Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa Μαρινάκι μου χρόνια σου πολλά! Να τα εκατοστήσεις! Υγεία θα ευχηθώ και ένα μωράκι που τόσο πολύ επιθυμείς για να ολοκληρωθεί η οικογένειας σας ❤️ να σε χαίρονται!

@annie! τέλεια και η δεύτερη χοριακη! Προχωράμε δυναμικά! Το σποράκι είναι εδώ ❤️❤️

@Eliza Kats μπράβο κοπέλα μουυυυ! Σούπερ τα τεστ για πριν την καθυστέρηση! Ευχομαι με ένα καλό νούμερο στην χοριακη❤️

@melitiniღ κορίτσι μου μην τα ξανακούσω αυτά! Είσαι μια κουκλάρα! Έκανες και θα κάνεις τα πάντα για το μωράκι που θέλεις! Είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ υπερήφανο για την δυνατή μαμά που θα έχει! Να μην τα παρατάς ποτέ! Βγες σε παρακαλώ μια βολτίτσα και πάμε πάλι από την αρχή ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@annie! @Eliza KatsΣυγχαρητήρια κορίτσιααα🎉🎉🎉 τι υπέροχα νεα είναι αυτά!!! Να έχετε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🌈🌈🌈❤️❤️❤️❤️ Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τιιι όμορφο κείμενο... 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Εύχομαι σύντομα όλες να αποκτήσουμε το δικό μας 🌈

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Άχου ρε συ πότε μεγάλωσαν; θυμάμαι σαν χθες που είχες ανακοινώσει τα ευχάριστα! Άντε θα έχουν και ένα μικρό θα μεγαλ΄ώσει η οικογένεια!!! Τέλεια, όλα να συνεχίσουν καλά!!! Είδες; δεν χρειάστηκε να πάτε σε εξωσωματική, όλα γ΄΄ινονται τελικά!!! Εμεις καλά, η μικρή γίνεται 2 στις 10/3! Είναι ζωηρή και έχει πείσμα και άποψη, την κυνηγάω στη βόλτα δεν δίνει εύκολα το χέρι της!

Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε κορίτσι μου… 2;;; Να τη χαίρεσαι αγάπη μου!!! Έτσι δυναμικό να είναι το παιδί!!😍😍😍 Ναι να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν το πιστεύω🤣🤣🤣 Εσείς σκέφτεστε για 2ο; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

έκανα το μεσημέρι κορίτσια και βγήκε αρνητικό... ούτε υποψία κόκκινης γραμμής... απογοητεύτικα λιγάκι... ππφ πάμε πάλι από την αρχή 

Πότε περιμένεις κορίτσι μου; Μήπως είναι νωρίς; 

Δημοσίευση

@Mantariniτοσες μερες πριν κ με απογευματινά ουρα? Ούτε καν! Τ παραθυρο εμφυτευσης ειναι 7 με 12 μερες. Ουσιαστικα μπορει να μην έχει γινει καν εμφυτευση. Ξανα κανε την Κυριακή. Είναι πολύ πολύ νωρίς.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantariniτοσες μερες πριν κ με απογευματινά ουρα? Ούτε καν! Τ παραθυρο εμφυτευσης ειναι 7 με 12 μερες. Ουσιαστικα μπορει να μην έχει γινει καν εμφυτευση. Ξανα κανε την Κυριακή. Είναι πολύ πολύ νωρίς.

μακάρι βρε κορίτσι μου... 22/2 είχα ωορρηξία 13η μέρα είμαι, κάτι θα είχε φανεί..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini τι ωχρινικη φάση έχεις? 16 μερες? 13η μερα οριακα λογικα θα είχε φανεί, δικιο έχεις. Αλλα 22 ειχες θετικο τεστ η επιβεβαιωμενα ωορηξια?

δεν ειναι ξεκαθαρο ακόμα τι ωχρινική φάση έχω γιατί μετά την απόξεση δεν έχει κατασταλάξει. Δεν έκανα τεστ ωορρηξίας την κατάλαβα από τα πονάκια που έχω κάθε φορά. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ τριτη μέρα του κύκλου ήταν 20,01

Αα καταλαβα οκκ, γιστι κ εγω ειχα κανει πριν καιρο αλλα ηταν 5.9 την 3η μερα, εμενα μια ωοθηκη μου εχει πολυκυστικη εικονα για αυτο ρωταω...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε κορίτσι μου… 2;;; Να τη χαίρεσαι αγάπη μου!!! Έτσι δυναμικό να είναι το παιδί!!😍😍😍 Ναι να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν το πιστεύω🤣🤣🤣 Εσείς σκέφτεστε για 2ο; 

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλα!!! Να σου πω την αλήθεια θα θέλαμε αλλά μετά από 4 απώλειες και μία δύσκολη εγκυμοσύνη δεν το σκεφτόμαστε! Με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου αν θα χρησιμοποιήσουμε τα έμβρυα που ΄έχουμε στην άκρη μια και ήρθς φυσικά η μικρή, όμως όταν μου είπε ότι πάλι σπίτι, ξάπλα θα πρέπει να είμαι δεν μπορώ πάλι τόσο άγχος και φόβο και αν λόγω δίκερης μήτρας πάμε ξανά νωρίτερα σε τοκετό! Ένα παιδάκι, δεν πειράζει! Γερό να μου είναι! Τώρα είμαι αισίως και 40 οπ΄΄οτε το φοβάμαι κιόλας το ενδεχόμενο νέας εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλα!!! Να σου πω την αλήθεια θα θέλαμε αλλά μετά από 4 απώλειες και μία δύσκολη εγκυμοσύνη δεν το σκεφτόμαστε! Με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου αν θα χρησιμοποιήσουμε τα έμβρυα που ΄έχουμε στην άκρη μια και ήρθς φυσικά η μικρή, όμως όταν μου είπε ότι πάλι σπίτι, ξάπλα θα πρέπει να είμαι δεν μπορώ πάλι τόσο άγχος και φόβο και αν λόγω δίκερης μήτρας πάμε ξανά νωρίτερα σε τοκετό! Ένα παιδάκι, δεν πειράζει! Γερό να μου είναι! Τώρα είμαι αισίως και 40 οπ΄΄οτε το φοβάμαι κιόλας το ενδεχόμενο νέας εγκυμοσύνης!

Καταλαβαίνω αγάπη, έχεις περάσει πολύ δύσκολα!! Εχεις ομως την κοριτσάρα σου που γεμίζει τη ζωή σου καθημερινά😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

Αν είναι αυτός ο λόγος έχει καλώς! Θα πάω να τα κάνω, εγώ το φάρμακο φοβήθηκα περισσότερο μην μετά την απόξεση κάνω καμιά ζημιά στον οργανισμό μου, επειδή είναι ακόμη ευάλωτος. Αλλά νομίζω μέχρι της 18/03 που έκλεισα το ραντεβού θα μου έχει περάσει και το αίμα. Θέλω να ελπίζω δηλαδή πως θα σταματήσω να έχω αίμα. Μέχρι στιγμής σήμερα κλείνω αισίως μία εβδομάδα μετά την απόξεση και αίμα έχω κανονικά.

στις πριν 15 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τι ωραίο κείμενο, τι γλυκό και τι αισιόδοξο ταυτόχρονα.. με συγκίνησες κορίτσι μου, μιας και χωρίς μωρό αλλά με ορμόνες εγκυμοσύνης καλά να κρατούν ακόμη, η συγκίνηση και το δάκρυ βγαίνουν πολύ πολύ πιο εύκολα και χωρίς να μπορείς να τα ελέγξεις.

στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου μην τα ξανακούσω αυτά! Είσαι μια κουκλάρα! Έκανες και θα κάνεις τα πάντα για το μωράκι που θέλεις! Είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ υπερήφανο για την δυνατή μαμά που θα έχει! Να μην τα παρατάς ποτέ! Βγες σε παρακαλώ μια βολτίτσα και πάμε πάλι από την αρχή ❤️

Από προχθές ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου, άρχισα περπάτημα μέσα στη μέρα, νομίζω ότι μου κάνει πάρα πολύ καλό, και άρχισα στη δουλεία να πηγαίνω περιποιημένη, βαμμένη, κάτι που πριν δεν έκανα.. βγήκα στην αγορά για ψώνια γιατί δεν μπαίνω πουθενά και ότι ρούχα είχα πάρει προ εξωσωματικής δεν με χωράνε.. Το Σάββατο θα χτυπήσω και μια Ανδριανούπολη που έχει μεγάλη αγορά μπας και βρω κάτι καλό και οικονομικό να πάρω γιατί και λεφτά για ξόδεμα σε ψώνια δεν περισσεύουν.. απλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ και γυμνή στο γραφείο.. πρέπει κάτι να βρω να βάλω που να με χωράει. Σε σακάκια και δερμάτινα εννοείται δεν μπαίνω.. πφ! πρήστηκα πολύ με τις ορμόνες και πήρα κιλά.. πρέπει να ήμουν 86 και πήγα 94.

Ο χθεσινός μου περίπατος....

εικόνα_Viber_2025-03-06_19-55-24-240.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ μωρε τι καλος..! Μπραβο κοριτσακι μου χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σας.

στείλτε φουλ μπεμπεδοσκονη…

Ποσες μερες είσαι μετα την ωορηξία.; 

Πρώτο θετικό είχα 11η μέρα μετά την ωορρηξία. Με πρώιμης ανίχνευσης φυσικά (από 10 μονάδες πιάνει αυτό)

Στέλνω μπεμπεδοσκονη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Πρώτο θετικό είχα 11η μέρα μετά την ωορρηξία. Με πρώιμης ανίχνευσης φυσικά (από 10 μονάδες πιάνει αυτό)

Στέλνω μπεμπεδοσκονη!

Τέλεια τέλεια..

Αναμένουμε την χοριακή σου…

εγώ πάλι 4-5 τεστ ωορηξίας που εκανα τις προηγουμενες ημερες δευτερη γραμμη εβγαινε αχνη.. πως γινεται με lh 20 που ειχα στις αιματολογικες.;

μπερδεμα αυτα τα τεστ δεν τα καταλαβαινω καθολου δεν ξέρω καν αν πιανουν την ορμονη σε μενα..

3 μηνες που τα χρησιμοποιουσα ποτε δεν βγηκε δευτερη γραμμη εντονη σαν την πρωτη..! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλεια τέλεια..

Αναμένουμε την χοριακή σου…

εγώ πάλι 4-5 τεστ ωορηξίας που εκανα τις προηγουμενες ημερες δευτερη γραμμη εβγαινε αχνη.. πως γινεται με lh 20 που ειχα στις αιματολογικες.;

μπερδεμα αυτα τα τεστ δεν τα καταλαβαινω καθολου δεν ξέρω καν αν πιανουν την ορμονη σε μενα..

3 μηνες που τα χρησιμοποιουσα ποτε δεν βγηκε δευτερη γραμμη εντονη σαν την πρωτη..! 

Ίσως να μην γίνονταν κατάλληλη ώρα; Βασικά πέρα από τα τεστ σημάδι γόνιμων και ωορρηξίας είναι τα φουλ ελαστικά υγρά (διάφανα). Εγώ πλέον την καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω αλλάζουν τα υγρά μου και πονάει το στήθος 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καταλαβαίνω αγάπη, έχεις περάσει πολύ δύσκολα!! Εχεις ομως την κοριτσάρα σου που γεμίζει τη ζωή σου καθημερινά😍😍😍

Φίλη μου να φανταστείς και ο ίδιος ο γιατρος κατανόησε την όλη κατάσταση και επειδή ήταν και δύσκολη η γέννα με την έκτακτη καισαρική, μου είπε ότι οκ έχεις δίκιο να είσαι καλά με τη μικρή σου , εξάλλου τόσα μοναχοπαίδια υπάρχουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
    • Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...