Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας. Είχα 3 αποβολές. Το 2022 μια παλινδρομη,το 2023 μια βιοχημική και το 2024 πάλι παλινδρομη. Στην πρώτη παλινδρομη ήμουν 8 εβδομάδες. Είχαμε δει σάκο όλα καλά αλλά δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά. Στην τελευταία το 2024 από την αρχή δεν πήγαινε καλά. Οι χοριακες δεν ανέβαιναν σωστά εν τέλει ξαφνικά έφτασε η χοριακη 2.500 και είδαμε σάκο ενδομήτριο όμως την επόμενη μέρα απέβαλα. Αυτόματη αποβολή δεν χρειάστηκα καθαρισμό. Στης 2 πρώτες αποβολές ο γιατρός που είχα τότε μου είχε πει ότι είναι τυχαίο γεγονός και δεν είχα κάνει καμία εξέταση. Άλλαξα γιατρό και το ψάξαμε. Είδαμε για μικρόβιο για θρομβοφυλια για σάκχαρο κάναμε αρκετές εξετάσεις. Όλες βγήκαν τέλειες εκτός το ότι έχω σίδηροπαινικη αναιμία και έλλειψη κάποιων βιταμινών. Αφού σε εμένα τα βρήκαμε όλα καλά είπαμε να κάνουμε και μια καλλιέργεια σπέρματος τον σύζυγό μου και βγήκε θετικός σε μικρόβιο σταφυλόκοκκο. Ο γιατρός μας έδωσε κάποια σαπούνια και κρέμες για 15 μέρες γιατί μας είπε υπάρχει μια περίπτωση να είναι κάποιος εξωτερικός παράγοντας. Θα ξανά κάνει επαναληπτική εξέταση σπέρματος και ούρων για να ξεκαθαρίσει. Η ερώτηση μου είναι. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό το μικρόβιο για τις αποβολές? Επίσης θα καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι? Έχω απογοητευτεί. Τις δύο πρώτες φορές πιάσαμε με την πρώτη προσπάθεια. Την τελευταία φορά κάναμε 4 μήνες..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η bagiaa. είπε:

Γεια σας. Είχα 3 αποβολές. Το 2022 μια παλινδρομη,το 2023 μια βιοχημική και το 2024 πάλι παλινδρομη. Στην πρώτη παλινδρομη ήμουν 8 εβδομάδες. Είχαμε δει σάκο όλα καλά αλλά δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά. Στην τελευταία το 2024 από την αρχή δεν πήγαινε καλά. Οι χοριακες δεν ανέβαιναν σωστά εν τέλει ξαφνικά έφτασε η χοριακη 2.500 και είδαμε σάκο ενδομήτριο όμως την επόμενη μέρα απέβαλα. Αυτόματη αποβολή δεν χρειάστηκα καθαρισμό. Στης 2 πρώτες αποβολές ο γιατρός που είχα τότε μου είχε πει ότι είναι τυχαίο γεγονός και δεν είχα κάνει καμία εξέταση. Άλλαξα γιατρό και το ψάξαμε. Είδαμε για μικρόβιο για θρομβοφυλια για σάκχαρο κάναμε αρκετές εξετάσεις. Όλες βγήκαν τέλειες εκτός το ότι έχω σίδηροπαινικη αναιμία και έλλειψη κάποιων βιταμινών. Αφού σε εμένα τα βρήκαμε όλα καλά είπαμε να κάνουμε και μια καλλιέργεια σπέρματος τον σύζυγό μου και βγήκε θετικός σε μικρόβιο σταφυλόκοκκο. Ο γιατρός μας έδωσε κάποια σαπούνια και κρέμες για 15 μέρες γιατί μας είπε υπάρχει μια περίπτωση να είναι κάποιος εξωτερικός παράγοντας. Θα ξανά κάνει επαναληπτική εξέταση σπέρματος και ούρων για να ξεκαθαρίσει. Η ερώτηση μου είναι. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό το μικρόβιο για τις αποβολές? Επίσης θα καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι? Έχω απογοητευτεί. Τις δύο πρώτες φορές πιάσαμε με την πρώτη προσπάθεια. Την τελευταία φορά κάναμε 4 μήνες..

Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σου. Δεν γνωρίζω για το μικρόβιο αυτό, ωστόσο ήθελα να σε ρωτήσω αν από εξετάσεις έχετε κάνει καρυότυπο ζεύγους. Η ο σύζυγος αναλυτικό σπερμοδιαγραμμα και κατακερματισμό σπέρματος. Είναι από τις  βασικές εξετάσεις σε καθεξιν αποβολες και αν είσαι από Αθήνα, στο Έλενα, θα τα κάνεις όλα δωρεάν.

Συνοπτικά είχα και εγώ μια βιοχημική, μια παλινδρομη στην 9η εβδομάδα. Έπειτα απέκτησα την κόρη μου. Ξανά παλινδρομη στην 11η εβδομάδα και πάλι βιοχημική. Έκανα άπειρες εξετασεις και ιδιωτικά και στο Έλενα και δεν βρέθηκε τίποτα. Εκτός από έναν μέτριο κατακερματισμό στον σύζυγο, που δεν γνωρίζουμε εάν ευθύνεται αυτό. Τώρα είμαι πάλι έγκυος 16 εβδομάδων και όλα προς ώρας είναι πολύ καλά.

Εύχομαι να βρήκατε τη λύση στο πρόβλημα σας και σύντομα να αποκτήσεις το μωράκι σου  🙏🙏🌈🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...