Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eliza Kats ναι και γω την βλεπω ξεκάθαρα!!! Όλα καλά να σ πανε κορίτσι μου!

@Σοφία21 δεν είναι κακό να παρεις μια γνωμη από ένα γιατρό π εξειδικευεται σε θέματα υπογονιμοτητας. Όσο για τ τεστ ωορηξιας αν κάνεις ωορηξια την δείχνει ξεκαθαρα. Εγω π έχω σταθερό κυκλο πηγαινα τουαλέτα στις 11 περιπου μια χαρα επινα κ καφε κ νερο μεχρι τις 2 κ στις 2 εκανα τ τεστ. Και εβγαινε ξεκαθαρα θετικο. Αλλιώς στο γόνιμο παράθυρο είναι αρκετό το μερα παρα μερα.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από προσωπική εμπειρία γλυκά μου κορίτσια θα σας πω ότι για τα δίδυμα προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια με αγχος ΄τεστ κλπ κ δεν ερχόταν με τίποτα... Εν τέλη εξωσωματική, πέρυσι είχα την π΄ρωτη μου φυσιολογική σύλληψη σε άσχετη φάση που ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική, οκ δεν προχώρησε και είπαμε πάμε να δούμε μήπως πιάσουμε πάλι φυσιολογικά. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ, τίποτα, σταματάω τους τελευταίους μήνες λέω οκ δεν κ τσουπ ΄τωρα πάλι έγκυος.... Ειλικρινά πιστεύω πως το άγχος θα μας φάει όλες..

Καλέ το πιστεύω αυτό που λες γιατί και εγώ στη μικρή μου αφού απογοητεύτηκα σχεδόν ένα χρόνο και τα παράτησα τον δεύτερο μήνα παραίτησης τσουπ να η καθυστέρηση 15 μέρες και λέω όχι ρε φίλε δε πάω να κάνω..είναι κύστη..κουράστηκα να πετάω τα λεφτά μου και να παίρνω απογοήτευση και τελικά όχι απλά ήμουν αλλά άκουσα και καρδούλα..

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

Αναμονή τώρα μέχρι αύριο το πρωί για πιο έγκυρα αποτελέσματα!

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Σαν να βλέπω κάτι.... εύχομαι να γίνει κατακόκκινο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι ναι ειχε κανει περσυ πρεπει να κανει επαναληψη ξανα που εκανα κι εγώ τις δικές μου αλλά τρεχει όλη μερα με την δουλειά και δεν εχει καταφέρει ακόμη..! 

Δεν οερω ρε κοριτσι ειναι πολυ κουραστικο ολη μερα τεστ να ελεγχουμε γονιμες κτλ τα εχω παρατησει και απλως προσπαθουμε με επαφες κι ελπιζουμε στο καλυτερο 🤞🏼♥️

Κι εγώ τα παράτησα όλα δεν τσεκαρω τίποτα πέρα από οσες πληροφορίες μου δίνουν τα υγρά μου, το στήθος μου, η διάθεση μου. Ούτε θερμόμετρο ούτε τεστ. Επαφες ανάλογα τις ορέξεις και τις μέρες και ο,τι γίνει. Ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση στρες το προηγούμενο διάστημα. 

Δημοσίευση

Εμένα μόλις μου ξεκίνησαν τα πονάκια σε κοιλιά και μέση..κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω χοριακή εμφανίζονται τα συμπτώματα της ακατανόμαστης και λέω άστο τώρα θα έρθει..τι θα γίνει πια με αυτό το άγχος και την απογοήτευση βρε κορίτσια; Περιμένω το Σάββατο..να πάω αύριο ή να περιμένω λέτε μέχρι Δευτέρα;

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

😂😂 τι εφαρμογή είναι αυτή .;

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλέ;;; Τι εργαλείο είναι αυτό;; Γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί;

Εεεεεε;;; pregnancy checker λέγεται.. Τα σπάει🤣🤣🤣 Εδώ στο κλουβί με τις τρελές 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ τα παράτησα όλα δεν τσεκαρω τίποτα πέρα από οσες πληροφορίες μου δίνουν τα υγρά μου, το στήθος μου, η διάθεση μου. Ούτε θερμόμετρο ούτε τεστ. Επαφες ανάλογα τις ορέξεις και τις μέρες και ο,τι γίνει. Ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση στρες το προηγούμενο διάστημα. 

Εγώ το θερμόμετρο το χρησιμοποίησα μια όταν αδιαθέτησα κ εκεί λίγο πριν την ωορρηξία για να δω ότι έγινε αλλά οι επαφές δεν έγιναν βάσει αυτού.. 2 ήταν όλες κ όλες 10η κ 12η μέρα αλλά η δουλίτσα έγινε!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια, τι ωραία που ξεκίνησε ο μήνας! Η Άνοιξη 🌼🌸🌸🌼🌼🌼🌸🌸🌸

Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι, να πάνε όλα κατευχην και τώρα που έγινε η αρχή, να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν έχω αντιδράσεις 😕 Ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά ας είμαστε συγκρατημένες μέχρι αύριο να είναι πιο ξεκάθαρο. Ούτε στον άντρα μου θα το πω ακόμα.

Στην τελευταία ειδικά το βλέπω κ εγώ! Εύχομαι να είμαστε όλες σωστές! Που το πιστεύω 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

Αναμονή τώρα μέχρι αύριο το πρωί για πιο έγκυρα αποτελέσματα!

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Και εγώωωωωω το βλέπω 🤭🤭🤭🤭

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...