Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μείωση ρυθμού αύξησης χοριακής .. υποχώρηση συμπτώματος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Σας στέλνω, μήπως μαζέψω καμία άποψη ακόμη, γιατί νιώθω πως θα τρελάνω το μυαλό μου. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με χοριακή 43 και πρησμένο στήθος και ευαισθησία στους μαστούς. Τίποτα άλλο. Έκτοτε έκανα 7 ακόμη χοριακές (μόνη, χωρίς να το προτείνει ο γιατρός) και παρατήρησα πως η χοριακή αυξανόταν μεν, μειωνόταν ο ρυθμός αύξησης δε. Χθες 06/02 ήταν 13500 , πλην όμως στις 03/02 ήταν 7500, που σημαίνει ότι δεν διπλασιάστηκε. Παράλληλα, ξεπρήστηκε το στήθος και έφυγε η ευαισθησία. Στον υπέρηχο φάνηκε ενδομήτρια κύηση, σάκος και λεκιθικός ασκός. Αλλά νιώθω περίεργα, δεν μαρτυρά τίποτα πως είμαι έγκυος.
Κρίνετε πως πρέπει να ανησυχώ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια κ εμένα η εμπειρία της γέννας μου ήταν τόσο καλή και όντως όπως την είπατε . Θυμάμαι μόνο το μωράκι μου,  τον άντρα μου και το θαύμα αυτό που ζήσαμε. Δεν θα άλλαζα με τίποτα την στιγμή κ την εμπειρία αυτή! Ειχα πει πριν γεννήσω ότι δεν θέλω να ξέρω πώς θα είναι ο τοκετός γ αυτό δεν παρακολούθησα αντίστοιχο σεμινάριο βίντεο ή ο.τιδηποτε άλλο. Πίστευα ότι θα με αγχώσει περισσότερο αυτό και καλύτερα να μην ξέρω πάρα να έχω στο μυαλό μου τι πρέπει να κάνω σα να είμαι μαθήτρια κ να αγχωθω αν δεν γίνει κάτι όπως "πρέπει" . Ήθελα να το ζήσω αυθόρμητα κ όντως η φύση μας οδηγεί. Αν έχετε κ καλό γιατρό κ βοήθεια από μαια σωστή είναι πραγματικά τρομερή στιγμή! Βέβαια έτσι ένιωθα εγώ δε σημαίνει ότι όλες θέλουν να πάνε στο άγνωστο. Εμένα με βοηθησε όπως αποδείχτηκε.  Για το μαξιλάρι θηλασμού εγώ δεν το είχα πάρει κ δε νομίζω να το πάρω κ τώρα. Άλλαξα 3 η αλήθεια είναι κ τελικά κατέληξα σε ένα που το χρησιμοποιούσα πααααρα πολύ με τον γιο μου μέχρι κ 14 μηνων που ήταν. Της εταιρίας candide. Τα υπόλοιπα που βρεθηκαν στα χερια μου δεν με βόλεψαν καθόλου.  
    • Μάσκες γτ?? Δυστυχώς  δεν είναι υποχρεωτικές πια.. αντιθρομβωτιξες μόνο θα ρωτήσω τη Δευτέρα..γτ έκανα αντιπηκτικες προληπτικά μέχρι την αυχενική τώρα δεν κάνω.. δεν ξέρω  αν τις χρειάζομαι.. Είμαστε αρκετές στο ιασω..πλάκα θα έχει να συμπέσουμε και σε μέρες.. 
    • Θα το πάρω αφού το έχω.. αλλά οι αποψεις διίστανται αν βολεύει..
    • Τη βάζω εδώ σε εσένα..  θα τη δούνε κ άλλες..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...