Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλο γκρουπ για Οκτώβριο,δεν βρήκα κάτι.

Ελπίζω να είμαστε αρκετές να έχουμε παρέα να περάσουν αυτοί οι μήνες 

Εγώ έχω ήδη ένα μωράκι 7 μηνών από εξωσωματική! Τώρα είμαι έγκυος φυσική σύλληψη κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα! Σε 4 μήνες παντρεύομαι οπότε θα παω με κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻 δεν πειράζει τα ξαφνικά είναι και τα πιο ωραία ☺️

Σήμερα είμαι 7 βδομάδων με ΠΗΤ 12/10

Δημοσίευση
στις On 23/2/2025 at 2:29 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Γεια σας κορίτσια!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλο γκρουπ για Οκτώβριο,δεν βρήκα κάτι.

Ελπίζω να είμαστε αρκετές να έχουμε παρέα να περάσουν αυτοί οι μήνες 

Εγώ έχω ήδη ένα μωράκι 7 μηνών από εξωσωματική! Τώρα είμαι έγκυος φυσική σύλληψη κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα! Σε 4 μήνες παντρεύομαι οπότε θα παω με κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻 δεν πειράζει τα ξαφνικά είναι και τα πιο ωραία ☺️

Σήμερα είμαι 7 βδομάδων με ΠΗΤ 12/10

Καλησπερα με το καλο το μωρακι σας..

Ειμαι κ εγω στην 6η εβδομαδα με εξωσωματικη.Εχω ενα παιδακι 9,5 χρονων με φυσικη συλληψη.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Giotaki86 είπε:

Καλησπερα με το καλο το μωρακι σας..

Ειμαι κ εγω στην 6η εβδομαδα με εξωσωματικη.Εχω ενα παιδακι 9,5 χρονων με φυσικη συλληψη.

Με το καλό και σε εσένα! 

Έχουμε δύο βδομάδες διαφορά, είμαι στην 8η☺️ α εμένα το πρώτο ήταν με εξωσωματική, τώρα μας εκανε την έκπληξη 😁

Πώς πας με τα συμπτώματα;

Δημοσίευση

Σας εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Ήμουν στις μανούλες του Οκτώβρη 2024 αλλά τελικά βιάστηκε η μικρή κ μας ήρθε τον Σεπτέμβρη!! Γερά μωράκια σας εύχομαι 💕💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα..θα ήθελα τη γνώμη σας..είχα περίοδο 22/01 για 6 μέρες κανονικά..στις 07/02 μετά από 16 μέρες δηλαδή ξανά αδιαθέτησα για άλλες 6 μέρες με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά είχα πότε καφέ, πότε ροζ, πότε αίμα και πάει λέγοντας..πολύ ήπια περίοδο δηλαδή..ήθελα να κάνω χοριακή αλλά φοβήθηκα..τώρα περιμένω σε 3 μέρες πάλι περίοδο..λέτε να ήμουν έγκυος τον περασμένο μήνα και να απέβαλα; Δεν είχα όμως ούτε πόνους ούτε τίποτα και τώρα φοβάμαι και έχω απογοητευτεί κιόλας..
    • Κορίτσια τι κάνετε;; Πως είναι τα μωράκια;;    εγω αρχισα δουλεια την Δευτέρα π μας πέρασε, έχουμε αρκετές αλλαγές στην εταιρία κ προσπαθω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα!    Η μικρή μου είναι καλά μεγαλώνει κ θα αρχίσει κ βρεφικό από εβδομάδα! Θα την αρχίσω κ φαγητό την άλλη εβδομάδα πιθανόν 
    • Σας εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Ήμουν στις μανούλες του Οκτώβρη 2024 αλλά τελικά βιάστηκε η μικρή κ μας ήρθε τον Σεπτέμβρη!! Γερά μωράκια σας εύχομαι 💕💕
    • Χαχαχα σαν τον γιο μου! 5.5 μηνών τον βαφτίσαμε 6 μηνών μπουσουλούσε σερνόταν σε όλο το σπίτι 😂 9 μηνών κρατούσε κ περπατούσε γύρω γύρω από τα έπιπλα 10 μηνών κρατούσε τη στράτα κ περπατούσε κ ένα τραπεζάκι κ ακριβώς 12 μηνών περπάτησε!    η μικρή μου είναι πίσω γενικά κινητικά είναι κ πρόωρο το βάζουμε κ αυτό υπόψην μας βέβαια, γυρνάει πιο εύκολα από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά από ανάσκελα  μπρούμυτα ούτε καν οπως την βάζω την βρίσκω! Της κάνουμε ασκήσεις να την βοηθάμε κ κάνει κ φυσιοθεραπεία. Αλλά γενικά η μικρή μου είναι διαφορετική δλδ αυτή πιστεύω θα μιλήσει πιο γρήγορα από τον γιο μου! Ανταποκρίνεται δλδ σε αυτά π της λέμε από πολύ πιο νωρις από ότι ο γιος μου, της μιλάμε κ μας μιλάει κ αυτή απαντάει στη γλώσσα της 😂! Αλλά ο γιος μου είχε κατακτήσει τα  κινητικά πολύ πιο γρήγορα  καθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του.    @Ioanna6κοριτσι μου σίγουρα να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο. Εμένα όταν εδραιώθηκε πια ο θηλασμός πεινούσε κάθε 2-3 ώρες κ σκεψου ο τελευταίος ήταν στις 9-9:30 το βράδυ κ ξυπνούσε στις 4:30-5:00 χανόταν ο ενας το βράδυ. Κ το γάλα μου δεν μειώθηκε. Όταν ήθελα να το κόψω 1 μήνα προσπαθούσα δεν κόβεται τόσο εύκολα δλδ αν δίνεις 1 μπιμπερό κ μετά βγάλεις το γάλα σου δεν θα κοπεί εγω κορίτσια επέστρεψα δουλεια κ πρέπει να ξανά μπούμε σε ρουτίνα. Θα την αρχίσω κ φαγητό από εβδομάδας είπα να δω πως θα είμαι στη δουλεια κ θα την αρχίσω 
    • Με το καλό κορίτσι μου περιμενουμε νέα σου ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...