Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου! Με πρόλαβες! Σκέφτηκα και εγώ να ανοίξω ομάδα αλλά δεν ήμουν και τόσο σίγουρη αν πιάσω Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο γιατί είμαι με ΠΗΤ 28 Σεπτεμβρίου. Εσύ τι πιθανή ημερομηνία τοκετού έχεις;

Δημοσίευση

Δυστυχώς κορίτσια το δικό μου ταξίδι χαράς σταμάτησε στις 28 Φλεβάρη με την απόξεση. Το μωράκι μου παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα και το είδαμε ότι δεν χτυπούσε πια η καρδιά του στην 9 εβδομάδα που πήγα για τον προγραμματισμένο υπέρηχο. 
Δεν θα έχουμε γεννητούρια το Σεπτέμβριο στην οικογένεια, ελπίζω όμως ο μήνας να μας φέρει μια καινούρια εγκυμοσύνη.
Εσείς πως είστε;; Πως είναι τα μωράκια σας;; Κάνατε τους πρώτους υπερήχους και τις πρώτες εξετάσεις; Είστε από φυσικές συλλήψεις ή από εξωσωματική; 
Εμείς από εξωσωματική ήταν το δικό μας.!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια…. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλες μανούλες να γράψουν είμαι κ εγώ μια από αυτές που περίμενα πότε θα δημιουργηθεί ο Σεπτέμβρης!!!! Μιας και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήθελα να συμμετέχω κ εντελή το μετάνιωσα που δεν εγγραψα και εγώ τότε…. Και η δικιά μου πητ βγαίνει τέλος Σεπτεμβρίου γύρο στις 26… αναμένω την αυχενική στις 28/3 

Δημοσίευση
στις On 24/2/2025 at 4:43 ΜΜ, ο/η Katerinapap είπε:

Ακριβώς και εγώ τότε μου έχει βγάλει 28-29 Σεπτεμβρίου ΠΗΤ!!! Έχετε κλείσει για αυχενική εσεις;; Με το καλό το αγγελούδι σας 🌸

Καλησπέρα!!!!! Τελικά έκλεισες ημερομηνία για την αυχενική ? Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας…

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 8:03 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Δυστυχώς κορίτσια το δικό μου ταξίδι χαράς σταμάτησε στις 28 Φλεβάρη με την απόξεση. Το μωράκι μου παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα και το είδαμε ότι δεν χτυπούσε πια η καρδιά του στην 9 εβδομάδα που πήγα για τον προγραμματισμένο υπέρηχο. 
Δεν θα έχουμε γεννητούρια το Σεπτέμβριο στην οικογένεια, ελπίζω όμως ο μήνας να μας φέρει μια καινούρια εγκυμοσύνη.
Εσείς πως είστε;; Πως είναι τα μωράκια σας;; Κάνατε τους πρώτους υπερήχους και τις πρώτες εξετάσεις; Είστε από φυσικές συλλήψεις ή από εξωσωματική; 
Εμείς από εξωσωματική ήταν το δικό μας.!

Καλημερα λυπαμε πολυ..ευχομαι συντομα να εχεις μια υγιει κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη.🥰

Ειχες καποια συμπτωματα?

εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα εγκυμοσυνης με εξωσωματικη κ εδω κ μια βδομαδα εχω συνεχως καφε κ ροζ οταν πηγαινω στο μπανιο κ αγχονωμαι παρα πολυ αν ολα θα πανε καλα..

Δημοσίευση
στις On 6/3/2025 at 9:30 ΠΜ, ο/η Giotaki86 είπε:

Καλημερα λυπαμε πολυ..ευχομαι συντομα να εχεις μια υγιει κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη.🥰

Ειχες καποια συμπτωματα?

εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα εγκυμοσυνης με εξωσωματικη κ εδω κ μια βδομαδα εχω συνεχως καφε κ ροζ οταν πηγαινω στο μπανιο κ αγχονωμαι παρα πολυ αν ολα θα πανε καλα..

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εγώ δυστυχώς είχα αιμορραγία στην πρώτη μέρα της έκτης εβδομάδας. Γενικά από την ετ και μετά ήμουν μια χαρά μόνο με πονάκια στο στήθος και τραβήγματα χαμηλά κάτω στην κοιλιά, δεν είχα τπτ άλλο, όλα ήταν καλά και ο πρώτος υπέρηχος στην πέμπτη εβδομάδα τέλειος! Στα ξαφνικά στην πρώτη μέρα τις έκτης εβδομάδας είχα μεγάλη αιμορραγία αλλά δεν είχα αποβολή. Πήγα είδα το μωρό κανονικά στην έβδομη εβδομάδα και ήταν μια χαρά και σε μετρήσεις και χτυπούσε η καρδούλα του.. Στα ξαφνικά όμως στην ένατη εβδομάδα που πήγαμε με το σύζυγο να δούμε πως προχωράει η εγκυμοσύνη στον υπέρηχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει καρδιακός παλμός και πως η ανάπτυξη του εμβρύου έχει σταματήσει στην 8η εβδομάδα. Οπότε και πήγα για απόξεση στις 28/02.. Είμαι σε φάση ανάρρωσης τώρα, και ψυχολογική και σωματική. Πονάει πάρα πολύ η απώλεια, ειδικά όταν ο περίγυρος ανακοινώνει εγκυμοσύνες και γεννητούρια. Αλλά θα πάω για καινούρια προσπάθεια μόλις μου το επιτρέψει το σώμα και ο γιατρός μου.. Έχω ξεκινήσει περπάτημα και όσο μπορώ προσέχω τη διατροφή μου, τουλάχιστον να βοηθήσω το σώμα να αναρρώσει γρήγορα και να ρθει και η περίοδος στην ώρα της.
Εύχομαι σε σας τα πράγματα να είναι καλύτερα! Περιμένω νέα σας.

Δημοσίευση
στις On 5/3/2025 at 11:51 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

Καλησπέρα!!!!! Τελικά έκλεισες ημερομηνία για την αυχενική ? Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας…καλησπέρα 

στις On 5/3/2025 at 11:51 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

Καλησπέρα!!!!! Τελικά έκλεισες ημερομηνία για την αυχενική ? Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας…

Καλησπέρα. Έχω κλείσει αυχενική στις 20/3 και αναμένουμε!!! Εμείς δεν ανακοινώσαμε κάτι σε κανέναν πέρα από Τα αδέρφια μας και τους γονείς μας! Γιατί ο γιατρός μας μας πάει συντηρητικά μέχρι να το δούμε το μωρό μας στην αυχενική!! Όποτε έχουμε απαγορεύσει δια ροπάλου τις ανακοινώσεις!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerinapap είπε:

Καλά κάνετε…. Κ εμάς ο γιατρός μας έδωσε το οκ και έτσι το είπαμε μόνο στην οικογένεια…. Και επέλεξα να κάνω κ το νιπτ τεστ (είχα κάνει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη) για να είμαι λίγο πιο ήρεμη για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης…. Μακάρι να μπορούσαν να μας καταλάβουν τι άγχος είναι η αυχενική κ β επιπέδου…. Βασικά δεν χαλαρώνεις ποτέ χα χα πάντα κάτι σκέφτεσαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...