Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Έχω 5 μέρες καθυστέρηση ενώ σε γενικές γραμμές έχω σταθερό κύκλο. Μέσα σε αυτές τις 5 μέρες έχω αισθανθεί εναν πολυ μικρής διάρκειας οξύ πόνο στο έντερο και εχθές στη μήτρα. Αισθάνομαι πως ξυπνάω δύσκολα το πρωί ενώ έχω κοιμηθεί πολλές ώρες ( δουλεύω βέβαια πολλές ώρες την ημερα) και έχω παρατηρήσει πως είμαι αρκετά συναισθήματα ευαίσθητη τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα εχθές, όπου αισθανόμουν ασυνήθιστα στεναχωρημενη χωρίς κάποια σοβαρή αίτια. Έχω λίγο πονοκέφαλο και ψευτο πονακια στη κοιλιά. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης την 3η ημέρα καθυστέρησης, τοποθετώντας πρωινα ουρα σε ουροσυλλεκτη, αλλα λόγω δουλειάς τα άφησα πανω απο 10 λεπτα και επειτα βούτηξα το στικ και ήταν αρνητικό. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος; Μετά από πόσες μέρες να ξανά κάνω τεστ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την δίνω κρέμα συνήθως τρώει από 60-80γρ και μετά από μισή την βάζω στήθος 
    • Είσαι σε γκρίζα ζώνη. Κανονικά με 3 μέρες καθυστέρηση που έκανες την χοριακή (3 μέρες δεν ήταν; 4;) θα έπρεπε να δεις μεγαλύτερο νούμερο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη εμφύτευση, μπορεί να είναι και βιοχημική. Μόνο η επανάληψη της χοριακης θα δείξει στα σίγουρα.  Το τεστ που έκανες ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Ποια μάρκα ήταν;
    • Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά. Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο.  Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊
    • Αφού έχεις ακόμα καθυστέρηση εννοείται να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί να είχες και καθυστερημένη εμφύτευση για αυτό το πρώτο τεστ να έδειξε αρνητικό. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;
    • Εντωμεταξύ να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Όταν τρώνε ποσα γραμμαρια κρεμα δεν τους δίνετε γαλα μετά? Στα 50 γρ. π.χ. δίνετε κ γαλα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...