Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Τέλεια νέα μας έφερες κορίτσι μου!! Χίλια μπράβο!! 

• Απαντήσεις 475
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μπήκα για να μάθω νέα σου.. Πόσο χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου κορίτσι μου, δάκρυσα από χαρά να ξέρεις 🥹🥹🥹🥹🥹.. Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσι μου γλυκό δε συζητάς λίγο με τον εξωσωματικο σου μήπως να βγεις σε κάποια αναρρωτική άδεια για να βοηθήσεις το σπορακι; εγώ ήμουν 5 μήνες πριν τη γέννα σε αναρρωτική λόγω επαπειλουμενης κύησης με αιμορραγία και μικρό τράχηλο από πολύ νωρίς. 

Δεν ξέρω! το σκέφτηκα κι εγώ! αλλά δεν θα μου το λέγανε και η γυναικολόγος και ο εξωσωματικός μου; Δεν μου το πρότεινε κανένας. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βγω σε επαπειλούμενη μετά από αυτό το περιστατικό. Στην επαπειλούμενη πληρώνεσαι; & περνάς από καμιά επιτροπή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

Μπήκα για να μάθω νέα σου.. Πόσο χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου κορίτσι μου, δάκρυσα από χαρά να ξέρεις 🥹🥹🥹🥹🥹.. Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️

Ευχαριστώωωωω!!!! Ευχαριστώ πολύ..!!!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα, μπορεί να μην συμμετέχω στο θέμα εδώ αλλά σας διαβάζω καθημερινά.  

Από εδώ και πέρα θα σκέφτεσαι μόνο θετικά όσο μπορείς να μην κουράζεσαι!!

Όσο γίνεται ξεκούραση, θα αναλάβει ο σύζυγος από δω και πέρα θέλει δεν θέλει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν ξέρω! το σκέφτηκα κι εγώ! αλλά δεν θα μου το λέγανε και η γυναικολόγος και ο εξωσωματικός μου; Δεν μου το πρότεινε κανένας. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βγω σε επαπειλούμενη μετά από αυτό το περιστατικό. Στην επαπειλούμενη πληρώνεσαι; & περνάς από καμιά επιτροπή;

Στο δημόσιο πληρώνεσαι και ενδεχομένως να σε καλέσουν από την υγειονομική επιτροπή όπου στέλνεις τα χαρτιά του γιατρού απλά θέλει από δημόσιο νοσοκομείο έγγραφα. Στον ιδιωτικό τομέα δεν γνωρίζω. 

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μπράβο κορίτσι, να συνεχίσεις έτσι όλα να είναι καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΠραγματικά ενα θαύμα μας μετέφερες! Χαίρομαι πααρα πολύ για σενα εχω ανατριχιασει 🙏🫶 Να ηρεμήσεις και να χαρεις την εγκυμοσύνη σου🤍

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Θαύμα δεν θα πεις τπτ! Αν έβλεπες το σάκο πριν και μετά θα έλεγες αποκλείεται. 

Δόξα τω Θεώ! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Δόξα Τω θεώ!!!το θαύμα που παρακαλούσαμε να γίνει , έγινε 🙏🩷  Με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου ψυχή μου!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Θαύμα δεν θα πεις τπτ! Αν έβλεπες το σάκο πριν και μετά θα έλεγες αποκλείεται. 

Δόξα τω Θεώ! 🙏🏼

Mε τον τρόπο που μιλούσες και την πίστη σου στον Θεό πίστευα κι εγώ ότι θα γίνει το θαύμα να το ξέρεις ! Κι όντως έγινε! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη κύηση από εδώ κ.μπρος με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας  ! Ευλογημένο να είναι το μωράκι σας !

Δημοσίευση

@melitiniღ τέλεια τα νέα σου ❤️❤️❤️ Προσευχήθηκα κι εγώ για αυτό το μωράκι 😊 Ήμουν σίγουρη ότι σήμερα θα είχαμε ευχάριστα 😊😊😊

Εύχομαι να ήταν η πρώτη και η τελευταία αναποδια στην εγκυμοσύνη σου κορίτσι και όλη η υπόλοιπη να κυλήσει ομαλά 😊 

Δημοσίευση

@melitiniღ Κοπέλα μου τι υπέροχα νέα!! Το θαυματάκι σου δείχνει απο τώρα πόσο δυνατό είναι και πόσες συγκινήσεις ακόμα θα σου χαρίσει!! Να έχεις μια τελειόμηνη κύηση και...να εμπιστεύεσαι τον κ. Παππά με κλειστά μάτια!! Πάντα βγαίνουν αληθινά τα όσα λέει!! 😉

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Mε τον τρόπο που μιλούσες και την πίστη σου στον Θεό πίστευα κι εγώ ότι θα γίνει το θαύμα να το ξέρεις ! Κι όντως έγινε! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη κύηση από εδώ κ.μπρος με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας  ! Ευλογημένο να είναι το μωράκι σας !

Όλα του Θεού κορίτσι μου, αυτός δίνει, αυτός παίρνει, εμείς απλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο, γενηθήτω το θέλημα σου λέμε, όχι το δικό μου θέλημα αλλά το δικό σου θέλημα. 🙃😉

στις πριν 6 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@melitiniღ τέλεια τα νέα σου ❤️❤️❤️ Προσευχήθηκα κι εγώ για αυτό το μωράκι 😊 Ήμουν σίγουρη ότι σήμερα θα είχαμε ευχάριστα 😊😊😊

Εύχομαι να ήταν η πρώτη και η τελευταία αναποδια στην εγκυμοσύνη σου κορίτσι και όλη η υπόλοιπη να κυλήσει ομαλά 😊 

Αμήν! Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, φαίνεται πως η αγάπη και οι προσευχές όλων σας εισακούστηκαν. 🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η pixel22 είπε:

@melitiniღ Κοπέλα μου τι υπέροχα νέα!! Το θαυματάκι σου δείχνει απο τώρα πόσο δυνατό είναι και πόσες συγκινήσεις ακόμα θα σου χαρίσει!! Να έχεις μια τελειόμηνη κύηση και...να εμπιστεύεσαι τον κ. Παππά με κλειστά μάτια!! Πάντα βγαίνουν αληθινά τα όσα λέει!! 😉

Δοξασμένο το όνομα Του..! Αυτό μόνο έχω να πω. Όσο για τον κ. Παππά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, γιατρός, επιστήμονας από τους λίγους. Ήρθε στο δρόμο μου τελείως τυχαία, αλλά από ότι καταλαβαίνω και καταλαβαίνεται τπτ τελικά δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή. Σταλμένος ήταν και ευχαριστώ κάθε μέρα το Θεό γι' αυτόν τον άνθρωπο που έφερε στο δρόμο μου και με την πολύτιμη βοήθεια του θα γίνω κι εγώ με το καλό μανούλα..!!! 👣🍼

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Αχ τι χαρά μου έδωσες κορίτσι μου. Να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου. Πολύ χάρηκα. Να είναι καλά ο Άγιος μου έβαλε το χεράκι του 💝

Δημοσίευση

@melitiniღ Κορίτσι μου τα νέα είναι όχι απλά τ΄ελεια, όχι υπέροχα, δεν έχω λόγια.... Μπράβο, μπράβο κ πάλι μπράβο ☺️ Στο είχα πει ότι οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, κ να που έγινε το θαύμα...Το σποράκι σας είναι τόσο δυνατό, εύχομαι να είναι η τελευταία λαχτάρα κ να έχεις μία ήρεμη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏

Για την άδεια που λες μπορείς να το ζητήσεις κ εσύ από τον γιατρό σου να βγεις, εφόσον είχες κ αίμα. Σου την γράφει κ κάθε φορά κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση στον ΕΦΚΑ. Τον πρώτο μήνα πληρώνεσαι κ από τη δουλειά κ από τον ΕΦΚΑ κ μετά πληρώνεσαι μόνο από τον ΕΦΚΑ. Τα χρήματα είναι λιγότερα από τον μισθό σίγουρα κ επιτροπή αν σου ζητήσουν να περάσεις δεν είναι κάτι πας εσύ ή κάποιος άλλος αν δεν μπορείς κ τους λες τα αυτονόητο ότι έχεις δύσκολη εγκυμοσύνη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Κορίτσι μου τα νέα είναι όχι απλά τ΄ελεια, όχι υπέροχα, δεν έχω λόγια.... Μπράβο, μπράβο κ πάλι μπράβο ☺️ Στο είχα πει ότι οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, κ να που έγινε το θαύμα...Το σποράκι σας είναι τόσο δυνατό, εύχομαι να είναι η τελευταία λαχτάρα κ να έχεις μία ήρεμη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏

Για την άδεια που λες μπορείς να το ζητήσεις κ εσύ από τον γιατρό σου να βγεις, εφόσον είχες κ αίμα. Σου την γράφει κ κάθε φορά κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση στον ΕΦΚΑ. Τον πρώτο μήνα πληρώνεσαι κ από τη δουλειά κ από τον ΕΦΚΑ κ μετά πληρώνεσαι μόνο από τον ΕΦΚΑ. Τα χρήματα είναι λιγότερα από τον μισθό σίγουρα κ επιτροπή αν σου ζητήσουν να περάσεις δεν είναι κάτι πας εσύ ή κάποιος άλλος αν δεν μπορείς κ τους λες τα αυτονόητο ότι έχεις δύσκολη εγκυμοσύνη 😊

Αν δω τα ζόρια θα το κάνω, προς το παρόν επειδή "έχω συνέλθει" έρχομαι για δουλειά, απλά στο σπίτι μετά δεν κάνω απολύτως τπτ. Με έναν σύζυγο που δεν καταλαβαίνει ότι σε αυτή την κατάσταση δεν είμαι σε θέση να κάνω τπτ και νομίζει ότι μπορώ να τα κάνω όλα κανονικά. 😮‍💨 Δεν ξέρω γιατί συμπεριφέρονται έτσι, σαν 5χρονα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Αν δω τα ζόρια θα το κάνω, προς το παρόν επειδή "έχω συνέλθει" έρχομαι για δουλειά, απλά στο σπίτι μετά δεν κάνω απολύτως τπτ. Με έναν σύζυγο που δεν καταλαβαίνει ότι σε αυτή την κατάσταση δεν είμαι σε θέση να κάνω τπτ και νομίζει ότι μπορώ να τα κάνω όλα κανονικά. 😮‍💨 Δεν ξέρω γιατί συμπεριφέρονται έτσι, σαν 5χρονα.

Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, βλέποντας κ κάνοντας. Πάντως ανα πάσα στιγμή μπορείς να το ζητήσεις από τον γιατρό σου 😊 Για τον σύζυγο ενημέρωσε τον ότι τώρα πρέπει να είσαι ήσυχη κ ξάπλα κ να σε βοηθάει αλλιώς τι να κάνουμε θα βρωμίσει το σπίτι κ θα μένει νηστικός 😆 Τώρα προέχει το μωράκι σας κ επειδή είναι νωρίς ακόμη πρέπει να βοήθησεις την κατάσταση!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, βλέποντας κ κάνοντας. Πάντως ανα πάσα στιγμή μπορείς να το ζητήσεις από τον γιατρό σου 😊 Για τον σύζυγο ενημέρωσε τον ότι τώρα πρέπει να είσαι ήσυχη κ ξάπλα κ να σε βοηθάει αλλιώς τι να κάνουμε θα βρωμίσει το σπίτι κ θα μένει νηστικός 😆 Τώρα προέχει το μωράκι σας κ επειδή είναι νωρίς ακόμη πρέπει να βοήθησεις την κατάσταση!!!

Έτσι ακριβώς! Αν θέλει βρακί να βάλει καθαρό, να βάλει πλυντήριο μόνος του και να το απλώσει κι όλας! Όπως επίσης και να φάει, χεράκια έχει ας μαγειρέψει. Και ότι λείπει ξέρει που είναι το σούπερ μάρκετ. 💪

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έτσι ακριβώς! Αν θέλει βρακί να βάλει καθαρό, να βάλει πλυντήριο μόνος του και να το απλώσει κι όλας! Όπως επίσης και να φάει, χεράκια έχει ας μαγειρέψει. Και ότι λείπει ξέρει που είναι το σούπερ μάρκετ. 💪

Κορίτσι μου δεν είναι κακό σε αυτή τη φάση να παίρνετε και καμιά γυναίκα μια φορά την εβδομάδα για τα χοντρά πχ σίδερο, σκουπισμα, σφουγγαρισμα. Ούτε εγώ είχα μάθει με γυναίκα στο σπίτι αλλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα νταντά όλη την εβδομάδα για τη μεγάλη μου και μια φορά τις 2 εβδομάδες γυναίκα για το σπίτι. Πολλά λεφτά έφυγαν αλλά είναι υγιή τα παιδιά μου. Τώρα που τα έχω σόλο και αναμένω να γράψω τη μεγάλη βρεφονηπιακό έπαθα λουμπαγκο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αναπολώ τις ενδοξες μέρες που είχα νταντά 😂

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@Rena92 εσύ πως είσαι;;; Έχουμε κανένα νέο;;

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ περιμένω αύριο και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε για περίοδο, ούτε για εγκυμοσύνη. Αυτό που ένιωθα τις προηγούμενες μέρες έχει φύγει σχεδόν και μόνο ένα σπυράκι έμεινε να μου κάνει παρέα 😅 Πιστεύω αύριο βράδυ θα μου έρθει, γι αυτό και η ησυχία. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε.; 

να σας ρωτήσω υπάρχει καμία κοπέλα που κάνει παρακολούθηση θερμοκρασίας από την ωορηξία και μετά.; 
κάνω 3 ημέρες το πρωί πριν σηκωθώ απ το κρεβάτι και είμαι 36,9 σήμερα ήταν 36,8.

η φυσιολογική μου θερμοκρασία γενικά είναι 36,2 - 36,4

επίσης διάβασα πως η θερμομέτρηση γίνεται ενδοκολπικά από το στόμα ή από ποπο..

γνωρίζει κάποια κάτι σχετικα..; 

@Rena92 κι εγώ κορίτσι μου περιμένω μέχρι 17/2

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Sia AΜε εκανες και γέλασα πρωί πρωί τι ωραια τα λες😂 Αλλιώς τι να κάνουμε θα βρωμισει το σπίτι 😂Ετσι οπως τα λέτε είναι να αναλάβουν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε.; 

να σας ρωτήσω υπάρχει καμία κοπέλα που κάνει παρακολούθηση θερμοκρασίας από την ωορηξία και μετά.; 
κάνω 3 ημέρες το πρωί πριν σηκωθώ απ το κρεβάτι και είμαι 36,9 σήμερα ήταν 36,8.

η φυσιολογική μου θερμοκρασία γενικά είναι 36,2 - 36,4

επίσης διάβασα πως η θερμομέτρηση γίνεται ενδοκολπικά από το στόμα ή από ποπο..

γνωρίζει κάποια κάτι σχετικα..; 

@Rena92 κι εγώ κορίτσι μου περιμένω μέχρι 17/2

Καλημέρα! Λοιπον σε αυτόν τον κύκλο από την αρχή κάνω θερμομέτρηση (μασχάλη το βάζω). 'Εβγαλα άκρη; όχι απόλυτα χαχαχ!

Μέχρι και την ωορρηξία έπαιζα 35,9 -36,3 . Μετά την ωορρηξία (που υπολογίζω έγινε 1-2 μέρες μετά το θετικό τεστ), έκανα 36,6 για δυο μέρες και σήμερα 36,4. Είμαι δηλαδή λίγο πιο πάνω αλλά όχι και υπερβολικά πιο πάνω. 

Και εννοείται στήθος άρχισε να πρήζεται, χθες είχα κάτι ήπια τραβήγματα στη μήτρα αλλά όλα αυτά πολύ νορμάλ για μένα, τα έχω στους τελευταίους κύκλους. 18η μέρα σήμερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...