Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι 31 χρονων, 6 χρονια παντρεμενη, μετραω 3 αποβολες πριν απο 3 χρονια...εχω Χασιμοτο, θυρεοειδη, και προσφατα ανακαλυψα και πολυκυστικες. Το μεγαλο προβλημα επισης ειναι πως με τον αντρα μου ενω ειμαστε πολυ αγαπημενοι, εδω και ενα χρονο προσπαθουμε να κανουμε sex εδω και ενα χρονο και δεν μας βγαινει..με αποτελεσμα να στεναχωριομαστε και να εχουμε φτασει ενα βημα απο το χωρισμο και παλι απο την αρχη... Στα 31 μου λοιπον νιωθω χειροτερα απο ποτε με τον εαυτο μου και τη ζωη μου.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η κωστιανα είπε:

Ειμαι 31 χρονων, 6 χρονια παντρεμενη, μετραω 3 αποβολες πριν απο 3 χρονια...εχω Χασιμοτο, θυρεοειδη, και προσφατα ανακαλυψα και πολυκυστικες. Το μεγαλο προβλημα επισης ειναι πως με τον αντρα μου ενω ειμαστε πολυ αγαπημενοι, εδω και ενα χρονο προσπαθουμε να κανουμε sex εδω και ενα χρονο και δεν μας βγαινει..με αποτελεσμα να στεναχωριομαστε και να εχουμε φτασει ενα βημα απο το χωρισμο και παλι απο την αρχη... Στα 31 μου λοιπον νιωθω χειροτερα απο ποτε με τον εαυτο μου και τη ζωη μου.

Γεια σου κορίτσι μου, αρχικά λυπάμαι πολύ για τις αποβολές σου. Πολλές εδώ μέσα έχουμε περάσει τα ίδια, δεν είσαι μόνη σου! 

Έχετε δοκιμάσει με τον σύζυγο να ζητήσετε τη γνώμη και καθοδήγηση κάποιου ειδικού μαζί μήπως μπορέσει και σας βοηθήσει να έρθετε πάλι κοντά ερωτικά; 

Δημοσίευση
στις On 15/2/2025 at 3:53 ΜΜ, ο/η κωστιανα είπε:

Κι εγω 31 ειμαι και 1 χρονο προσπαθουμε.Αχ κοριτσι μου, ευχομαι ολα να πανε και να να γινουμε ολες μανουλες.Μην χανεις τις ελπιδες σου, τα λεω για να τα ακουω κι εγω.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, αρχικά λυπάμαι πολύ για τις αποβολές σου. Πολλές εδώ μέσα έχουμε περάσει τα ίδια, δεν είσαι μόνη σου! 

Έχετε δοκιμάσει με τον σύζυγο να ζητήσετε τη γνώμη και καθοδήγηση κάποιου ειδικού μαζί μήπως μπορέσει και σας βοηθήσει να έρθετε πάλι κοντά ερωτικά; 

Ολο αυτο το χρονο που προσπαθουσαμε να ερθουμε κοντα αλλα δεν μας εβγαινε πηγαμε σε ψυχολογο, και τωρα μετα απο ενα χρονο τον επεισα επιτελους να παει σε ουρολογο. Δεν ηθελε να παει γιατι ντρεποταν και ενιωθε αβολα. Εντελει του εδωσε καποια αγχολητικα. Τα οποια του ειπε να τα παιρνει 2 ωρες πριν την επαφη. Καναμε μια κουβεντα και του ειπα οταν τα παιρνει να μη μου το λεει και να κανει αυτος κινηση πρωτος. Τα ιδια, δεν τα εχει παρει ακομα , ενω συζηταμε συνεχως και στα λογια θελει να προσπαθησει στην πραξη τιποτα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Κι εγω 31 ειμαι και 1 χρονο προσπαθουμε.Αχ κοριτσι μου, ευχομαι ολα να πανε και να να γινουμε ολες μανουλες.Μην χανεις τις ελπιδες σου, τα λεω για να τα ακουω κι εγω.

Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια...είμαι 32 και έχω μια αποβολή και μια βιοχημική στο ιστορικό μου. Ελπίζουμε για τα καλύτερα.. και εγώ με τον άντρα μου δεν ήμασταν στα καλύτερα μας... Γενικά φθείρει,όμως θέλει προσπάθεια και εμείς το προσπαθούμε.. πηγαίνετε σε κάποιον ειδικό να το επιθυμείτε και οι δύο... Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...