυχώς πάντα φορούσα φαρδιές μπλούζες, είχα και από πριν κοιλιά και ελπίζω να μην το πάρουν χαμπάρι! Γενικά περνάω μια δυσκολη φάση με τη δουλειά και δεν θέλω να τους το πω γρήγορα...

Αϋπνία δεν είμαι σίγουρη αν είχα κι εγώ χθες, γιατί είχα και τη μικρή στο κρεβάτι μας που ήταν ανήσυχη από δόντια. Αλλά έχω σίγουρα υπνηλία. Αν δεν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν την παλεύω! Ευτυχώς στη δουλειά είμαι 6ωρη ακόμα. 

Άσε όσο περνάνε οι μέρες εγώ πρήζομαι περισσότερο🤣🤣🤣 Κ στα δίδυμα εξ αρχής πρήστηκα αλλά όχι τόσο πολύ.. Τώρα το σώμα ξέρει μάλλον.. Εγώ επιστράτευσα τα κολάν εγκυμοσύνης που πάλι καλά είχα κρατήσει 2 κ με βλέπω με φορέματα σε λίγο καιρό, έχω κάποια ρουχαλάκια που θα το καλύψουν. Αχ ας είναι αύριο όλα καλά με τη χοριακη Παναγία μου..  Σκέφτεσαι να πάρεις καμμιά επ απειλούμενη; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχα, και έκανες χθες τεστ και ήταν αρνητικό; Συγνώμη αν τα έχεις ήδη πει αλλά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω όλες 😅

ναι και μόλις μου ήρθε χωρίς καθόλου συμπτώματα (πρήξιμο στο στήθος, νεύρα, μελαγχολία) μόνο πόνο στη μέση είχα... πάμε για τον επόμενο κύκλο! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Άσε όσο περνάνε οι μέρες εγώ πρήζομαι περισσότερο🤣🤣🤣 Κ στα δίδυμα εξ αρχής πρήστηκα αλλά όχι τόσο πολύ.. Τώρα το σώμα ξέρει μάλλον.. Εγώ επιστράτευσα τα κολάν εγκυμοσύνης που πάλι καλά είχα κρατήσει 2 κ με βλέπω με φορέματα σε λίγο καιρό, έχω κάποια ρουχαλάκια που θα το καλύψουν. Αχ ας είναι αύριο όλα καλά με τη χοριακη Παναγία μου..  Σκέφτεσαι να πάρεις καμμιά επ απειλούμενη; 

Κολάν εγκυμοσύνης δεν έχω αλλά θα πάρω μάλλον.... 

Ναι άντε να δούμε πόσο θα είναι αύριο το νούμερο της χοριακης! Αλλά αφού είμαστε χάλια από συμπτώματα καλά θα είναι 😅

Θα ήθελα να πάρω επαπειλούμενη μόνο και μόνο για να μην βλέπω τα μούτρα τους στη δουλειά 🤣🤣🤣 Αλλά οικονομικά δεν νομίζω ότι με συμφέρει... Πόσα παίρνεις ξέρεις; Θα δω πως θα πάει η φάση και βλέπουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι και μόλις μου ήρθε χωρίς καθόλου συμπτώματα (πρήξιμο στο στήθος, νεύρα, μελαγχολία) μόνο πόνο στη μέση είχα... πάμε για τον επόμενο κύκλο! 

Αχ δεν πειράζει. Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σας 🤞🤞🤞❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ 😊 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα; Πότε γεννάς;

Εγώ σήμερα είμαι 31+1 και γύρισα πριν λίγο από το μαιευτήριο.  Ξαφνικά το μεσημέρι είχα αιμορραγία. Πήγα με είδαν,ο τράχηλος είναι καλός 32,1 και ο πλακουντας grade 1. Μου έκαναν προληπτικά μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια της μπεμπας και αρχίζω και προγεστερονη κολπικά.  Ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι πάρα πολύ.  Συνέχεια με πιάνουν τα κλάματα, μου ερχεται συνέχεια η εικόνα στο μυαλό και δεν μπορώ να ηρεμήσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Mantarini τουλάχιστον ήρθε ανώδυνα η περίοδος! Τέλεια! 

@ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε, λογικά ξεκούραση θέλει ε; Σου είπαν γιατί είχες αίμα; 

Δεν μπορούν να καταλάβουν από που είναι το αίμα.  Τώρα είχα παλι ροζ στο σκούπισμα. Το καλό είναι πως νιώθω συνέχεια την μικρή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Κολάν εγκυμοσύνης δεν έχω αλλά θα πάρω μάλλον.... 

Ναι άντε να δούμε πόσο θα είναι αύριο το νούμερο της χοριακης! Αλλά αφού είμαστε χάλια από συμπτώματα καλά θα είναι 😅

Θα ήθελα να πάρω επαπειλούμενη μόνο και μόνο για να μην βλέπω τα μούτρα τους στη δουλειά 🤣🤣🤣 Αλλά οικονομικά δεν νομίζω ότι με συμφέρει... Πόσα παίρνεις ξέρεις; Θα δω πως θα πάει η φάση και βλέπουμε...

Περίπου τα 3/4 του μισθού.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εγώ σήμερα είμαι 31+1 και γύρισα πριν λίγο από το μαιευτήριο.  Ξαφνικά το μεσημέρι είχα αιμορραγία. Πήγα με είδαν,ο τράχηλος είναι καλός 32,1 και ο πλακουντας grade 1. Μου έκαναν προληπτικά μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια της μπεμπας και αρχίζω και προγεστερονη κολπικά.  Ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι πάρα πολύ.  Συνέχεια με πιάνουν τα κλάματα, μου ερχεται συνέχεια η εικόνα στο μυαλό και δεν μπορώ να ηρεμήσω. 

Αφού δεν βρήκαν τίποτα κοπέλα μου όλα καλά!!! Ξάπλωσε χαλάρωσε κ ξεκουράσου όσο μπορείς!! Ολα θα πάνε καλά!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Είχα πει δεν θα κάνω άλλο τεστ, αλλά χθες μετά από κούραση είχα πάλι καφέ υγρά και λέω ας δούμε..αρνητικό και σήμερα. Θα έδειχνε πιστεύω τώρα, αφού το πιο σκούρο τεστ μου ήταν Τρίτη-Τετάρτη. Απογοητεύτηκα όπως είναι λογικό και μου μπαίνουν ιδέες μήπως τέλος του μήνα κάνουμε την σπερματέγχυση…θα δούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κοίτα αφού δεν βρήκαν κάτι και νιώθεις τη μικρή, όλα καλά! Αν υπάρξει περίπτωση να γεννήσεις πρόωρα είσαι ήδη στην 32η εβδομάδα, που είναι ένα καλό σκαλοπάτι ασφαλείας και έκανες και την κορτιζόνη, οπότε σούπερ. Εσύ φρόντισε να κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός και να είσαι ήρεμη για το μωράκι σου 😊

Δημοσίευση
στις On 7/3/2025 at 8:28 ΠΜ, ο/η Iris9 είπε:

Δε φαίνονται τα μηνύματα μ!

Είσαι ακόμη δοκιμαστικό μέλος γι' αυτό..  μόλις συμπληρώσεις τα 20 μνμτα θα μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας κανονικά.!
Πες μας λίγα πράγματα για σένα μιας και είσαι καινούρια στην παρέα μας.!
Καλώς μας ήλθες!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια. Ήθελα να μοιραστώ πως γέννησε μία φίλη αυτές τις μέρες και χάρηκα πολύ πραγματικά και από την άλλη νιώθω μία θλίψη. Το νιώθω κάθε φορά που μαθαίνω για καποιο κοντινό πρόσωπο, χαίρομαι πολύ για εκείνους, όμως μετά γυρνάει το συναίσθημα. Και να πω την αλήθεια δεν νιώθω ενοχικά που νιώθω έτσι γιατί η θλίψη έχει να κάνει με μένα όχι με εκείνους. Αλλά δεν μου αρέσει προφανώς που νιώθω έτσι..

Τέλοσπαντων, αναμένουμε τις χοριακές των κοριτσιών εδώ και εύχομαι και άλλα θετικά τεστάκια αυτή και την επόμενη εβδομάδα! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή και θετική εβδομάδα!!!! Επιτέλους ξεπέρασα το φράγμα των 20 μηνυμάτων και τώρα επιτελούς θα μπορώ να σας γράφω κανονικά!!! Σας διαβάζω από τον Φεβρουάριο και εύχομαι σε όλες να έρθει το θαυματακι!!!

@Eliza Kats @annie! Συγχαρητήρια κορίτσια με το καλό να έχετε όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!!!

Εγω ειμαι 4 μερες μτω και περιμένω.. Για να δούμε είναι ο πρώτος κύκλος μετά την ρύθμιση της TSH μου.

Δημοσίευση
στις On 3/3/2025 at 8:43 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

@annie!Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, ναι του είπε να πάει σε συγκεκριμένο μικροβιολογικο και δεν του έγραψε παραπεμπτικο προφανώς όλα πληρώνονται κανονικά.

Καλύτερα έτσι κοπέλα μου, μπορεί να πονάει το οικονομικό αλλά θα ξέρετε τι σας γινεται...

στις On 4/3/2025 at 7:28 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Να πάνε όλα τέλεια @annie! Μόνο τέτοια να ακούμε σε αυτό το θέμα!Εγώ μετά την 3η αποβολή ήθελα να κάνω όλες τις εξετάσεις σε σημείο που μέχρι και οι γιατροί λένε δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτό μ πήρε κάποιους μήνες βέβαια αλλά από τον προηγούμενο μήνα αρχίσαμε προσπάθειες!Ελπίζω αυτός να είναι ο τυχερός για όλες μας!!😊

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή και θετική εβδομάδα!!!! Επιτέλους ξεπέρασα το φράγμα των 20 μηνυμάτων και τώρα επιτελούς θα μπορώ να σας γράφω κανονικά!!! Σας διαβάζω από τον Φεβρουάριο και εύχομαι σε όλες να έρθει το θαυματακι!!!

@Eliza Kats @annie! Συγχαρητήρια κορίτσια με το καλό να έχετε όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!!!

Εγω ειμαι 4 μερες μτω και περιμένω.. Για να δούμε είναι ο πρώτος κύκλος μετά την ρύθμιση της TSH μου.

Σ ευχαριστ΄ώ πολύ κορίτσι μου!!! Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εδώ ξύπνια από τις 05:20… Πρωί πρωί πήγα για χοριακη κ έχω ήδη τα αποτελέσματα!!! Ούτε γω δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Την Πέμπτη ήταν 176… Μίλησα με τον γιατρό δε θέλει άλλη θα με δει την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα!!! 

@Eliza Kats αγάπη περιμένουμε την δική σου!!

IMG_7808.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εδώ ξύπνια από τις 05:20… Πρωί πρωί πήγα για χοριακη κ έχω ήδη τα αποτελέσματα!!! Ούτε γω δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Την Πέμπτη ήταν 176… Μίλησα με τον γιατρό δε θέλει άλλη θα με δει την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα!!! 

IMG_7808.jpeg

Ωραια ξεκινάει η εβδομάδα κορίτσι μου ❤️

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🌹

@Eliza Kats περιμένουν και την δική σου 😁😁

Σε άλλα νέα εγώ.. Τελείωσα με την περίοδο το Σάββατο, ρε κορίτσια τι μαυρίλα είναι αυτή που με έχει πιάσει;! Μιλάμε νιώθω λες και θέλω μια βδομάδα να κλειστώ στο σπίτι και να μην βλέπω/μιλάω με άνθρωπο 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ καλά θα πάει κ αυτός ο μήνας.. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια. Ήθελα να μοιραστώ πως γέννησε μία φίλη αυτές τις μέρες και χάρηκα πολύ πραγματικά και από την άλλη νιώθω μία θλίψη. Το νιώθω κάθε φορά που μαθαίνω για καποιο κοντινό πρόσωπο, χαίρομαι πολύ για εκείνους, όμως μετά γυρνάει το συναίσθημα. Και να πω την αλήθεια δεν νιώθω ενοχικά που νιώθω έτσι γιατί η θλίψη έχει να κάνει με μένα όχι με εκείνους. Αλλά δεν μου αρέσει προφανώς που νιώθω έτσι..

Τέλοσπαντων, αναμένουμε τις χοριακές των κοριτσιών εδώ και εύχομαι και άλλα θετικά τεστάκια αυτή και την επόμενη εβδομάδα! 

Αγάπη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως.. αυτό έλεγα σήμερα το πρωί στην πεθερά μου, ότι πονάω στο άκουσμα εγκυμοσύνης, ακόμη και από άσχετο, πόσο μάλλον από γνωστό. Πρωί πρωί μου πετάχτηκε στο insta η Βαλαβάνη και η εγκυμοσύνη της.. είχε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.. εεε με πόνεσε, ακόμη κι αυτό.. γιατί στέφτηκα πως σε λίγο καιρό θα μπορούσα κι εγώ να είμαι έτσι, με φουσκωμένη κοιλίτσα και να χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου... κατάλαβες..
Είναι απόλυτα λογικός ο πόνος.. δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ.. εγώ αυτό πιστεύω.. μέχρι τουλάχιστον να ρθει ένα παιδί και να γεμίσει η αγκαλιά μας.. μετά θεωρώ πως ο πόνος αυτός θα έχει μαλακώσει.. θα είναι διαφορετικός όμως γιατί θα έχουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά και στη ζωή μας!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7808.jpeg

Μπράβο κορίτσι μου!
Τι ωραία νούμερα είναι αυτά και τι ωραία νέα!
Με το καλό ο πρώτος σου υπέρηχος, θα περιμένουμε τα νέα σου και εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά μέσα από την ψυχή μου..!!! Από δω και πέρα μόνο χαρούμενα κορίτσια, όχι άλλα δυσάρεστα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα... Πήγα το πρωί για χοριακή αλλά μου είπαν θα έχω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Τους είπα αν μπορέσουν να τα βγάλουν νωρίτερα.

Το θέμα είναι ότι αρρώστησα 😫 Δεν ένιωθα καλά από χθες το απόγευμα και το βράδυ δυστυχώς ανέβασα 38 πυρετό κάτι που είναι αρκετά επικίνδυνο για το έμβρυο σε αυτή τη φάση. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να συνεχίσει η εγκυμοσύνη... Θα περιμένω και τα αποτελέσματα της χοριακης για να πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει. Προς το παρόν ελέγχω τον πυρετό με ντεπον.

Έκανα και ένα τεστ το πρωί και δεν είδα διαφορά στη γραμμή από το Σάββατο. Οπότε όλα παίζονται σε αυτή τη φάση.

Έχει καμία εμπειρία με πυρετό 5η εβδομάδα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...