Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! είμαι στην 14η εβδομάδα έκανα την αυχενική μου πριν περίπου μία εβδομάδα κ όλα βγήκαν πολύ καλά εκτός απ' ότι εχώ 1/88 να εμφανίσω προεκλαμψία στην 37η εβδομάδα!παίρνω salospir 160 κάθε πρωί!οποτε πήγαινω στον γιατρό επειδή έχω άγχος έχω τσιμπημενη πίεση στο σπίτι όμως τίποτα όλα καλά!ο γιατρός μου είπε όλα ανάλατα και θα δούμε την επόμενη φορά αν ξανά έχω στο ιατρείο του θα πάρω και χάπι πιέσεως!είχε καμία από εσάς ανάλογη εμπειρία?πως την παλεύετε με τα εντελώς ανάλατα?πως προχώρησε η εγκυμοσύνη σας με πιθανότητες για προεκλαμψία?

Δημοσίευση
στις On 22/2/2025 at 10:43 ΠΜ, ο/η τζοανα είπε:

Καλημέρα σε όλες! είμαι στην 14η εβδομάδα έκανα την αυχενική μου πριν περίπου μία εβδομάδα κ όλα βγήκαν πολύ καλά εκτός απ' ότι εχώ 1/88 να εμφανίσω προεκλαμψία στην 37η εβδομάδα!παίρνω salospir 160 κάθε πρωί!οποτε πήγαινω στον γιατρό επειδή έχω άγχος έχω τσιμπημενη πίεση στο σπίτι όμως τίποτα όλα καλά!ο γιατρός μου είπε όλα ανάλατα και θα δούμε την επόμενη φορά αν ξανά έχω στο ιατρείο του θα πάρω και χάπι πιέσεως!είχε καμία από εσάς ανάλογη εμπειρία?πως την παλεύετε με τα εντελώς ανάλατα?πως προχώρησε η εγκυμοσύνη σας με πιθανότητες για προεκλαμψία?

Με το καλο το μωρακι! Να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος μονο κακο κανει. Τα νουμερα ειναι απλως πιθανοτητες. Εγω για παραδειγμα π ειχα πολυ λιγες πιθανοτητες για προεκλαμψια εμφανισα υψηλο λευκωμα μετα τον 6ο μηνα. Εκοψα το αλατι και μετρουσα την πιεση 2 φορες την ημερα για να παρακολουθουμε τι γινεται. Οποτε μην το ακεφτεσαι αφου το παρακολουθεος κιολας ολα καλα θα πανε. Τωρα για το αλατι θα σου πω οτι ειναι ολα θεμα συνηθειας. Μου κακοφανηκε στην αρχη αλλα μετα το συνηθισα!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια και μένα στην αυχενική μου ήταν πολύ αυξημένη η πιθανότητα για προεκλαμψια, παιρνω σαλοσπιρ κι εγώ. Η πίεση μου κάθε που την μετράω,  τυχαία,  είναι πολύ καλή σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν μου εχει επισημάνει κάτι άλλο ο γιατρός μέχρι στιγμής 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...