Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 2:44 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

Πω πω δύσκολο για εσένα ειδικά αν αλλάζει κ περιβάλλον και έχει αλλά παιδάκια….βέβαια στο τέλος όλα γίνονται!!! Εμένα τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 2…. Και πάτησε ελάχιστα στον παιδικό γιατί έχουμε μπλέξει με ωτίτιδες!και του χρόνου θα ξεκινήσει από την μέση της χρονιάς για να αποφύγουμε ότι κυκλοφορεί στον παιδικό να το μεταφέρει στο μωρο…. Θα πέσω κάτω το βλέπω χα χα…. Αλλά όπως είπα στο τέλος όλα θα γίνουν….

Α είναι μικρούλη ακόμα το δικό σου! Η αλήθεια είναι με τις ιώσεις είναι αρκετά δύσκολο ειδικά αν έχεις κ ένα νέο μέλος στο σπιτι.. πως πας από συμπτώματα?? Γενικά νιώθεις κάτι? Λένε στην δεύτερη εγκυμοσυνη ειδικά εσύ π το έχεις κ πιο φρέσκο νιώθεις νωρίτερα το μωρο.. έτσι μ έχουν πει δε ξέρω αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι πέρα από κάτι γουργουρισματα αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι το μωρο ή το εντερο.. γενικά σε αυτή τη φάση δε νιώθω τπτ! Σαν να μην είμαι έγκυος κ αγχώνομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia0294 είπε:

Α είναι μικρούλη ακόμα το δικό σου! Η αλήθεια είναι με τις ιώσεις είναι αρκετά δύσκολο ειδικά αν έχεις κ ένα νέο μέλος στο σπιτι.. πως πας από συμπτώματα?? Γενικά νιώθεις κάτι? Λένε στην δεύτερη εγκυμοσυνη ειδικά εσύ π το έχεις κ πιο φρέσκο νιώθεις νωρίτερα το μωρο.. έτσι μ έχουν πει δε ξέρω αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι πέρα από κάτι γουργουρισματα αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι το μωρο ή το εντερο.. γενικά σε αυτή τη φάση δε νιώθω τπτ! Σαν να μην είμαι έγκυος κ αγχώνομαι 

Απόλυτος τίποτα!!! Αν και στην πρώτη εγκυμοσύνη ένιωθα τον λοξιγκα… σπάνια κουνιόταν έντονα! Πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμα…. Μετά την 20 εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να νιώθουμε κάτι… και εγώ δεν έχω καταλάβει την εγκυμοσύνη και ξεχνιέμαι με την μικρή και την κουβαλάω και κάνουμε διαφορά….το μόνο που νιώθω είναι κούραση και είδαμε ότι έχω έλλειψη D3 και έπεσε κάτω από το όριο η αιμοσφαιρινη και ξεκίνησα σίδηρο. Γιατί αγχώνεσαι? Είχες δύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη και έχεις ανάγκη να το νιώθεις τώρα ή απλά είναι θέμα χαρακτήρα?…. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή πάντως για να το νιώσουμε….

Δημοσίευση
στις On 30/3/2025 at 10:19 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

Απόλυτος τίποτα!!! Αν και στην πρώτη εγκυμοσύνη ένιωθα τον λοξιγκα… σπάνια κουνιόταν έντονα! Πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμα…. Μετά την 20 εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να νιώθουμε κάτι… και εγώ δεν έχω καταλάβει την εγκυμοσύνη και ξεχνιέμαι με την μικρή και την κουβαλάω και κάνουμε διαφορά….το μόνο που νιώθω είναι κούραση και είδαμε ότι έχω έλλειψη D3 και έπεσε κάτω από το όριο η αιμοσφαιρινη και ξεκίνησα σίδηρο. Γιατί αγχώνεσαι? Είχες δύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη και έχεις ανάγκη να το νιώθεις τώρα ή απλά είναι θέμα χαρακτήρα?…. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή πάντως για να το νιώσουμε….

Καλημέρα! Όχι η πρώτη εγκυμοσυνη ήταν τέλεια! Θυμάμαι την είχα νιώσει γύρω στην 20η εβδομάδα, αυτή η εγκυμοσυνη με έχει ταλαιπωρήσει πιο πολύ μπορώ να πω από αναγούλες κούραση κ τέτοια απλά έχω ακούσει ότι στη δεύτερη εγκυμοσυνη καταλαβαίνεις νωρίτερα το εμβρυο κ δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι κάποια κίνηση αυτό π νιωθω ή κάτι άλλο.. τέλος πάντων αισίως έχω φτάσει στην 18η εβδομάδα σχεδόν οπότε πιστεύω σύντομα θα το καταλάβω! Επλα είχα μια παλλινδρομη κύηση πέρυσι κ γι'αυτο αγχώνομαι λίγο αν κ νομίζω αυτός ο κίνδυνος έχει περάσει.. νομίζω όλοι έχουμε έλλειψη D λογικό ειδικά το χειμώνα..

Δημοσίευση
στις On 30/3/2025 at 10:21 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

@Katerinapap καλησπερα!!!! Όλα καλά? Σε χάσαμε μετά την αυχενική…. Εύχομαι να έχει να κάνει μόνο με την καθημερινότητα και τίποτα άλλο…

Καλημέρα σας κορίτσια μου!! Δοξα το θεό όλα καλά και με την αυχενική έχουμε ΠΗΤ και εμείς 27/9.. εμένα με ταλαιπωρούν οι ανακατωσούρες ακόμα αλλά το παλεύω!! Νομίζω μαζί έχουμε ΠΗΤ 27/9 που διάβασα…με το καλό σε όλες τις κοπέλες!!! Εγώ σαν πρωτάρα κορίτσια έχω φρικάρει δε το ξανά έζησα είναι το πρώτο μου νινακι και καταλαβαίνετε.. επίσης λόγω αντίστασης της μητριαιας μου έδωσε ο γιατρός σαλοσπιρ!!! Δε πειράζει ότι είναι καλύτερο για το μπεμπε!! Επίσης δεν είδαμε το φυλο γιατί μας κρατούσε μούτρα Χαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofia0294 είπε:

Καλημέρα! Όχι η πρώτη εγκυμοσυνη ήταν τέλεια! Θυμάμαι την είχα νιώσει γύρω στην 20η εβδομάδα, αυτή η εγκυμοσυνη με έχει ταλαιπωρήσει πιο πολύ μπορώ να πω από αναγούλες κούραση κ τέτοια απλά έχω ακούσει ότι στη δεύτερη εγκυμοσυνη καταλαβαίνεις νωρίτερα το εμβρυο κ δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι κάποια κίνηση αυτό π νιωθω ή κάτι άλλο.. τέλος πάντων αισίως έχω φτάσει στην 18η εβδομάδα σχεδόν οπότε πιστεύω σύντομα θα το καταλάβω! Επλα είχα μια παλλινδρομη κύηση πέρυσι κ γι'αυτο αγχώνομαι λίγο αν κ νομίζω αυτός ο κίνδυνος έχει περάσει.. νομίζω όλοι έχουμε έλλειψη D λογικό ειδικά το χειμώνα..

18???….πω πω κ εγώ πιστεύω πως από μέρα σε μέρα θα το νιώσεις…. Νομίζω πως δεν έχεις λόγω να φοβάσαι,συνήθως μέχρι την 10 εβδομάδα φοβούνται οι γιατροί… η αυχενική σου βγήκε καλή?… εμένα βγήκε πολύ καλύτερη από την πρώτη…. Έμαθες φύλο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...