Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Άνοιξη αν δεν την βρεις.... την φτιάχνεις! είπε ο Οδυσσέας Ελύτης...

Πάμε κορίτσια μου να ανθίσουν οι καρδιές μας και οι κοιλίτσες μας με όμορφα μωράκια!! 

@Naty_  @Diwni @anna30 @Elk @marinamanoulitsa @melitiniღ @annie! @Σοφία21 @Eliza Kats @Elli13  @Rena92 @Sia A

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Ας έρθει η άνοιξη να ανθίσει στη ζωή μας 🌹🌸

Μην τα παρατάτε κορίτσια, θα ρθει το σποράκι σας, είμαι εδώ και σας διαβάζω και θυμάμαι και τον δικό μου αγώνα, τώρα το θαυματακι μου είναι στη κοιλίτσα μου 🧿

Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε δυνατές!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Ας έρθει η άνοιξη να ανθίσει στη ζωή μας 🌹🌸

Μην τα παρατάτε κορίτσια, θα ρθει το σποράκι σας, είμαι εδώ και σας διαβάζω και θυμάμαι και τον δικό μου αγώνα, τώρα το θαυματακι μου είναι στη κοιλίτσα μου 🧿

Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε δυνατές!!!!!

Πως είσαι κοριτσακι μου;; πόσο είσαι τώρα;; 

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες!!! Ευχομαι νέα χαρούμενα να φέρει σε όλες!!! Για μένα είναι ο μήνας που γέννησα λίγο νωρίτερα τη μικρή μου! Γινόμαστε φέτος 2 ετών και ευγνωμονώ κάθε μέρα για αυτό το θαύμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Την Άνοιξη αν δεν την βρεις.... την φτιάχνεις! είπε ο Οδυσσέας Ελύτης...

Πάμε κορίτσια μου να ανθίσουν οι καρδιές μας και οι κοιλίτσες μας με όμορφα μωράκια!! 

@Naty_  @Diwni @anna30 @Elk @marinamanoulitsa @melitiniღ @annie! @Σοφία21 @Eliza Kats @Elli13  @Rena92 @Sia A

Καλό και χαρούμενο μήνα να έχουμε!! Τι αισιόδοξη αρχή! 😊

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Μακάρι ο ερχομός της άνοιξης να μας φέρει χαρμόσυνα νέα!! Και να ανθίσουν πολλά πολλά σποράκια στις κοιλιές μας !

@Mantarini καλα εκανες και άνοιξες το θεμα μας εύχομαι κορίτσι μου να σου φέρει τύχη και χαρά οπως ο περσινός!! 🫶

@melitiniღ Καλη ανάρρωση κοπελα μου! Πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις , να χαλαρώσεις από όλα, και όταν νιώσεις εσύ έτοιμη τότε προχωρα ! Αποτυχίες πάντα έχουμε στην ζωή μας ,το.θεμα είναι να τις ξεπερνάμε,  να μην το βάζουμε κάτω, να προσπαθούμε όσο μπορούμε και στο τέλος να βγούμε νικήτριες!! 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Πως είσαι κοριτσακι μου;; πόσο είσαι τώρα;; 

Τώρα είμαι στον 7ο μήνα,  όλα πάνε καλά ευτυχώς,  προχωράμε και περιμένουμε το κοριτσάκι μας 🤞🧿 

Μην χάνετε την ελπίδα κορίτσια! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Τώρα είμαι στον 7ο μήνα,  όλα πάνε καλά ευτυχώς,  προχωράμε και περιμένουμε το κοριτσάκι μας 🤞🧿 

Μην χάνετε την ελπίδα κορίτσια! 

Με το καλό να σας έρθει το κοριτσάκι σας!! Ετοιμάσου για πολλά ναζια!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...