Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ναι μόλις πήρα τα αποτελέσματα μίλησα τηλεφωνικά με την ενδοκρινολόγο μου μου είπε ότι η lh Που είναι αυξημένη Είναι λόγω πολυκυστικών. Έχω ξεκινήσει φιλικό οξύ σίδηρο γιατί είχα λίγο χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο και τα inofert

Καλησπερα κοριτσι, δηλαδη ποσο lh ειχε και σε ποια μερα τ κυκλου εκανες τη μετρηση?

Δημοσίευση

@annie! @Eliza KatsΣυγχαρητήρια κορίτσιααα🎉🎉🎉 τι υπέροχα νεα είναι αυτά!!! Να έχετε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🌈🌈🌈❤️❤️❤️❤️ Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie! @Eliza KatsΣυγχαρητήρια κορίτσιααα🎉🎉🎉 τι υπέροχα νεα είναι αυτά!!! Να έχετε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🌈🌈🌈❤️❤️❤️❤️ Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τι ωραίο μήνυμα Ε΄ύα μου συγκινήθηκα!!! Θα έρθει για όλες μας το ουράνιο τόξο είμαι σίγουρη κ όντως θα έχει όλα τα χρώματα του κόσμου κ θα φωτίσει τις ζωές μας 🥰👶

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Υπέροχο... Βαθιά συγκινητικό. Αχ 💜

Κορίτσι μου εσένα σου ήρθε περίοδος τελικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Σ ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκίνησες!! Με πήραν τα ζουμιά στην κατάσταση που είμαι..

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! κοριτσι μου όλα καλα να σ πανε μέχρι τελους!

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

@Rena92για αρχή ας επαναλάβει ο άντρας σου ενα σπερμοδιαγραμμα να ξέρετε π βρίσκεστε. Σίγουρα δ έχεις να χασεις κατι με τ σπερματεγχυση αλλα ο καιρος που προσπαθειτε δεν ειναι πολυς ακομα κ αν ηταν η πρώτη φορά π προσπαθουσαυε για παιδι. Συν του ότι έχεις ήδη μια συλληψη σ αυτό το διάστημα. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα. Στη θέση σου θα απολαμβανα κ τ καλοκαίρι μ κ θα τ δοκίμαζα τ Σεπτεμβρίο.

Σ ευχαριστώ αγάπη!!!

Δημοσίευση

@Naty_

στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκίνησες!! Με πήραν τα ζουμιά στην κατάσταση που είμαι..

@annie!Έρχεται, μη κλαις 🫶🫶🫶 Οτι καλύτερο σου εύχομαι ένα γερο μωράκι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ φίλη μου καλή σ ευχαριστώ πολύ!!! 4+ καλά είναι τα αστεράκια μου μια χαρά!!! Μες στην τρέλα🤣🤣🤣 Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δω την αντίδραση τους όταν τους πω ότι περιμένουμε μωράκι.. Εσείς πως είστε; 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Άχου ρε συ πότε μεγάλωσαν; θυμάμαι σαν χθες που είχες ανακοινώσει τα ευχάριστα! Άντε θα έχουν και ένα μικρό θα μεγαλ΄ώσει η οικογένεια!!! Τέλεια, όλα να συνεχίσουν καλά!!! Είδες; δεν χρειάστηκε να πάτε σε εξωσωματική, όλα γ΄΄ινονται τελικά!!! Εμεις καλά, η μικρή γίνεται 2 στις 10/3! Είναι ζωηρή και έχει πείσμα και άποψη, την κυνηγάω στη βόλτα δεν δίνει εύκολα το χέρι της!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα κοριτσι, δηλαδη ποσο lh ειχε και σε ποια μερα τ κυκλου εκανες τη μετρηση?

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ τριτη μέρα του κύκλου ήταν 20,01

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Αν δεν βιάζεστε, εγώ θα σου πρότεινα να περιμένετε λίγο ακόμα..στο κάτω κάτω είδες με ελάχιστες πιθανότητες και πάλι πιάσατε φυσιολογικά! Τώρα έχετε συστηματικές επαφές κάθε μήνα; 

Ναι με τεστ ωορρηξίας και δεν χάνουμε μέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@Eliza Katsπήγες μήπως για χοριακή ή θα κρατηθείς μέχρι τη Δευτέρα; 

@annie!μου, ήμουν σίγουρη πως δε θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα!!! Χαχαχαχαχα... περιμένουμε και την επόμενη λοιπόν! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Μ' ένα (;;;;) γερό μωρό στην αγκαλιά!

Μπα θα περιμένω... Φοβάμαι μην τύχει βιοχημική και τρυπιεμαι τσάμπα 😅 Άσε που και να πάω θα είναι πολύ χαμηλή τώρα και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να ξαναπάω 😅 Στην κόρη μου τόσο αχνό τεστ είχα και χοριακή 20. Αν κυμανθεί στις ίδιες τιμές κι αυτή η εγκυμοσύνη περιμένω να δω γύρω στις 200-300 μονάδες τη Δευτέρα. Για να δούμε...

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa Μαρινάκι μου χρόνια σου πολλά! Να τα εκατοστήσεις! Υγεία θα ευχηθώ και ένα μωράκι που τόσο πολύ επιθυμείς για να ολοκληρωθεί η οικογένειας σας ❤️ να σε χαίρονται!

@annie! τέλεια και η δεύτερη χοριακη! Προχωράμε δυναμικά! Το σποράκι είναι εδώ ❤️❤️

@Eliza Kats μπράβο κοπέλα μουυυυ! Σούπερ τα τεστ για πριν την καθυστέρηση! Ευχομαι με ένα καλό νούμερο στην χοριακη❤️

@melitiniღ κορίτσι μου μην τα ξανακούσω αυτά! Είσαι μια κουκλάρα! Έκανες και θα κάνεις τα πάντα για το μωράκι που θέλεις! Είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ υπερήφανο για την δυνατή μαμά που θα έχει! Να μην τα παρατάς ποτέ! Βγες σε παρακαλώ μια βολτίτσα και πάμε πάλι από την αρχή ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τιιι όμορφο κείμενο... 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Εύχομαι σύντομα όλες να αποκτήσουμε το δικό μας 🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...