Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

😆😆 ειμαι εκτός δεν εχω πρόσβαση στα τεστ! καλε θα ρθει θα δείτε! 

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

κάνε ένα τεστ καλή μου... και εγώ έτσι έλεγα να έρχεται... τώρα έρχεται.. και οταν δεν ήρθε είπα κοίτα να δεις από το άγχος μου δεν έρχεται ας κάνω ένα τεστ να δω το αρνητικό να ηρεμίσω.. και τελικά ήταν θετικό!! περιμένουμε νεεεααα σουυυ!! 

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω αγχώνομαι λόγο και χαμηλής Αμη και το ότι είμαι 38μισο νιώθω ότι πρέπει να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα.

Αχ αυτή η χαμηλή άμη... καλύτερα να μην το γνώριζα! Νιώθω ότι έχω πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου και τρέχω να προλάβω... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

κάνε ένα τεστ καλή μου... και εγώ έτσι έλεγα να έρχεται... τώρα έρχεται.. και οταν δεν ήρθε είπα κοίτα να δεις από το άγχος μου δεν έρχεται ας κάνω ένα τεστ να δω το αρνητικό να ηρεμίσω.. και τελικά ήταν θετικό!! περιμένουμε νεεεααα σουυυ!! 

Ρε συ έχω και κράμπες στην κοιλιά σχεδόν ίδιες με τις περιόδου, γι' αυτό λέω θα ρθει. Αν πάντως μέχρι βράδυ δεν έρθει αύριο πρωί θα κάνω τεστ. Γιατί είπα μέχρι Πέμπτη την αναμένω!  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ρε συ έχω και κράμπες στην κοιλιά σχεδόν ίδιες με τις περιόδου, γι' αυτό λέω θα ρθει. Αν πάντως μέχρι βράδυ δεν έρθει αύριο πρωί θα κάνω τεστ. Γιατί είπα μέχρι Πέμπτη την αναμένω!  

εγώ είχα βάλει σερβιέτα! Τόσο σίγουρη ημουν! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχ αυτή η χαμηλή άμη... καλύτερα να μην το γνώριζα! Νιώθω ότι έχω πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου και τρέχω να προλάβω... 

Πραγματικά όμως και εγώ έτσι νιώθω...

Ναι είναι μόνο μια τιμή όπως λένε και δεν εξαρτάται η γονιμότητα μόνο από αυτήν αλλά θες δεν θες νιώθεις τα περιθώρια πιο στενά...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

😆😆 ειμαι εκτός δεν εχω πρόσβαση στα τεστ! καλε θα ρθει θα δείτε! 

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

Εγώ πέρασα τις γόνιμες!!! 9 ημέρες ακόμη αναμονή....😊 Για να δούμε η Ζαίρα έπεσε μέσα;😛 Πρώτα θα το δούμε από εσένα αν έπεσε μέσα γιατί και εσύ αυτό τον μήνα έχεις πρόβλεψη βλέπω...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ πέρασα τις γόνιμες!!! 9 ημέρες ακόμη αναμονή....😊 Για να δούμε η Ζαίρα έπεσε μέσα;😛 Πρώτα θα το δούμε από εσένα αν έπεσε μέσα γιατί και εσύ αυτό τον μήνα έχεις πρόβλεψη βλέπω...

Εγώ είχα Φεβρουάριο +- !! 

Εντάξει κι εσύ δεν έχεις πολλές μέρες ακόμη! Έκανες τεστ ωορρηξίας κλπ ή χαλαρά; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εντάξει κι εσύ δεν έχεις πολλές μέρες ακόμη! Έκανες τεστ ωορρηξίας κλπ ή χαλαρά; 

Μέσα θα πέσει κ το ξέρουμε όλες μας!! Εγώ Φλεβάρη +-  κ έπεσε στο +1…..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μέσα θα πέσει κ το ξέρουμε όλες μας!! Εγώ Φλεβάρη +-  κ έπεσε στο +1…..

ξερεις τι σκέφτομαι.. μήπως να το αφήσω για το σκ το τεστ ΑΝ δεν έρθει; Δεν ξέρω, κι αν τυχόν έμεινα και παίξει βιοχημική; Καλύτερα να μην ξέρω!! ή αν δεν δω γραμμή και τελικά είμαι; εεεχχχ

Δημοσίευση

@Naty_ ποτε ειχες βρε κορίτσι μου θετικο τεστ ωορηξιας? Η δ εκανες αυτο τ μήνα? Εγώ είμαι της άποψης τ τεστ να γινεται τη μερα π.περιμενεις περιοδο με τσεκαρισμένο ωορηξια με τεστ πχ. Αλλα βλεπω τις έσκασες χαχαχα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ ποτε ειχες βρε κορίτσι μου θετικο τεστ ωορηξιας? Η δ εκανες αυτο τ μήνα? Εγώ είμαι της άποψης τ τεστ να γινεται τη μερα π.περιμενεις περιοδο με τσεκαρισμένο ωορηξια με τεστ πχ. Αλλα βλεπω τις έσκασες χαχαχα.

για τα κορίτσια είμαι έγκυος πριν καν να είμαι έγκυος, τέτοιο το support εδώ 😍😆

Δεν έκανα τεστ ωορρηξίας, αλλά θεωρώ από υγρά, συμπτώματα κλπ έκανα 6-7 Μαρτίου. Ο κύκλος μου κυμαίνεται 25-28 μέρες, σήμερα είμαι 27η μέρα.  Γι' αυτό και αφήνω ενδεχόμενο να μου έρθει αύριο περίοδος (ενδεχομένως και Παρασκευή το αργότερο).  Σήμερα είμαι 12-13η μτω. 

Αλλά επειδή ακόμα δεν έχω επίσημα καθυστέρηση (Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου) δεν έκανα τεστ και αναμένω απλά να περάσουν οι μέρες. Αυτά!! Εσύ κορίτσι μου πώς είσαι πώς κυλάει η εγκυμοσύνη;

Δημοσίευση

@Naty_ κανε ένα αυριο τ πρωι τότε! Και μακαρι να βγει θετικο!

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Ποιες έχουμε στην αναμονή;; 

@Naty_ μου πως ξύπνησες σήμερα ; 

καλησπέρα κορίτσι μου τωρα καταφερα να μπω τρεχω αυτο το διαστημα με την δουλεια εχει πεσει αρκετη..

περιμενω αυριο

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, νυσταζω γενικά, δεν νιώθω και πολύ καλά να πω την αλήθεια 😆 

Τώρα βγήκα είμαι σ ένα καφέ περιμένω μια φίλη και ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα! 

Θα φανεί! 

ΜΜΜ η νύστα και η κόπωση είναι από τα Ν.1 συμπτώματα μου 😉 Ελπίζω να κρατήσει 😉😜

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

ΜΜΜ πολλές κράμπες;; Καλό κι αυτό 😉 Αν έχεις πρώιμης ανίχνευσης, ένα τεστ αύριο το πρωί θα δείξει. Αν δεν έχεις πρώιμης, περίμενε μέχρι την Παρασκευή 😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Όχι δεν έκανα...αλλά την κατάλαβα την ωορρηξία!άντε να δούμε τι θα δούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

ακόμα αναγούλες ε; Ωραία ευτυχώς ηρέμησες!

Λίγο έμεινε για το μπεμπάκι σας να έρθει!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Τι;;; Πότε πήγες 30 εβδομάδων;;;😱 Σαν εχθές μου φαίνεται που είπες είσαι έγκυος! απίστευτο ρε συ!άντε τελική ευθεία μπαίνεις!😉

Δημοσίευση

@Naty_ ναι μέχρι κ τ προηγ μηνα ειχα απ ολα. 

@marinamanoulitsa αστα να πάνε. Περναει ο καιρος. Τελευταία περιοδο ειχα το καλοκαιρι😂. Βεβαια την καταλαβα για τ καλα αυτη την εγκυμοσύνη αλλα οκ. Λιγο εμεινε, να πανε ολα καλα και να μπούμε σε άλλους ρυθμούς αφου έρθει τ μωρο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Έχετε πολλές καλό προαίσθημα για εμένα αυτό τον μήνα!!!μακάρι κορίτσια μου γλυκά 💝 🙏 μακάρι να βγείτε αληθινές 

Δημοσίευση
στις On 18/3/2025 at 10:29 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου εγω γενικά αποφεύγω να παίρνω οτιδηποτε χωρίς να μου το πει ο γιατρος ή η ενδοκρινολόγος μου.

οπότε αυτά που μου είπαν και παίρνω είναι τα inofert που βοηθούν κάπως το θέμα με τις πολυκυστικες, σίδηρο και φυλικο οξυ.!

@Σοφία21κι εγώ με ΣΠΩ, Απρίλιο θα κάνω ξανά lh fsh προλακτινη. Ποια Ινοφερτ παίρνεις; Τα απλά ή τα Hp; Φυλλικό παίρνεις έξτρα; Παρόμοια αγωγή έχω κι εγώ… 

Ευχομαι στα κορίτσια που περιμένουν, αύριο να δείτε θετικά τεστάκια!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

30 εβδομάδων;;; ΣΟΚ!!!! Πωωωωω πως περνάει έτσι ο καιρός!!! Κράτησαν τόσο πολύ οι αναγούλες κορίτσι μου ε;;;😢 Τουλάχιστον ηρέμησες..

@Naty_ περιμένουμε νέα σου εναγωνίως…🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με απόλυτο διπλασιασμό θα έπρεπε να είναι παραπάνω αλλά κ το 60% ανά διήμερο μας κάνει. Υπομονή μέχρι αύριο να δεις πως εξελίσσεται. Ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο εγώ πέρυσι πέρασα μια εφιαλτική βδομάδα καθότι δεν ανέβαινε καθόλου η χοριακη μου. Έμεινε στάσιμη από την πρώτη μέχρι που έπεσε (βιοχημική). Το ότι αυξάνεται είναι πολύ θετικό σκέψου πως η αύξηση σου είναι περίπου 70% ανά 48ωρο κ ελπίζω να έχεις καλή έκβαση!! Λογικό να μην είδε τίποτα πάντως με αυτή τη χοριακη.
    • Ναι αγοράκι είναι!! Πλέον καταλαβαίνω κλωτσιές κανονικότατα😍😍😍 Σήμερα είναι πολύ δραστήριος ο άτιμος κ χαμογελάω μόνη μου.. Δε ρώτησα γιατί με άφηνε στην πρώτη εγκυμοσύνη. Θάλασσα όχι πισίνα εννοείται, όχι ηλιοθεραπεία και απευθείας αλλαγή μαγιώ με το που βγούμε από τη θάλασσα. Εδώ έκανα στα δίδυμα τώρα δε θα κάνω;!;!;;😜😜😜
    • Με ένα air conditioning όλη την ώρα και χωρίς αυτό με δυσκολία κατευθείαν ιδρώνω πολύ.. με τα μπάνια σχετικά τι σας είπαν οι γιατροί σας ρωτήσατε; 
    • Ναι όλα καλά με την εξέταση αλλά δεν φαινόταν καλά το γυρνούσε από δω γυρνούσε από κει τίποτα θολές βγήκαν οι εικόνες αλλά όλα καλά αυτό έχει σημασία! Το φύλλο δεν το είδαμε ακόμα. Η κοιλιά σε μερικά ρούχα λίγο πιο κολλητά φαίνεται ελάχιστα σε άλλα τίποτα 
    • Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!! Μην αγχωνεσαι!!! Τον επομενο μηνα θα εισαι εγκυος!! Θα αυξανονται οι εγκυουλες του θεματος της εξωσωματικης!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...