Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa βρε κορίτσι μου γλυκό, ακριβώς αυτό! Είστε 13 χρόνια μαζί κ περιμενεις αυτή τη μερα για να βγει σεξ? Το θέμα είναι να σε θελει ο αλλος σε καθημερινο επιπεδο, δηλ αν έκανες προχθες η κάνεις σήμερα τι θα αλλάξει? Και ναι αυτό τ μήνα έχουμε τοσα εξοδα, γτ θα γινω νονα τ άλλο σκ και του λέω μην σκεφτεις ούτε λουλουδι να παρεις φέτος χαχαχ. Τις προάλλες βγηκε στις 11 τη νύχτα να μ φερει κρέπα γτ μ ήρθε κ είπα απλά αχ μια κρέπα την ετρωγα τωρα, λες να περιμενα χθες αν θα μ φερει τουρτα πχ? Ναι πήρα εγω μια τούρτα καρδια, για να χαρουν οι μικρές, τις έβγαλα κ φωτο μπροστά στην τούρτα, την εφαγαν κιολας, μια χαρά χαχ

@Σοφία21 εγω κορίτσι μου νομίζω ότι αυτός ο ανθρωπος σου βγάζει ανασφάλεια. Γι αυτο το έχεις έτσι στο μυαλό σου. Τι πάει να πει δ με συγκρίνει με άλλες? Είναι αυτονόητο ότι δ πρέπει καν να σκεφτεί να σε συγκρίνει με άλλες, όχι να τ λες σαν προσον. Ναι μπορεί να πληρεί κάποια κουτάκια σου, αλλά σίγουρα δ σε καλύπτει εντελως και νιωθεις μετέωρη. Αν ήσουν σιγουρη γι αυτόν 100% δ θα σκεφτοσουν τοσο εντονα γαμο πχ. Που στην τελική ενας πολιτικός δ κοστίζει τίποτα. Δ θελει ούτε δαχτυλίδι ούτε βέρες ούτε τίποτα. 2 μάρτυρες και εσείς με τ τζιν σας. Ναι μπορείς να τον κάνεις πιο γκραντε με ανθοδέσμες, φορεματα κτλ αλλά μπορεί να γίνει κ με τ πιο οικονομικό τρόπο κ αργότερα αν σας παίρνει οικονομικά να κάνετε κ έναν θρησκευτικό. Το παιδί δ το κάνουμε για να ολοκληρωθούμε σαν ζευγάρι. Πρέπει να νιώθουμε πλήρης μέσα στη σχέση μας και συ μου δίνεις την εντύπωση ότι δ νιωθεις. Το παιδί είναι η προέκταση της και θελει γερα θεμέλια για να έρθει και να κρατηθεί η σχέση. Είμαι 37 χρονων, ξέρεις πόσες φιλες μου στην ηλικία μου με μικρά παιδιά έχουν πάρει ήδη διαζύγιο η ζουν σε γάμους συμβατικούς? Χωρίς επικοινωνία, χωρίς σεξ... γτ γυρω στα 30 ένιωσαν την ανάγκη να προχωρήσουν τη σχέση τους κ να κάνουν παιδιά, επειδή ενιωθαν ότι ήρθε η ώρα αφού όλοι έτσι κάνουν. Ξεκαθαρισε πάνω από όλα πως θες να νιωθεις εσύ μέσα σ αυτή τη σχέση. Αν σε καλύπτει και πόσο... μην περιμένεις ένα παιδί να σας φέρει την ευτυχία.

Καλά κι εγώ πήρα για τους μικρούς μου Βαλεντίνους🩵🩵 και για τον μεγάλο Βαλεντίνο άσχετα που με απογοήτευσε! 

Αλλά οι αληθινές μου και ανιδιοτελης αγάπες είναι και θα είναι για πάντα τα αγόρια μου 🩵🩵

Τέλος πάντων άστα να πάνε 😅😅 οι άντρες είναι μια ζωή στην κοσμαρα τους!!!

• Απαντήσεις 649
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Είμαι πολύ καλά μαζί του με προσέχει νοιάζεται για μένα περνάμε ωραία έχουμε περάσει και εύκολα και πολύ δύσκολα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει καθυστερήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι του να πάμε παρακάτω δηλαδή Ενώ όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε και είμαστε πολύ καλά γι’ αυτό και κάνω ελεύθερα και προσπαθούμε για παιδί…  Η αμφιβολία εκεί μου βγαίνει ότι εφόσον είμαστε τόσο καλά μεταξύ μας προσπαθούμε για παιδί είμαστε σαν παντρεμένοι Μένουμε μάζι συνέχειά τραπέζια επισκέψεις στους δικούς του αυτή σε μας καταστάσεις και πραγματα που συμβαίνουν όντως σε μία οικογένεια και σε παντρεμένα ζευγάρια Το γιατί το καθυστερεί τόσο καιρό και δεν έχει κάνει κάποιο βήμα αυτό είναι που δεν μπορώ να εξηγήσω και από ψυχολογικά με ρίχνει πολύ

Τώρα αλήθεια;θα βρεις λογική σε εγκέφαλο ανδρικό;😅😅😅εγώ λέω να κάνεις εσύ την πρόταση γάμου να τελειώνει το θέμα 😅😅😅 ας γελάσουμε και λίγο γιατί αλλιώς χαθήκαμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Είμαι πολύ καλά μαζί του με προσέχει νοιάζεται για μένα περνάμε ωραία έχουμε περάσει και εύκολα και πολύ δύσκολα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει καθυστερήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι του να πάμε παρακάτω δηλαδή Ενώ όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε και είμαστε πολύ καλά γι’ αυτό και κάνω ελεύθερα και προσπαθούμε για παιδί…  Η αμφιβολία εκεί μου βγαίνει ότι εφόσον είμαστε τόσο καλά μεταξύ μας προσπαθούμε για παιδί είμαστε σαν παντρεμένοι Μένουμε μάζι συνέχειά τραπέζια επισκέψεις στους δικούς του αυτή σε μας καταστάσεις και πραγματα που συμβαίνουν όντως σε μία οικογένεια και σε παντρεμένα ζευγάρια Το γιατί το καθυστερεί τόσο καιρό και δεν έχει κάνει κάποιο βήμα αυτό είναι που δεν μπορώ να εξηγήσω και από ψυχολογικά με ρίχνει πολύ

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί και εγώ έτσι θα ένιωθα

Πριν γνωρίσω τον άντρα μου είχα μια σχέση 3 χρόνια μέναμε μαζί αυτός έλεγε θέλω γάμο θέλω παιδί αλλά ποτέ δεν έκανε καμία κίνηση για το παρακάτω κάπως φοβόταν τις ευθύνες έτσι κατάλαβα.. πάνω σε κουβέντα που του έλεγα τι θα γίνει με εμας; Μου είπε ναι θέλω γάμο θα γίνει καποια στιγμή και ξέρεις τι κατάλαβα εκείνη την ώρα ;  Ότι εγώ δεν ήθελα ! Και του το είπα.. ότι εγώ τώρα δεν θέλω.. γέλασε ,μου είπε έλα εντάξει θα σου ξανα έρθει χαριτολογώντας .. μετά από 10 μέρες μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα.. είχαμε και άλλα θεματάκια επικοινωνίας γενικά τα έριχνε λίγο όλα στο χαλαρό και στην πλάκα.. εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όταν έχω ένα θέμα κοιτάω πως να το λύσω όχι να το βάζω κάτω από το χαλι και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δεν είναι έτσι η ζωή.. οπότε καθησα σκέφτηκα τι θα γίνει αν έρθει ένα παιδί ; Θα τα τραβάω όλα μόνη μου θα έχω έναν κουκουρουκου αντρα που θα έλεγε έλα μωρέ σιγά έχει ο θεος και θα άπλωνε τα πόδια πάνω στο τραπέζι περιμένοντας η λύση να έρθει ουρανοκατέβατη 

όταν βγήκα από αυτήν την σχέση είπα.. θέλω οικογένεια αλλά αν δεν βρω αυτόν τον ΕΝΑΝ που θα με κάνει να το νιώσω 100% χωρίς να έχω δεύτερη σκέψη ούτε να νιώθω ανασφάλεια τότε μόνο θα προχωρήσω 

γνωρίζω τον άντρα μου αν σου πω στους 3 μήνες σχέσεις μας ήξερα πως είναι αυτός ο άνθρωπος που ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα ! Στο χρόνο πάνω έκανα σύμφωνο συμβίωσης, μετά ακολούθησε ο θρησκευτικός και μετά από 3 μήνες εγκυμοσύνη (1,5 χρόνο προσπαθούσα ) εδώ να πω πως ο άντρας μου ήθελε πολικό γάμο και έκανε θρησκευτικό για χάρη μου .. πολλά χρήματα για γάμο δεν είχα για αυτό το έκανα με 20 άτομα σε εξωκλήσι στην θάλασσα και ήταν όλα μια χαρά !!! 

συγνώμη για το σεντόνι 

Δημοσίευση

Κορίτσια ποιες άλλες είστε μαζί μου στην αναμονή; Μονάχη έμεινα να αναμένω; 😄

Εγώ περιμένω σε 4-5 μέρες υποτίθεται. 

Αν εξαιρέσω τα εξαιρετικά νεύρα που είχα σήμερα (μετά μου πέρασαν) όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα είναι ίδια με της πολυαγαπημένης περιόδου. Δηλαδή αυτή τη φορά δεν γεννάω κανένα σύμπτωμα! Είμαι πολύ προσγειωμένη. Το μόνο διαφορετικό που κάνω είναι πως μετραω θερμοκρασία πιο πολύ να δω πως λειτουργεί το σώμα μου, ακόμη παραμένει σχετικά ψηλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί και εγώ έτσι θα ένιωθα

Πριν γνωρίσω τον άντρα μου είχα μια σχέση 3 χρόνια μέναμε μαζί αυτός έλεγε θέλω γάμο θέλω παιδί αλλά ποτέ δεν έκανε καμία κίνηση για το παρακάτω κάπως φοβόταν τις ευθύνες έτσι κατάλαβα.. πάνω σε κουβέντα που του έλεγα τι θα γίνει με εμας; Μου είπε ναι θέλω γάμο θα γίνει καποια στιγμή και ξέρεις τι κατάλαβα εκείνη την ώρα ;  Ότι εγώ δεν ήθελα ! Και του το είπα.. ότι εγώ τώρα δεν θέλω.. γέλασε ,μου είπε έλα εντάξει θα σου ξανα έρθει χαριτολογώντας .. μετά από 10 μέρες μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα.. είχαμε και άλλα θεματάκια επικοινωνίας γενικά τα έριχνε λίγο όλα στο χαλαρό και στην πλάκα.. εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όταν έχω ένα θέμα κοιτάω πως να το λύσω όχι να το βάζω κάτω από το χαλι και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δεν είναι έτσι η ζωή.. οπότε καθησα σκέφτηκα τι θα γίνει αν έρθει ένα παιδί ; Θα τα τραβάω όλα μόνη μου θα έχω έναν κουκουρουκου αντρα που θα έλεγε έλα μωρέ σιγά έχει ο θεος και θα άπλωνε τα πόδια πάνω στο τραπέζι περιμένοντας η λύση να έρθει ουρανοκατέβατη 

όταν βγήκα από αυτήν την σχέση είπα.. θέλω οικογένεια αλλά αν δεν βρω αυτόν τον ΕΝΑΝ που θα με κάνει να το νιώσω 100% χωρίς να έχω δεύτερη σκέψη ούτε να νιώθω ανασφάλεια τότε μόνο θα προχωρήσω 

γνωρίζω τον άντρα μου αν σου πω στους 3 μήνες σχέσεις μας ήξερα πως είναι αυτός ο άνθρωπος που ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα ! Στο χρόνο πάνω έκανα σύμφωνο συμβίωσης, μετά ακολούθησε ο θρησκευτικός και μετά από 3 μήνες εγκυμοσύνη (1,5 χρόνο προσπαθούσα ) εδώ να πω πως ο άντρας μου ήθελε πολικό γάμο και έκανε θρησκευτικό για χάρη μου .. πολλά χρήματα για γάμο δεν είχα για αυτό το έκανα με 20 άτομα σε εξωκλήσι στην θάλασσα να ήταν όλα μια χαρά !!! 

συγνώμη για το σεντόνι 

Αρα με κταλαβαινεις απολυτα ταυτιζομαι σε αρκετα απο αυτα που ειπες ισως δεν βλεπω καθαρα ισως παρεξηγω καταστασεις δεν ξερω αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εχασα τον πατερα μου πριν 2 μιση χρονια κι ενω τον χρειαζομουν σηκωθηκε κι εφυγε ταξιδι με την δουλεια του ελειπε 2 μηνες και μου ελεγε οτι μολις επιστρεψει θα προχωρησουμε οτι εφυγε γιατι ειχε οικονομικο θεμα επειδη πριν απο αυτο δλδ 1 χρονο που ημασταν τοτε μαζι ηταν κολλημενος με τζογο κτλ δν εχω περασει λιγα κι εκανα τρελη υπομονη περασα ζορικα γυρισε απο αυτο το ταξιδι με 20 χιλιαρικα και δεν εκανε καμια προταση δεν κναμε κανενα αρραβωνα ουτε τπτ ειμαστε σε σχεση κ συζουμε.. σε ολο αυτο το διαστημα 2 μιση χρονων γ τ θεμα προτασης με παει απο συντομα σε συντομα κι αυτο το συντομα δεν ηρθε ποτε..

χθες εκλαιγε μεσα στ μαγαζι επειδη του ειπα οτι δν θελω να συνεχισουμε αλλο μαζι και μ ελεγε εχεις δικιο δυσκολευομαι οικονομικα τωρα πηρα αυξηση δωσε μ ενα μηνα ακομα κ αλλες βλακειες τετοιες… ψυχολογικα ειμαιπολυ χαλια σημερα νιωθω οτι παλι βρισκομαι στο 0…

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια ποιες άλλες είστε μαζί μου στην αναμονή; Μονάχη έμεινα να αναμένω; 😄

Εγώ περιμένω σε 4-5 μέρες υποτίθεται. 

Αν εξαιρέσω τα εξαιρετικά νεύρα που είχα σήμερα (μετά μου πέρασαν) όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα είναι ίδια με της πολυαγαπημένης περιόδου. Δηλαδή αυτή τη φορά δεν γεννάω κανένα σύμπτωμα! Είμαι πολύ προσγειωμένη. Το μόνο διαφορετικό που κάνω είναι πως μετραω θερμοκρασία πιο πολύ να δω πως λειτουργεί το σώμα μου, ακόμη παραμένει σχετικά ψηλά. 

Αγαπη κι εγω περιμενω μαζι σου εγω ειμαι εως 17 που συμπληρωνονται ακριβως 30 μερες.. θα δειξει..

ποσο ειχες σημερα.; Καπου εδω να σ πω οτι στο στομα δειχνει την χαμηλοτερη θερμοκρασια συγκρητικα με ολα τα αλλα σημεια του σωματος οποτε αν εισαι κοντα στ 37 ειναι πολυ καλο σημαδι…

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μάιος +-3 μήνες 🥰🥰🥰

@Παρασκευαιδου Μακάρι κοριτσι μ! Από το στόμα και στου Θεού τ αφτί!! Παρεμπιπτόντως τον επόμενο μήνα θα κάνω την εμβρυομεταφορα μου και ελπίζω να είναι η τυχερή μου! Μέσα έπεσες στους μήνες! 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη κι εγω περιμενω μαζι σου εγω ειμαι εως 17 που συμπληρωνονται ακριβως 30 μερες.. θα δειξει..

ποσο ειχες σημερα.; Καπου εδω να σ πω οτι στο στομα δειχνει την χαμηλοτερη θερμοκρασια συγκρητικα με ολα τα αλλα σημεια του σωματος οποτε αν εισαι κοντα στ 37 ειναι πολυ καλο σημαδι…

37 ειχα στο στόμα και σήμερα αλλά όχι μασχάλη δείχνει χαμηλότερα. Στη μασχάλη είχα 36,8. Χαχα έχει πολύ πλάκα πάντως αυτή η φασούλα με το θερμόμετρο αλλα δεν ξέρω αν σε περίπτωση που έχω περίοδο πάλι το κάνω και στον επόμενο κύκλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αρα με κταλαβαινεις απολυτα ταυτιζομαι σε αρκετα απο αυτα που ειπες ισως δεν βλεπω καθαρα ισως παρεξηγω καταστασεις δεν ξερω αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εχασα τον πατερα μου πριν 2 μιση χρονια κι ενω τον χρειαζομουν σηκωθηκε κι εφυγε ταξιδι με την δουλεια του ελειπε 2 μηνες και μου ελεγε οτι μολις επιστρεψει θα προχωρησουμε οτι εφυγε γιατι ειχε οικονομικο θεμα επειδη πριν απο αυτο δλδ 1 χρονο που ημασταν τοτε μαζι ηταν κολλημενος με τζογο κτλ δν εχω περασει λιγα κι εκανα τρελη υπομονη περασα ζορικα γυρισε απο αυτο το ταξιδι με 20 χιλιαρικα και δεν εκανε καμια προταση δεν κναμε κανενα αρραβωνα ουτε τπτ ειμαστε σε σχεση κ συζουμε.. σε ολο αυτο το διαστημα 2 μιση χρονων γ τ θεμα προτασης με παει απο συντομα σε συντομα κι αυτο το συντομα δεν ηρθε ποτε..

χθες εκλαιγε μεσα στ μαγαζι επειδη του ειπα οτι δν θελω να συνεχισουμε αλλο μαζι και μ ελεγε εχεις δικιο δυσκολευομαι οικονομικα τωρα πηρα αυξηση δωσε μ ενα μηνα ακομα κ αλλες βλακειες τετοιες… ψυχολογικα ειμαιπολυ χαλια σημερα νιωθω οτι παλι βρισκομαι στο 0…

Κορίτσι μου συγνώμη για την παρέμβαση μου ! Είσαι με έναν άνθρωπο, τον αγαπάς και σε αγαπάει όπως λες (λεει)! Αλλα αυτά που λέει δεν στέκουν..Δηλ να περιμένεις άλλον έναν μήνα για την πρόταση γιατί δεν είναι καλά οικονομικά, και ενώ προσπαθείτε και για παιδι; Δηλ αν ήσουν ήδη έγκυος τι θα γίνονταν; Έχει αναλογιστεί ότι η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, το μωρό είναι παραα πολλά τα έξοδα; Θα τον έφταναν να καλύψει αυτό το κομμάτι, και δεν του φτάνουν δηλ να κάνει έναν γάμο, έναν πολιτικό ,ένα χαρτί, κάτι τέλος πάντων! Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να δεσμευτεί, ωραία πολλοί δεν θέλουν γιατί δεν τους αρέσει η ιδέα του γάμου ή το σύμφωνο συμβίωσης. Τουλάχιστον όμως να σου ξεκαθαρίσει το μέλλον σας  ,προτού όμως κάνετε παιδί. Νομίζω ότι θα ήσουν καλύτερα αν ήξερες ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου ναι μεν δεν θέλει γάμους και πανηγύρια, αλλά θέλει ένα παιδί και εσένα φυσικά όπως είσαι.Οτι δεν το κάνει μόνο και μόνο γιατί απλά έχει συνηθίσει να είναι σε μια σχέση.  Συζητά το μαζί του καλή μου, προτού προκύψει μια εγκυμοσύνη. Ταπεινή μου γνώμη! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

37 ειχα στο στόμα και σήμερα αλλά όχι μασχάλη δείχνει χαμηλότερα. Στη μασχάλη είχα 36,8. Χαχα έχει πολύ πλάκα πάντως αυτή η φασούλα με το θερμόμετρο αλλα δεν ξέρω αν σε περίπτωση που έχω περίοδο πάλι το κάνω και στον επόμενο κύκλο. 

Εχω θετικο προαίσθημα για σενα σου λεω το 37 καθε μερα απ τ στομα ειδικα ειναι πολυ καλη ενδειξη..

αν ειναι να αφιαθετησεις 1-2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο θα πεσει.. ευχομαι ολα να πανε καλα κοριτσι μου και να μας πεις ευχαριστα νεα… 15η μερα μετα την ωορηξια σου αν δεν εχεις αδιαθετησει μπορεις να κανεις τεστ 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ κορίτσι μου αλήθεια σε νιώθω σε κάποια θέματα πχ και εμένα έπαιζε με το κινητό του φρουτάκια κρυφά του είπα να το κόψει μου είπε οκ και το ανακάλυψα ότι δεν το έκοψε επειδή μου έλειπαν 100 ευρώ από τον λογαριασμό τα είχε παίξει και έτσι τον τσάκωσα 

δεν σου λέω να πάρεις παράδειγμα από εμένα αλλα κάτσε μιλά πραγματικά με τον εαυτό σου και μην φοβάσαι να δεις μέσα σου αν είσαι ευτυχισμένη ή ο λογος που μενεις είναι επειδή φοβάσαι να προχωρήσεις μόνη σου στο «άγνωστο» 

αν έρθει αύριο και σου κάνει πρόταση γάμου πως θα νιώσεις ; Θα χαρείς ;; Ή θα πεις πως το κάνει μόνο και μόνο γιατί έγινε όλο αυτό εχτές ; Εγώ για αυτό είπα τώρα δεν θέλω γάμο μαζί σου και γέλασε γιατί πίστευε ότι είπα πάνω στα νεύρα μου.. αλλά ένιωθα πως γίνεται με πίεση δική μου και λέω κάτσε ρε ; Με το ζόρι ; Αν δεν θέλει εκείνος μια φορά να με παντρευτεί δεν θέλω 10 

δεν θέλω να σε ρίξω απλά θέλω να ξέρεις πως έχω περάσει από παρόμοια κατάσταση και το καταλαβαίνω πως νιώθεις δεν ήταν εύκολο να φύγω γιατί μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου πως είμαστε ένα τέλειο ζευγάρι και ότι όσο με αγαπάει αυτός δεν θα βρω άλλον και πως είμαι αχάριστη που δεν το βλέπω 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Κορίτσι μου συγνώμη για την παρέμβαση μου ! Είσαι με έναν άνθρωπο, τον αγαπάς και σε αγαπάει όπως λες (λεει)! Αλλα αυτά που λέει δεν στέκουν..Δηλ να περιμένεις άλλον έναν μήνα για την πρόταση γιατί δεν είναι καλά οικονομικά, και ενώ προσπαθείτε και για παιδι; Δηλ αν ήσουν ήδη έγκυος τι θα γίνονταν; Έχει αναλογιστεί ότι η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, το μωρό είναι παραα πολλά τα έξοδα; Θα τον έφταναν να καλύψει αυτό το κομμάτι, και δεν του φτάνουν δηλ να κάνει έναν γάμο, έναν πολιτικό ,ένα χαρτί, κάτι τέλος πάντων! Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να δεσμευτεί, ωραία πολλοί δεν θέλουν γιατί δεν τους αρέσει η ιδέα του γάμου ή το σύμφωνο συμβίωσης. Τουλάχιστον όμως να σου ξεκαθαρίσει το μέλλον σας  ,προτού όμως κάνετε παιδί. Νομίζω ότι θα ήσουν καλύτερα αν ήξερες ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου ναι μεν δεν θέλει γάμους και πανηγύρια, αλλά θέλει ένα παιδί και εσένα φυσικά όπως είσαι.Οτι δεν το κάνει μόνο και μόνο γιατί απλά έχει συνηθίσει να είναι σε μια σχέση.  Συζητά το μαζί του καλή μου, προτού προκύψει μια εγκυμοσύνη. Ταπεινή μου γνώμη! 🤗

Ειπες ακριβως οσα σκεφτομαι κι οσα εχω στο μυαλο μου ακριβως..! 
Παιτνει παρα πολυ καλα χρηματα στη δουλεια τους και γενικα εχει στην ακρη τουλαχστον 15 χιλιαρικα.. απλως ακουω συνεχως δυσκολα ανεβαινουν κτλ… παει πεταει ομως ποσα χρηματα γ ανταλλακτικα στ αμαξι με την δικαιολογια συνεχως οτι αυτο μας μετακινει που το περνουμε κανενα σαββατο και αν … νιωθω ηλιθια σε καποια φαση παρουι τον αγαπαω και ειμαι ερωτευμενη νομιζω οτι φοβαμαι να δωωτην αληθεια και να ξαναπαω στο 0 και οαλι απ τν αρχη στα 34 μου κ στο τελος να εχω χασει την ευκαιρια να αποκτησω κ παιδι.. δεν ξερω ολα μεσα στο μυαλο μου ειναι ανω κατω

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αχ κορίτσι μου αλήθεια σε νιώθω σε κάποια θέματα πχ και εμένα έπαιζε με το κινητό του φρουτάκια κρυφά του είπα να το κόψει μου είπε οκ και το ανακάλυψα ότι δεν το έκοψε επειδή μου έλειπαν 100 ευρώ από τον λογαριασμό τα είχε παίξει και έτσι τον τσάκωσα 

δεν σου λέω να πάρεις παράδειγμα από εμένα αλλα κάτσε μιλά πραγματικά με τον εαυτό σου και μην φοβάσαι να δεις μέσα σου αν είσαι ευτυχισμένη ή ο λογος που μενεις είναι επειδή φοβάσαι να προχωρήσεις μόνη σου στο «άγνωστο» 

αν έρθει αύριο και σου κάνει πρόταση γάμου πως θα νιώσεις ; Θα χαρείς ;; Ή θα πεις πως το κάνει μόνο και μόνο γιατί έγινε όλο αυτό εχτές ; Εγώ για αυτό είπα τώρα δεν θέλω γάμο μαζί σου και γέλασε γιατί πίστευε ότι είπα πάνω στα νεύρα μου.. αλλά ένιωθα πως γίνεται με πίεση δική μου και λέω κάτσε ρε ; Με το ζόρι ; Αν δεν θέλει εκείνος μια φορά να με παντρευτεί δεν θέλω 10 

δεν θέλω να σε ρίξω απλά θέλω να ξέρεις πως έχω περάσει από παρόμοια κατάσταση και το καταλαβαίνω πως νιώθεις δεν ήταν εύκολο να φύγω γιατί μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου πως είμαστε ένα τέλειο ζευγάρι και ότι όσο με αγαπάει αυτός δεν θα βρω άλλον και πως είμαι αχάριστη που δεν το βλέπω 

Ακριβως το ιδιο πανω κατω γινεται κ με μενα πολλες φορες αισθανομαι οτι προσπαθει να με τουμπαρει οτι αν δν με αγαπουσε δεν θα εμενε κτλ…

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ακριβως το ιδιο πανω κατω γινεται κ με μενα πολλες φορες αισθανομαι οτι προσπαθει να με τουμπαρει οτι αν δν με αγαπουσε δεν θα εμενε κτλ…εχουν γινει πολλα εχω ανεχτει πολλα σε ολο τ δοαστημα της σχεσης κ η ανασφαλεια ειναι οτι εχουμε 7 χρονια διαφορα κ ειμαι μεγαλυτερη… σκεφτομαι οτι ισως κανει κ διαφορα μονος του γιατι ξερει οτι με την καθημερινη επαφη μειωνονται οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης τι να πω δν ξερω..

Ειχα βρει δοαφορα κ παλιοτερα στν υπολογιστη τ φτασαμε στν χωρισμο πλεον εδω κ 2 χρονια δν ψαχνω τπτ με εξαντλεισε ψυχολογικα κοντεψα να αρρωστησω

Επειδή και εμενα με τούμπαρε όποτε άνοιγα κουβέντα έλεγα αντε είμαι μάλλον υπερβολική αυτός πάντα ήρεμος και χαμογελαστός εγώ να φωνάζω γιατί ένιωθα ότι δεν με έπαιρνε στα σοβαρά με την συμπεριφορά του μείωνε το πρόβλημά μου με άφηνε να μαλώνω μόνη μου .. και λέω εγώ έχω το πρόβλημα τι γίνετε; Και κάπως έτσι καθόμουν 

εγώ πιστεύω αν τα μνμ σου τα διάβαζες από έξω αν δηλαδή  τα έγραφε μια άλλη κοπέλα για την δικιά της ζωή ίσως να έπαιρνες και την απάντηση που ψάχνεις 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ακριβως το ιδιο πανω κατω γινεται κ με μενα πολλες φορες αισθανομαι οτι προσπαθει να με τουμπαρει οτι αν δν με αγαπουσε δεν θα εμενε κτλ…

@Elk Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !

Δηλαδή ρε Σοφακι αν έρθει σήμερα με το δαχτυλίδι τι θα καταλάβεις..οτι το εκανε μονο και μόνο επειδή του τα είπες χθες και θα αμφιβάλεις αν το θέλει πραγματικά. Και από ότι καταλαβαίνω και εσύ είσαι διστακτική γιατί φοβάσαι λόγω ηλικίας να προχωρήσεις και μένεις και συμβιβάζεσαι. Αλλά στο θέμα της αγάπης και στου παιδιού δεν κάνεις συμβιβασμούς. 

Εγώ με τον άντρα μου είμαστε 13 χρονια μαζί..από την πρώτη στιγμή του ξεκαθάρισα τα πάντα, οτι θέλω μια σχέση σοβαρή έναν γάμο στο μέλλον, αλλά λόγω της μήτρας μου ,μου είπαν θα έχω πρόβλημα σύλληψης..δέχεσαι να πάμε παρακάτω η όχι, μην τρώμε τον χρόνο μας ! Αργότερα μετά τον γάμο και μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες εμβρυομεταφορας, χώρια το ποσο καιρο προσπαθουσαμε, μιλήσαμε παλι και φτάσαμε σχεδόν στον χωρισμο .Είχαμε απελπιστεί και οι 2, και σωματικά και ψυχικά,  δεν φανταζόμασταν ούτε κατά διάνοια πόσο δύσκολο θα ήταν η απόκτηση ενός μωρού, αλλά πάλι τα βάλαμε κάτω και τον είπα ή θα κάνουμε ή όχι..δεν θέλω να σου στερησω ένα παιδί, αν δεν μπορώ να στο χαρίσω, αλλά ούτε να φτάσουμε και στα 50 για να ζήσουμε μετά την ζωή μας χώρια. Όσο ήμασταν ακόμα νέοι, 34 τότε.. η θα προχωρήσουμε μαζί η όχι. Και φτάσαμε στο σήμερα μαζί που ακόμα παλεύουμε 😅

Σορρυ για το σεντονι μ ,αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι όλα λύνονται αν καθίστε κάτω και μιλήσετε, το τι θέλετε πραγματικά και 2!  Μην σας τρώει η συνήθεια, οτι είστε 3 χρονια μαζί, ή η ηλικία και πως θα βρω άλλον να κάνω την ζωή μου και θα αργήσω να κάνω παιδί.. Τι νοημα έχει να το κάνεις το παιδί τώρα και μετά να έχετε προβλήματα και θα είναι αργά για να τα λυσετε.. 

Και ο δικός μου ξοδεύει σε αμάξια κτλ κτλ , αλλά μέχρι ένα σημείο! Από τη στιγμή που ξοδεύεις για τα χόμπι σου, θα έχεις και για ένα γάμο ή για ένα μωρό , και αν δεν έχεις μαζεύεις ή κάνεις.τα αδύνατα δυνατά για να έχεις να προσφέρεις. Αλλιώς όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Επειδή και εμενα με τούμπαρε όποτε άνοιγα κουβέντα έλεγα αντε είμαι μάλλον υπερβολική αυτός πάντα ήρεμος και χαμογελαστός εγώ να φωνάζω γιατί ένιωθα ότι δεν με έπαιρνε στα σοβαρά με την συμπεριφορά του μείωνε το πρόβλημά μου με άφηνε να μαλώνω μόνη μου .. και λέω εγώ έχω το πρόβλημα τι γίνετε; Και κάπως έτσι καθόμουν 

εγώ πιστεύω αν τα μνμ σου τα διάβαζες από έξω αν δηλαδή  τα έγραφε μια άλλη κοπέλα για την δικιά της ζωή ίσως να έπαιρνες και την απάντηση που ψάχνεις 

Την κερω την απαντηση γιατι βαζω τον εαυτο μου οπως οταν ημουν ελευθερη απλα εχω τοσα συναισθηματα εχοτμε περασει τοσα μαζι που δυσκολευομαι να βγω απο αυτη τη σχεση και περιμενω να αλλαξει κατι που οσως τελικα δεν αλλαξει ποτε και περισσοτερο τα βαζω με μενα που δεν εχω τη δυναμη να φυγω.. και οχι δν θα χαρω αν ερθει τωρα με ενα δαχτυλιδι γιατι το θεμα δεν ειναι το δαχτυλιδι αλλα οτι δεν μπορω να εμπιστευτω τα λεγομενα του

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ετσι ακριβως..

δεν ξερω τι να κανω να δωσω τελος ή ξα κατσω να συζητησω..; 
κι αν ναι πως να τον κανω να καταλαβει.; Δεν ξερω καν τι να πρωτοπω

Μόνο εσύ ξέρεις κορίτσι μου. Ναι ξέρω είναι δύσκολο πολύ όταν αγαπάς κάποιον, Και το λες και μόνη σου ,μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα,μπορεί και όχι.. Μπορεί να είστε τώρα καλα, να τα βρείτε αλλά μετά αν έρθει ένα μωρό, να γίνουν τα πράγματα χειρότερα..

Γνώμη μου κορίτσι μου, πρώτα από όλα κατσε μόνη σου και σκέψου..τι θες πραγματικά από την ζωή σου,  το μέλλον σου πως το βλέπεις.Βαλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου και μετά κάτσε και πιαστον και πες του τα αυτα που θες. Να σου πει και αυτός τις σκέψεις του, για την ζωή σας ,αν είναι ευτυχισμένος, για το μέλλον σας . Ξεκαθάρισε την θέση σου να ξεκαθαρίσει και αυτός όμως και μην συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα. Να είσαι δυναμική και να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει! Και μην φοβάσαι ούτε σε πήραν τα χρονια ούτε τίποτα!!

Δημοσίευση

@Σοφία21 μου, είχα μια σχέση στο παρελθόν, μεγάλος έρωτας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήμουν η γυναίκα της ζωής του. Πότε δεν έπαιρνε την απόφαση για να μείνουμε μαζί, βολευοταν και είχε ως δικαιολογία τα οικονομικά της οικογένειας του που τον επηρέαζαν κι εκείνον πολύ. Οπότε συνεχώς μου έδινε ελπίδες όταν τον στριμωχνα και δεν έκανε τίποτα. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο και τον άφησα. Τώρα περιμένει παιδί με την αρραβωνιαστικιά του και γενικώς ο,τι δεν έκανε μαζί μου το κάνει με μια άλλη γυναίκα. Φυσικά ένιωσα περίεργα όταν έμαθα για το παιδί (ειδικά στη φάση που είμαι κι εγώ ) όμως από την άλλη λεω ευτυχώς χώρισα, ο καθένας έχει δίπλα του εκείνο που τελικά του αξίζει (η πιστεύει ότι του αξίζει) και τώρα είμαι με έναν σύντροφο που μου δείχνει ότι είναι βράχος στη σχέση μας και είναι δίπλα μου σε όλα. 

Οπότε θα σου πω να σκεφτείς εσένα και μόνο κι αν αξίζει να μενεις σε μια σχέση που δεν σου προσφέρει την ασφάλεια που θες. Και ειδικά ένα παιδί δεν θα φέρει την ευτυχία αν ήδη από πριν δεν ειναι γερα τα θεμέλια. Πότε δεν είναι αργά για μια νέα αρχή, οποία κι αν είναι αυτή. Σκέψου εσύ βασικά τι θες, πώς το θες και έπειτα αποφάσισε με γνώμονα την δική σου ηρεμία και ευτυχία. Ακόμη και με μια εντελώς ανοιχτή συζήτηση μαζί του να σου πει ειλικρινά και να ξέρεις τουλάχιστον τι ακριβώς σκέφτεται χωρίς υπεκφυγές κλπ. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 μου, είχα μια σχέση στο παρελθόν, μεγάλος έρωτας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήμουν η γυναίκα της ζωής του. Πότε δεν έπαιρνε την απόφαση για να μείνουμε μαζί, βολευοταν και είχε ως δικαιολογία τα οικονομικά της οικογένειας του που τον επηρέαζαν κι εκείνον πολύ. Οπότε συνεχώς μου έδινε ελπίδες όταν τον στριμωχνα και δεν έκανε τίποτα. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο και τον άφησα. Τώρα περιμένει παιδί με την αρραβωνιαστικιά του και γενικώς ο,τι δεν έκανε μαζί μου το κάνει με μια άλλη γυναίκα. Φυσικά ένιωσα περίεργα όταν έμαθα για το παιδί (ειδικά στη φάση που είμαι κι εγώ ) όμως από την άλλη λεω ευτυχώς χώρισα, ο καθένας έχει δίπλα του εκείνο που τελικά του αξίζει (η πιστεύει ότι του αξίζει) και τώρα είμαι με έναν σύντροφο που μου δείχνει ότι είναι βράχος στη σχέση μας και είναι δίπλα μου σε όλα. 

Οπότε θα σου πω να σκεφτείς εσένα και μόνο κι αν αξίζει να μενεις σε μια σχέση που δεν σου προσφέρει την ασφάλεια που θες. Και ειδικά ένα παιδί δεν θα φέρει την ευτυχία αν ήδη από πριν δεν ειναι γερα τα θεμέλια. Πότε δεν είναι αργά για μια νέα αρχή, οποία κι αν είναι αυτή. Σκέψου εσύ βασικά τι θες, πώς το θες και έπειτα αποφάσισε με γνώμονα την δική σου ηρεμία και ευτυχία. Ακόμη και με μια εντελώς ανοιχτή συζήτηση μαζί του να σου πει ειλικρινά και να ξέρεις τουλάχιστον τι ακριβώς σκέφτεται χωρίς υπεκφυγές κλπ. 

Αχ αυτοί οι δήθεν μεγάλοι έρωτες.... ΔΗΘΕΝ!!

Και εγώ έμαθα πρόσφατα από τον δήθεν μεγάλο έρωτα της ζωής μου ότι περιμένει παιδί και είναι όπως λες. Νιώθεις περίεργα αλλα καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν ήσουν ο μεγάλος έρωτας και ας το ισχυρίζεται ακόμα και τώρα.

Προσωπικά με βοήθησε η ψυχοθεραπεία να αφήσω πίσω μου τη συγκεκριμένη τοξική σχέση (με το πολύ πάθος και τον έρωτα γιατί συνήθως μαζί πάνε αυτά). Και χαίρομαι γιατί δεν θα άλλαζα με τίποτα τον σύζυγο μου. Τότε μου φαινόταν αδιανόητο να χωρίσω, και να φτιάξω τη ζωή μου με άλλον. Όταν βγήκα από όλο αυτό (με μεγάλο κόπο και πολύ πόνο) είδα καθαρά.. Αυτό που έλεγα στον εαυτό μου όταν με έπαιρνε από κάτω η ιδεα του χωρισμού είναι ότι δεν μου αξίζει όλο αυτό και ότι δεν είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Και κυρίως ότι όσο μένω σε μια τέτοια σχέση, ίσως χάνω την ευκαιρία να γνωρίσω έναν αξιόλογο άνθρωπο και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικοτα. Και αποδείχτηκε ότι έτσι ακριβώς ήταν...

Δημοσίευση

@Naty_ @Elli13 χαιρομαι παρα πολυ για εσας κοριτσια μου γιατι αποδειχθηκε πως ειστε καπου πολυ καλυτερα τελικα..

Ελπιζω κι ευχομαι ειτε μεινω σε αυτη τη σχεση και αξιζει τελικα ειτε φυγω να βρω την ευτυχια …

Δημοσίευση

@Σοφία21 ειναι πολλες γυναικες που εχουν βρεθει στη φαση που εισαι τωρα. Εγω μια ζωη ετσι ημουν, στα 27 ελεγα αντε ν αρχισω τωρα απο το 0. Τωρα τα σκεφτομαι και λεω ποσο χαζη ημουν και ποσο χρονο εχασα απο τη ζωη μου για ανθρωπους που δεν το αξιζαν. Εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα αν αξιζει να προσπαθησεις απλα να σκεφτεσαι οτι εισαι νεοτατη και την ευτυχια θα τη βρεις σιγουρα και θα ειναι μια ευτυχια μονιμη και οχι εφημερη! 😍

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Σοφία21 ειναι πολλες γυναικες που εχουν βρεθει στη φαση που εισαι τωρα. Εγω μια ζωη ετσι ημουν, στα 27 ελεγα αντε ν αρχισω τωρα απο το 0. Τωρα τα σκεφτομαι και λεω ποσο χαζη ημουν και ποσο χρονο εχασα απο τη ζωη μου για ανθρωπους που δεν το αξιζαν. Εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα αν αξιζει να προσπαθησεις απλα να σκεφτεσαι οτι εισαι νεοτατη και την ευτυχια θα τη βρεις σιγουρα και θα ειναι μια ευτυχια μονιμη και οχι εφημερη! 😍

Σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα όμορφα λόγια σου συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη κι οτι δεν θελει να ειμαστε ετσι η αληθεια ειναι πως δν ηθελα να συζητησω για τ θεμα γαμου προτασης μου μιλουσε και δεν του απαντουσα τιποτα ειναι αυτο που ειπαμε νωριτερα..

το ονειρευομουν απ τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να ζησω μια τοσο ωραια και ξεχωριστη στιγμη να μου κανει προταση ο ανθρωπος που θα αγαπησω πλεον ομως με ολα αυτα αισθανομαι οτι και να γινει δεν θα το χαρω πλεον σαν να γκρεμιστηκε μεσα μου αυτη η ωραια στιγμη δεν ξερω..

μου εφερε και τεστ εγκυμοσυνης αυτο το ψηφιακο αν δεν αδιαθετησω απο βδομαδα να το κανουμε.. ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα και μιν πεσω τοσο εξω για την επιλογη που εχω κανει..! 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα όμορφα λόγια σου συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη κι οτι δεν θελει να ειμαστε ετσι η αληθεια ειναι πως δν ηθελα να συζητησω για τ θεμα γαμου προτασης μου μιλουσε και δεν του απαντουσα τιποτα ειναι αυτο που ειπαμε νωριτερα..

το ονειρευομουν απ τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να ζησω μια τοσο ωραια και ξεχωριστη στιγμη να μου κανει προταση ο ανθρωπος που θα αγαπησω πλεον ομως με ολα αυτα αισθανομαι οτι και να γινει δεν θα το χαρω πλεον σαν να γκρεμιστηκε μεσα μου αυτη η ωραια στιγμη δεν ξερω..

μου εφερε και τεστ εγκυμοσυνης αυτο το ψηφιακο αν δεν αδιαθετησω απο βδομαδα να το κανουμε.. ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα και μιν πεσω τοσο εξω για την επιλογη που εχω κανει..! 

Σε καταλαβαινω, ξερω πως νιωθεις. Μακαρι να εχεις ενα θετικο τεστ και να ερθουν ολα οπως τα εχεις ονειρευτει..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγώ ονειρευόμουν πρόταση γάμου ονειρική αλλά μας πρόλαβε το μπεμπέ 😅😅 Ε και μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης απλά ήρθε σπίτι μου με ζήτησε,μου έφερε μονοπετρο ...και έγιναν όλα σύντομα!!!άρα δεν μου έκανε ποτέ πρόταση γάμου 😅  εμείς οι ρομαντικές φανταζόμαστε πολλά...αλλά έλα που δεν τα φέρνει η ζωή πάντα όπως τα θέλουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Το παν ειναι να συζητάτε και να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας κορίτσι μου

Εύχομαι πραγματικά να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί και να είναι σωστός σύζυγος και πατέρας μακάρι να καταλάβει για εσένα πόσο σημαντικό είναι αυτήν η πρόταση ώστε να το κάνει με τέτοιο τρόπο που να σου σβήσει κάθε αμφιβολία και δεύτερες σκέψεις για την επιλογή που έχεις κάνει και να πεις το ναι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι ωραια παρεα που ειστε βρε κοριτσια! Λυπαμαι που δε σας ειχα βρει νωρίτερα.. Λιγες μειναμε, πλησιάζουμε!! Τα νεα μου ειναι λιγο μπερδεμενα, ή εγω τα βλεπω ετσι 😞 Το πρωι πηγα στο ιασω, τους ειπα τι εγινε το βράδυ με τους πόνους, καναμε καρδιοτοκογραφο ολα καλα, με εξετασε και απο κατω (το γνωστο χερι) και ο τραχηλος ηταν μαλακος, κοντός και ειχα διαστολη 1,5. Προσπάθησε με το χερι να "ξυπνησει" λιγο τη κατάσταση και να ξεκολλησει καπως τις μεμβρανες απ τον τραχηλο. Βλεννη με ροζ και καφε συνεχισε να μου φεύγει μεσα στη μερα και πλεον νομίζω μου εφυγε ολο το πώμα. Απ την ωρα λοιπόν που εφυγα απ το ιασω πονουσα αρκετα. Πηγαμε μια βόλτα με τον αντρα μου κ εκει κατα τις 3μιση αρχισαν οι πονοι να γινονται πολυ εντονοι και ανα 6λεπτο.. αλλα σας λεω για πολυ πόνο.. εδω και καμια ωρα εχουν αρχισει να γινονται παλι ατακτοι αλλα χωρις να ξεπερναω τα 10 λεπτά. Νιώθω απελπισία, δε μπορω να κοιμηθώ,ποναω παρα πολυ αλλα απ την αλλη δεν ειναι και σταθεροι για να παω στο μαιευτήριο. Ειναι λες και κολλαω σε καθε στάδιο παρα πολυ ωρα.. και αναρωτιέμαι να χω κανει κ αλλη διαστολή; Η μαια μου μου πε να προσπαθήσω να κοιμηθώ αλλά ειναι αδύνατον. Α, επισης γυρνώντας απ την κλινική ειχα κ 2 επεισόδια διάρροιας (το κλυσμα της φυσης που λεγαμε) ..
    • Χαχαχα γέλασα με το πάρτε με από εδώ δεν περνάω καλά 😂  και εμένα κάπως έτσι αντιδράει στα λαχανικ,  με τα φρούτα τα πάμε καλύτερα 
    • Εμείς κορίτσια όλοι άρρωστοι ο άντρας μου χάλια έχει 7 μέρες τώρα με βήχα έκλεισε η φωνή του μπούκωμα εξάντληση έκανε και μια μέρα πυρετό  η μεγάλη έκανε 2 μέρες λίγο πυρετό και μπούκωμα τώρα είναι οκ η μόνη που είναι καλά 😂 εμένα με πονάει λίγο ο λαιμός και λίγο μπούκωμα  και η μπέμπα  έχει καταρροή μου έκανε 2 φορές πυρετό αλλά ευτυχώς όχι πολύ 38 τώρα έχει 12 ώρες δεν ανέβασε άλλο αλλά πιστεύω την νύχτα θα ξανά κάνει 
    • Και εμένα κάπως έτσι αν δεν της αρέσει κάτι δεν τρώει με τίποτα άσε που αναγουλιάζει κιόλας της έρχεται να κάνει εμετό εεε τα παρατάω και εγώ μετά  νερό εμένα πίνει λίγο μην φανταστείς 
    • Το παν ειναι να συζητάτε και να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας κορίτσι μου Εύχομαι πραγματικά να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί και να είναι σωστός σύζυγος και πατέρας μακάρι να καταλάβει για εσένα πόσο σημαντικό είναι αυτήν η πρόταση ώστε να το κάνει με τέτοιο τρόπο που να σου σβήσει κάθε αμφιβολία και δεύτερες σκέψεις για την επιλογή που έχεις κάνει και να πεις το ναι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...