Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Το πρώτο ήρθε μετά από 10 μήνες συστηματικών επαφών. Είχαμε κ πριν ελεύθερες επαφές αλλά χωρίς να κοιτάμε ακριβώς μέρες κλπ. Βέβαια οι γιατροί μας είχαν δώσει απειροελάχιστες ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη τότε. Ωστόσο και τον Δεκέμβριο έμεινα φυσιολογικά, ανεξάρτητα την κατάληξη. 

Αν δεν βιάζεστε, εγώ θα σου πρότεινα να περιμένετε λίγο ακόμα..στο κάτω κάτω είδες με ελάχιστες πιθανότητες και πάλι πιάσατε φυσιολογικά! Τώρα έχετε συστηματικές επαφές κάθε μήνα; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια μπράβο χίλια μπράβο 🥰

Αχ μπράβο ρε κορίτσια τι ωραία που μπήκε ο Μάρτιος μακάρι έτσι να συνεχίσει κ να τσακίσει τον Φεβρουάριο!!! Έπιασαν τόπο ο ΄Άγιος Βαλεντίνος κ τα μπριζολίδια της Τσικνοπέμπτης 😆

Ευχαριστώ αγάπη μου !!!! Πλάκα πλάκα παίζει να πιάστηκε Αγίου Βαλεντίνου…🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια διπλασιάστηκεεεεεεε!!!🥳🥳🥳 Είμαι εγκυοοοοσσσς!!!!! Αχ Παναγία μου🙏🏻🙏🏻🙏🏻

IMG_7788.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς και μία υπέροχη τελειωμένη εγκυμοσύνη ♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Με έκανες και δάκρυσα εε, να το ξέρεις.. και είμαι και στη δουλειά και κρατιέμαι να μην με πάρουν χαμπάρι.
Δεν ξέρεις τι δύναμη παίρνω από σας, από τα λόγια σας και πόσο πολύ χαίρομαι που σας βγήκα μέσα εδώ όλες.. Εχθές έκανα τον πρώτο μου βραδινό περίπατο. Βγήκα από το σπίτι και πήγα στην αγορά.. ψώνισα, πήρα δύο παντελόνια όσο για τον καιρό τώρα, να μπορώ να χωράω κάπου τέλος πάντων.. και πήγα και κομμωτήριο, έκλεισα ραντεβού για περμανάντ, βέβαια η κομμώτρια μου είπε ότι τα φάρμακα είναι πολύ ισχυρά και δεν θα πρέπει να έχω περίοδο, το θέμα είναι αν εγώ μετά από δύο εβδομάδες εξακολουθώ να έχω αίμα.
Η κολλητή μου μου λέει να το ακυρώσω, τι με χρειάζεται με τα φάρμακα που έχω πάρει να βάλω κι άλλα φάρμακα στον οργανισμό μου, και ειδικά όταν είμαι μετά από απόξεση στην ανάρρωση... και σκέφτομαι να πω ότι αδιαθέτησα όταν πλησιάζει το ραντεβού για να το ακυρώσω.. 🤔

@Eliza Kats μμμ εγκυμοσύνη μου μυρίζεται.. έτσι ήταν και το δικό μου πριν την προγραμματισμένη χωρική.
Μια υγιή και τελειώμηνη κύηση σου εύχομαι κορίτσι μου..!!! 

Χάχα σειρά μου να σε κάνω να δακρύσεις,  από τα γέλια όμως πρέπει!! 🤣 Εχω πολυ μεγαλο κολλημα με τα μαλλια και δεν είμαι φαν των χημικών στα μαλλιά ! Θα σου πρότεινα αντι για Περμαναντ να δοκιμάσεις να τα κουρεψεις λιγάκι, να δώσεις φιλαρισμα για όγκο..και εννοείται ένα βαψιματακι για την ανανέωση 😉 Καλά κάνεις θέλει να κάνεις πράγματα τα οποία να τα ευχαριστιεσαι ,για τον εαυτό σου! Να τελειώσεις και με την αιμορραγία, να κάνετε καμια ομορφιά με τον άντρα να νιώσεις γυναίκα! Γιαυτό σε παίρνει από κάτω τώρα! Υπομονή όμως...Και μην αγχώνεσαι είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε εμείς σε ότι θες ! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Χάχα σειρά μου να σε κάνω να δακρύσεις,  από τα γέλια όμως πρέπει!! 🤣 Εχω πολυ μεγαλο κολλημα με τα μαλλια και δεν είμαι φαν των χημικών στα μαλλιά ! Θα σου πρότεινα αντι για Περμαναντ να δοκιμάσεις να τα κουρεψεις λιγάκι, να δώσεις φιλαρισμα για όγκο..και εννοείται ένα βαψιματακι για την ανανέωση 😉 Καλά κάνεις θέλει να κάνεις πράγματα τα οποία να τα ευχαριστιεσαι ,για τον εαυτό σου! Να τελειώσεις και με την αιμορραγία, να κάνετε καμια ομορφιά με τον άντρα να νιώσεις γυναίκα! Γιαυτό σε παίρνει από κάτω τώρα! Υπομονή όμως...Και μην αγχώνεσαι είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε εμείς σε ότι θες ! 

😂 χε χε σειρά σου εε.. 😝
Τα μαλλιά μου δυστυχώς είναι μια βλακεία και μισή.. τα έχω στο φυσικό τους τώρα γιατί παλιά τα είχα κατάξανθα αλλά τα ταλαιπώρησα πολύ. Τώρα τα έχω αφήσει στο έλεος του Θεού και δεν κάνω απολύτως τπτ.. Το κακό είναι, ότι είναι λεπτή η τρίχα, λαδώνουν εύκολα και φαίνονται λίγα. Γι' αυτό θέλω να τα κάνω σπαστά μπας και τους δώσω λίγη ομορφιά και λίγο όγκο... αλλά τώρα αμφιταλαντεύομαι με τα φάρμακα που θα μου βάλει, αν είναι τόσο ισχυρά όπως λέει ίσως δεν είναι η κατάλληλή στιγμή να τα κάνω έτσι. Η αιμορραγία είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να μου σταματήσει και νομίζω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα πετάξω από τη χαρά μου μόλις δω την πρώτη περίοδο να έρχεται. Δόξα τω Θεώ μπήκε η άνοιξη, άρχισε να μεγαλώνει η μέρα και να ζεσταίνει ο καιρός γιατί αλλιώς νομίζω δεν θα την πάλευα.. τουλάχιστον έτσι θέλεις δεν θέλεις μόλις σε χτυπήσει λίγο ο ήλιος αμέσως αλλάζει και φτιάχνει η διάθεση.
Όσο για τις γλύκες με το σύζυγο ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που νιώθω τόσο έντονα την επιθυμία και την ανάγκη για επιβεβαίωση, για αγάπη...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια διπλασιάστηκεεεεεεε!!!🥳🥳🥳 Είμαι εγκυοοοοσσσς!!!!! Αχ Παναγία μου🙏🏻🙏🏻🙏🏻

IMG_7788.jpeg

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια 🥳🥳🥳 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🧿

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα! Όλα καλά 😊 Από χθες έχω απίστευτες κράμπες και σήμερα είχα λίγο αίμα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί το είχα και στην κόρη μου αυτό (1 μέρα αρκετό αίμα και μετά άλλες 2 καφέ). Η γιατρός τότε μου είχε πει ότι είναι αίμα εμφύτευσης. 

Τώρα μιας και έχω αρκετά λέω να κάνω κάθε μέρα από ένα τεστ και να πάω Δευτέρα για χοριακή να έχω καθυστέρηση (Σάββατο περιμένω κανονικά)

Να προσθέσω στα συμπτώματα, ότι χθες λαχανιαζα εύκολα για αυτό και δεν κρατήθηκα και έκανα το τεστ το απόγευμα (συν τις κράμπες που είχα)

(Υ.Γ. οι φωτό είναι στα 5' και 10' που είναι ο χρόνος για κάθε τέστ. Μετά σκουριναν κι άλλο οι γραμμές και έγιναν πιο ξεκάθαρες)

IMG_20250306_082546.jpg

Είναι θετικό κορίτσι μου 🥰 περιμένουμε χοριακη με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη πήρε φόρα ο Μάρτιος περιμένουμε και από άλλα κορίτσια !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας..σκεφτόμαστε όπως έχω ξανα πει για σπερματέγχυση. Τον Μάιο κλείνουμε ένα χρόνο προσπαθειών και μάλιστα μετά από γέννα, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο. Δεδομένου ότι είχαμε μεγάλο θέμα με το σπερμα, είπαμε να το δοκιμάσουμε. Θεωρείτε ότι βιαζόμαστε; Απλά επειδή είναι απλή και οικονομική διαδικασία, λέμε πως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. 

Κορίτσι μου να κάνεις όπως νιώθεις αν θες να το δοκιμάσεις δοκίμασε το να κάνεις μια σπερματέγχυση δεν έχεις να χάσεις και τίποτα 

ίσως το σπερμα να μην βοηθάει σε μια γρήγορη σύλληψη αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κοπέλα μου.. 

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κι αυτοί να χαίρονται εσένα..!

Να τα εκατοστήσεις και κάθε σου επιθυμία εύχομαι να γίνει πραγματικότητα..

Να περάσεις όμορφα σήμερα οτι κι αν κανεις image.png.f23e0aa51d36adbf039da389611287da.png

στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

@Eliza Kats τρελαίνομαι!! Με το καλό αγαπημένη!! Περιμένουμε με ανυπομονησία το σημερινό σου τεστακι!! 

@marinamanoulitsa χρόνια πολλάαα!! Με υγεία και τύχη και το μωράκι που εύχομαι να έρθει πολύ πολύ σύντομα!! Να περάσετε υπέροχα!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Χρόνια πολλά αγάπη!!! Ότι επιθυμείς!!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!! Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου κ να σου φέρει το καλύτερο δώρο!!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Τι όμορφα νέα έρχονται με την άνοιξη,  συγχαρητήρια κορίτσια εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην🫶

@melitiniღ κορίτσι μου όλα αυτά που νιώθεις είναι φυσιολογικά και θα δεις όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις καλύτερα, να το μοιράζεσαι να τα βγάζεις ςπο μέσα σου , βοηθάει πολύ, λιγάκι υπομονή μέχρι να ρθει και η περιοδος , έτσι ήταν σε μένα ήταν από τις λίγες φορές που ανυπομονούσα πως και πως για να ρθει , εμένα είχε καθυστερήσει βέβαια μετά την αποξεση αλλά μη το σκέφτεσαι κάθε οργανισμός διαφορετικός, λιγάκι υπομονή ακόμα 🫶

@marinamanoulitsa χρόνια πολλά κορίτσι μου Χαρούμενα γενέθλια,  να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου και εύχομαι οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν,  γρηγορα με ενα μωρακι στη κοιλίτσα σου 🫶

στις πριν 2 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Χρόνια πολλά και καλά να ευχηθώ και εγώ @marinamanoulitsa!  Μακάρι να ειναι και τυχερα ! Ότι επιθυμείς κορίτσι μ !

@Eliza Kats Τρελανε μας  και εσύ να πάει καλά ο μήνας!!! Με το καλό κορίτσι!

Μπορεί θετικά νέα να μην είδαμε τον Φεβρουάριο, αλλά απο ότι βλέπω οι ωορρηξίες που γίνανε στον μήνα πιάσανε!!! 😍

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@marinamanoulitsaΧρόνια σου πολλά ψαράκι μου γλυκό!!! Ελπίζω κι εύχομαι αυτός ο μήνας των γενεθλίων μας να είναι και ο τυχερός σου!!!a04ac5d857e53276b9dccad02dde0778.thumb.jpg.0c6a8c1f1d8a8ab3398808caeab0b5d7.jpg

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@Σοφία21 μου αν δεν σε καλύπτει ο γιατρός σου μπορείς να πάρεις κ άλλες γνώμες!!!! Ειδικά για τον γυναικολόγο γπου τον έχουμε δίπλα μας κ σε εγκυμοσύνες πρέπει να είναι ένα άτομο που μας εμπνέει εμπιστοσύνη 😉

@Eliza Kats Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Περιμένουμε την χοριακή όποτε κάνεις😊 

Ξέρω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή αλλά λες όχι ρε γαμώτο τώρα στο τέλος!!! Σε ευχαριστώ μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι τους 🙏

Εγώ ξεκίνησα παρακολούθηση κ ενέσεις

@melitiniღ Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά αυτά που νιώθεις!!! Εστίασε στον εαυτό σου, σε πράγματα που σε ευχαριστούν πχ ποτό, γυμναστήριο κλπ. κ θα περάσει ο καιρός κ το σώμα σου θα επανέλθει!!! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 😊

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου να είσαι γερή κ ευτυχισμένη κ εύχομαι του χρόνου ένα μωράκι στην αγκαλίτσα ή στην κοιλίτσα σου!!!

@Rena92 Κορίτσι μου απ'ότι ΄έχω ψάξει για σπερματέγχυση δεν έχει κ τρελά ποσοστά επιτυχίας ειδικά αν υπάρχει κ θεματάκι στο σπέρμα. Β΄έβαια δεν έχετε κ κάτι να χάσετε είναι κ πιο οικονομική λύση

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

@marinamanoulitsa χρόνια σου πολλά κορίτσι μου ότι επιθυμείς με υγεία να χαίρεσαι την οικογένεια σου και σύντομα να την μεγαλώσεις 🥳🥳🥳

Κοριτσάρες μου όμορφες 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου....εδώ και 4 χρόνια που παλεύω να γίνω για τρίτη φορά μαμά ...μετά τις απώλειες που βίωσα .... είσαστε πλέον κομμάτι της ζωής μου!αν δεν είχα και εσάς να με στηρίζετε και να μου δίνετε κουράγιο δεν θα τα είχα κατάφερει να συνεχίσω !

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ελάτε κερνάω τουρτιτσα🥳🥳🥳

Σήμερα το πιο όμορφο δώρο...

Ήταν οι αγκαλιές των αγοριών μου ..με ξύπνησαν με αγκαλιές και φιλιά να μου πουν χρόνια πολλά 🫠🫠

Ειδικά ο μικρούλης μου ,μου λέει "μαμά όχι μην μας κάνεις εσύ αγκαλιά σήμερα,θα σε κάνω εγώ γιατί έχεις γενέθλια και άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει" έλιωσα 🫠🩵🩵

Υ.Γ. τα 37 ας είναι τα τυχερά μου για να αποκτήσω και τρίτο θαυματάκι 🙏🩵

Και σβήνοντας το κεράκι θα ευχηθώ σε όλες όσες προσπαθείτε να γίνετε μανούλες φέτος!!!🙏

IMG_20250305_231408.thumb.jpg.50fa6fadba3a87e0018de27cffe293b9.jpg

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, να τα εκατοστίσεις και εύχομαι μόνο χαρές στο σπιτικό σου💐🌹
(εεεε εντάξει..μιλάμε έλιωσα 🫠🫠🫠🫠🫠 με τον μικρό σου❤️❤️❤️ ....)

Δημοσίευση

@Eliza Kats @annie! Ρε κορίτσια τι ωραία κι οι δύο αρχές του μήνα!!!! Πόσο πιο όμορφα να μπει η άνοιξη σε αυτό το forum 😍 Εύχομαι όλα να κυλήσουν πανέμορφα!!! 

@marinamanoulitsa ψαράκι γλυκό κι εσύ χρόνια πολλά!!! εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς!! 34 έκλεισα κι εγώ τη Δευτέρα, άντε να δούμε ο μήνας μας θα μας κάνει τη χάρη; Αν και δεν πολύ ασχολούμαι όπως ξανα είπα,  κουράστηκααα !

Δημοσίευση

@melitiniღ συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπαν τα κορίτσια παραπάνω.. Θέλω απλά να σου πω ότι και εγώ προσωπικά καταλαβαίνω και νιώθω απόλυτα όλο αυτό που περιέγραψες.. Το έχω ζήσει.. Σκέψου ότι όλα αυτά τα μελαγχολικά εμένα με πιάνουν συχνά πυκνά με την περίοδο και θέλει απλά χρόνο, όλα θα φτιάξουν και όλα θα ηρεμήσουν μέσα σου.. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα δεις ότι μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά ❤️ και είμαστε εδώ για σένα ❤️

Δημοσίευση

@Tina23 σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μου δίνετε δύναμη όλες.. ο λόγος είναι πάντα παρηγορητικός και μαλακώνει την καρδιά.. μόνο ευχαριστώ μπορώ να σας πω και να ευχηθώ το καλύτερο για όλες μας..!!! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια 🥳🥳🥳 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🧿

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaounmar είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι, να πάνε όλα καλά!!! Τα μικρά σου τι κάνουν; πόσο είναι τώρα;

Αχ φίλη μου καλή σ ευχαριστώ πολύ!!! 4+ καλά είναι τα αστεράκια μου μια χαρά!!! Μες στην τρέλα🤣🤣🤣 Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δω την αντίδραση τους όταν τους πω ότι περιμένουμε μωράκι.. Εσείς πως είστε; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Eliza Kats @annie! Ρε κορίτσια τι ωραία κι οι δύο αρχές του μήνα!!!! Πόσο πιο όμορφα να μπει η άνοιξη σε αυτό το forum 😍 Εύχομαι όλα να κυλήσουν πανέμορφα!!! 

@marinamanoulitsa ψαράκι γλυκό κι εσύ χρόνια πολλά!!! εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς!! 34 έκλεισα κι εγώ τη Δευτέρα, άντε να δούμε ο μήνας μας θα μας κάνει τη χάρη; Αν και δεν πολύ ασχολούμαι όπως ξανα είπα,  κουράστηκααα !

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@annie! Ωραίος ο διπλασιασμός🥳🥳🥳🥳 Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου ❤️❤️ 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! ότι επιθυμείς.. στην αγκαλιά σου να το βρεις!! 

@Eliza Kats  συγχαρητήρια και πάλι!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

@annie!  τέλεια!! τέλεια!! τι ωραία νέα!!

αχ κορίτσια εγω περιμένω την Κυριακή και κρατιέμαι πως και πως να μην κάνω ένα σήμερα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κοριτσάρες μου όμορφες 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου....εδώ και 4 χρόνια που παλεύω να γίνω για τρίτη φορά μαμά ...μετά τις απώλειες που βίωσα .... είσαστε πλέον κομμάτι της ζωής μου!αν δεν είχα και εσάς να με στηρίζετε και να μου δίνετε κουράγιο δεν θα τα είχα κατάφερει να συνεχίσω !

Κι εγώ βρε κορίτσια μου, από εκείνη την ημέρα που πήρα τη θετική χοριακή στα χέρια μου, γίνατε κομμάτι της καθημερινότητας μου!!! Χαίρομαι μαζί σας, κλαίω μαζί σας!!! Είμαστε εδώ η μια για την άλλη!!! Πάμε μπροστά με θετική σκέψη πάντα! Όλα θα πάνε καλά. Έρχεται και για σένα το σποράκι σου!!!

Δημοσίευση

@Eliza Katsπήγες μήπως για χοριακή ή θα κρατηθείς μέχρι τη Δευτέρα; 

@annie!μου, ήμουν σίγουρη πως δε θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα!!! Χαχαχαχαχα... περιμένουμε και την επόμενη λοιπόν! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Μ' ένα (;;;;) γερό μωρό στην αγκαλιά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! ότι επιθυμείς.. στην αγκαλιά σου να το βρεις!! 

@Eliza Kats  συγχαρητήρια και πάλι!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

@annie!  τέλεια!! τέλεια!! τι ωραία νέα!!

αχ κορίτσια εγω περιμένω την Κυριακή και κρατιέμαι πως και πως να μην κάνω ένα σήμερα...

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Αχ να δεις που θα είναι θετικό!! Χαμουλης θα γίνει🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Eliza Katsπήγες μήπως για χοριακή ή θα κρατηθείς μέχρι τη Δευτέρα; 

@annie!μου, ήμουν σίγουρη πως δε θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα!!! Χαχαχαχαχα... περιμένουμε και την επόμενη λοιπόν! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Μ' ένα (;;;;) γερό μωρό στην αγκαλιά!

🤣🤣🤣🤣🤣 κ γω…. Είχα σκοπό να πάρω από κανένα Skroutzοφαρμακειο τεστ κ να κάνω ένα κάθε μέρα… Λέω τι 12€ τα τεστ τι 15€ η χοριακη να ησυχάσει το κεφάλι σου μια κ καλή!!! Μ ένα αγάπη μ ένα!!!!! Ευχαριστώωωωωω Ιστορικό δίδυμων δεν έχουμε πέραν των δικών μου που είναι εξωσωματική οπότε θεωρώ δεδομένο το 1!!!!

Δημοσίευση

Τα νέα μας...

Το τριήμερο περάσαμε πολύ ωραία και τη Δευτέρα το πρωί έσκασε το 3ο μας δοντάκι. Την Τρίτη το απόγευμα και τη νύχτα όμως, ήταν από τα χειρότερα που έχουμε περάσει μέχρι στιγμής! Ούρλιαζε και χτυπιόταν και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω ούτε με Panadol. Κατά τις 12 τη νύχτα της  Algofren και την πήρα στο κρεβάτι. Μόνο στο στήθος ηρέμησε τελικά κατά τη 1:30 και κοιμηθήκαμε αγκαλιά μέχρι τις 5:30 που ξύπνησε πάλι και την ξαναπήρε ο ύπνος στις 6 και.

Με το φαγητό, αν εξαιρέσουμε την Τρίτη που δεν έφαγε σχεδόν καθόλου όλη μέρα, τα πάμε καλά νομίζω. 

Επίσης έχει πέσει 2 φορές από το κρεβάτι και έχει κάψει και το χεράκι της με βραστή πατάτα μια φορά! Ατύχημα συμβαίνουν και το ξέρω πως δεν μπορώ να τα γλυτώσω αλλά η 2η φορά που έπεσε με πείραξε περισσότερο! Τεσπά όλα καλά. Ας βγει και το 4ο δόντι μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι!!!

Δημοσίευση

@annie! κοριτσι μου όλα καλα να σ πανε μέχρι τελους!

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

@Rena92για αρχή ας επαναλάβει ο άντρας σου ενα σπερμοδιαγραμμα να ξέρετε π βρίσκεστε. Σίγουρα δ έχεις να χασεις κατι με τ σπερματεγχυση αλλα ο καιρος που προσπαθειτε δεν ειναι πολυς ακομα κ αν ηταν η πρώτη φορά π προσπαθουσαυε για παιδι. Συν του ότι έχεις ήδη μια συλληψη σ αυτό το διάστημα. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα. Στη θέση σου θα απολαμβανα κ τ καλοκαίρι μ κ θα τ δοκίμαζα τ Σεπτεμβρίο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσακια μου εμφανιζονται συσπασεις σιγα σιγα αλλα ειναι φυσιολογικες τωρα πια μη σας ανησυχουν. @ΜαρίαΔημήτρης προσπαθησε να ξαπλωνεις μολις το νιωθεις και να πινεις νερακι γιατι ειναι και θεμα κουρασης και αφυδατωσης συνηθως. Εγω εχω εντρυφησει στις συσπασεις τοσο καιρο δεν κανω αλλη δουλεια. Οσο για τον πλακουντα θα ρωτησω τον γιατρο μου, υποψιαζομαι οτι ειναι απο φαρμακα γιατι παιρνω παρα πολλα χαπια καθε μερα. Ο εμβρυομητρικος δεν το σχολιασε καν και γω το ειδα μετα που κοιτουσα την εκτυπωση οποτε δεν γνωριζω. Σιγουρα δεν καπνιζω οποτε αλλος ειναι ο λογος. @Elenaki12 ειμαι στην Πατρα και θα γεννησουμε στο νοσοκομειο του Ριου πρωτα ο Θεος. Επισης ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε αγορασει, ενδεικτικα πχ τα παμπερς ποσο κοστιζουν δεν εχω δει ποτε και θα θελα να ξερω για τι εξοδο μιλαμε. 
    • Μπα θα περιμένω... Φοβάμαι μην τύχει βιοχημική και τρυπιεμαι τσάμπα 😅 Άσε που και να πάω θα είναι πολύ χαμηλή τώρα και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να ξαναπάω 😅 Στην κόρη μου τόσο αχνό τεστ είχα και χοριακή 20. Αν κυμανθεί στις ίδιες τιμές κι αυτή η εγκυμοσύνη περιμένω να δω γύρω στις 200-300 μονάδες τη Δευτέρα. Για να δούμε...
    • @Sotiria_94 τι όμορφα, είδατε το μπεμπούλη σας, τι εξηγηση υπαρχει για τον γηρασμένο πλακουντα; @Elenaki12 από ποιο site έκανες τα ψώνια σου κορίτσι μου; και γω νομίζω λίγα λίγα αν κάνουμε τα έξοδα δεν θα φανούν τόσο, σίγουρα είναι μπόλικα, μαζί θα κάνουμε το doppler, έχω και γω 17/3 ραντεβού με τον γιατρό και θα μου κάνει και το doppler εκείνος  Να μας πεις εντυπώσεις από το μάθημα αυτό  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου καταλαβαίνω την τρομάρα σου γιατί και γω είχα κάποια στιγμή, τωρα που εχω καταλαβει πως ειναι οι κινησεις του μωρου καταλαβα πως τοτε ηταν συσπασουλες...παρακολουθα το εννοείται,  να μας πεις νεότερα  Και μένα μου κάνει κατι περίεργα η μπέμπα ώρες ώρες,  σαν να μαζεύει σε ένα σημείο και πιέζει έντονα 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ απο χθες το απόγευμα έχω πονακια χαμηλά και.λιγα πετρώματα, δεν ξέρω αν είναι από τις κινήσεις του μωρού ή συσπασεις. Το παρακολουθώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό,έχω τρομάξει λίγο. 
    • Κορίτσι μου που γεννάς ;  Όλα καλά θα πάνε κ θα γεννήσεις μετά τις 36 μην αγχώνεσαι !!! Τα πραγματάκια σιγά σιγά να τα κάνεις αχρείαστα να είναι για να μην αγχωθείς με αυτά δηλαδή !! Εγω παρηγγειλα το πρώτο μηνιαίο πακέτο με πάνες κ μου ήρθαν , περιμένω πως κ πως να γεμίσει με το μικρό κωλαρινι κ να με κατουράει (τότε μπορεί να εκνευρίζομαι αλλά τώρα το περιμένω πως κ πως) όπως κ τα πρώτα βρεφικά καλλυντικά … πλάκα πλάκα το έξοδο δεν είναι καθόλου αστείο κ αν βάλεις κ όλα τα άλλα … κ εμείς ντοπλερ 17/3 έχουμε μέχρι τότε παρακολουθούμε κλωτσιές κ κυρίως την κοιλιά να μεγαλώνει , έχω αρκετή κοιλιά (για μένα) ενώ όλοι μου λένε πως είναι μικρή σχετικά για 32 εβδομάδων … τι να πω που θα φτάσουμε δεν ξέρω 😜 αύριο κ εγώ έχω το πρώτο μάθημα με μαία για ανώδυνο κ θηλασμό , περιμένω πως κ πως ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...