Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Άνοιξη αν δεν την βρεις.... την φτιάχνεις! είπε ο Οδυσσέας Ελύτης...

Πάμε κορίτσια μου να ανθίσουν οι καρδιές μας και οι κοιλίτσες μας με όμορφα μωράκια!! 

@Naty_  @Diwni @anna30 @Elk @marinamanoulitsa @melitiniღ @annie! @Σοφία21 @Eliza Kats @Elli13  @Rena92 @Sia A

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Ας έρθει η άνοιξη να ανθίσει στη ζωή μας 🌹🌸

Μην τα παρατάτε κορίτσια, θα ρθει το σποράκι σας, είμαι εδώ και σας διαβάζω και θυμάμαι και τον δικό μου αγώνα, τώρα το θαυματακι μου είναι στη κοιλίτσα μου 🧿

Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε δυνατές!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Ας έρθει η άνοιξη να ανθίσει στη ζωή μας 🌹🌸

Μην τα παρατάτε κορίτσια, θα ρθει το σποράκι σας, είμαι εδώ και σας διαβάζω και θυμάμαι και τον δικό μου αγώνα, τώρα το θαυματακι μου είναι στη κοιλίτσα μου 🧿

Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε δυνατές!!!!!

Πως είσαι κοριτσακι μου;; πόσο είσαι τώρα;; 

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες!!! Ευχομαι νέα χαρούμενα να φέρει σε όλες!!! Για μένα είναι ο μήνας που γέννησα λίγο νωρίτερα τη μικρή μου! Γινόμαστε φέτος 2 ετών και ευγνωμονώ κάθε μέρα για αυτό το θαύμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Την Άνοιξη αν δεν την βρεις.... την φτιάχνεις! είπε ο Οδυσσέας Ελύτης...

Πάμε κορίτσια μου να ανθίσουν οι καρδιές μας και οι κοιλίτσες μας με όμορφα μωράκια!! 

@Naty_  @Diwni @anna30 @Elk @marinamanoulitsa @melitiniღ @annie! @Σοφία21 @Eliza Kats @Elli13  @Rena92 @Sia A

Καλό και χαρούμενο μήνα να έχουμε!! Τι αισιόδοξη αρχή! 😊

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Μακάρι ο ερχομός της άνοιξης να μας φέρει χαρμόσυνα νέα!! Και να ανθίσουν πολλά πολλά σποράκια στις κοιλιές μας !

@Mantarini καλα εκανες και άνοιξες το θεμα μας εύχομαι κορίτσι μου να σου φέρει τύχη και χαρά οπως ο περσινός!! 🫶

@melitiniღ Καλη ανάρρωση κοπελα μου! Πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις , να χαλαρώσεις από όλα, και όταν νιώσεις εσύ έτοιμη τότε προχωρα ! Αποτυχίες πάντα έχουμε στην ζωή μας ,το.θεμα είναι να τις ξεπερνάμε,  να μην το βάζουμε κάτω, να προσπαθούμε όσο μπορούμε και στο τέλος να βγούμε νικήτριες!! 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Πως είσαι κοριτσακι μου;; πόσο είσαι τώρα;; 

Τώρα είμαι στον 7ο μήνα,  όλα πάνε καλά ευτυχώς,  προχωράμε και περιμένουμε το κοριτσάκι μας 🤞🧿 

Μην χάνετε την ελπίδα κορίτσια! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Τώρα είμαι στον 7ο μήνα,  όλα πάνε καλά ευτυχώς,  προχωράμε και περιμένουμε το κοριτσάκι μας 🤞🧿 

Μην χάνετε την ελπίδα κορίτσια! 

Με το καλό να σας έρθει το κοριτσάκι σας!! Ετοιμάσου για πολλά ναζια!! 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου..!!!

Σας ευχαριστώ όλες πάαααρα πολύ για την έγνοια και τη στήριξη σας..!!! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πάει καλά δεν είναι το τέλος! Το πιστεύω πως θα ρθει και η δική μας στιγμή που θα κρατάμε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μας.! Απλά θέλει λίγο υπομονή και πίστη περισσότερη.

Αυτό που με λυπεί μόνο είναι η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι που τους βλέπω λυπημένους, σαν να τους πήρε κάποιος τη χαρά μες απ' τα χέρια.. αυτό μόνο με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να τους δώσω αυτή τη χαρά, αυτή τη λαχταρά για ένα εγγονάκι.. Σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου, ο πεθερός ο καημένος μόλις τον είδα κατάλαβα, φαρμακωμένος ο άνθρωπος, φαινόταν στο βλέμμα του, το ίδιο και η πεθερά μου. Τους καταλαβαίνω γι' αυτό και εγώ είμαι αυτή που τους δίνω θάρρος.. Με ότι έγινε, με ότι πέρασα, κοίταξα να μην χάσω το χαμόγελο απ' τα χείλι μου.. όσο με βλέπουν ηθικά και σωματικά καλά άλλο τόσο κι αυτοί παίρνουν τα πάνω τους και με άλλη αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον.

Αφού η πεθερά μου με ρωτούσε εχθές αν θέλω ακόμη να ρθουν, και της λέω φυσικά και θέλω να ρθειτε, τα ανταμώματα δεν είναι μόνο για τις χαρές είναι για τις λύπες, αλλά όπως και να χει μας λείψατε και θα σας κάνει καλό και θα μας κάνει καλό να ανταμώσουμε.. και τη λέει στον πεθερό μου η ψυχούλα.. άιντε Θέμη πάμε στο παιδί να μας δώσει θάρρος να αντέξουμε.. 😄

Λέω σας έχω καταλάβει ότι είστε ευαίσθητοι όλοι από τον πατέρα μέχρι το γιό και από τη μάνα μέχρι την κόρη... οπότε αν εγώ δεν σταθώ δυνατή να σας σηκώσω, θα χαθούμε στη λύπη όλοι.. και είναι κρίμα γιατί ο Θεός είναι ελπίδα, είναι πίστη, είναι χαρά, είναι αγάπη, είναι η ίδια η ζωή..!!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, το 2025 το πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας.!!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Σας ευχαριστώ όλες πάαααρα πολύ για την έγνοια και τη στήριξη σας..!!! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πάει καλά δεν είναι το τέλος! Το πιστεύω πως θα ρθει και η δική μας στιγμή που θα κρατάμε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μας.! Απλά θέλει λίγο υπομονή και πίστη περισσότερη.

Αυτό που με λυπεί μόνο είναι η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι που τους βλέπω λυπημένους, σαν να τους πήρε κάποιος τη χαρά μες απ' τα χέρια.. αυτό μόνο με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να τους δώσω αυτή τη χαρά, αυτή τη λαχταρά για ένα εγγονάκι.. Σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου, ο πεθερός ο καημένος μόλις τον είδα κατάλαβα, φαρμακωμένος ο άνθρωπος, φαινόταν στο βλέμμα του, το ίδιο και η πεθερά μου. Τους καταλαβαίνω γι' αυτό και εγώ είμαι αυτή που τους δίνω θάρρος.. Με ότι έγινε, με ότι πέρασα, κοίταξα να μην χάσω το χαμόγελο απ' τα χείλι μου.. όσο με βλέπουν ηθικά και σωματικά καλά άλλο τόσο κι αυτοί παίρνουν τα πάνω τους και με άλλη αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον.

Αφού η πεθερά μου με ρωτούσε εχθές αν θέλω ακόμη να ρθουν, και της λέω φυσικά και θέλω να ρθειτε, τα ανταμώματα δεν είναι μόνο για τις χαρές είναι για τις λύπες, αλλά όπως και να χει μας λείψατε και θα σας κάνει καλό και θα μας κάνει καλό να ανταμώσουμε.. και τη λέει στον πεθερό μου η ψυχούλα.. άιντε Θέμη πάμε στο παιδί να μας δώσει θάρρος να αντέξουμε.. 😄

Λέω σας έχω καταλάβει ότι είστε ευαίσθητοι όλοι από τον πατέρα μέχρι το γιό και από τη μάνα μέχρι την κόρη... οπότε αν εγώ δεν σταθώ δυνατή να σας σηκώσω, θα χαθούμε στη λύπη όλοι.. και είναι κρίμα γιατί ο Θεός είναι ελπίδα, είναι πίστη, είναι χαρά, είναι αγάπη, είναι η ίδια η ζωή..!!!!

Έτσι είναι κοπέλα μου , έρχεται και φεύγει δυστυχώς πολύ γρήγορα αυτή η χαρά, έτσι ακριβώς και για μας όταν είχε παλινδρομησει το 1ο μας μωράκι....προσπαθούσα και γω να μαζεύω εμένα αλλά και όλους τους υπόλοιπους που το περίμεναν πως και πως,  θυμάμαι ήταν κοντά η αλλαγή του χρόνου και κάναμε ένα τρελό πάρτι στο σπίτι και πρώτη πρώτη εγώ τους ανέβαζα με χορό από την μία και κλάματα από την άλλη.....Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ...θα σου πω μόνο πως στον μήνα που έγιναν τα σαράντα ενός δικού μας πολύ νέου ατόμου έμεινα εγκυος εγώ, είναι για όλους μια λύτρωση και περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το μωράκι που θα γεννηθεί 🤞 

Έχετε πίστη κορίτσια και μη τα παρατάτε 🧿🫶

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι πεθερές... γιατί εμένα ξέρεις τι με είπε την τελευταία φορά που έχασα το μωράκι μου;;;;

"Το κακό είναι ότι δεν αποβάλλεις μόνη σου" ...εννοούσε που κάθε φορά χρειάζομαι απόξεση...ενώ έπρεπε να αιμορραγω μόνη μου 😡😡😡

Δόξα Τω θεώ υπάρχουν και καλές πεθερές!!!!

Δημοσίευση

@melitiniღ καλη αναρρωση κορίτσι μου. Για μενα προσωπικα παρε τ χρονο σου κ οενθησε. Μην τ κρατας μέσα σ για κανεναν. Και οι ανθρωποι ναι οκ θελουν εγγονακι αλλα πιστεύω οτι κυριως στεναχωριουνται για σενα κ δ ξερουν πως να φερθούν κ πως να μιλησουν μη τυχον πουν βλακεια κ σε στεναχωρησουν. Κανένας δ θελει περισσότερο από σένα ένα μωρό, Κανένας δ τ θέλησε περισσότερο από σρνα αυτό τ μωρο, Κανένας δεν το πονεσε περισσότερο από σένα. Εσύ και η ψυχουλα σου τ ξέρει. Πάρε τ χρόνο σου κ βίωσε την απωλεια σου. Τουλ να αναρρωσεις γρήγορα, να επανέλθει τ σώμα σ π τόσο ταλαιπωρηθηκε κ μόλις είσαι έτοιμη ξανα προσπαθεις.

Δημοσίευση

Καλο Μήνα και καλή Άνοιξη κορίτσια με υγεία πίστη και ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε ολες αργα η γρηγηρα!!!

@melitiniღ Λυπάμαι πολύ για την απώλεια και σου εύχομαι καλη ανάρρωση απο την αλλη ομως χαίρομαι με την αντιμετώπιση και την δύναμη σου να στηρίξεις και τους υπόλοιπους!!! Με πίστη και υπομονή ο Θεός στο τέλος θα σου δώσει ένα γερό μωράκι όπως και σε όλες.. Αυτό πιστεύω και εγώ ότι αν δεν είναι η σωστή ώρα τίποτα δεν γίνεται.. 🙏🙏🙏

Υγεια να έχουνε και περιμένουμε..

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και ευλογημένος!!!!💐💐💐

Ελπίζω να δημοσιευτεί το μήνυμα μου γιατί είμαι δοκιμαστικό μέλος και κάποια προηγούμενα στου Φεβρουαρίου το forum δεν δημοσιεύτηκαν.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλο Μήνα και καλή Άνοιξη κορίτσια με υγεία πίστη και ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε ολες αργα η γρηγηρα!!!

@melitiniღ Λυπάμαι πολύ για την απώλεια και σου εύχομαι καλη ανάρρωση απο την αλλη ομως χαίρομαι με την αντιμετώπιση και την δύναμη σου να στηρίξεις και τους υπόλοιπους!!! Με πίστη και υπομονή ο Θεός στο τέλος θα σου δώσει ένα γερό μωράκι όπως και σε όλες.. Αυτό πιστεύω και εγώ ότι αν δεν είναι η σωστή ώρα τίποτα δεν γίνεται.. 🙏🙏🙏

Υγεια να έχουνε και περιμένουμε..

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και ευλογημένος!!!!💐💐💐

Ελπίζω να δημοσιευτεί το μήνυμα μου γιατί είμαι δοκιμαστικό μέλος και κάποια προηγούμενα στου Φεβρουαρίου το forum δεν δημοσιεύτηκαν.

Καλώς μας ήρθες!! μόλις συμπληρώσεις 20 ποστ μετά θα δημοσιευονται κατευθειαν.. πες μας λίγα λόγια για σένα

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!

Ελπίζω αυτός ο μήνας να γεμίσει θετικά τεστακια! 

@anna_30 το δικό σου περιμένουμε πως και πως! Τι έγινε; Ήρθε η άτιμη; Γιατί αν δεν ήρθε μην τολμήσεις και δεν κάνεις τεστ το πρωί!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου από χθες τρώγομαι να κάνω τεστ κ όλο κάτι προκύπτει κ δεν παίρνω🤣🤣🤣 Σημαδιακό λέτε; 

Κάντο! Κάντο! Κάντο! 

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα από εμάς κορίτσια μου!!! 

Υγ. Εμάς τις παλιές που καταφέραμε να γίνουμε μανούλες, μη μας ξεχνάτε. Να μας κάνετε κι εμάς tag στα καινούρια θεματάκια που ανοίγετε!20250301_115409.thumb.jpg.d5abcd9c1b561e910de0719fc5037909.jpg

Έχεις δίκιο κορίτσι μου.. 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια θέλω να φώτα σας και κυρίως από μανουλες που θήλασαν και μετά έμειναν έγκυες ή όχι.

Έχω σταματήσει τον θηλασμό εδώ και 2 μήνες περίπου. Έχουν έρθει 2 περίοδοι από τότε και οκ πριζοταν το στήθος πριν την περίοδο και το είχα πιέσει λίγο να δω μη τυχόν έχω πολύ γάλα και έβγαζα λίγο γάλα κανονικό λευκό (γενικά και προ εγκυμοσύνης εμένα το στήθος πριζοταν πολύ πριν την περίοδο, σε βαθμό που αν δεν έκανα μασάζ υπέφερα)

Τώρα είμαι 7 μέρες πριν την αναμενόμενη και φυσικά είμαι φουλ πρισμενη και πιέζω πάλι το στήθος χθες το βράδυ και βγάζει γάλα κιτρινοπο, σαν το πρωτογαλα. Και λέω λες;;;

Λέτε βρε κορίτσια να έχουμε χαρμόσυνα ή είναι κάτι που συμβαίνει στον αποθηλασμο;;; (η αλλαγή χρώματος εννοώ) 

@Elk μου δεν θυμάμαι, εσύ είχες σταματήσει τον θηλασμό στην πρώτη πριν μένεις έγκυος ή όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα από εμάς κορίτσια μου!!! 

Υγ. Εμάς τις παλιές που καταφέραμε να γίνουμε μανούλες, μη μας ξεχνάτε. Να μας κάνετε κι εμάς tag στα καινούρια θεματάκια που ανοίγετε!20250301_115409.thumb.jpg.d5abcd9c1b561e910de0719fc5037909.jpg

Τέλεια τα μαρτακια! 

Ει κορίτσια να μπαίνετε και μόνες σας στα νέα θέματα γιατί κι εγώ τα περισσότερα ψευδώνυμα τα ξεχνάω 😅 Λογικό να ξεχάσουμε να ταγκαρουμε κάποια. ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...