Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ κανε ένα αυριο τ πρωι τότε! Και μακαρι να βγει θετικο!

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

ακόμα αναγούλες ε; Ωραία ευτυχώς ηρέμησες!

Λίγο έμεινε για το μπεμπάκι σας να έρθει!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

Τι;;; Πότε πήγες 30 εβδομάδων;;;😱 Σαν εχθές μου φαίνεται που είπες είσαι έγκυος! απίστευτο ρε συ!άντε τελική ευθεία μπαίνεις!😉

Δημοσίευση

@Naty_ ναι μέχρι κ τ προηγ μηνα ειχα απ ολα. 

@marinamanoulitsa αστα να πάνε. Περναει ο καιρος. Τελευταία περιοδο ειχα το καλοκαιρι😂. Βεβαια την καταλαβα για τ καλα αυτη την εγκυμοσύνη αλλα οκ. Λιγο εμεινε, να πανε ολα καλα και να μπούμε σε άλλους ρυθμούς αφου έρθει τ μωρο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Έχετε πολλές καλό προαίσθημα για εμένα αυτό τον μήνα!!!μακάρι κορίτσια μου γλυκά 💝 🙏 μακάρι να βγείτε αληθινές 

Δημοσίευση
στις On 18/3/2025 at 10:29 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου εγω γενικά αποφεύγω να παίρνω οτιδηποτε χωρίς να μου το πει ο γιατρος ή η ενδοκρινολόγος μου.

οπότε αυτά που μου είπαν και παίρνω είναι τα inofert που βοηθούν κάπως το θέμα με τις πολυκυστικες, σίδηρο και φυλικο οξυ.!

@Σοφία21κι εγώ με ΣΠΩ, Απρίλιο θα κάνω ξανά lh fsh προλακτινη. Ποια Ινοφερτ παίρνεις; Τα απλά ή τα Hp; Φυλλικό παίρνεις έξτρα; Παρόμοια αγωγή έχω κι εγώ… 

Ευχομαι στα κορίτσια που περιμένουν, αύριο να δείτε θετικά τεστάκια!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

30 εβδομάδων;;; ΣΟΚ!!!! Πωωωωω πως περνάει έτσι ο καιρός!!! Κράτησαν τόσο πολύ οι αναγούλες κορίτσι μου ε;;;😢 Τουλάχιστον ηρέμησες..

@Naty_ περιμένουμε νέα σου εναγωνίως…🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις On 18/3/2025 at 9:07 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Όχι ούτε καν την παραμικρή υποψία για θρομβοφιλια. Αιματολογος και ενδοκρινολογος είπαν όχι αντιπηκτικρς σε μένα αλλά οι γυναικολόγοι μ το προτείνουν ως την μόνη λύση πια και δεν ξέρω π αλλού να πάω να κάνω κι άλλες εξετάσεις μήπως βρεθεί κάτι...για αυτό είπα ας τα κάνω να τελειώνουμε. Μάλιστα μ είπαν μόλις το αντιληφθώ πρέπει να τα αρχίσω. Έφερα αντίρρηση πριν το 3ο αλλά τώρα π έχω γεμίσει ενοχές μήπως η επιλογή μ έφταιγε λέω ας το δοκιμάσω κι αυτό..

@peacock διάβασε την ιστορία της . 

Η αν προλάβει το καμταρσακι μου να σου πει

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

IMG_20250320_070311.thumb.jpg.a3a7ffc3a8301a2ed9349318809e1c02.jpg

@Παρασκευαιδου το ταγκ που σου αξίζει!! Αχ να ήρθε και να μείνει το σπορί 🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

@Naty_ μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου, δε φανταζεσαι τη χαρα μου ❤️❤️❤️❤️ 

Να πανε ολα καλα σου ευχομαι, να αγκαλιασεις το υγιες μωρακι σου σε 9 μηνες ❤️❤️❤️❤️❤️

Τι ευτυχια !!! μπραβο !!!! Εχω δακρυσει! 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Αγαπη μου γλυκειά…

είδες που όλες σου τα λέγαμε…

πόσο υπεροχα νέα…

με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό, καλότυχη και τελειομανή εγκυμοσύνη ♥️

Όλα θα πάνε τέλεια 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήριααααα!!!! Ήμουν σίγουρη!!!! Με το καλό αγάπη μου!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!! Θα τρελαθωωωωω🥳🥳🥳🥳

Κ μάλλον αρκετά ανεβασμένη χοριακη…

Δημοσίευση

@Naty_ Γιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 συγχαρητήριααααααα κορίτσι μου... Φιλενάδα τσιριξαααα πρωί πρωί από χαρά, τρόμαξε ο άντρας μου, λέει τι έγινε;; 😂😂🤭🤭🤭🤭🤭... Πόσο χάρηκα, είδες που στο λέγαμε;;;; ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Θα πας για χοριακη;;;;;; 

Εύχομαι καλή, ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου ❣️❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Αχ κορίτσι μου ξύπνησα νωρίτερα να δω αν έκανες τεστ! Τι όμορφα νέα είναι αυτά πρωί πρωί ❤️❤️ τι έντονες γραμμές! Χάρηκα τόσο πολύ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος 🧿💙💜

Δημοσίευση

@Naty_ συγχαρητηρια κορίτσι μου! Εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρο!! Όλα καλά να σου πάνε μέχρι τέλους! Και γω ξύπνησα πρώτα μπήκα εδώ να δω μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο κ μετα ξύπνησα τ παιδια να ετοιμαστούν για σχολειο κτλ αλλά δ τ ειχες ανεβάσει ακομα. Χοριακη με τέτοιο τεστ σίγουρα τριψηφιος αριθμός. Εδώ θα είμαστε βημα βημα μαζί σου μέχρι τελους.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Το ήξερα.......κάτσε να βάλω μέσα τα κυάλια μου 🧐 ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!! Αγάπη μουυυυυυυυ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ήρθε και η δική σου σειρά!!!ανατριχιασα αλήθεια!!!με το καλό 🙏 🙏 🙏 η Παναγία σου έφερε το θαύμα σου....παραμονή των Γ χαιρετισμών πήρες θετικό τεστ στα χέρια!να είναι ευλογημένο 🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Αχ κοριτσάκι μου με συγκίνησε αυτό το θετικό!!! Συγχαρητήρια!!! Αυτό το σποράκι σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλιά σου 🥹❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Ελααααα ρεεεε κορίτσι!!!! Πω πω συγκινήθηκα!! Ήμασταν όλες τόσο σίγουρες!! Δεν κλαίω... Κάτι μπήκε στο μάτι μου!! 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ Περιμένουμε την χοριακη σου!!

Δημοσίευση
στις On 18/3/2025 at 11:09 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Καρυοτυπο ζεύγους ναι αλλά όχι εμβρύου διότι δεν έχω κάνει αποξεση. Εμένα ακόμα και το σαλοσπιρ μ είπε να το παίρνω πριν γίνει η γονιμοποίηση, κι επειδή δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό παίρνω αβέρτα έτσι για να έχουμε από τις γονιμες μέρες μέχρι να μ έρθει αρνητικό τεστ. Επειδή είδα ότι ακολουθούν ένα πρωτόκολλο και όχι βάση περίπτωσης το έψαξα πολύ αλλά ολοι τα ίδια λένε..

Kαλημερα! 

Έχεις κάνει αιματολογικό έλεγχο; Για ποιο λόγο να παίρνεις σαλοσπιρ σου είπαν; 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Με το καλο να ερθει το μωρακι ❤️❤️❤️❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και σε εμενα μηπως ερθει το μωρακι ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

@Naty_ μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου, δε φανταζεσαι τη χαρα μου ❤️❤️❤️❤️ 

Να πανε ολα καλα σου ευχομαι, να αγκαλιασεις το υγιες μωρακι σου σε 9 μηνες ❤️❤️❤️❤️❤️

Τι ευτυχια !!! μπραβο !!!! Εχω δακρυσει! 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη μου γλυκειά…

είδες που όλες σου τα λέγαμε…

πόσο υπεροχα νέα…

με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό, καλότυχη και τελειομανή εγκυμοσύνη ♥️

Όλα θα πάνε τέλεια 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Ελα ρε κορίτσι μουυυ μπράβοοοο μπραβοοο εχω συγκινηθεί τόσο πολύ 🌈🌈🌈🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️Αχ Παναγία σου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια 🥹🥹🥹🥹

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήριααααα!!!! Ήμουν σίγουρη!!!! Με το καλό αγάπη μου!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!! Θα τρελαθωωωωω🥳🥳🥳🥳

Κ μάλλον αρκετά ανεβασμένη χοριακη…

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

@Naty_ Γιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 συγχαρητήριααααααα κορίτσι μου... Φιλενάδα τσιριξαααα πρωί πρωί από χαρά, τρόμαξε ο άντρας μου, λέει τι έγινε;; 😂😂🤭🤭🤭🤭🤭... Πόσο χάρηκα, είδες που στο λέγαμε;;;; ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Θα πας για χοριακη;;;;;; 

Εύχομαι καλή, ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου ❣️❣️❣️❣️

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αχ κορίτσι μου ξύπνησα νωρίτερα να δω αν έκανες τεστ! Τι όμορφα νέα είναι αυτά πρωί πρωί ❤️❤️ τι έντονες γραμμές! Χάρηκα τόσο πολύ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλος 🧿💙💜

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ συγχαρητηρια κορίτσι μου! Εύχομαι ολόψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρο!! Όλα καλά να σου πάνε μέχρι τέλους! Και γω ξύπνησα πρώτα μπήκα εδώ να δω μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο κ μετα ξύπνησα τ παιδια να ετοιμαστούν για σχολειο κτλ αλλά δ τ ειχες ανεβάσει ακομα. Χοριακη με τέτοιο τεστ σίγουρα τριψηφιος αριθμός. Εδώ θα είμαστε βημα βημα μαζί σου μέχρι τελους.

στις πριν 35 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Το ήξερα.......κάτσε να βάλω μέσα τα κυάλια μου 🧐 ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!! Αγάπη μουυυυυυυυ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ήρθε και η δική σου σειρά!!!ανατριχιασα αλήθεια!!!με το καλό 🙏 🙏 🙏 η Παναγία σου έφερε το θαύμα σου....παραμονή των Γ χαιρετισμών πήρες θετικό τεστ στα χέρια!να είναι ευλογημένο 🙏

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ κοριτσάκι μου με συγκίνησε αυτό το θετικό!!! Συγχαρητήρια!!! Αυτό το σποράκι σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλιά σου 🥹❤️❤️

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ελααααα ρεεεε κορίτσι!!!! Πω πω συγκινήθηκα!! Ήμασταν όλες τόσο σίγουρες!! Δεν κλαίω... Κάτι μπήκε στο μάτι μου!! 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ Περιμένουμε την χοριακη σου!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με το καλο να ερθει το μωρακι ❤️❤️❤️❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και σε εμενα μηπως ερθει το μωρακι ❤️ 

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις για σήμερα! Κορίτσια μου, πόσο σας ευχαριστώ μία μία ξεχωριστά και όλες μαζί! Σήμερα επίσημα μπαίνει και η Άνοιξη, ελπίζω το σποράκι μέσα μου να μεγαλώνει υγιές κάθε μέρα και να το ζήσω μέχρι τέλους. Εδώ πάντα, μαζί σας ❤️ 

Νιώθω μία ηρεμία για την ώρα. Ένα β΄ήμα τη φορά, μέχρι να περάσουν ειδικά αυτές οι πρώτες βασανιστικές εβδομάδες, προσεύχομαι να είναι όλα διαφορετικά αυτή τη φορά.

Θα μιλήσω με τη γιατρό σε λίγο να με κατευθύνει κι εκείνη για χοριακές κλπ. Θα σας ενημερώσω με νεότερα. Ελπίζω μέχρι να φύγει ο μήνας να φυτευτούν κι άλλα δυνατά σποράκια 🙏🌸 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Με το καλό κορίτσι μου γλυκό! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα 🩷🩷 Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά 🙏🙏 Το τεστακι σου είναι υπέροχο, να τα ακούς τα κορίτσια εδώ, δεν πέφτουν έξω στη διαίσθηση τους 🫄🫄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...