Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mary_piggy σκέφτομαι η αλήθεια είναι να πάω το απόγευμα σε ένα γυναικολόγο που τον έχω για ώρα ανάγκη, καλή ώρα τέτοιες περιπτώσεις απλού υπερήχου, που δεν κλείνεις ούτε ραντεβού ούτε τπτ, είναι χύμα στο κύμα.. μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι το μωράκι είναι εκεί και είναι καλά. Δεν ξέρω πως θα βαστάξω μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ είχα πολύ φόβο μήπως έχει πάθει κάτι και περίμενα πώς και πώς να έρθει η μέρα του ραντεβού. Μόλις κάνεις την α επιπέδου θα ηρεμήσεις πιστεύω, εγώ μετά από αυτή την εξέταση άρχισα να ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη (παρόλα τα συμπτώματα που με δυσκολεύουν). Να το κάνεις αν αισθάνεσαι ότι θα σε ηρεμήσει, στο κάτω κάτω ποιος περιμένει 1 μήνα;;; Βάζουν πολύ αραιά τους υπερήχους κι αυτοί 😛

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mary_piggy σκέφτομαι η αλήθεια είναι να πάω το απόγευμα σε ένα γυναικολόγο που τον έχω για ώρα ανάγκη, καλή ώρα τέτοιες περιπτώσεις απλού υπερήχου, που δεν κλείνεις ούτε ραντεβού ούτε τπτ, είναι χύμα στο κύμα.. μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι το μωράκι είναι εκεί και είναι καλά. Δεν ξέρω πως θα βαστάξω μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Απ το να τρελαθείς από το άγχος σου, μπορείς να πας στον γυναικολόγο που αναφέρεις. Αν και είμαι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς. Έχω διαβάσει αρκετές φορές κοπέλες να κάνουν την ίδια ερώτηση και τελικά είναι αυτό που σου είπαν και οι παραπάνω κοπέλες, οτι τα συμπτώματα φεύγουν και έρχονται.

Δημοσίευση

@Tina23 @Mary_piggy κορίτσια διάβασα κι εγώ λίγο στο διαδίκτυο και βλέπω πως είναι φυσιολογικό μετά την 9η εβδομάδα να αρχίσουν κάποια συμπτώματα να υποχωρούν γιατί λέει ότι πλέον έχει αναλάβει ο πλακούντας τη δουλεία με αποτέλεσμα οι ορμόνες να αρχίσουν να πέφτουν, οπότε και να υποχωρούν τα συμπτώματα. Ελπίζω κι εγώ έτσι να είναι και θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη μέχρι την Πέμπτη αν είναι που έχω τον προγραμματισμένο μου υπέρηχο. Όλα καλά θα είναι, πρέπει να σκέφτομαι θετικά και να αποβάλω το άγχος μου. Θετική σκέψη..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Tina23 @Mary_piggy κορίτσια διάβασα κι εγώ λίγο στο διαδίκτυο και βλέπω πως είναι φυσιολογικό μετά την 9η εβδομάδα να αρχίσουν κάποια συμπτώματα να υποχωρούν γιατί λέει ότι πλέον έχει αναλάβει ο πλακούντας τη δουλεία με αποτέλεσμα οι ορμόνες να αρχίσουν να πέφτουν, οπότε και να υποχωρούν τα συμπτώματα. Ελπίζω κι εγώ έτσι να είναι και θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη μέχρι την Πέμπτη αν είναι που έχω τον προγραμματισμένο μου υπέρηχο. Όλα καλά θα είναι, πρέπει να σκέφτομαι θετικά και να αποβάλω το άγχος μου. Θετική σκέψη..!!!

Ναι να σκέφτεσαι θετικά, εγώ αυτό που προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου είναι ότι έκανα τόοοοσες προσπάθειες και τώρα που τελικά ήρθε δεν θα το χαρώ; Είναι κρίμα, απόλαυσέ την κάθε στιγμή γιατί από ότι λένε θα περάσει γρήγορα ο καιρός. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Επίσης να θυμάσαι ότι μπορεί τα συμπτώματα να φύγουν για 2-3 μέρες και ξαφνικά να έρθουν χειρότερα από πριν. Εγώ το πάθαινα συνεχώς και στην κόρη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Εννοείται ανησυχούσα, αλλά μόλις επέστρεφαν έλεγα καλά ήμουν αυτές τις μέρες, τι τα ήθελα πίσω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Επίσης να θυμάσαι ότι μπορεί τα συμπτώματα να φύγουν για 2-3 μέρες και ξαφνικά να έρθουν χειρότερα από πριν. Εγώ το πάθαινα συνεχώς και στην κόρη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Εννοείται ανησυχούσα, αλλά μόλις επέστρεφαν έλεγα καλά ήμουν αυτές τις μέρες, τι τα ήθελα πίσω 😂

Αλήθεια;;; Παίζει και τέτοιο σενάριο;; Αυτό οφείλω να πω ότι δεν το γνώριζα.. 🤪Βρε μακάρι να μην έχω τπτ απο συμπτώματα, να είμαι καλά και να είναι καλά και το μωράκι.. να προχωράει η εγκυμοσύνη ήσυχα.

Δημοσίευση
στις On 23/2/2025 at 10:16 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλύτερα είμαι κορίτσι μου από θέμα συμπτωμάτων, ευτυχώς. Έχει ανοίξει η όρεξη μου όμως ξαφνικά, ίσως επειδή έφυγαν οι ναυτίες, και τρώω ο,τι υπάρχει 🥴🥴

Η Λυδία είναι με τις μέρες της. Να μην έχει καμία αφύπνιση δεν το έχουμε πετύχει αλλαααααα... Έχουμε κόψει το γάλα στις αφυπνισεις και συνήθως ξανακοιμαται εύκολα με λίγο κούνημα στον πωπο. Υπάρχουν όμως και βράδια όπως το χτεσινό, που ξύπνησε με τσιριδες και κλάματα και μου πήρε πάλι ένα δίωρο να την ξανακοιμησω. Η εξάντληση έχει φτάσει σε άλλο λεβελ και πλέον έχουμε και εντάσεις με τον σύζυγο λόγω της κούρασης. Αμέσως μετά βέβαια αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι μιλάει η αϋπνία μας και η κούραση μας, οπότε τα βρίσκουμε. Κάνει κ αυτός ο,τι καλύτερο μπορεί...

Είχαμε εμβόλιο προχθές και ρώτησα την παιδίατρο αν είναι φυσιολογικό που ακόμα πετάει πράγματα κάτω και που δεν θέλει να μου πιανει το χέρι στη βόλτα πλέον. Μου είπε να μην ανησυχώ, είναι απόλυτα φυσιολογικά και τα δύο για την ηλικία της και να συνεχίσω να της λέω ποιο είναι το σωστό χωρίς φυσικά να της φωνάζω ή να την τρομάξω. 

Έχω την αίσθηση ότι νιώθω το μωρό κάποιες φορές μέσα στη μέρα. 17+1 σήμερα, με πρόσθιο πλακούντα ξανά αλλά πλέον ξέρω πως είναι οι κινήσεις του μωρού και τι να περιμένω. Στην μικρή είχα νιώσει ελαφριά χτυπήματα 19η εβδομάδα πάλι με πρόσθιο πλακούντα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μάθω το φύλο!! Αλλά δεν σας κρύβω ότι ο φόβος υπάρχει ακόμα!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για το ενδιαφέρον 🩷🩷

Υ.Γ. έκλαψα με τις κουραδες 💩💩💩😂😂😂

Καλά σας βρίσκω 😊 Τώρα για το ξύπνημα με τσιριδες μήπως είναι δόντια; Εμένα αν έχει αναστατο ύπνο και ξυπνάει και κλαίει πολύ και δυσκολεύεται να κοιμηθεί της δίνουμε ντεπον! Γιατί δε γενικές γραμμές κοιμάται μια χαρά. Αλλά φαίνεται ότι κάτι την ενοχλεί το βράδυ (ξέρεις το πάμε συμπερασματικά πως ήταν όλη τη μέρα). Έχουμε καταλάβει γενικά πότε την πονάνε τα δόντια.

Κι εγώ έχω αγωνία για το φύλο 🤭 Λογικά στον επόμενο υπέρηχο θα φανεί. Πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλά σας βρίσκω 😊 Τώρα για το ξύπνημα με τσιριδες μήπως είναι δόντια; Εμένα αν έχει αναστατο ύπνο και ξυπνάει και κλαίει πολύ και δυσκολεύεται να κοιμηθεί της δίνουμε ντεπον! Γιατί δε γενικές γραμμές κοιμάται μια χαρά. Αλλά φαίνεται ότι κάτι την ενοχλεί το βράδυ (ξέρεις το πάμε συμπερασματικά πως ήταν όλη τη μέρα). Έχουμε καταλάβει γενικά πότε την πονάνε τα δόντια.

Κι εγώ έχω αγωνία για το φύλο 🤭 Λογικά στον επόμενο υπέρηχο θα φανεί. Πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

Αααα εμένα κάνει αστατο ύπνο συνέχεια 😂 Στριφογυρίζει τόσο έντονα που ξυπνάει. Αλλά σε έντονο κλάμα και εμείς ντεπον δίνουμε. Είναι και το άλμα τώρα των 16 μηνών..

Γύρω στις 10/3 μου είπε ο γιατρός να ξαναπάω για υπέρηχο και μετά θα κλείσω και β επιπέδου 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αλήθεια;;; Παίζει και τέτοιο σενάριο;; Αυτό οφείλω να πω ότι δεν το γνώριζα.. 🤪Βρε μακάρι να μην έχω τπτ απο συμπτώματα, να είμαι καλά και να είναι καλά και το μωράκι.. να προχωράει η εγκυμοσύνη ήσυχα.

Αχ ναι συμφωνώ με την Ελλη! Απόλαυσε τα μη συμπτώματα. Μετά μπορεί να έρθουν πιο έντονα! Εγώ θυμάμαι ενώ ήμουν σχετικά οκ 13η και 14η εβδομάδα που υποτίθεται υποχωρούν με πέθαναν. Μέχρι και εμετούς έκανα που δεν είχα κάνει τόσο καιρό!  

Οπότε μην ανησυχείς! Θα έρθουν πίσω λογικά 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...