Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου λυπάμαι πολύ, σαν να το ζω ξανά, μια καρδούλα που δεν αναβοσβήνει και γω με ένα γιατί στα χείλη μου 

Πάρε το χρόνο σου , καλή επιλογή η αποξεση δεν θα καταλάβεις πόνο καθόλου, θα νιώσεις ανακούφιση μόλις τελειώσεις και με τον καιρό θα επανέλθεις ψυχικά και σωματικά 🤞 μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Ακριβώς αυτό ένιωσα και εγώ τότε....και είναι λες και αυτός ο τελευταίος υπέρηχος είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου...αυτό το αγγελούδι που είδα την καρδιά του να πάλλεται και μετά σιγασε για πάντα....😥😥😥 Όλα τα αγγελούδια μας θα είναι μαζί εκεί ψηλά 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ακριβώς αυτό ένιωσα και εγώ τότε....και είναι λες και αυτός ο τελευταίος υπέρηχος είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου...αυτό το αγγελούδι που είδα την καρδιά του να πάλλεται και μετά σιγασε για πάντα....😥😥😥 Όλα τα αγγελούδια μας θα είναι μαζί εκεί ψηλά 🙏

Το εχω ζήσει δύο φορές όπως γνωρίζετε οι περισσότερες και ποτέ δεν ξεχνάω τις εικόνες τους και τον πόνο που μου τρύπησε τα σωθικά... Δυστυχώς είμαστε τόσες πολλές και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει... 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Το εχω ζήσει δύο φορές όπως γνωρίζετε οι περισσότερες και ποτέ δεν ξεχνάω τις εικόνες τους και τον πόνο που μου τρύπησε τα σωθικά... Δυστυχώς είμαστε τόσες πολλές και ο αριθμός όλο και μεγαλώνει... 

Λυπάμαι πολύ για όλες μας !!!το ξέρω κορίτσι μου!Εγώ μια φορά από τις δύο παλινδρομες είχα ακούσει καρδιά...η άλλη ήταν κενός σάκος...

Ειδικά εσύ μας δίνεις πολύ δύναμη και ελπίδα ότι όλες θα τα καταφέρουμε  αργά ή γρήγορα μετά τις απώλειες να κρατήσουμε ένα μωράκι ακόμα στην αγκαλιά μας🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τον έχω περάσει αυτό τον πόνο, 4 φο΄ρες μέχρι να καταφέρω να κάνω την κόρη μου! Μάλιστα σε προχωρημένες εγκυμοσύνες. Δεν έχω ξεχάσει, απλά μαλάκωσε ο πόνος! Είναι φορές που σκέφτομαι, γιατί; Ευχομαι σε όλες κορίτσια όλα να πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Τον έχω περάσει αυτό τον πόνο, 4 φο΄ρες μέχρι να καταφέρω να κάνω την κόρη μου! Μάλιστα σε προχωρημένες εγκυμοσύνες. Δεν έχω ξεχάσει, απλά μαλάκωσε ο πόνος! Είναι φορές που σκέφτομαι, γιατί; Ευχομαι σε όλες κορίτσια όλα να πάνε καλά!!!

4 απώλειες έχω και εγώ απλά οι δύο ήταν βιοχημικές. Σίγουρα πονάει πολύ όταν είναι προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η τελευταία μου ήταν 11 εβδομαδων και το έμαθα την ημέρα της αυχενικης. Αυτό το γιατί το έχω ρωτήσει τόσες μα τόσες φορές στο σύμπαν, τον Θεό τον ίδιο, στο σώμα μου, στην τύχη μου.. Κρατάω όμως μια υπέροχη κόρη αγκαλιά, ένα πλάσμα απίστευτο, και προς ώρας η εγκυμοσύνη μου εξελίσσεται καλά. Αν έχω ξεχάσει; Ούτε μια μέρα... 

Ας ευχηθούμε έναν Μάρτη χωρίς απώλειες, γεμάτο καλά νέα και νέες εγκυμοσύνες. Να μην μείνει καμία κοπέλα χωρίς μωράκι στην κοιλίτσα και κυρίως χωρίς μωράκι στην αγκαλιά της 🙏🫂

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λυπάμαι πολύ για όλες μας !!!το ξέρω κορίτσι μου!Εγώ μια φορά από τις δύο παλινδρομες είχα ακούσει καρδιά...η άλλη ήταν κενός σάκος...

Ειδικά εσύ μας δίνεις πολύ δύναμη και ελπίδα ότι όλες θα τα καταφέρουμε  αργά ή γρήγορα μετά τις απώλειες να κρατήσουμε ένα μωράκι ακόμα στην αγκαλιά μας🙏 

Το πιστεύω πάρα πολύ ότι εν έτει 2025 όλες οι γυναίκες θα τα καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να φτάσουν στο όνειρο τους! Είμαστε αγωνίστριες όλες εδώ, παρά τις δυσκολίες και τις αποτυχίες της κάθε μιας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα έρθει Μαρίνα μου, θα έρθει το μωράκι σου, είμαι σίγουρη 🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...