Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, πριν 2 χρόνια έμαθα ότι έχω οπίσθια μήτρα δεν έδωσα πολύ σημασία διότι δεν μου αναφέρανε τπτ σχεδόν γι'αυτό το πρόβλημα. Μετά από προσπάθειες να μείνω έγκυος και από μικρές ενοχλήσεις που ένιωθα κατά την διάρκεια επαφής .... ανησυχούσα τι μπορεί να πάει λάθος. Με πολλές επισκέψεις στην γυναικολόγο μου , εξετάσεις , υπερηχογράφηματα  & μαγνητικές δεν έβγαινε τπτ εκτός από την οπίσθια μήτρα. Μετά από 3 μήνες μένω έγκυος η χαρά μου απερίγραπτη αλλά;;; Δυστυχώς όμως ήτανε εξωμήτριο κύηση στις 6 εβδομάδες και 6 ημέρες το μωράκι δεν υπήρχε στον υπέροχο ούτε καρδιακό παλμό δεν είχε. Τι μπορεί να φταίει ;;; Η κλίση της οπίσθιας μήτρας η κάτι άλλο ;; Έχω αγχωθει αρκετά και στεναχωριέμαι για πιο μετα μην συμβεί πάλι το ίδιο σε άλλη σύλληψη. Ευχαριστώ!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου.. Η οπίσθια μήτρα δεν έχει κανένα θέμα, και εγώ οπίσθια μήτρα έχω και η γυναικολόγος μου το ίδιο και η πεθερά μου το ίδιο.. Και η πεθερά μου και οι γυναικολόγος μου μια χαρά δυο παιδάκια έχουν κάνει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ δεν έχω ακόμη, όχι λόγο της μήτρας αλλά λόγο προβλημάτων στο σπέρμα του συζύγου. Έκανα στις 10/01/25 εξωσωματική και μια χαρά το έπιασα, απλά παλινδρόμησε λόγο μάλλον χρωμοσωματικών ανωμαλιών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν φταίει η μήτρα. Στο μόνο θέμα που έχει είναι ότι σε μία αρχόμενη εγκυμοσύνη αν δεν κάνεις κολπικό υπέρηχο δεν μπορείς να δεις το σάκο και το έμβρυο, δεν φαίνεται.. μετά όσο προχωράει η εγκυμοσύνη η μήτρα γίνεται εμπρόσθια, γυρίζει δηλαδή οπότε μπορείς να το δεις κανονικά από την κοιλιά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...