Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας! Ελπίζω να είστε ολες οι μανούλες καλά! Είμαι 32 εβδομάδων έγκυος, άρα 8 μηνών και θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Σήμερα ήταν μια σημαντική μέρα για εμένα και τον σύντροφό μου καθώς κάναμε την εξέταση doppler! Συνήθως, εκτός από την πληροφορία ότι όλες οι λειτουργίες του μωρού είναι μια χαρά, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες βλέπουν και πώς θα είναι το μωρό τους! Δεν τα καταφέραμε γιατί η μικρή μας ήταν γυρισμένη πλάτη! Εκεί, και μας το επιβεβαίωσε αργότερα και ο γυναικολόγος μου, μάθαμε ότι η μικρή μας είναι τυλιγμένη με τον ομφάλιο λώρο γύρω από τον  λαιμό της! Ολα όσα αφορούν την υγεία της δείχνουν ευτυχώς τέλεια εκτός από αυτήν την πληροφορία!  Πριν λίγες εβδομάδες ήταν με το κεφάλι κάτω, άλλαξε θέση και τώρα είναι με τα πόδια κάτω! Ο γιατρός μας είπε ότι υπάρχουν μόνο 5% πιθανότητες να γυρίσει ξανά με το κεφάλι προς τα κάτω και το πιθανότερο είναι να γεννήσω με καισαρική τομή! Θα ήθελα να ακούσω από μητέρες που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο αν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Ο γιατρός είπε όχι, αλλά είμαι ακόμα πολύ αγχωμένη από τη στιγμή που έμαθα ότι είναι τυλιγμένη με τον ομφάλιο λώρο γύρω από το λαιμό της! Θα μπορούσε να συμβεί κάτι κακό; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όντως; Υπάρχει περίπτωση το μωρό να δυσφορεί ή να έχει κάποια ενόχληση; Θα πάω ξανά στο γιατρό σε δύο εβδομάδες από σήμερα! Στην αρχή μου φάνηκε ότι ο γιατρός ανησυχούσε, αλλά μετά μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Να πω εδώ ότι ακούω κανονικά την μικρή! Είναι δραστήρια όπως πριν! Αυτό μου είπε να έχω υπόψιν! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...