Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου λυπάμαι πολύ, σαν να το ζω ξανά, μια καρδούλα που δεν αναβοσβήνει και γω με ένα γιατί στα χείλη μου 

Πάρε το χρόνο σου , καλή επιλογή η αποξεση δεν θα καταλάβεις πόνο καθόλου, θα νιώσεις ανακούφιση μόλις τελειώσεις και με τον καιρό θα επανέλθεις ψυχικά και σωματικά 🤞 μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Ακριβώς αυτό ένιωσα και εγώ τότε....και είναι λες και αυτός ο τελευταίος υπέρηχος είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου...αυτό το αγγελούδι που είδα την καρδιά του να πάλλεται και μετά σιγασε για πάντα....😥😥😥 Όλα τα αγγελούδια μας θα είναι μαζί εκεί ψηλά 🙏

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ακριβώς αυτό ένιωσα και εγώ τότε....και είναι λες και αυτός ο τελευταίος υπέρηχος είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου...αυτό το αγγελούδι που είδα την καρδιά του να πάλλεται και μετά σιγασε για πάντα....😥😥😥 Όλα τα αγγελούδια μας θα είναι μαζί εκεί ψηλά 🙏

Το εχω ζήσει δύο φορές όπως γνωρίζετε οι περισσότερες και ποτέ δεν ξεχνάω τις εικόνες τους και τον πόνο που μου τρύπησε τα σωθικά... Δυστυχώς είμαστε τόσες πολλές και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει... 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Το εχω ζήσει δύο φορές όπως γνωρίζετε οι περισσότερες και ποτέ δεν ξεχνάω τις εικόνες τους και τον πόνο που μου τρύπησε τα σωθικά... Δυστυχώς είμαστε τόσες πολλές και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει... 

Λυπάμαι πολύ για όλες μας !!!το ξέρω κορίτσι μου!Εγώ μια φορά από τις δύο παλινδρομες είχα ακούσει καρδιά...η άλλη ήταν κενός σάκος...

Ειδικά εσύ μας δίνεις πολύ δύναμη και ελπίδα ότι όλες θα τα καταφέρουμε  αργά ή γρήγορα μετά τις απώλειες να κρατήσουμε ένα μωράκι ακόμα στην αγκαλιά μας🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τον έχω περάσει αυτό τον πόνο, 4 φο΄ρες μέχρι να καταφέρω να κάνω την κόρη μου! Μάλιστα σε προχωρημένες εγκυμοσύνες. Δεν έχω ξεχάσει, απλά μαλάκωσε ο πόνος! Είναι φορές που σκέφτομαι, γιατί; Ευχομαι σε όλες κορίτσια όλα να πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Τον έχω περάσει αυτό τον πόνο, 4 φο΄ρες μέχρι να καταφέρω να κάνω την κόρη μου! Μάλιστα σε προχωρημένες εγκυμοσύνες. Δεν έχω ξεχάσει, απλά μαλάκωσε ο πόνος! Είναι φορές που σκέφτομαι, γιατί; Ευχομαι σε όλες κορίτσια όλα να πάνε καλά!!!

4 απώλειες έχω και εγώ απλά οι δύο ήταν βιοχημικές. Σίγουρα πονάει πολύ όταν είναι προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η τελευταία μου ήταν 11 εβδομαδων και το έμαθα την ημέρα της αυχενικης. Αυτό το γιατί το έχω ρωτήσει τόσες μα τόσες φορές στο σύμπαν, τον Θεό τον ίδιο, στο σώμα μου, στην τύχη μου.. Κρατάω όμως μια υπέροχη κόρη αγκαλιά, ένα πλάσμα απίστευτο, και προς ώρας η εγκυμοσύνη μου εξελίσσεται καλά. Αν έχω ξεχάσει; Ούτε μια μέρα... 

Ας ευχηθούμε έναν Μάρτη χωρίς απώλειες, γεμάτο καλά νέα και νέες εγκυμοσύνες. Να μην μείνει καμία κοπέλα χωρίς μωράκι στην κοιλίτσα και κυρίως χωρίς μωράκι στην αγκαλιά της 🙏🫂

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λυπάμαι πολύ για όλες μας !!!το ξέρω κορίτσι μου!Εγώ μια φορά από τις δύο παλινδρομες είχα ακούσει καρδιά...η άλλη ήταν κενός σάκος...

Ειδικά εσύ μας δίνεις πολύ δύναμη και ελπίδα ότι όλες θα τα καταφέρουμε  αργά ή γρήγορα μετά τις απώλειες να κρατήσουμε ένα μωράκι ακόμα στην αγκαλιά μας🙏 

Το πιστεύω πάρα πολύ ότι εν έτει 2025 όλες οι γυναίκες θα τα καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να φτάσουν στο όνειρο τους! Είμαστε αγωνίστριες όλες εδώ, παρά τις δυσκολίες και τις αποτυχίες της κάθε μιας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα έρθει Μαρίνα μου, θα έρθει το μωράκι σου, είμαι σίγουρη 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε σπίτι από τη γυναικολόγο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Το μωράκι μας παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του ακόμη από την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η γιατρός. Οπότε αύριο μπαίνω νοσοκομείο για αφαίρεση. 

Το μήνα ας τον ανοίξει άλλη κοπέλα πιο τυχερή από μένα.. δεν είμαι τόσο γουρλού όσο θέλω να πιστεύω.. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω..  ας επανέλθει το σώμα μου στα καλά του και ξανά προσπαθούμε αργότερα. Προς το παρόν με περιμένει το νοσοκομείο.!

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ ο θεός να σου δινει δύναμη να συνεχίσεις…

καλή αναρρώση και σωματική και ψυχική…

οτι και να πούμε τα λόγια ειναι φτωχα σε τετοιες περιπτώσεις..

Σου στέλω μια μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι όλα μα όλα από δω και στο εξής να φτιαξουν μετα την καταιγίδα που ζησατε να βγει ενας υπεροχος και φωτεινός ηλιος..! 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε σπίτι από τη γυναικολόγο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Το μωράκι μας παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του ακόμη από την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η γιατρός. Οπότε αύριο μπαίνω νοσοκομείο για αφαίρεση. 

Το μήνα ας τον ανοίξει άλλη κοπέλα πιο τυχερή από μένα.. δεν είμαι τόσο γουρλού όσο θέλω να πιστεύω.. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω..  ας επανέλθει το σώμα μου στα καλά του και ξανά προσπαθούμε αργότερα. Προς το παρόν με περιμένει το νοσοκομείο.!

Κορίτσι μου δεν το πιστεύω ότι κ να πω είναι λίγο.... Δυστυχώς γινόμαστε όλο κ πιο πολλές που το περνάμε αυτό... Καλά έκανες κ επέλεξες απόξεση κ για να στείλετε το έμβρυο για καρυότυπο κ γτ με τα χάπια απ'οτι έχω ακούσει δεν είναι κ τόσο ασφαλή μέθοδος...

Ε΄΄ύχομαι γρήγορα να αναρρώσεις σωματικά κ ψυχικά κ να έχεις ανθρώπους που είναι δίπλα σου κ σε στηρίζουν... Κ όταν νιώσετε έτοιμοι ξαναπροσπαθείτε 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Το πιστεύω πάρα πολύ ότι εν έτει 2025 όλες οι γυναίκες θα τα καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να φτάσουν στο όνειρο τους! Είμαστε αγωνίστριες όλες εδώ, παρά τις δυσκολίες και τις αποτυχίες της κάθε μιας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα έρθει Μαρίνα μου, θα έρθει το μωράκι σου, είμαι σίγουρη 🩷

Όπως τα λες, ,ία γυναίκα που το θέλει πολύ θα τα καταφέρει στην εποχή μας!!! Σου εύχομαι με το καλό το 2ο μωράκι σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου…εύχομαι σύντομα να επανέλθεις σωματικά και ψυχικά!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια 4η μέρα σερί το τεστ μου βγαίνει θετικό…δεν το βρίσκω λογικό, καθώς πάντα κρατούσε 1 μέρα το θετικό τεστ. Διάβασα κάπου πως η αυξημένη lh συνδέεται με πολυκυστικες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσίευση

Να προσθέσω επίσης, πως όλες αυτές τις μέρες έχω και φουλ υγρά όπως ακριβώς στην ωορρηξία, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γενικά τι γίνεται. Είχαμε κάθε μέρα επαφές, αν και δεν υπάρχουν ελπίδες θεωρώ, γιατί πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό σημάδι για τις ορμόνες μου και την ποιότητα της ωορρηξίας. Όλο αυτό συνέβη μετά την βιοχημική…

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσιαααα! Δεν μου ήρθε περίοδος χθες..έχω κάποια ήπια πονακια αλλά όχι όλη μέρα και σήμερα έχω υγρά διάφανα..μωρέ λέτε;
 με όλα αυτά που έχουμε περάσει φοβάμαι να ελπίζω σε κάτι θετικό..

Δημοσίευση

@melitiniღκορίτσι μου... πραγματικά όταν βλέπω τέτοια νέα, δεν ξέρω τι να γράψω... δεν υπάρχουν λόγια για να σου απαλύνουν τον πόνο σου! Μόνο μια μεγάλη, σφιχτή, ζεστή και τρυφερή αγκαλιά να προσπαθήσει να γαληνέψει την ψυχούλα σου! 

Πολλά τα αγγελάκια εκεί πάνω κορίτσια!!! Ψηλά το κεφάλι και πάμε παρακάτω δυνατά! Καμία δε θα μείνει χωρίς ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά της!!!

Χάλια ο Φεβρουάριος! Πάμε για το Μάρτιο! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια 4η μέρα σερί το τεστ μου βγαίνει θετικό…δεν το βρίσκω λογικό, καθώς πάντα κρατούσε 1 μέρα το θετικό τεστ. Διάβασα κάπου πως η αυξημένη lh συνδέεται με πολυκυστικες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ναι κοπέλα μου πχ εγώ που εχω ΣΠΩ βγαίνει πάντα θετική γραμμή και στις γονιμες η δευτερη γραμμη ειναι εντονη 3-4 μερες ολο τον υπολοιπο κυκλο βγαινει πιο αχνη..!

γι’ αυτο σου λεω εμενα τα συγκεκριμενα δεν με βοηθουν τοσο πιο πολυ με αγχωνουν..

Αυτό τον μήνα σταματησα εντελως οποιαδηποτε παρακολουθηση γιατι μου δημιουργειται αγχος που σε καμια περιπτωση δεν βοηθαει..

παρολαυτα δεν σημαινει οτι εχεις πολυκυστικες αυτο θα στο πει ο γυναικολογος σου στον υπερηχο που θα σου κανει αν παρατηρησει κατι τετοιο..! 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Γεια σας κοριτσιαααα! Δεν μου ήρθε περίοδος χθες..έχω κάποια ήπια πονακια αλλά όχι όλη μέρα και σήμερα έχω υγρά διάφανα..μωρέ λέτε;

Αν εχεις καθυστερηση κοριτσι μου κανε ενα τεστ ακριβειας και οτι ειναι θα δειξει..!

ευχομαι θετικο 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Εχθές περίμενες αγάπη;;;  Αν ναι τι ακριβώς κάνεις στο σπίτι κ δεν είσαι ήδη στο φαρμακείο;!;!;!;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι κοπέλα μου πχ εγώ που εχω ΣΠΩ βγαίνει πάντα θετική γραμμή και στις γονιμες η δευτερη γραμμη ειναι εντονη 3-4 μερες ολο τον υπολοιπο κυκλο βγαινει πιο αχνη..!

γι’ αυτο σου λεω εμενα τα συγκεκριμενα δεν με βοηθουν τοσο πιο πολυ με αγχωνουν..

Αυτό τον μήνα σταματησα εντελως οποιαδηποτε παρακολουθηση γιατι μου δημιουργειται αγχος που σε καμια περιπτωση δεν βοηθαει..

παρολαυτα δεν σημαινει οτι εχεις πολυκυστικες αυτο θα στο πει ο γυναικολογος σου στον υπερηχο που θα σου κανει αν παρατηρησει κατι τετοιο..! 

Ευχαριστώ βρε κορίτσι μου! Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Συνήθως μία μέρα θετικό κ την επόμενη πολύ αχνό. Στον υπέρηχο παλιότερα δυο γιατροί μου είπαν πως έχω πολυκυστικη εικόνα αλλά όχι το σύνδρομο…δεν ξέρω τι να πω. Θα δω και τον άλλο κύκλο και θα μιλήσω στον γιατρό..

Δημοσίευση

Το θέμα είναι πως δεν το περίμενα και έχουμε βγει off με τόσες επαφές 🤣🤣 δεν ξέρω που να στοχεύσω…αν και σήμερα από το περπάτημα στην πορεία δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, οπότε χλωμό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Το θέμα είναι πως δεν το περίμενα και έχουμε βγει off με τόσες επαφές 🤣🤣 δεν ξέρω που να στοχεύσω…αν και σήμερα από το περπάτημα στην πορεία δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, οπότε χλωμό..

Έχεις κρατήσει φωτο από τα τεστ; Είσαι σίγουρη ότι είναι θετικά όλα; 

Δημοσίευση

@Rena92νομιζω ότι συμβαίνει μετά απο κυηση, ασχετα αν ήταν βιοχημικη. Μπορεί να θέλει ένα δύο κυκλους ο οργανισμος σου για να επανέλθει. Αν δ έκανες τεστ δ θα το ήξερες καν. Περιμενε να δεις ποτε θα σ ρθει περιοδος. Αν σε αγχωνει πήγαινε κανε εναν υπερηχο.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μην αγχωνεσαι το σπερμα μενει 5 μερες μεσα οποτε μην το σκεφτεσαι καν..! 
και επισης και να κανετε σημερα αν τοσες μερες εχετε καθε μερα επαφη το σπερα εχει ηδη αποδυναμωθει.! Οποτε οι επαφες που ειχατε μεχρι χθες ειναι οκ ασε 2 μερες κενες κ ξαναελατε σε επαφη κυριακη

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Έχεις κρατήσει φωτο από τα τεστ; Είσαι σίγουρη ότι είναι θετικά όλα; 

Αυτά είναι τα τεστ μου.. από κοντά είναι όλα ίδια, πέρα απ το πρώτο, αλλά στην φωτό χάνουν λίγο..

IMG_2345.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Τρεξε στο φαρμακείο να ακουσουμε και ενα καλο νέο επιτέλους!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μην αγχωνεσαι το σπερμα μενει 5 μερες μεσα οποτε μην το σκεφτεσαι καν..! 
και επισης και να κανετε σημερα αν τοσες μερες εχετε καθε μερα επαφη το σπερα εχει ηδη αποδυναμωθει.! Οποτε οι επαφες που ειχατε μεχρι χθες ειναι οκ ασε 2 μερες κενες κ ξαναελατε σε επαφη κυριακη

Ναι έχεις δίκιο…απλά έχουμε κακό σπερμα κ αυτός ο παράγοντας πάντα με αγχώνει, ότι πρέπει να πετύχουμε την ακριβή μέρα. Τελοσπαντων… ότι είναι να γίνει..έτσι κ αλλιώς κ οι δυο εγκυμοσύνες έγιναν με μόνο μια επαφή..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...