Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Ναι κορίτσι μ, ίδιο γιατρο, διαφορετικά κέντρα και διαδικασία κάθε φορά. 

Για όλα φταει η χαζομητρα μου που είναι δικερη και είναι πιο περίπλοκη περίπτωση. Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά από εξετάσεις . Αν και τωρα που έκανα έναν έλεγχο στην αιματολόγο με βρήκε μια μεταλλαξη για θρομβοφιλια αλλα δεν ξέρει κατά πόσο μπορεί να παίζει ρόλο στην εμφυτευση. Γιατί απλά δεν ξέρουμε αν έχουμε πιάσει ποτε . 

Άλλαξα εξωσωματικο τώρα και μου πρότεινε να κάνουμε πρόβες πριν την επόμενη ετ για να δούμε για τους καθετήρες αν κάνει συσπάσεις η μήτρα και τέτοια 

Αλλά παρολες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει τόσα χρόνια,  πέρα της εξωσωματικής  είναι δυνατόν να μην έχουμε πιάσει ποτε !?!?!Και εκει με πιάνει το παράπονο και η απογοήτευση. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, από Θεσσαλονίκη είσαι ?? Ρωτάω για να δω σε πιο κέντρο είσαι?

Δημοσίευση

Δε μου λετε κάτι βρε κορίτσια, τώρα αντικειμενικά όσες πρόσφατα μείνατε εγκυούλες (γιατί εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ, πάει ένας χρόνος περίπου), είχατε πριν την καθυστέρηση κάποιο εμφανές σύμπτωμα; Είμαι 5-6 μέρες μετά την ωορρηξία με τα κλασικά τραβήγματα και ήπια κύματα νεύρων που έρχονται και φεύγουν. For the record, έχω βγάλει κάθε ενδεχόμενο εγκυμοσύνης από το μυαλό μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Ναι κορίτσι μ, ίδιο γιατρο, διαφορετικά κέντρα και διαδικασία κάθε φορά. 

Για όλα φταει η χαζομητρα μου που είναι δικερη και είναι πιο περίπλοκη περίπτωση. Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά από εξετάσεις . Αν και τωρα που έκανα έναν έλεγχο στην αιματολόγο με βρήκε μια μεταλλαξη για θρομβοφιλια αλλα δεν ξέρει κατά πόσο μπορεί να παίζει ρόλο στην εμφυτευση. Γιατί απλά δεν ξέρουμε αν έχουμε πιάσει ποτε . 

Άλλαξα εξωσωματικο τώρα και μου πρότεινε να κάνουμε πρόβες πριν την επόμενη ετ για να δούμε για τους καθετήρες αν κάνει συσπάσεις η μήτρα και τέτοια 

Αλλά παρολες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει τόσα χρόνια,  πέρα της εξωσωματικής  είναι δυνατόν να μην έχουμε πιάσει ποτε !?!?!Και εκει με πιάνει το παράπονο και η απογοήτευση. 

Αχ κορίτσι μου, εμείς συνολικά πέντε χρόνια προσπαθειών χωρίς καμία σύλληψη, πέραν της εξωσωματικής, και τώρα μέσα σε ένα χρόνο δύο φυσιολογικές συλλήψεις. Εύχομαι  με τον καινούργιο γιατρό να τα καταφέρεις!!! Και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει και μόνο του…

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δε μου λετε κάτι βρε κορίτσια, τώρα αντικειμενικά όσες πρόσφατα μείνατε εγκυούλες (γιατί εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ, πάει ένας χρόνος περίπου), είχατε πριν την καθυστέρηση κάποιο εμφανές σύμπτωμα; Είμαι 5-6 μέρες μετά την ωορρηξία με τα κλασικά τραβήγματα και ήπια κύματα νεύρων που έρχονται και φεύγουν. For the record, έχω βγάλει κάθε ενδεχόμενο εγκυμοσύνης από το μυαλό μου. 

Τραβήγματα χαμηλά στο κέντρο κ φούσκωμα.. Πολύ φούσκωμα όμως φίλη μου!!! Εμένα από εκεί μου μπήκαν οι ιδέες κ αν θυμάσαι το είχα αποκλείσει τελείως έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να έπιασα παιδί..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Παιδάκια θέλω, και ας είναι και δίδυμα, θα έχει το ένα το άλλο, δεν πειράζει.. μπορεί για αρχή να τα παίξω άσχημα, αλλά αργότερα θα είναι μια χαρά.. όλα μια ιδέα είναι, σημασία έχει πως τη βλέπει κανείς αυτή την ιδέα. Ας με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά & ας έρθουν και δίδυμα, ευλογημένο να' ναι! 

Θα έρθει σίγουρα το παιδάκι σας! Αφού έπιασες με την πρώτη, ασχέτως της κατάληξης, η επόμενη εμβρυομεταφορα θα έχει σίγουρα επιτυχία 😊 και θα σου μείνουν και εμβρυακια για αδερφάκι (αν δεν πιάσετε φυσικά το 2ο) 😉

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τόσο νωρίς δύσκολο να έχεις κάτι... Εγώ όταν το ψιλιαστικα, 3-4 μέρες πριν την αναμενόμενη, είχα έντονες κράμπες στη μήτρα. Λίγο διαφορετικές σε αίσθηση από τις κράμπες περιόδου (αλλά τώρα αυτό λίγο δύσκολο να το διακρίνεις αν δεν έχεις ξαναμεινει έγκυος)

Δημοσίευση

@Naty_ Εγώ το μόνο που είχα ήταν για μια μέρα πονοκέφαλο. Γενικά έχω σπάνια πονοκέφαλο και συνήθως ήπιο. Τότε είχα έντονο. Κάτι άλλο δεν θυμάμαι.  γενικά σε κάθε κύκλο έψαχνα συμπτώματα πριν την αναμενόμενη πάντα κάτι είχα αλλά έγκυος δεν ήμουν. Ίσως ένα ακόμα που θα έλεγα είναι πολλά κολπικά υγρά ενώ συνήθως όταν είναι να έρθει υπάρχει ξηρασία 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα, από Θεσσαλονίκη είσαι ?? Ρωτάω για να δω σε πιο κέντρο είσαι?

Χαλκιδική..αλλά ναι πηγαίνω Θεσσαλονίκη στα κέντρα.

στις πριν 39 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ κορίτσι μου, εμείς συνολικά πέντε χρόνια προσπαθειών χωρίς καμία σύλληψη, πέραν της εξωσωματικής, και τώρα μέσα σε ένα χρόνο δύο φυσιολογικές συλλήψεις. Εύχομαι  με τον καινούργιο γιατρό να τα καταφέρεις!!! Και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει και μόνο του…

Τραβήγματα χαμηλά στο κέντρο κ φούσκωμα.. Πολύ φούσκωμα όμως φίλη μου!!! Εμένα από εκεί μου μπήκαν οι ιδέες κ αν θυμάσαι το είχα αποκλείσει τελείως έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να έπιασα παιδί..

Μακάρι ρε κοριτσι μου !! Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγία όλες!🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια γύρισα κ γω από τον γιατρό (απλο υπέρηχο, β επιπέδου έχω στις 31/3). Κατά 90% μας είπε είναι κοριτσάκι πάλι και πετάξαμε από τη χαρά μας 🌸🌸🌸🩷🩷🩷 Φυσικά υγιές να ναι πάνω από όλα, αλλά ένα κοριτσάκι ακόμα θα το θέλαμε πάρα πολύ 🌸🌸

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Naty_ Εγώ το μόνο που είχα ήταν για μια μέρα πονοκέφαλο. Γενικά έχω σπάνια πονοκέφαλο και συνήθως ήπιο. Τότε είχα έντονο. Κάτι άλλο δεν θυμάμαι.  γενικά σε κάθε κύκλο έψαχνα συμπτώματα πριν την αναμενόμενη πάντα κάτι είχα αλλά έγκυος δεν ήμουν. Ίσως ένα ακόμα που θα έλεγα είναι πολλά κολπικά υγρά ενώ συνήθως όταν είναι να έρθει υπάρχει ξηρασία 

Κοίτα να δεις, εγώ τους περασμένους κύκλους είχα πολλά υγρά και έλεγα να σύμπτωμα! χαχαχα ούτε καν, στην ώρα της η κυρία. Τελικά κάθε σώμα είναι μοναδικό. Γι' αυτό το χω αποκλείσει για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια γύρισα κ γω από τον γιατρό (απλο υπέρηχο, β επιπέδου έχω στις 31/3). Κατά 90% μας είπε είναι κοριτσάκι πάλι και πετάξαμε από τη χαρά μας 🌸🌸🌸🩷🩷🩷 Φυσικά υγιές να ναι πάνω από όλα, αλλά ένα κοριτσάκι ακόμα θα το θέλαμε πάρα πολύ 🌸🌸

Τέλεια νέα! Θυμάμαι πόσο θέλατε κι άλλο κοριτσάκι!! Με το καλό Ελλη μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κοίτα να δεις, εγώ τους περασμένους κύκλους είχα πολλά υγρά και έλεγα να σύμπτωμα! χαχαχα ούτε καν, στην ώρα της η κυρία. Τελικά κάθε σώμα είναι μοναδικό. Γι' αυτό το χω αποκλείσει για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 

Εγώ πάλι κ στον προηγούμενο κύκλο και σε αυτόν έχω το λαχάνιασμα που είχα πριν τις δυο εγκυμοσύνες, αλλά τζίφος. Και στις δύο πάντως είχα και ταχυπαλμία, κόπωση, μπούκωμα και ξυπνούσα καααθε βράδυ στις 4. Αυτά 2-3 μέρες πριν την καθυστέρηση.  Τώρα πάλι έχω κάποια από αυτά, αλλά το τεστακι παραμένει αρνητικό 😝, άρα και εγώ πλέον δεν δίνω σημασία στ συμπτώματα.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τέλεια νέα! Θυμάμαι πόσο θέλατε κι άλλο κοριτσάκι!! Με το καλό Ελλη μου!!

Ναιιιι το θέλαμε πολύ η αλήθεια είναι. Θα έχουν 20 μήνες διάφορα και θέλω να πιστεύω θα γίνουν οι καλύτερες φίλες 🩷

Με το καλό εύχομαι να έρθει σύντομα μια υγιής εγκυμοσύνη και σε σένα, να αποκτήσει αδερφάκι το μωράκι σου 🙏 Θα έρθει, μην το βάζεις κάτω, το λέω εγώ που οι περισσότερες ξέρετε καλά τι έχω περάσει 🙏🙏

Μπορεί να μην γράφω πλέον πολύ γιατί η μικρή δεν μου δίνει πολλά περιθώρια, αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα γιατί συμμερίζομαι την αγωνία σας...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evaki- είπε:

Χαλκιδική..αλλά ναι πηγαίνω Θεσσαλονίκη στα κέντρα.

Μακάρι ρε κοριτσι μου !! Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγία όλες!🙏

Αααασς δικό μας κορίτσι κ συ !!!Εμεις την εξωσωματική την κάναμε στη new life με τον Παντελή. Ο οποίος στη δική μου περίπτωση έπεσε σε όλα μέσα όπως κ το ότι το 3ο θα μας έρθει φυσιολογικά. Εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυουλα κοπέλα μου!! Με μια καλή εγκυμοσύνη!!!

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αχ με το καλοοοοοοοο!!!! Άλλη μια μπουμπουυυυυ😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αααασς δικό μας κορίτσι κ συ !!!Εμεις την εξωσωματική την κάναμε στη new life με τον Παντελή. Ο οποίος στη δική μου περίπτωση έπεσε σε όλα μέσα όπως κ το ότι το 3ο θα μας έρθει φυσιολογικά. Εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυουλα κοπέλα μου!! Με μια καλή εγκυμοσύνη!!!

Αχ με το καλοοοοοοοο!!!! Άλλη μια μπουμπουυυυυ😍😍😍

Δικια σας ειμαι και εγω!!! 😅Εγω πηγα κανα 2 φορές στο απέναντι μαγαζάκι αλλά μάζεψα τα εμβρυακια μου και έφυγα 🤣🤣 Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά για όλες μας !! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Δικια σας ειμαι και εγω!!! 😅Εγω πηγα κανα 2 φορές στο απέναντι μαγαζάκι αλλά μάζεψα τα εμβρυακια μου και έφυγα 🤣🤣 Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά για όλες μας !! 🙏

Από απέναντι δεν έχω εικόνα.. Πάντως έχουμε κ την @kaounmar τη φίλη με δικερη που εν τέλη έπιασε φυσιολογικά… Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την ιστορία της.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εεεεελλλλααααα με το καλό κορίτσι μου!!! Σαν την @Elkμας κι εσύ!!! Θα περιμένουμε τα νέα της Β' επιπέδου στο τέλος του μήνα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

τι όμορφα νέα μας έφερες κοπέλα μου!! Συγχαρητήρια!! και εγώ αν μπορούσα να επιλέξω ένα ακόμα κοριτσάκι θα διάλεγα... και απο την άλλη λέω ας έρθει ότι θέλει να είναι! γερό μωρό πάνω απ όλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ όταν έμεινα έγκυος φυσικά πονούσε όλο μου το σώμα νόμιζα αρρωστησα. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην ψάχνεις συμπτωματα είναι πραγματικά τόσο ψυχοφθορο τουλάχιστον για εμένα ήταν έψαχνα από κάπου να πιαστώ κ όταν έρχονταν η περίοδος ήταν μια τεράστια απογοήτευση.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η annie! είπε:

Από απέναντι δεν έχω εικόνα.. Πάντως έχουμε κ την @kaounmar τη φίλη με δικερη που εν τέλη έπιασε φυσιολογικά… Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την ιστορία της.

Καλημέρα!!!!💐

ναι έχω μιλήσει με την @kaounmar .με τοσα που τράβηξε και αυτή ευτυχως ήρθε το κοριτσάκι της !! 🥰

@Eliza Kats Αντε κορίτσι μου περιμενουμε τα νεα σου σήμερα να μας ανεβάσεις λίγο το ηθικό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Θα έρθει σίγουρα το παιδάκι σας! Αφού έπιασες με την πρώτη, ασχέτως της κατάληξης, η επόμενη εμβρυομεταφορα θα έχει σίγουρα επιτυχία 😊 και θα σου μείνουν και εμβρυακια για αδερφάκι (αν δεν πιάσετε φυσικά το 2ο) 😉

Μακάρι κορίτσι μου, το ελπίζω.. αν και πριν λίγο διάβασα και ένα άρθρο μου δεν μου άρεσε καθόλου.. 
https://www.msn.com/el-gr/news/other/οι-10-πιο-μολυσμένες-περιοχές-της-ελλάδας-ποιες-είναι-οι-πιο-καθαρές/ar-AA1AH2sJ?ocid=winp2fp&cvid=e9d0bdec9f6a4ea9abaaab54e6012834&ei=25#

Η Ορεστιάδα στην 8η θέση μέσα στις πιο μολυσμένες πόλις. Μετά λέει στην περιοχή έχουμε πολύ υπογεννητικότητα και πολλές αποβολές, εμ πως να μην έχουμε αφού αναπνέουμε και εγώ δεν ξέρω τι..

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχ! τι ωραία κοριτσάκι, με το καλό να ρθει, γερό να είναι πάνω απ' όλα..!!! Μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι με ένα υγιές μωράκι και όλα τα άλλα περισσεύουν.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

ααα κορίτσια κι εγώ στο λίγο παρά δίπλα μαγαζάκι είμαι, στο Vifi.. δεν ξέρω αν εν τέλει συνεχίσω να είμαι εκεί ή πάω στο embryo.. αλλά νομίζω όπου και να πας είναι και θέμα τύχης καμιά φορά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου, το ελπίζω.. αν και πριν λίγο διάβασα και ένα άρθρο μου δεν μου άρεσε καθόλου.. 
https://www.msn.com/el-gr/news/other/οι-10-πιο-μολυσμένες-περιοχές-της-ελλάδας-ποιες-είναι-οι-πιο-καθαρές/ar-AA1AH2sJ?ocid=winp2fp&cvid=e9d0bdec9f6a4ea9abaaab54e6012834&ei=25#

Η Ορεστιάδα στην 8η θέση μέσα στις πιο μολυσμένες πόλις. Μετά λέει στην περιοχή έχουμε πολύ υπογεννητικότητα και πολλές αποβολές, εμ πως να μην έχουμε αφού αναπνέουμε και εγώ δεν ξέρω τι..

Αχ! τι ωραία κοριτσάκι, με το καλό να ρθει, γερό να είναι πάνω απ' όλα..!!! Μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι με ένα υγιές μωράκι και όλα τα άλλα περισσεύουν.

ααα κορίτσια κι εγώ στο λίγο παρά δίπλα μαγαζάκι είμαι, στο Vifi.. δεν ξέρω αν εν τέλει συνεχίσω να είμαι εκεί ή πάω στο embryo.. αλλά νομίζω όπου και να πας είναι και θέμα τύχης καμιά φορά.

ΣΟΚ εγώ μένω στη 2η πιο μολυσμένη περιοχή.. Πλαγιαρι Θεσσαλονικης.. Κ γω πιστεύω πως είναι θέμα τύχης. Θεωρώ πως πάνω κάτω όλα καλά είναι, καινούργια κέντρα με καλά εμβρυολογικά. Εκτός αν πετύχεις σε τσαρλατάνους που απλά θέλουν τα λεφτά σου αλλά κ για τα 3 στα οποία αναφερόμαστε έχω ακούσει καλά λόγια. Από το ένα έχω μόνο προσωπική εμπειρία. Τουλάχιστον για εύκολες περιπτώσεις όπως η δική μου που ήταν ανεξήγητη υπογονιμότητα κ η δική σου που είναι θέμα σπέρματος. Οταν πάμε σε ανατομικά θέματα θεωρώ πως ναι παίζει ρόλο ο γιατρός, οι γνώσεις κ η εμπειρία σε αντίστοιχες περιπτώσεις 

Δημοσίευση

@annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή.
Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους.
Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύ καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή.. 

Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή.
Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους.
Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή.. 

Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.

Κ γω είμαι σίγουρη πως την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...