Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;;; Έχει πέσει ησυχία… για πείτε σε τι φάση είστε; Εγώ love zone 11η μέρα και μόλις παρέλαβα και τα τεστακια μου… μπήκαμε πάλι στο παιχνίδι αυτόν τον μήνα και βλέποντας και κάνοντας.. 

Καλησπέρα! Κι εγώ love zone εδώ και βάση ημερολογίου αλλά και σώματος μάλλον έκανα ωορρηξία χθες. Θα δείξει... Πάντως είχα πολλές ορέξεις χθες και είχαμε 2 επαφές με τον σύζυγό 🤭 Επειδή έλειπα ταξίδι όμως είχαμε επαφές μονου 10η και 14η μέρα του κύκλου. Και για σήμερα το κόβω δύσκολο, οπότε αν πιάσαμε καλώς 🤞 

Κοντά είμαστε πάλι εμείς, άντε να δούμε...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα! Κι εγώ love zone εδώ και βάση ημερολογίου αλλά και σώματος μάλλον έκανα ωορρηξία χθες. Θα δείξει... Πάντως είχα πολλές ορέξεις χθες και είχαμε 2 επαφές με τον σύζυγό 🤭 Επειδή έλειπα ταξίδι όμως είχαμε επαφές μονου 10η και 14η μέρα του κύκλου. Και για σήμερα το κόβω δύσκολο, οπότε αν πιάσαμε καλώς 🤞 

Επίσης γενικά επειδή συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μου αυτό το διάστημα είμαι πολύ down 😕 Οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες για αυτό το μήνα 😕 Δεν ξέρω , δεν νιώθω και πολύ αισιόδοξη 

Δημοσίευση

Α κι επειδή τώρα βρήκα χρόνο και διάβαζα τα μηνύματα σας και είδα τον χωρίς κανένα νόημα τσακωμό, όπου τα αρχικά κορίτσια τα βρήκαν μεταξύ τους, ας ξεχαστεί το θέμα και αν ξανά σχολιάσει καμιά να ξέρει ότι θα της στείλω κουραδες 💩💩💩 🤣🤣🤣🤣  

Υ.Γ. και δεν χρειάζεται και καμία να αποχωρήσει από το φόρουμ. Σιγά... Βαθιές ανάσες και πάμε παρακάτω. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά πρόβλημα...

Με αγάπη πάντα ❤️❤️ 

Δημοσίευση

Εδώ κορίτσια εκτός από 3η μέρα περιόδου μάλλον κρύωσα κιόλας νιώθω πολύ down, γενικά έχω βουλιάξει για τα καλά στη σπηλιά 😆 αλλά ξέρω ως δια μαγείας σε καμιά βδομάδα το πολύ θα έχω επανέλθει πλήρως και θα μπω πάλι love zone. 

Ο σύζυξ βγήκε χθες με έναν φίλο και του μίλησε λίγο για τη φάση μας και ο φίλος του είπε ότι με την γυναίκα του για το πρώτο παιδί έκαναν μισό χρόνο με τεστ με ρολόι κλπ και δεν ερχοταν και μόλις τους είπε ο γιατρός να χαλαρώσουν να αφήσουν το ρολόι και θα ρθει στην ώρα του, τότε ήρθε το μπεμπέ τους. Αυτο το λέω για όλες, γενικά θέλει χαλάρωση η φάση όσο γίνεται.. αφού ο δικός μου μου είπε ότι κάθε πρωί που άκουγε το θερμόμετρο υποσυνείδητα κι εκείνου του δημιουργούνταν στρες αν είμαι στις γόνιμες αν πιάσαμε κλπ. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εδώ κορίτσια εκτός από 3η μέρα περιόδου μάλλον κρύωσα κιόλας νιώθω πολύ down, γενικά έχω βουλιάξει για τα καλά στη σπηλιά 😆 αλλά ξέρω ως δια μαγείας σε καμιά βδομάδα το πολύ θα έχω επανέλθει πλήρως και θα μπω πάλι love zone. 

Ο σύζυξ βγήκε χθες με έναν φίλο και του μίλησε λίγο για τη φάση μας και ο φίλος του είπε ότι με την γυναίκα του για το πρώτο παιδί έκαναν μισό χρόνο με τεστ με ρολόι κλπ και δεν ερχοταν και μόλις τους είπε ο γιατρός να χαλαρώσουν να αφήσουν το ρολόι και θα ρθει στην ώρα του, τότε ήρθε το μπεμπέ τους. Αυτο το λέω για όλες, γενικά θέλει χαλάρωση η φάση όσο γίνεται.. αφού ο δικός μου μου είπε ότι κάθε πρωί που άκουγε το θερμόμετρο υποσυνείδητα κι εκείνου του δημιουργούνταν στρες αν είμαι στις γόνιμες αν πιάσαμε κλπ. 

Κι εγω σκεφτομαι να χαλαρωσω λιγακι, γιατι αλλιως δεν με βλεπω καλα, ολο μωρα σκεφτομαι.Ισως και το αγχος βλαπτει πολυ!!Κι εμενα ετδι λεω οτι αγχωνεται καθε φορα και βασικα φαινεται.Αχ μακαρι να ερθει το θαυμα για ολες μας!!Εγω το πιστευω κοριτσια❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πολύ καλά σε βρίσκω φίλη!! Δύο φορές, δε μπορεί κάτι θα έμεινε 😉 Σε νιώθω εντελώς ωστόσο, γιατί και σε μένα συμβαίνουν διάφορα και είμαι πολύ περίεργα, δεν ξέρω αν είναι η σωστή περίοδος για δεύτερο μωράκι, ωστόσο το θέλουμε πολύ και αν το βάλω σε παύση, ψυχολογικά θα γίνω χειρότερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ αυτό το βούλιαγμα, το απολάμβανα κάπως μπορώ να πω πριν μείνω έγκυος στο πρώτο μου μωράκι. Ηταν μεν πολύ άσχημα ψυχολογικά, αλλά ήταν και μια ευκαιρία να έρθω αντιμέτωπη με τα συναισθήματα μου και να τα βιώσω. Ευτυχώς είχα τον χρόνο και τον χώρο να το κάνω αυτό και απλά δεν ήθελα να με ενοχλεί κανείς…σε λίγες μέρες και πάλι στον αγώνα ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...