Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλεια τέλεια..

Αναμένουμε την χοριακή σου…

εγώ πάλι 4-5 τεστ ωορηξίας που εκανα τις προηγουμενες ημερες δευτερη γραμμη εβγαινε αχνη.. πως γινεται με lh 20 που ειχα στις αιματολογικες.;

μπερδεμα αυτα τα τεστ δεν τα καταλαβαινω καθολου δεν ξέρω καν αν πιανουν την ορμονη σε μενα..

3 μηνες που τα χρησιμοποιουσα ποτε δεν βγηκε δευτερη γραμμη εντονη σαν την πρωτη..! 

Από το σώμα σου δεν καταλαβαίνεις περίπου πότε έχεις ωορρηξία;

Εγώ κορίτσια το καταλαβαίνω πλέον απο τις ορμές 😅 Στην ωορρηξία βλέπω τον άντρα μου σαν ξερολουκουμο και τον κυνηγάω 🤣🤣🤣🤣 Μόνο όσο θήλαζα δεν το είχα τόσο έντονο αυτό...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Από το σώμα σου δεν καταλαβαίνεις περίπου πότε έχεις ωορρηξία;

Εγώ κορίτσια το καταλαβαίνω πλέον απο τις ορμές 😅 Στην ωορρηξία βλέπω τον άντρα μου σαν ξερολουκουμο και τον κυνηγάω 🤣🤣🤣🤣 Μόνο όσο θήλαζα δεν το είχα τόσο έντονο αυτό...

Οχι τιποτα απολυτως… περα απ τν πονο που εχω δεξια ή αριστερα στ κοιλια δν μπορω ουτε να κατσω και υγρα αν εχω γ 1-2 μερες κ αυτα οχι σ καθε κυκλο..

τιποτα αλλο περα απ’ αυτο.! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μια βδομάδα λογικά μετά την ωορρηξία και χθες και σήμερα είχα από 1 κυριολεκτικά μικρή σταγονίτσα καφέ στο εσώρουχο. Λέτε να είναι καλό σημάδι ή κάποια ανωμαλία του κύκλου; Ελπίζω το πρώτο 🥹

Άντε έλα να έρθεις κι εσύ στην παρέα μας! Σκέφτεσαι για τεστ πριν την καθυστέρηση ή θα περιμένεις;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Οχι τιποτα απολυτως… περα απ τν πονο που εχω δεξια ή αριστερα στ κοιλια δν μπορω ουτε να κατσω και υγρα αν εχω γ 1-2 μερες κ αυτα οχι σ καθε κυκλο..

τιποτα αλλο περα απ’ αυτο.! 

Αυτό που έχω πάντα όμως σχεδόν απ τ μεσα τπυ κυκλου μεχρι την πείοδο εχω ναυτίες και πονοκεφάλους..! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτό που έχω πάντα όμως σχεδόν απ τ μεσα τπυ κυκλου μεχρι την πείοδο εχω ναυτίες και πονοκεφάλους..! 

Αχ κρίμα βρε παιδί μου που δεν έχεις φουλ ξεκάθαρο σημάδι. Τώρα βέβαια αν έχεις σταθερό κύκλο, μπορείς να υπολογίσεις 12-16 ημέρες πριν την περίοδο για πιο εντατικές επαφές 😊 Κατά τα άλλα απολαύστε το 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κρίμα βρε παιδί μου που δεν έχεις φουλ ξεκάθαρο σημάδι. Τώρα βέβαια αν έχεις σταθερό κύκλο, μπορείς να υπολογίσεις 12-16 ημέρες πριν την περίοδο για πιο εντατικές επαφές 😊 Κατά τα άλλα απολαύστε το 😊

Εχω ΣΠΩ κ δν εχω σταθερό κύκλο γι’ αυτο δεν ξέρω και πότε είναι οι γονιμες μου ..

ο γιατρος μου ειπε φουλ επαφες απο 9η μερα κυκλου μεχρι 22η….

αυτο τον μηνα με βλεπω εκτος… επαφες ειχαμε 9η, 14η και 16η μεχρι τωρα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Εχω ΣΠΩ κ δν εχω σταθερό κύκλο γι’ αυτο δεν ξέρω και πότε είναι οι γονιμες μου ..

Γιατί εκτός; Εδώ μια επαφή χρειάζεται μέσα στο γόνιμο παράθυρο! Πότε δεν ξέρεις 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Άντε έλα να έρθεις κι εσύ στην παρέα μας! Σκέφτεσαι για τεστ πριν την καθυστέρηση ή θα περιμένεις;

Μακαριιιι!! Αγαπημένος μήνας ο Νοέμβριος ❤️ 

Έχω 4 τεστ ταινίες hometest, οπότε λέω ιιισως αν το θυμηθώ εγκαίρως, να κάνω ένα Κυριακή πρωί, δεδομένου πως δεν βρήκα ξεκάθαρα την ωορρηξία μου κ θα μπορούσε να μου έρθει περίοδος από Τετάρτη έως Σάββατο. Ωστόσο, ενώ από την μία σκέφτομαι θετικά, από την άλλη δεν πιστεύω σε θετικό τεστ..θα δείξει 🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Είναι να μην πεισμώσω εγώ, έτσι και πεισμώσω καταφέρνω πολλά..!!! Αλλά είναι μέχρι να πάρω την απόφαση και να έχω την ψυχολογία. Όπως και να 'χει όμως θα κοιτάξω να ξανα βρω και τα πατήματα μου και τον εαυτό μου, ο χρόνος είναι γιατρός λένε και ελπίζω κάποια στιγμή να γιατρέψει και τις δικές μου πληγές. 

Κορίτσι μου, όσο περνάει ο χρόνος μαλακωνει ο πόνος. Μετά από 8 μήνες μετά την τελευταια μου αποβολή, ακόμα θρηνω κάποιες στιγμές και κλαίω και μετά επανέρχομαι. Έχω μάθει να ζω με αυτό και είναι οκ. Έχει σημασία να το βιώσεις να το βγάζεις από μέσα σου ώστε να μαλακώνει σιγά σιγά. Και όπως λέω ακόμα και με τον πόνο, συνεχίζεται η καθημερινότητα. Αλλες φορές έτσι άλλες αλλιώς. Είναι μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει άπειρα, αν βρεις έναν σωστο θεραπευτή. Και φυσικά ναι, να κάνεις πράγματα για σένα, να σε φροντίσεις μέσα και έξω. Και όταν νιώσεις έτοιμη ξανά προσπαθείς για την εγκυμοσύνη. Και όλα θα γίνουν 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Σημερινό update δεν έχει;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μακαριιιι!! Αγαπημένος μήνας ο Νοέμβριος ❤️ 

Έχω 4 τεστ ταινίες hometest, οπότε λέω ιιισως αν το θυμηθώ εγκαίρως, να κάνω ένα Κυριακή πρωί, δεδομένου πως δεν βρήκα ξεκάθαρα την ωορρηξία μου κ θα μπορούσε να μου έρθει περίοδος από Τετάρτη έως Σάββατο. Ωστόσο, ενώ από την μία σκέφτομαι θετικά, από την άλλη δεν πιστεύω σε θετικό τεστ..θα δείξει 🤞🏼

Την επόμενη εβδομάδα εννοείς; Ή αυτή την Τετάρτη που πέρασε μέχρι αύριο; Γιατί τα hometest δεν είναι πρώιμης και δύσκολα θα σου δείξουν πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σημερινό update δεν έχει;;;;

Χαχα τεστ δεν έκανα αν αυτό εννοείς. Θα κάνω αύριο όμως που είναι και η αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου και θα το ανεβάσω να κάνουμε σύγκριση 🤣

Πάντως εξακολουθώ να έχω πονακια στη μήτρα (όχι τόσο έντονα όπως χθες και προχθές). Έχω ελάχιστα καφέ τώρα. Και γενικά όταν στέκομαι πολύ ώρα όρθια νιώθω μια αδυναμία, ένα πράγμα σαν να μου κατεβαίνει το αίμα από το κεφάλι. Κάτι που δεν είχα τόσο νωρίς στην πρώτη μου. Επίσης χθες μου βρωμουσε το γιαούρτι, κάτι που επίσης δεν είχα στην πρώτη μου.

Δύσκολη την βλέπω αυτή την εγκυμοσύνη αν έχω συμπτώματα από τώρα 😫 Ελπίζω να κάνω λάθος.

Εσύ πως είσαι;; Θα κάνεις χοριακή και τη Δευτέρα όπως σου είπε ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ κακό αυτό... Κι εμένα ο κύκλος μου κυμαίνεται 28-32 ημέρες, αλλά όπως σου είπα από τις ορμές, πάνω κάτω μπορώ να καταλάβω την ωορρηξία μου. Και λάθος να κάνω, οκ δεν πειράζει, η απόλαυση μετράει 😜 

Τώρα εσείς αν θέλετε να πάτε πιο στοχευμένα, θα μπορούσατε να κάνετε και παρακολούθηση ωορρηξίας με το γιατρό. Αλλιώς κι αυτό που σου είπε ο γιατρός δουλεύει 😊 Εννοείται όμως πως δεν είναι εύκολο, όπως σας βγει. Μην πιεστείτε. 

Προσωπικά πιστεύω ότι η φύση προνοεί γενικά και πιστεύω ότι όταν έχεις κάποιες μέρες πιο πολύ διάθεση για σεξ είναι καλό σημάδι και να τις εκμεταλλευεστε 😉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γιατί εκτός; Εδώ μια επαφή χρειάζεται μέσα στο γόνιμο παράθυρο! Πότε δεν ξέρεις 

εμένα παντα μια μέρα γινεται εντονη η γραμμή και μετα αρχιζει και μειώνεται το χρώμα της, αρα λογικά ωορρηξια γινεται,τώρα το ποσο καλή είναι αγνωστο, εγώ εχω και ροζ αίμα παντα, τώρα καλό ειναι αυτο, δεν ξερω

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

εμένα παντα μια μέρα γινεται εντονη η γραμμή και μετα αρχιζει και μειώνεται το χρώμα της, αρα λογικά ωορρηξια γινεται,τώρα το ποσο καλή είναι αγνωστο, εγώ εχω και ροζ αίμα παντα, τώρα καλό ειναι αυτο, δεν ξερω

Έχεις ροζ αίμα κατά την ωορρηξία; Μήπως έχεις κάποια κύστη ή πολύποδα στη μήτρα;

Γιατί η αδερφή μου είχε χρόνια λίγο αίμα στην ωορρηξία και μετά είδαν ότι υπήρχε ένας πολύποδας και τελικά κατά την υστεροσκοπηση που έκαναν για να τον αφαιρέσουν, είδαν ότι είχε και πολλούς μικρούς. Ε μετά την αφαίρεση όλων δεν ξαναειδε αίμα στην ωορρηξία και της είπε και η γιατρός της ότι μάλλον αυτό έφταιγε.

Και όλα αυτά στα λέω γιατί αν υπάρχει κάτι τέτοιο, πολύ πιθανόν να εμποδίζει την εμφύτευση.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ποια αλλη είναι τώρα μετά την ωορρηξία να μου κάνει παρέα; 

Εγώ είχα ωορρηξία Τετάρτη βράδυ (Τετάρτη πρωι 12η μερα ειχα θετικό τεστ) ή το πολυ Πέμπτη νωρίς το πρωί ξανά έκανα τεστ στης 9 το πρωί αλλά ήταν αρνητικο. Το απόγευμα είχα ραντεβού στη Γυναικολόγο γιατί παρακολουθούμε και εκεί την ωορηξια και μου είπε ότι έγινε τελικά ενώ την Περίμενε λίγο αργότερα. Γιατί την Τρίτη που πήγα είδε το ωάριο 14mm και μου είπε μάλλον Παρασκευή θα γίνει η ωορηξια εγώ όμως Τετάρτη βράδυ είχα πονακια αριστερά και έντονο πρηξιμο οπότε το κατάλαβα ότι θα γίνει. Επαφες είχαμε 7η, 9η, 11η, 13η μέρα θετικό τεστ είχα την 12η. Είναι καλά από άποψη επαφών; λίγο στεναχωρηθκα που δεν είχαμε 12η μέρα είχαμε όμως 13η νωρίς το πρωί.. ελπίζω να προλάβαμε την ωορηξια γιατι λενε ειναι καλύτερα να ειναι ηδη το σπερμα εκει πριν σκάσει.το ωάριο... Τώρα αναμονή...

Σήμερα επισης συχνά ανά διαστήματα έχω τραβήγματα τσιμπήματα στον κόλπο χαμηλά οχι στην μήτρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ωορηξια..

Είναι ο πρώτος κύκλος μέτα που ρύθμισα τον θυρεοειδή μου και έχω αγώνια... όλοι οι προηγούμενοι μήνες ήταν όσο καταλαβα άδικος κόπος... Συν ότι βρήκα χαμηλη ΑΜΗ είμαι και 38 και νομίζω πως δεν έχω χρόνο..

Θέλω να δω όμως για ένα διάστημα αν καταφέρω να μεινω φυσιολογικά.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχα τεστ δεν έκανα αν αυτό εννοείς. Θα κάνω αύριο όμως που είναι και η αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου και θα το ανεβάσω να κάνουμε σύγκριση 🤣

Πάντως εξακολουθώ να έχω πονακια στη μήτρα (όχι τόσο έντονα όπως χθες και προχθές). Έχω ελάχιστα καφέ τώρα. Και γενικά όταν στέκομαι πολύ ώρα όρθια νιώθω μια αδυναμία, ένα πράγμα σαν να μου κατεβαίνει το αίμα από το κεφάλι. Κάτι που δεν είχα τόσο νωρίς στην πρώτη μου. Επίσης χθες μου βρωμουσε το γιαούρτι, κάτι που επίσης δεν είχα στην πρώτη μου.

Δύσκολη την βλέπω αυτή την εγκυμοσύνη αν έχω συμπτώματα από τώρα 😫 Ελπίζω να κάνω λάθος.

Εσύ πως είσαι;; Θα κάνεις χοριακή και τη Δευτέρα όπως σου είπε ο γιατρός;

Καλημέρα αγάπη, μια από τα ίδια κ γω🤣🤣🤣 Έβρασα μακαρόνια κ μ ενοχλούσε η μυρωδιά🤣🤣🤣 Βέβαια κ στα δίδυμα είχα θέμα με τις μυρωδιές αλλά όχι τόσο νωρίς. Κατά τα άλλα νυστάζω κ αν μείνω κ γω ώρα όρθια αισθάνομαι τραβήγματα.. Περιμένουμε το τεστ!!!! Ναι Δευτέρα θα κάνω την επαναληπτική κ θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει πότε θα κλείσουμε ραντεβού 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ποια αλλη είναι τώρα μετά την ωορρηξία να μου κάνει παρέα; 

Καλημέρα κορίτσι μου, πόσες μέρες μτω είσαι;;;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@annie! Καλημέρα!! Δεν ξέρω χαχαχ βασικά δεν έκανα τεστ αλλά είχα επαφές στο γόνιμο παράθυρο. Υπολογίζω πως ειμαι 2-3 μτω, νωρίς ακόμα! 

Μια χαρά!!! Αντε να γεμίζει ο μήνας θετικάααααααα!!! Να γίνουμε πολλές!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷Να έχουμε υγεία εύχομαι, καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στα κορίτσια που έχουν ήδη σποράκι στις κοιλίτσες τους και με το καλό να το αποκτήσουμε και οι υπόλοιπες❤️❤️❤️

Επίσης χρόνια πολλά όσα κορίτσια έχουν την ονομαστική τους εορτή. Να χαίρεστε και όποιον έχετε.. Εμένα γιορτάζει ο ανιψιός μου και ο μπαμπάκας μου, τον οποίο έχω χάσει 🥺

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες 😊

Ορίστε το σημερινό update 😊 Επίσημα πρώτη μέρα καθυστέρησης. Το έβαλα σε σύγκριση με το πρώτο τεστ.

Τώρα αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 😜

InCollage_20250308_075701066.jpg

Συγχαρητήρια αγάπη!!!!!! Η εμπειρία εδώ λέει ξεκάθαρος διπλασιασμός🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα σκουρηνε πάρα πολύ οπότε πας σούπερ!!!! Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; Αντε Δευτέρα πάμε μαζί για χοριακη κ ανοίγουμε το θέμα με τα νινακια Οκτωβρίου😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες 😊

Ορίστε το σημερινό update 😊 Επίσημα πρώτη μέρα καθυστέρησης. Το έβαλα σε σύγκριση με το πρώτο τεστ.

Τώρα αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 😜

InCollage_20250308_075701066.jpg

Φαίνεται ξεκάθαρα η γραμμούλα που έγινε πιο έντονη ❤️❤️

Υπομονή για την χοριακη σου και της @annie! 🌈🌈🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...