Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ειμαι μα σκασω. Δευτέρα υποτίθεται ξεκίνησε περίοδος ειδα καφε. Χθες το πρωί ξανά καφέ και από τότε τπτ καθαρή. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλαζει ο κύκλος. Αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή θα πάρω το γιατρό μου.

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια ειμαι μα σκασω. Δευτέρα υποτίθεται ξεκίνησε περίοδος ειδα καφε. Χθες το πρωί ξανά καφέ και από τότε τπτ καθαρή. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλαζει ο κύκλος. Αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή θα πάρω το γιατρό μου.

Κορίτσι μου μήπως να κάνεις αν τεστάκι αύριο το πρωί αν συνεχίσεις να είσαι καθαρή?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Πότε περίμενες; Δευτέρα; Γενικά έχεις σταθερό κύκλο; 

Κορίτσι μου μήπως είναι εμφύτευσης; Πώς νιώθεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες! Τώρα βρήκα χρόνο να μπω, που πάω δουλειά 😅 Γιατί στο σπίτι αν δει η μικρή κινητό πάει... Θέλει να δει βιντεακια και της τα έχουμε κόψει (μέγα λάθος που της δείξαμε την πρώτη φορά). 

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο στα πεθερικά. Το "κακό" είναι ότι ήμουν στις γόνιμες και δεν καταφέραμε όσες επαφές θα θέλαμε. Αλλά οκ κάπως το πετύχαμε μέρα παρά μέρα. Βάση ημερολογίου χθες είχα ωορρηξία και καταφέραμε να έχουμε μια επαφή 😊 Ελπίζω να είναι η τυχερή 😊 Θα επιδιώξω και σήμερα επαφή αν μας βγει. 

Έχει καμία εμπειρία από σύντομη βιοχημική να μου πει αν έκανε ωορρηξία τις ημέρες που κάνει πάντα από τη στιγμή που είδε αίμα; Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τα σημάδια του σώματος για το πότε έκανα ωορρηξία τελικά 😕

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη βιοχημική έκανα ωορρηξία λίγο αργότερα, ενώ μετά τη βιοχημική του Οκτώβρη, έκανα ωορρηξία αρκετά νωρίτερα. Αλλά εγώ γενικά δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Καλό βόλι θα ευχηθώ 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα μήπως είναι εμφύτευσης ή ωορηξίας στην περίπτωση που έκανες ωορηξία πιο αργα σε αυτον τον κυκλο.; 
ειχες επιβεβαιωμενη ωορηξια νωρίτερα μεσα στο μήνα.; 

Δημοσίευση

@Naty_ @Sia A15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

@Mantarini @Sia A @evaioan @Eliza Kats

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

θα πάω για χοριακή να ξεμπερδευω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

Αχ είναι πολύ ηλίθιες μερικές... Εσύ κάνε τη χοριακή σου. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά; Πόσες μέρες εσείς καθυστέρηση;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Ωραία, αν καθαρίσεις αύριο πρωί κάνε ένα τεστακι αν ήταν εμφύτευσης θα δείξει κάτι. Και όσο μπορείς να ηρεμήσεις, σίγουρα η ψυχολογία επηρεάζει και τον κύκλο μας 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_ @Sia A15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά αλλά ήταν το μόνο σύμπτωμα όταν είχα μείνει έγκυος. Τις μέρες που περίμενα είχα για μια μέρα ροζ καφέ κ νόμιζα ότι έρχεται πιο νωρίς 😉 Εύχομαι να κάνεις τεστάκι κ να βγει καραθετικό🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

εγώ φαντάσου Ελίζα ότι με τις ταινίες αυτές και χοριακή στο 70-80, δεν θυμάμαι που ήταν, και ίσα που την έβλεπε το μάτι μου.. όταν ανέβηκε καλά καλά και μετά έδειχνε κανονικά, αλλά στην αρχή δεν έδειχνε σχεδόν τπτ. Οπότε θεωρώ ότι αν κάποια χοριακή είναι στο 15-20 δεν θα δείχνει τπτ.

Δημοσίευση

Αρχικά ευχαριστώ που βγάλατε τα κυάλια σας και προσπαθήσατε να δείτε την γραμμή 😅😅 Από κοντά φαίνεται καλύτερα είναι η αλήθεια..φυσικά δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου..ειδικά μετά από δύο αποτυχίες ξέρετε πως είναι αυτά..χθες είχα λίγο ροζ με αρκετά υγρά αλλά δεν λέρωνα σερβιετακι και σήμερα το πρωί λίγα μπεζ..εδώ κ τρεις μέρες έχω κ το στομάχι μου όλη μέρα..σαν ένα βάρος, μια ναυτία..περιμένω την Παρασκευή οπότε θα δούμε! 
Σε άλλα νέα τώρα πάμε στον γενετιστή ν πάρουμε γνώμη για τον καρυοτυπο του συζύγου! Σας φιλώ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

Να σαι καλα...μας έκανες την καρδιά περιβόλι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Πλάκα κάνω εννοείται!καλά κάνεις και μας λες την άποψη σου! Αλλά είπαμε...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...😛

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσι μ λογω ΣΠΩ δεν εχω σταθερο κύκλο εχει τυχει να κάνω και 40αρη και 50αρη κυκλο σπανιο οχι συχνα δηλαδη.

το τελευταιο 5μηνο ηταν σταθερος ο κυκλος μου 26-31 μερες..

τωρα μου απαντησε ο γιατρος μου ειπε καλυτερα να αποκλεισουμε την κυστη να παω για υπερηχο.. τον ρωτησα να κανω χοριακη ή να παω απευθειας για υπερηχο μου απαντησε δεν χρειαζεται χοριακη..

αν σου πω οτι ανησυχω περισσοτερο τωρα.; Οκ αποκλειουμε κυστη και χοριακη εγκυμοσυνη κτλ.; Τι αλλο μπορει να υποθετει και δεν μου ανεφερε.;;; Πφφφφ θα σκασω πραγματικα ομως

Καλέ τι άγχος σε έπιασε ξαφνικά 😵 Αρχικά βαθιές ανάσες μέχρι να σε δει ο γιατρός. Δεν σου κρύβει τπτ ο γιατρός μέχρι να σε δει υποθέσεις κάνει 😉 Οι πιθανότητες είναι ή εγκυμοσύνη που ακόμη είναι πολύ αρχή κ γι αυτό δεν τη πιάνουν τα τεστ ή καμιά κυστούλα ή δεν έχεις κάνει ωορρηξία ακόμη ή γενικά. Γιατί εφόσον έχεις έστω κ μία φορά 50άρη κύκλο μπορεί να έχει γίνει το ίδιο κ αυτή τη φορά!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αρχικά ευχαριστώ που βγάλατε τα κυάλια σας και προσπαθήσατε να δείτε την γραμμή 😅😅 Από κοντά φαίνεται καλύτερα είναι η αλήθεια..φυσικά δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου..ειδικά μετά από δύο αποτυχίες ξέρετε πως είναι αυτά..χθες είχα λίγο ροζ με αρκετά υγρά αλλά δεν λέρωνα σερβιετακι και σήμερα το πρωί λίγα μπεζ..εδώ κ τρεις μέρες έχω κ το στομάχι μου όλη μέρα..σαν ένα βάρος, μια ναυτία..περιμένω την Παρασκευή οπότε θα δούμε! 
Σε άλλα νέα τώρα πάμε στον γενετιστή ν πάρουμε γνώμη για τον καρυοτυπο του συζύγου! Σας φιλώ 

Υπομονή κορίτσι μου λίγες μέρες κ θα δείξει 🙏 Με το καλό να πάρετε κ γνώμη για τον καρυότυπο είναι σημαντική εξέταση 😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες! Τώρα βρήκα χρόνο να μπω, που πάω δουλειά 😅 Γιατί στο σπίτι αν δει η μικρή κινητό πάει... Θέλει να δει βιντεακια και της τα έχουμε κόψει (μέγα λάθος που της δείξαμε την πρώτη φορά). 

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο στα πεθερικά. Το "κακό" είναι ότι ήμουν στις γόνιμες και δεν καταφέραμε όσες επαφές θα θέλαμε. Αλλά οκ κάπως το πετύχαμε μέρα παρά μέρα. Βάση ημερολογίου χθες είχα ωορρηξία και καταφέραμε να έχουμε μια επαφή 😊 Ελπίζω να είναι η τυχερή 😊 Θα επιδιώξω και σήμερα επαφή αν μας βγει. 

Έχει καμία εμπειρία από σύντομη βιοχημική να μου πει αν έκανε ωορρηξία τις ημέρες που κάνει πάντα από τη στιγμή που είδε αίμα; Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τα σημάδια του σώματος για το πότε έκανα ωορρηξία τελικά 😕

Αγαπη εμένα μετά τη βιοχημική ο πρώτος κύκλος άργησε λίγο πήγε +4 μέρες κ μετά επανήλθα στα φυσιολογικά μου επίπεδα. Από τη στιγμή που είχες επαφές μέρα παρά μέρα είσαι καλυμμένη. Εμείς τώρα πιάσαμε με 2 επαφές 10η κ 12η μέρα. Δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία.. Πιθανολογώ 13η.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Αιμα είχες καθόλου; Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πως μάλλον ήταν εμφύτευσης… 

Δημοσίευση

@annie!Ηταν καφε ροζ Δευτέρα και καφε την Τρίτη το πρωί. Εχει τυχει σε καποια; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες δείχνει θετικο? Δε νομίζω αλλα οπως και να χει αν δεν αδιαθετησω μέχρι Παρασκευή θα κανω τέστ . Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Ηταν καφε ροζ Δευτέρα και καφε την Τρίτη το πρωί. Εχει τυχει σε καποια; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες δείχνει θετικο? Δε νομίζω αλλα οπως και να χει αν δεν αδιαθετησω μέχρι Παρασκευή θα κανω τέστ . Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας

Η ξαδέρφη μου είχε τα ιδια υγρα οπως εσυ και 11 μερες μετα εκανε τεστ και ηταν θετικο

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μόλις βγήκαν και τα δικά μου αποτελέσματα από την καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Μυκητιασική κολπίτιδα Candida.. 😮‍💨θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα για να δω τι θα μου δώσει για θεραπεία. Η καλλιέργεια ούρων μου είπαν θα βγει αύριο. Αν και εκεί νομίζω θα είμαι καθαρή.

Πρώτη φορά στη ζωή μου το παθαίνω αυτό, αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.. 😅
Το έχει πάθει καμιά σας; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μυκητιασική κολπίτιδα Candida.. 😮‍💨θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα για να δω τι θα μου δώσει για θεραπεία. Η καλλιέργεια ούρων μου είπαν θα βγει αύριο. Αν και εκεί νομίζω θα είμαι καθαρή.

Πρώτη φορά στη ζωή μου το παθαίνω αυτό, αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.. 😅
Το έχει πάθει καμιά σας; 

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη μου  ελεύθερη επαφή ! Μια και μοναδική φορά στη ζωή μου κόλλησα κολπίτιδα! Πήραμε αντιβίωση και οι δύο για λίγες μέρες.. έφυγε και μια Χαρούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Εάν ήταν εμφύτευσης κ σήμερα να κανεις θα είναι θετικό. Η χοριακη αυξάνει στο αίμα με την εμφύτευση κ στα ούρα φαίνεται 2 μέρες μετά..

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Το έχει πάθει καμιά σας; 

Καλέ τίποτα δεν είναι!! Εγώ εδώ το αγαπημένο μου🤣🤣🤣 Έχω πάθει άπειρες φορές… Θα σου δώσει υπόθετα και/ή κρεμουλα κ σε 3-4 μέρες θα είσαι περδίκι!! Οι πλύσεις με χαμομήλι θα σε ανακουφίσουν μέχρι να πιάσει η θεραπεία.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη βιοχημική έκανα ωορρηξία λίγο αργότερα, ενώ μετά τη βιοχημική του Οκτώβρη, έκανα ωορρηξία αρκετά νωρίτερα. Αλλά εγώ γενικά δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Καλό βόλι θα ευχηθώ 🥰🙏

Ναι από ότι καταλαβαίνω και από τα λεγόμενα της @Iris9 δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Ας ελπίσουμε ότι την πετύχαμε 😅

Δημοσίευση

@evaa__ εγω κορίτσι μου στην πρώτη μ εγκυμοσύνη. Ειχα καφε για 3 μερες ελεγα τωρα θα ρθει μετα θα ρθει, σε σημείο όμως π φορουσα σερβιετα. Ειχα ολη τη μερα δηλαδή αρκετα. Πήρα τ γιατρό γτ περιμενα να δω αιμα κανονικα για να ξεκινήσω αγωγη για εξωσωματικη κ μ λεει κανε μια χοριακη. Έκανα κ ηταν 78 μοναδες. Πήγα από τ ιατρείο μ εκανε μια ενεση προγεστερονης, ξεκινησα κ κολπικά υποθέτα πρωί μεσημέρι βραδυ κ σταμάτησαν. Τωρα εσύ αν έχεις μικρή ωχρινικη φάση και έχεις στο άσχετο καφε πρέπει λίγο να τ κοιτάξεις μήπως έχεις χαμηλή προγεστερονη. Αν έκανες ωορηξια 15η μερα τ κύκλου τ πιο νωρίς π θα σ έρθει περιοδος είναι 12 μερες μετα κ τ πιο αργό 16 μερες μετα. Πιο νωρίς η πιο αργά μπορεί να υποδηλώνει ότι πρέπει να παρακολουθήσεις την προγεστερονη σου.

@melitiniღ ναι εγώ! Γενικότερα έχω ανα διαστήματα μια ευαισθησία στις κολπίτιδες. Όπως σ είπαν τ κορίτσια η θα σ δώσει αγωγη σε χάπι η κολπικά υπόθετο για άμεση ανακούφιση μπορεί κ κρεμα. Εμενα συνηθως μ δινει μια κρέμα μαζί με υπόθετο κολπικο. Δ ειναι κάτι. Θα ανακουφιστείς άμεσα.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη μου  ελεύθερη επαφή ! Μια και μοναδική φορά στη ζωή μου κόλλησα κολπίτιδα! Πήραμε αντιβίωση και οι δύο για λίγες μέρες.. έφυγε και μια Χαρούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό..

Εεε κι εγώ από την επαφή την έπαθα μη νομίζεις.. γενικά παθαίνω κυστίτιδες, αλλά τώρα μετά την εγκυμοσύνη και την απόξεση που έκατσε αυτό. Παίζει να μου δώσει δηλαδή ο γιατρός θεραπεία και για το σύζυγο; Υπάρχει περίπτωση να είχε αυτός κανένα μικρόβιο και να μου το κόλλησε; 🤔

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλέ τίποτα δεν είναι!! Εγώ εδώ το αγαπημένο μου🤣🤣🤣 Έχω πάθει άπειρες φορές… Θα σου δώσει υπόθετα και/ή κρεμουλα κ σε 3-4 μέρες θα είσαι περδίκι!! Οι πλύσεις με χαμομήλι θα σε ανακουφίσουν μέχρι να πιάσει η θεραπεία.

🤣🤣🤣 ααα εσύ είσαι fan του συγκεκριμένου μύκητα δηλαδή.. ωραία, ωραία.. 
Πλύσεις με χαμομήλι κάνω ναι! κυρίως πρωί, βράδυ.. για να μπορέσω λίγο να περιορίσω τη φαγούρα και τα υγρά.
Οπότε λες δεν παίζουν τα χάπια.. με υπόθετα και κρέμες γίνεται η δουλίτσα..👍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια που λέτε για παιδικό.. εγώ όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 ετών οπότε δεν μπορούσα να την στείλω παιδικό μέχρι να πάει 2,5.. από τον Μάρτιο και μετά άρχισε το πάρτυ  με τις ιωσεις το μωρό δεν μπορεί να γίνει εντελώς καλα , δεν έχει ηρεμήσει.. η μεγάλη αρρωσταίνει αλλά μετά από ένα διάστημα γίνεται καλα…από την μια στεναχωριέμαι για το μωρό επειδή δεν το πρόσεξα όσο την μεγάλη στο θέμα ιωσεις αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι και για την μεγάλη δεν μπορώ να την κρατάω μέσα στο σπίτι το θέλει το σχολείο ζητάει να πάει  Εγώ πιστεύω οπότε και να αρχίσει σχολείο είναι μια φάση από την οποία θα περάσει αργά ή γρήγορα απλά το μόνο που θα έλεγα από την εμπειρία μου καλό θα είναι να περιμένεις να φύγει το πρώτο τρίμηνο μην ανεβάσει κανένα πυρετό το μωρό και δεν μπορείς να  δώσεις ούτε ντεπόν.. αλλά θα τα δεις και στην πορεία πως θα παει δεν έμεινε πολύ να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά 🥰
    • Πας κιόλας για το 2ο βρε θηρίο;;;; Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! 
    • Αχ τι ωραια που τα ειπες!!!! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! ❤️🤗 Αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικος για μενα! Ερχομαι πιο κοντα στο ονειρο!! 😇  
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έκανα αίτηση για βρεφικό στο δήμο μου και θα κάνω και για ΕΣΠΑ εννοείται, όπως και να έρθουν τα πράγματα να έχω την επιλογή. Γεννάω αρχές Αυγούστου, οπότε θεωρητικά από Νοέμβρη μπορώ να την στείλω. Είναι όμως μήνας φουλ ιώσεων και η δικιά μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, εκτός από ένα μπούκωμα μια φορά. Είναι παρθένος οργανισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο,τι υπάρχει. Και άντε να φέρω βόλτα δύο μωρά άρρωστα..   Τώρα για το θηλασμό, να πω την αμαρτία μου, επειδή στην "μεγάλη" δυσκολεύτηκα υπερβολικά να αποθηλασω, το είδα σαν τεράστια ελευθερία όταν επιτέλους 14 μήνες μετά τα κατάφερα να δώσω μπουκάλι. Δεν έκανε ποτέ μαραθώνιους θηλασμούς, ήταν υπερβολικά γρήγορη, αλλά αν η μπέμπα δεν είναι αυτού του στυλ, δεν θα έχω την δυνατότητα να την έχω όλη μέρα στο στήθος, δεδομένου ότι θα έχω κ ένα άλλο παιδάκι 21 μηνών που θα με έχει ανάγκη. Ήμουν τόσο υπέρ του θηλασμού, γνωρίζω εννοείται όλα τα οφέλη, αλλά προς ώρας στην ιδέα του να προσκολληθεί πάλι ένα μικρουλι πάνω στο στήθος μου.... Δεν ψήνομαι 😂😂 Θα ξεκινήσω με μεικτό και όπως πάει. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να την ταιζει και ο μπαμπάς της αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί σίγουρα). Πόσο διαφορετικά είναι όλα βρε κορίτσια στο δεύτερο μωράκι... Απίστευτο!!! 
    • Μη το κάνεις στον πρώτο είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και έβαλα σερβιετα για να πάω στη δουλειά νόμιζα ότι έρχεται η περίοδος, στις εξωσωματικες θετικές και πάλι είχα τους ίδιους πόνους με την περίοδο και στον δεύτερο ήξερα απ' την 3 εβδ ότι θα έρθει ο ταρζ;ν είχα κάνει τεστ και όμως δεν είχα κανένα σύμπτωμα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...