Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Naty_ εγκυμοσύνη μυρίζει... Για να δούμε. Εγώ βρε κορίτσια μετά την ωορρηξία "στεγνώνω" σχεδόν από υγρά και στο σεξ με δυσκολία υγραινομαι. Ενώ σε φάση ωορρηξίας έχω φουλ υγρά και ειδικά στο σεξ. Οπότε κάπως έτσι καταλάβαιναν και τις γόνιμες (συν ότι έχω μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία)

Εγώ κορίτσια είμαι σε love zone 😁 Αλλά δύσκολα θα πιάσουμε αυτόν τον μήνα γιατί βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία την Παρασκευή και Τετάρτη- Πέμπτη θα λείπω επαγγελματικό ταξίδι. Γυρίζω Παρασκευή βράδυ που ελπίζω να έχω κουράγιο για επαφή και να πετύχουμε το ωάριο ή να γίνει αργότερα η ωορρηξία 😜 Αλλιώς next month 🙁 Επίσης ελπίζω να καταφέρουμε και επαφή Τρίτη βράδυ. 

Αυτά... Ποια άλλη είναι σε love zone είπαμε; 

Love zone εδω!!! Είμαι 11η και έχω ήδη ξεκινήσει από την 8η μερα και βλέπουμε! Τεστ ωορρηξίας δεν κάνω, έχω κουραστεί από αυτά, έτσι και αλλιώς την καταλαβαίνω την ωορρηξία οποτε μέχρι και 16η αντε 17η μέρα βαριά είμαστε στο mood του έρωτα 🤣🤣

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

• Απαντήσεις 807
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ θετικό είχα 23 ημέρα του κύκλου μου τόσα αργά δεν είχα να σου πω την αλήθεια 

η γραμμούλα πρέπει να είναι έντονη σαν την ελέγχου για να είναι θετικό αν είναι έντονη αλλά η ελέγχου είναι πιο σκούρα τότε είναι αρνητικό

εύχομαι γρήγορα θετικό εγκυμοσύνης 🥰

Κορίτσι μου ήταν πολύ έντονο κ στις 8/2 σαν τη γραμμ΄ή ελέγχου αλλά αν τα βάλω δίπλα με το χθεσινό να τα συγκρίνω είναι ακόμη πιο έντονο. Τι να πω μακάρι να μείνω κ εγώ έγκυος με τόσο αργά ωορρηξία όπως εσύ ☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλη εβδομάδα κορίτσια!

Η εβδομάδα που ή θα έχω θετικό τεστ ή θα έρθει πάλι το αίμα.. Ένα άγχος το έχω όσο και κουλ να προσπαθώ να είμαι, έχω και έτσι πολύ μαλακά τραβήγματα σήμερα και λέω άντε θα έρθει πάλι η περίοδος. 

Δύο βδομάδες έμειναν σχεδόν άντε να έρθει κανένα θετικό από κάποια να πάρουμε λίγο τα πάνω μας! 

Υπομονή τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις... Εύχομαι να έχεις θετικό τεστάκι αυτό τον μήνα!!!!🙏 Εσένα περιμένουμε για Φεβρουάριο γτ εγώ έτσι όπως βγαίνουν τα τεστάκια ωορρηξίας αν πάρω σαν θετικό το χθεσινό (29η μέρα) περιμένω αρχές Μαρτίου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου ήταν πολύ έντονο κ στις 8/2 σαν τη γραμμ΄ή ελέγχου αλλά αν τα βάλω δίπλα με το χθεσινό να τα συγκρίνω είναι ακόμη πιο έντονο. Τι να πω μακάρι να μείνω κ εγώ έγκυος με τόσο αργά ωορρηξία όπως εσύ ☺️

Υπομονή τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις... Εύχομαι να έχεις θετικό τεστάκι αυτό τον μήνα!!!!🙏 Εσένα περιμένουμε για Φεβρουάριο γτ εγώ έτσι όπως βγαίνουν τα τεστάκια ωορρηξίας αν πάρω σαν θετικό το χθεσινό (29η μέρα) περιμένω αρχές Μαρτίου 🥰

στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Καλα αυτή η αναμονή δεν υπάρχει! Πότε να περάσουν οι μερες τώρα! Μακαρι να είσαι ρε κορίτσι μου🙏

Υπομονή, μόνο υπομονή τι άλλο! Και γενικά η υπομονή είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά για κάποιο λόγο έρχονται στη ζωή μου καταστάσεις που απαιτούν υπομονή! Πόσο μάλλον όλο αυτό που μας προετοιμάζει για τη μητρότητα που εκεί σίγουρα θα θέλει υπομονή! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα αγάπη, κ Τρίτη βράδυ επαφουλα κ παρασκευή και θα είσαι καλυμμένη. Εγω είμαι σε love zone 13η μέρα σήμερα επαφές (10η,12η προς το παρόν) θεωρητικά ωορρηξία σήμερα αύριο.

Α μια χαρά σε βρίσκω! Ξεζουμιξε τον!!!🤣🤣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Υπομονή, μόνο υπομονή τι άλλο! Και γενικά η υπομονή είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά για κάποιο λόγο έρχονται στη ζωή μου καταστάσεις που απαιτούν υπομονή! Πόσο μάλλον όλο αυτό που μας προετοιμάζει για τη μητρότητα που εκεί σίγουρα θα θέλει υπομονή! 

Αχ ούτε κ εγώ έχω υπομονή οπότε σε νιώθω φουλ ☺️ Εγώ λέω να κάνεις τεστάκι μια μέρα πριν την αναμονη γιατί είδα ότι έχεις περίεργα συμπώματα 🙏

Κ εγώ είμαι ένα τσακ πριν πάρω τηλέφωνο την επιτροπή για την απόφαση να τους ξεχέσω αλλά λέω από μέσα μου υπομονή, υπομονή... Μέχρι να σκάσω 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Αχ ούτε κ εγώ έχω υπομονή οπότε σε νιώθω φουλ ☺️ Εγώ λέω να κάνεις τεστάκι μια μέρα πριν την αναμονη γιατί είδα ότι έχεις περίεργα συμπώματα 🙏

Κ εγώ είμαι ένα τσακ πριν πάρω τηλέφωνο την επιτροπή για την απόφαση να τους ξεχέσω αλλά λέω από μέσα μου υπομονή, υπομονή... Μέχρι να σκάσω 😅 

χαχαχα Πότε είναι να σας πουν;;

Όσο για τα συμπτώματα, κάθε μήνα τα ίδια πάνω κάτω είναι.. Και σε προηγούμενους κύκλους πάλι λέγαμε, α είναι περίεργο το ένα το άλλο, ούτε καν, εμείς θέλουμε να τα βλέπουμε έτσι! 😅

Το στήθος φουλ τσίτα μπόμπα και πονάει, ήπια τραβήγματα, όνειρα με μωρά, νύστα κλπ 

Το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα είναι αυτό με τα υγρά μου. Δεν το τρώω το παραμύθι πια με τα συμπτώματα, άιντε κι αυτά 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα Πότε είναι να σας πουν;;

Όσο για τα συμπτώματα, κάθε μήνα τα ίδια πάνω κάτω είναι.. Και σε προηγούμενους κύκλους πάλι λέγαμε, α είναι περίεργο το ένα το άλλο, ούτε καν, εμείς θέλουμε να τα βλέπουμε έτσι! 😅

Το στήθος φουλ τσίτα μπόμπα και πονάει, ήπια τραβήγματα, όνειρα με μωρά, νύστα κλπ 

Το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα είναι αυτό με τα υγρά μου. Δεν το τρώω το παραμύθι πια με τα συμπτώματα, άιντε κι αυτά 🤣

Μου είχαν πει 2 βδομάδες αλλά δεν τους εμπιστεύομαι. Αν δεν πάρουν αυτή την βδομάδα θα τους καλέσω εγώ. Απλά δεν θέλω να πέσω σε καμία ξινή κ να νευριάσω γι αυτό λέω υπομονήηηηηη 😆

Έχεις κ εσύ όλα τα δίκια του κόσμου με τα συμπτώματα... Τι να πω μακάρι βρε κορίτσι μου να είσαι αυτό τον μήνα έτσι λίγο να πάρουμε κ οι υπόλοιπες τα πάνω μας 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Ένιωθα το πρωί ελαφριά πονάκια περιόδου και λέω να δεις ετοιμάζομαι για ωορρηξία και όταν πήγα τουαλέτα είχα λίγο αίμα ροζ και ένιωσα μια απογοήτευση... Τι γίνεται βρε κορίτσια;; Πάνω που μπήκαμε σε μια σειρά τώρα αυτό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ένιωθα το πρωί ελαφριά πονάκια περιόδου και λέω να δεις ετοιμάζομαι για ωορρηξία και όταν πήγα τουαλέτα είχα λίγο αίμα ροζ και ένιωσα μια απογοήτευση... Τι γίνεται βρε κορίτσια;; Πάνω που μπήκαμε σε μια σειρά τώρα αυτό.. 

Κορίτσι μου μην απογοητεύεσαι σε κάποιους οργανισμούς θέλει λίγο χρόνο για να στρώσει ο κύκλος μετά την απόξεση ή πολύ πιθανόν κ να αλλάξει. Πχ αυτό το ροζ που είδες να είναι ωορρηξία κ να έχει αλλάξει ο κύκλος σου.... Δες μέσα στην μέρα την ποσότητα κ μίλα με τον γιατρό σου για να ηρεμήσεις 😊

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..σε love zone και εγώ 🙋‍♀️ αλλά μόνη μου χαχαχα..πάει καιι αυτός ο μήνας γιατί δυστυχώς ο σύζυγος είναι άρρωστος και επαφές 0 ..Τι να κάνουμε πάμε για τον επόμενο πρώτα ο Θεός..όλα για κάποιο λόγο γίνονται..🤷‍♀️

@Naty_ πόσο σε νιώθω με αυτά τα συμπτώματα, δεν έχεις ιδέα 😅😅😅. Εύχομαι αυτή την φορά να έχεις θετικά νέα 😍

@melitiniღ αχ κορίτσι μου σε σκεφτόμουν χτες, ήθελα να στείλω να σε ρωτήσω πως είσαι και τελικά είχες γράψει χιχιχι

Δημοσίευση

@Tina23 να εδώ στην καθημερινότητα προσπαθώ να την παλέψω. Δεν θέλω πλέον να έρχομαι για δουλειά και θέλω να μπορέσω να βγω σε επαπειλούμενη για να καθίσω σπίτι, απλά περιμένω πρώτα να πάω για υπέρηχο ξανά να δούμε ότι όλα κυλάνε ομαλά. Και μετά να το ανακοινώσω στη δουλειά επιτέλους. Διάβασα ένα άρθρο και είδα ότι πληρώνομαι κανονικά από τον εργοδότη στην επαπειλούμενη κύηση, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι' αυτό και δεν ξέρω που να ρωτήσω γι' αυτό το θέμα, στην επιθεώρηση εργασίας, δεν ξέρω.. 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini πολλές κοπελες κατά τηβ ωορηξια μπορεί να εχουν φουλ υγρα. Γτ απογοητευτηκες? Εγώ τ παιρνω σαβ επιβεβαίωση της ωορηξιας οπότε βουρ!

Είχα ροζ αίμα για αυτό απογοητευηκα 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Tina23 να εδώ στην καθημερινότητα προσπαθώ να την παλέψω. Δεν θέλω πλέον να έρχομαι για δουλειά και θέλω να μπορέσω να βγω σε επαπειλούμενη για να καθίσω σπίτι, απλά περιμένω πρώτα να πάω για υπέρηχο ξανά να δούμε ότι όλα κυλάνε ομαλά. Και μετά να το ανακοινώσω στη δουλειά επιτέλους. Διάβασα ένα άρθρο και είδα ότι πληρώνομαι κανονικά από τον εργοδότη στην επαπειλούμενη κύηση, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι' αυτό και δεν ξέρω που να ρωτήσω γι' αυτό το θέμα, στην επιθεώρηση εργασίας, δεν ξέρω.. 🥴

Θύμισε μου πότε πας για τον επόμενο υπέρηχο? 
Όσο αφορά την δουλειά και την άδεια, νομίζω και εργατολόγος μπορεί να σου πει, εύχομαι όπως και να έχει να βγάλεις άκρη σύντομα και να σου φύγει και αυτό το άγχος..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Θύμισε μου πότε πας για τον επόμενο υπέρηχο? 
Όσο αφορά την δουλειά και την άδεια, νομίζω και εργατολόγος μπορεί να σου πει, εύχομαι όπως και να έχει να βγάλεις άκρη σύντομα και να σου φύγει και αυτό το άγχος..

27/02 έχω τον επόμενο υπέρηχο, θα είμαι 9+4 πρώτα ο Θεός και ελπίζω να είναι όλα καλά με το εμβρυάκι μου και να χτυπάει δυνατά η καρδούλα του..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κοριτσι μου ο γιατρος μ μ ειχε πει πως καποιες φορες μπορει να γινει ωορηξια με λιγο αιματακι να κρατησει 2-3 μερες οχι ροη περιοδου λιγο ξερεις οποτε μην ανησυχεις..! Αν θες βεβαια παρε κ την γνωμη του γυναικολογου σου που σε παρακολουθει και θα γνωριζει καλυτερα αλλα ισως εκανες ωορηξια η θα κανεις

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini ροζ υγρα εννοουσα. Κυριως στο σκουπισμα. Είναι σημάδι ωορηξιας. 

Δεν είχα άλλη φορά και επειδή έχει προηγηθεί η αποξεση και ένας κύκλος λίγο αγχώθηκα. Τέλος πάντων θα το παρακολουθήσουμε και βλέπουμε

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εγώ να αναφέρω εδώ για όσες κάνετε θερμομετρηση ότι η θερμοκρασία πέφτει στις εξής περιπτώσεις:

1. Τη μέρα της ωορρηξίας 

2. Τη μέρα της εμφύτευσης 

3. Πριν την περίοδο

Ελπίζω να μην είναι το 3 στην περίπτωση σου 🙏🙏

@Naty_ Εγώ πιστεύω αυτός θα είναι ο τυχερός σου μήνας 🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ να αναφέρω εδώ για όσες κάνετε θερμομετρηση ότι η θερμοκρασία πέφτει στις εξής περιπτώσεις:

1. Τη μέρα της ωορρηξίας 

2. Τη μέρα της εμφύτευσης 

3. Πριν την περίοδο

Ελπίζω να μην είναι το 3 στην περίπτωση σου 🙏🙏

@Naty_ Εγώ πιστεύω αυτός θα είναι ο τυχερός σου μήνας 🌈🌈

Ελλη μου 13η με 14η μέρα μετά την ωορηξία σήμερα ακριβως ενας μήνας μετά την τελευταία περίοδο.. κάνω θερμομετρηση τις τελευταίες 10 ημέρες και είχα 36.8 με 36.9 και κραμπες με τραβηγματα στη κοιλια αντε κ κατι πονοκεφαλους σημερα 36.6 οι κραμπες συνεχιζονται αλλα πανε κ ερχονται δν ειναι συνεχεις.. απογοητευτηκα γιατι αυτο ισως ειναι ενδειξη οτι θα αδιαθετησω τι να πω.. θα κανω κ αυριο που θα ειμαι σπιτι και δεν δουλεύω να δω αν παραμενει στο 36.6 ή εχει πεσει κι αλλο..

εσυ πως εισαι.; Πως παει η εγκυμοσυνη σου.;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου εγώ είχα βγει επαπειλούμενη! Κάποιες μέρες τον 1ο μήνα σε πληρώνει ο εργοδότης αν δεν έχεις ξανά πάρει άδεια ασθενείας. Μετά μόνο ο εφκα. Κ είναι πιο λίγα τα χρήματα απ' ότι αν δούλευες κανονικά!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ελλη μου 13η με 14η μέρα μετά την ωορηξία σήμερα ακριβως ενας μήνας μετά την τελευταία περίοδο.. κάνω θερμομετρηση τις τελευταίες 10 ημέρες και είχα 36.8 με 36.9 και κραμπες με τραβηγματα στη κοιλια αντε κ κατι πονοκεφαλους σημερα 36.6 οι κραμπες συνεχιζονται αλλα πανε κ ερχονται δν ειναι συνεχεις.. απογοητευτηκα γιατι αυτο ισως ειναι ενδειξη οτι θα αδιαθετησω τι να πω.. θα κανω κ αυριο που θα ειμαι σπιτι και δεν δουλεύω να δω αν παραμενει στο 36.6 ή εχει πεσει κι αλλο..

εσυ πως εισαι.; Πως παει η εγκυμοσυνη σου.;

Αν είσαι όντως τόσες μέρες μετά την ωορρηξία και ένα τεστ θα έδειχνε άνετα .. Μακάρι να μην είναι σημάδι περιόδου κορίτσι μου..

Εγώ καλά αλλά εξαντλημένη με την μικρή και τον άστατο ύπνο της τη νύχτα και τις ταρζανιες της τη μέρα. Είναι ανεξέλεγκτη πλέον 😂. Φυσικά το άγχος μου δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην κάνω αρνητικές σκέψεις.. Οι ορμόνες μου από την άλλη κάνουν πάρτυ!! Σήμερα είναι από τις κακές μου ημέρες ψυχολογικά αλλά ξέρω ότι είναι μια μέρα και θα περάσει. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αν είσαι όντως τόσες μέρες μετά την ωορρηξία και ένα τεστ θα έδειχνε άνετα .. Μακάρι να μην είναι σημάδι περιόδου κορίτσι μου..

Εγώ καλά αλλά εξαντλημένη με την μικρή και τον άστατο ύπνο της τη νύχτα και τις ταρζανιες της τη μέρα. Είναι ανεξέλεγκτη πλέον 😂. Φυσικά το άγχος μου δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην κάνω αρνητικές σκέψεις.. Οι ορμόνες μου από την άλλη κάνουν πάρτυ!! Σήμερα είναι από τις κακές μου ημέρες ψυχολογικά αλλά ξέρω ότι είναι μια μέρα και θα περάσει. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα 

Και μια φιλη μου ετσι το πρψτο της 1 μιση και τ δευτερο 5 μηνων ζοριζεται λιγο αλλα ειναι μεχρι να συνηθησει διανυει ακομα μια περιοδο μεταβατικη…

Και ψυχολοφικα οσως επιρεαζεσαι απο τις ορμονες.. ειναι κατι που σε απασχολει και σε αγχωνει..; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...