Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλείται Pergoveris 900iu

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ περιμένω σε 8 μέρες, την άλλη Τετάρτη δηλαδή…δεν έχω ελπίδες αυτόν τον μήνα..ίσως ψυχολογικά το έχω πάρει στην άρνηση, δεν ξέρω. Ωστόσο, προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε στιγμή και να κάνω πράγματα που ως έγκυος δεν θα μπορώ. Σαλάτες από έξω, κρασιά κλπ 😅😝 @Eliza Kats εμείς νομίζω είμαστε μαζί. Εχεις κανένα σημάδι;;
    • @melitiniღ κορίτσι μου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!! Με το αγχος δεν βγαινει τιποτα. Ευκαιρια για ξαπλα και πες τον αντρα χρειαζεσαι εξτρα περιποίηση! ☺️ Η γιατρος πως και δεν σου εδωσε και utrogestan; Σε μενα παντα σε καθε ετ με εδινε salospir, prolutex ενέσεις 2 την ημέρα, και utrogestan 
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε; εγώ ξεμπέρδεψα εχθές με την καμπύλη, ευτυχώς το ρόφημα ήταν υποφερτό και όλα πήγαν οκ, είχα μόνο ένα βαρύ κεφάλι και μια υπνηλία, τα αποτελέσματα φαίνονται οκ θα δω τι θα πει και ο γιατρός Όσον αφορά τα ρουχαλάκια ρώτησα γιατί τρέχουν τόσο ωραίες προσφορές στο ιντερνετ και σκέφτομαι να πάρω, από sinsay hnm κλπ , και γω σκέφτομαι αν και μεταβατική περιοδος μήπως χρειάζεται τον πρώτο καιρό το μακρύ μακρυμανικο ζιπουνακι... Για τα εμβόλια κι εμένα δεν μου εχει πει κάτι,  θα δω στο επομενο ραντεβου που έχουμε 13 του μηνα  Επίσης και μένα το μωράκι κλωτσάει μέσα στη μέρα αλλά ευτυχώς υποφερτα χωρίς να με πονάει, από την άλλη κλωτσουσε λες και ένιωθα να πατάει σταφύλια στο πιπί μου, ένιωθα άβολα αλλά ευτυχώς το σταμάτησε τώρα χαχα  Εμένα βρε κορίτσια έχει αρχίσει να με πονάει το ηβικο οστο εκεί χαμηλά λες και έχω χτυπήσει και έχω μελάνια λες και έχω κάνει γυμναστική και είναι πιασμένο....περιεργος πόνος,  αααα και η μέση μου αυτό που το βάζεις  *να σημειώσω και πως ο αιματοκρίτης τώρα είναι στο 33
    • Την πρώτη φορά ίσως και λίγο νωρίτερα να είχε μειωθεί αλλά σίγουρα είχε αλλάξει και η γεύση γιατί τον έβαζα στο στήθος και έκλαιγε.. Ναι το θηλαστρο είναι σκότωμα... Και είπα στην παιδίατρο να ξεκινήσω στερεές μέχρι να πάω για ραντεβού(σε 1 βδομάδα είναι να πάμε) και δεν το δέχτηκε..μου είπε απλά ένα γάλα σε σκόνη να πάρω αν δεν του φτάσει το δικό μου και μου πέταξε και ένα "μπορεί να μην φταίει η περίοδος και να βαρέθηκε απλά τον θηλασμό "
    • Ε είναι λίγο ζόρικα αλλά κυρίως στην ανηφόρα, σε ισιάδι τα πάω καλύτερα και σε κατηφόρα! 35η εβδομάδα.. Εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...