Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!Ήθελα να σας ρωτήσω..Κάνατε κ΄άποιες απο εσάς ενέσεις κορτιζόνης ?Είχα ραντεβού χθες με τον γιατρό και θα με πάει με καισαρική τελικά περίπου στις 15 -18 Οκτωβρίου .Στις 38 μιση βδομάδες περίπου..Λόγω διαβήτη και ινσουλίνης όπως μου είπε ..και ισχιακής θέσης ακόμα της μικρής..Για να γίνει όμως καλύτερη πνευμονολογική ωρίμανση εαν προκύψει νωρίτερα η γέννα και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για θερμοκοιτίδα ..Θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης για δυο μέρες..Εχω στεναχωρηθεί και με αυτό ..καθώς διαβάζω διάφορα για έρευνες που δείχνουν ότι μπορεί να προκαλέσει η κορτιζόνη στην μετέπειτα ζωή του παιδιού μαθησιακές δυσκολίες..Εμπιστεύομαι εννοείται τον γιατρό μου..Αλλά όταν ξεκινάει το όμορφο ταξίδι της μητρότητας..αρχίζω να καταλαβαίνω ότι πάντα θα υπάρχουν διλλήματα και ανησυχίες..
    • Οχι όχι θα συνέλθεις. Καλά η κόπωση τώρα όσο περνάει ο καιρός θα είναι μόνιμη… Κοιμάσαι τα βράδια;; Εγώ πλέον ελάχιστα… Αλλάζω πλευρό κ πονάω αλλά το χειρότερο είναι ότι μουδιάζουν τα χέρια μου κ καταλήγουν να με πονάνε οπότε bye bye ύπνε.. Λέω ένας μήνας έμεινε το πολύ να γεννήσω να περάσουν όλα αλλά μετά με το μωρό κει να δεις αϋπνία🤣🤣🤣 Δεν υπάρχει καμμία σωτηρία νομίζω 
    • Καλημέρα και να σου ζήσει το κουκλα;κι σου ❤️ Μην αγχώνεσαι για το κλιματιστικό, αρκεί να μην χτυπάει απευθείας στο μωρό και να κρατάς μια σταθερή θερμοκρασία γύρω στους 25–27°. Αυτό που μετράει πιο πολύ είναι ο ρουχισμός: ελαφρύ βαμβακερό βρεφικό φορμάκι ή και μόνο πάνα με ένα κοντομανικο ελαφρύ μπλουζάκι αν έχει πολλή ζέστη, χωρίς κουβέρτες, μόνο ένα λεπτό σεντονάκι τη νύχτα. Εγω ανησυχω ΄λιγο για τον χειμωνα γιατι δν ξερω ποσα πολλα πρεπει να φοραει και αν ζεσταινεται. καλο κουραγιο μας μανουλες
    • Καλημέρα.Την ίδια μέρα δε κατάλαβα τπτ..την επόμενη χάλια κ σήμερα εχω ακόμα κόπωση.. ελπίζω να μην είμαι έτσι όλη μέρα..
    • Εμείς team boy για την ώρα... Η γιατρός ήταν σίγουρη κατά 90%. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...