Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

ευχομαι να πανε ολα καλα στην δευτερη προσπαθεια σας κοριτσι μου..! Το οτι δεν το βαζετε κατω και συνεχιζετε την προσπαθεια  ειναι πολυ σημαντικο.. 

@flowerv σε σενα πηγαινε το μηνυμα μου κοριτσι μου

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια σήμερα κρυώνω και δεν μπορώ με τπτ να ζεσταθώ στο γραφείο. Το πρωί -5 είχε που έφυγα από το σπίτι και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα από το αμάξι να φανταστείτε, είχε παγώσει. Το θέμα είμαι ότι έχουμε ζέστη στο γραφείο, έχω χοντρά ρούχα, έχω σκεπαστεί και με μια πασμίνα αλλά ακόμη κρυώνω, κυρίως τα πόδια μου, κάτω, τα άκρα. 🥶

Κι αυτό είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης να ξέρεις!!! Πάει σούπερ το ρεβιθάκι σου!

Δημοσίευση

@Sia A @Σοφία21 κορίτσια μου νομίζω ναι, ίσως πρέπει να τα αφήσω όλα, να χαλάρωσω (κι άλλο). Έχω 4 τεστ ωορρηξίας που περίσσεψαν και λέω να τα αφήσω να πάνε στο καλό. Έτσι κι αλλιώς ξέρω ωορρηξία κάνω 14η-16η μέρα περίπου αν έχω επαφές πάνω κάτω 10-16η και μέρα παρά μέρα είναι μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς όλα τα έχω δοκιμασει και κάθε μέρα μέρα και τρεις μέρες σερί κι όλα. Είπαμε και με μια επαφή αν είναι να κάτσει θα κάτσει. 

Απλά λες ρε γαμωτι μια έκτοπη και αποβολές σερί, τώρα μισός χρόνος σχεδόν δεν έχει κάτσει εγκυμοσυνη, υπάρχει ένα ζόρι. Αλλά προσπαθώ να εμπιστεύομαι το σωστό timing. Να δω και οι εξετάσεις τι θα δείξουν. 

Το άλλο σκ που  θα χω και γενέθλια θα πάμε εκδρομή κοντά στη φύση θα μπαίνω σιγά σιγά και στις γόνιμες μέρες, οπότε θα ακολουθήσω ένα πιο χαλαρό σύστημα λέω ούτε θερμόμετρα ούτε τίποτα. Και θα φανεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

ευχομαι να πανε ολα καλα στην δευτερη προσπαθεια σας κοριτσι μου..! Το οτι δεν το βαζετε κατω και συνεχιζετε την προσπαθεια  ειναι πολυ σημαντικο.. 

Όχι είμαστε και οι δύο 28 είπαμε ακόμα μια προσπάθεια, θα την κάνουμε και θα ελπίζουμε για το καλύτερο !!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A @Σοφία21 κορίτσια μου νομίζω ναι, ίσως πρέπει να τα αφήσω όλα, να χαλάρωσω (κι άλλο). Έχω 4 τεστ ωορρηξίας που περίσσεψαν και λέω να τα αφήσω να πάνε στο καλό. Έτσι κι αλλιώς ξέρω ωορρηξία κάνω 14η-16η μέρα περίπου αν έχω επαφές πάνω κάτω 10-16η και μέρα παρά μέρα είναι μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς όλα τα έχω δοκιμασει και κάθε μέρα μέρα και τρεις μέρες σερί κι όλα. Είπαμε και με μια επαφή αν είναι να κάτσει θα κάτσει. 

Απλά λες ρε γαμωτι μια έκτοπη και αποβολές σερί, τώρα μισός χρόνος σχεδόν δεν έχει κάτσει εγκυμοσυνη, υπάρχει ένα ζόρι. Αλλά προσπαθώ να εμπιστεύομαι το σωστό timing. Να δω και οι εξετάσεις τι θα δείξουν. 

Το άλλο σκ που  θα χω και γενέθλια θα πάμε εκδρομή κοντά στη φύση θα μπαίνω σιγά σιγά και στις γόνιμες μέρες, οπότε θα ακολουθήσω ένα πιο χαλαρό σύστημα λέω ούτε θερμόμετρα ούτε τίποτα. Και θα φανεί. 

Ναι κοριτσι μου αυτο να κανεις και ολα θα πανε καλα.. ισως ο μηνας σου να ειναι ο επομενος 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όχι είμαστε και οι δύο 28 είπαμε ακόμα μια προσπάθεια, θα την κάνουμε και θα ελπίζουμε για το καλύτερο !!

Συγνωμη κοπελα μου αλλα δεν ξερω το ιστορικο σου αλλα ειστε παρα πολλοι νεοι και οι 2.. πως καταφηγατε σε εξωσωματικη .; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Συγνωμη κοπελα μου αλλα δεν ξερω το ιστορικο σου αλλα ειστε παρα πολλοι νεοι και οι 2.. πως καταφηγατε σε εξωσωματικη .; 

Ενώ ήταν όλες μας οι εξετάσεις καλές, ανακαλύψαμε ένα θέματακι με τον καρυοτυπο του άντρα μου!

Δεν μας έχει αποκλείσει κανείς φυσιολογική σύλληψη αλλά με κίνδυνο εμβρύου με χρωμοσώμικες ανωμαλίες! Οπότε μετά από 2 χρόνια καταλήξαμε να κάνουμε εξωσωματική με προεμφυτευτικο!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν αναφέρθηκα σε κανενα προσωπικα ουτε ασκησε καμιας μορφης επιθεση..! Στην μόνη κοπέλα που αναφέρθηκα και ειπα πως δεν ειπε τιποτα το κακο ουτε εκανε καμια συγκριση ηταν η @evaioan και αυτο που υποστηριξα ηταν πως καμια δω μεσα δεν μπορει να ασκει επιθεση σε οποιοδηποτε ατομο επειδη δεν του αρεσε ενα σχολιο ή καποια ιστορια που μπορει να αναφερει μια κοπελα.. αλλες κοπελες ευθεως σου ειπαν πως εισαι επιθετικη και εγώ που δεν σε ανεφερα καν στο μηνυμα μου γυρνας και λες οτι σου εχω κανει την χειροτερη λεκτικη επιθεση.; Αν εχεις καποιο θεμα καλυτερα κοιταξε το με τον εαυτο σου γιατι αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου πουθενα δεν αναφερετε το ονομα σου αντιθετως μιλησα γενικευμενα γιατι οποιαδηποτε κοπελα θα μπορουσε να απαντησει ασχημα σε καποια αλλη εδω μεσα.. αν σε καποια απο εμας δεν αρεσει καποιο σχολιο μπορουμε απλα να παμε παρακατω και οχι να κρινουμε καποιο μηνυμα και να υποβιβαζουμε το ποσο σημαντικο ειναι η αποκτηση ενος παιδιου για ολες τις κοπελες..! Δεν θα ηθελα να δωσω αλλη εκταση καλο θα ηταν να αντιλαμβανεσαι το ακριβως λεμε στα μηνυματα γιατι απο οτι καταλαβαίνω γινεσαι οξυθημη απο πραγματα που τα αντιλαμβανεσαι διαφορετικα απ’ οτι τα λεμε.. οπως ανεφερε και μια αλλη κοπελα εδω ειμαστε για να στηριζουμε η μια την αλλη και οχι να υποβιβαζουμε και να βγαζουμε επιθεση μην ξεχνας οτι η καθεμια κοπελα ξεχωριστα εδω μεσα οπως κι εσυ κι εγω περναμε η καθεμια τα δικα της πραγματα που δεν ξερουμε η μια για την αλλη καλο ειναι λοιπον  να κραταμε λιγο τα προσχηματα και να υπαρχει αλληλοσεβασμος κ υποστηριξηαυτο θεωρω εγω σωστο..! 

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια βρε κορίτσι μου... Φαίνεται ότι αναφέρεσαι σε εκείνη. Μην αποποιησε την ευθύνη του λόγου σου. Επίσης,  δεν γίνεται να λες σε κάποιον να μην δίνει σημασία σε ένα δημόσιο σχόλιο που απευθύνεται σε όλους, όταν εσύ η ίδια κανείς το αντίθετο. Δλδ η Ζελντα δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για κάτι που την ενόχλησε,  αλλά εσύ μπορείς, έχεις το δικαίωμα να της πεις τι θα κάνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ενώ ήταν όλες μας οι εξετάσεις καλές, ανακαλύψαμε ένα θέματακι με τον καρυοτυπο του άντρα μου!

Δεν μας έχει αποκλείσει κανείς φυσιολογική σύλληψη αλλά με κίνδυνο εμβρύου με χρωμοσώμικες ανωμαλίες! Οπότε μετά από 2 χρόνια καταλήξαμε να κάνουμε εξωσωματική με προεμφυτευτικο!

Καταλαβα ευχομαι να πανε ολα μα ολα καλα κοριτσι μου και να τα καταφερετε στη δευτερη προσπαθεια σας..

συγνωμη που ρωταω αλλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα τι ειναι ο καρυοτυπος.; Θελω να πω το εντοπιζουν απο σπερμοδιαγγραμα.;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καταλαβα ευχομαι να πανε ολα μα ολα καλα κοριτσι μου και να τα καταφερετε στη δευτερη προσπαθεια σας..

συγνωμη που ρωταω αλλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα τι ειναι ο καρυοτυπος.; Θελω να πω το εντοπιζουν απο σπερμοδιαγγραμα.;

όχι κορίτσι μου, είναι εξέταση αίματος που κάνει το ζευγάρι, εμείς κάναμε λόγω των αποβολών 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια βλεπω όλα τα μνματα απο χθες αλλά προτιμώ να μην πάρω θέση η καθεμία κοπέλα ξεχωριστά ξερει τι περναει το να λεμε για μενα ειναι σημαντικο και ειναι προσβολη μια συγκριση ή δεν ξέρω τι το θεωρω ανούσιο σχόλιο δεν νομιζω για καμια κοπέλα εδω μεσα η προσπαθεια αποκτηση ενος παιδιου να ειναι κατι ασημαντο..! Οποτε καμια δεν μπορει να αναφερει πως αυτο το θεμα ειναι πιο σημαντικο γι αυτην απ’ οτι για αλλες η κοπελα @evaioan απλα ανεφερε κατι που εκεινη την στιγμη που το ειδε το ακουσε οτιδηποτε ηθελε να το μοιραστει με την εννοια οτι οσα δυσκολα κι αν ερχονται παντα στην ακρη μας περιμενει εκει ο το ουρανιο τοξο που παλευουμε τοσο πολυ να ερθει στη ζωη μας δεν νομιζω πως υπηρξε ουδεμια συγκριση..! Το να υπαρχει λεκτικη επιθεση και να κρινει η καθεμια το οτιδηποτε λεει μια κοπελα στο φορουμ το θεωρω απαραδεκτο.. οποιαδηποτε δεν της αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να παει στα επομενα μηνυματα καθως δεν ηταν επι προσωπικου αλλα η κοπελα απλως μοιραστηκε μια ιστορια …

συμφωνω απολυτα με την @melitiniღ σε οσα ειπε…

σε αλλα νεα πως ειστε σημερα κοριτσια μου.; @Sia A @Naty_ πως πατε απο θερμοκρασια σημερα.;

Για σένα το σχόλιο μπορεί να είναι ανούσιο, για μένα όμως ήταν αρκετά σημαντικό καθώς μου πρόσφερε μια άλλη οπτική.

Επίσης εάν εσένα σου μάθανε να μην μιλάς όταν κάτι σε ενοχλεί γιατί αυτό είναι το σωστό, λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. 

Ανατρέχοντας στη συζήτηση βλέπω ότι τα δύο κορίτσια συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, ζήτησε συγγνώμη η μία από την άλλη, και όλα μια χαρά. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια βρε κορίτσι μου... Φαίνεται ότι αναφέρεσαι σε εκείνη. Μην αποποιησε την ευθύνη του λόγου σου. Επίσης,  δεν γίνεται να λες σε κάποιον να μην δίνει σημασία σε ένα δημόσιο σχόλιο που απευθύνεται σε όλους, όταν εσύ η ίδια κανείς το αντίθετο. Δλδ η Ζελντα δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για κάτι που την ενόχλησε,  αλλά εσύ μπορείς, έχεις το δικαίωμα να της πεις τι θα κάνει. 

Δεν θα δωσω συνεχεια στο θεμα.! 
δεν χρειαζεται να επεκταθω ο καθενας εχει την αποψη του καλη καρδια θα πω και μεχρι εκει.. σεβαστη η αποψη η δικη σου να εισαι καλα δεν μιλησα επι προσωπικου σε καμια κοπελα μιλησα γενικευμενα αν παρεξηγηθηκατε τοσο πολυ μπορειτε να μην διαβαζετε καν τα μηνυματα μου στο φορουμ.! Υπηρξαν κοπελες που απαντησουν επι προσωπικου και ειπαν ξεκαθαρα για επιθετικη συμπεριφορα και πεσατε με τα μουτρα και εσυ και η κοπελα αυτη σε μενα με αφορμη τι ακριβως.; Λυπαμαι απλα ..

θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου και να αποκτησει συντομα παιδακι .. δεν θα ηθελα να σχολιασω κατι παραπανω

Δημοσίευση

Κοριτσια επειδη αυτη που κατεληξε να δεχεται επιθεση εδω μεσα ειμαι εγω επειδη θελησα να υπερασπιστω μια κοπελα που ανεφερε μια ιστορια και δεν ηταν αρεστη και πεσανε να την φανε θα αποχωρήσω απο το φορουμ..

Σε οσες κοπελες προσπαθουν ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να αποκτησετε παιδακι.. οσες ειναι εγκυος καλη και τελειομανη εγκυμονυνη.. καλη συνεχεια και ευχαριστω οσες ειχαμε μια καλη επικοινωνια οσο δοαστημα μοιραζομουν το φορουμ μαζι σας..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσια επειδη αυτη που κατεληξε να δεχεται επιθεση εδω μεσα ειμαι εγω επειδη θελησα να υπερασπιστω μια κοπελα που ανεφερε μια ιστορια και δεν ηταν αρεστη και πεσανε να την φανε θα αποχωρήσω απο το φορουμ..

Σε οσες κοπελες προσπαθουν ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να αποκτησετε παιδακι.. οσες ειναι εγκυος καλη και τελειομανη εγκυμονυνη.. καλη συνεχεια και ευχαριστω οσες ειχαμε μια καλη επικοινωνια οσο δοαστημα μοιραζομουν το φορουμ μαζι σας..

Είναι άδικο και παράλογο να αποχωρήσεις ΕΣΎ τώρα από το forum και δε βρίσκω το λόγο. Απλά μην απαντάς και πάνω απ' όλα μη δίνεις σημασία σε κακεντρέχειες.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσεις ρε συ, όπως ούτε καμία άλλη κοπέλα! Ας το αφήσουμε το θέμα και προχωράμε παρακάτω. Εδώ μέσα όλες έχουμε έναν κοινό στόχο και η μία στηρίζει την άλλη. Δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε και φίλες με όλες ή ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις και είναι οκ. Δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε προσωπικά.  

Δημοσίευση

@Σοφία21 κορίτσι μου δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσεις για μια απλή διαφωνία. Έξω στη ζωή ερχόμαστε αντιμέτωπες με πολύ χειρότερα, αλίμονο εάν αποχωρούμε κάθε φορά. Όπως και @evaioan που είπε το ίδιο. Αυτό το φόρουμ δεν έχει αυτόν τον σκοπό. Εγώ καταλαβαίνω ότι η Εύα έκανε καλοπροαίρετα ένα σχόλιο άσχετα αν διαφωνώ και με το σχόλιο και με νόημα του, η Ζελντα είπε μια άποψη από άλλη οπτική και αυτο είναι όλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου δε χρειάζεται να αποχωρήσει κανένας, απλά είδα μια συνέντευξη από μια μεγάλης ηλικίας κυρία η οποία υπέστη τα δεινά που υπέστη από τους Γερμανούς, επέζησε, γύρισε στο σπίτι της σχεδόν ετοιμοθάνατη, την φρόντισαν οι γονείς της, διότι έλεγε ότι είχε αδυνατίσει τόσο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ζύγιζε 27 κιλά. Παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικο που είχε πριν πάει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και παρόλο που της είπαν οι γιατροί να μην κάνει παιδί διότι θα πέθαινε, εκείνη έκανε. Η κόρη της έγινε διάσημη. Μέσα από αυτό έκανα τους συνειρμούς ενδόμυχα και παρέθεσα ένα μέρος της ιστορίας. Λάθος μου, είμαστε άγνωστες μεταξύ μας και ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Φαντάστηκα ότι αφού έπαιξε η συνέντευξη στην τηλεόραση δε θα ήταν τραγικό να γράψω ένα μέρος της εδώ μαζί σας επειδή με άγγιξε όπως με αγγίζουν οι απώλειες και οι αποβολές που διαβάζω εδώ. Δε θα το επαναλάβω. 

Η Νταιαν φον Φιστερνμπεργκ είναι η κόρη της προαναφερομενης κυρίας και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή 360 μοίρες και τα έλεγε. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσι μου δε χρειάζεται να αποχωρήσει κανένας, απλά είδα μια συνέντευξη από μια μεγάλης ηλικίας κυρία η οποία υπέστη τα δεινά που υπέστη από τους Γερμανούς, επέζησε, γύρισε στο σπίτι της σχεδόν ετοιμοθάνατη, την φρόντισαν οι γονείς της, διότι έλεγε ότι είχε αδυνατίσει τόσο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ζύγιζε 27 κιλά. Παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικο που είχε πριν πάει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και παρόλο που της είπαν οι γιατροί να μην κάνει παιδί διότι θα πέθαινε, εκείνη έκανε. Η κόρη της έγινε διάσημη. Μέσα από αυτό έκανα τους συνειρμούς ενδόμυχα και παρέθεσα ένα μέρος της ιστορίας. Λάθος μου, είμαστε άγνωστες μεταξύ μας και ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Φαντάστηκα ότι αφού έπαιξε η συνέντευξη στην τηλεόραση δε θα ήταν τραγικό να γράψω ένα μέρος της εδώ μαζί σας επειδή με άγγιξε όπως με αγγίζουν οι απώλειες και οι αποβολές που διαβάζω εδώ. Δε θα το επαναλάβω. 

Κοριτσι μου δεν εκανες κανενα λαθος και ειλικρινα δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανενα..! Για ολες μας εδω μεσα ο στοχος ειναι κοινος για ολες μας ειναι σημαντικο το να τα καταφερουμε ολες μας πληγωνομαστε και απογοητευομαστε οταν δεν τα εχουμε.. καταφερει ακομα… το οτι μπορει να διαβασουμε κατι που μπορει να μην μας αρεσει δεν μας δινει το δικαιωμα να μιλαμε για προσβολη και ολα οσα σου ειπαν επειδη ανεφερες κατι.. δηλδη πραγματικα για ονομα του θεου.. οπως και να χει εγω θα μιλησω για μενα που ακομη προσπαθω για το πρωτο μου παιδακι.. ουτε ενιωσα με αυτο που ειπες πως θιγεις κατι ουτε πως συγκρινες καταστασεις εγω αυτο που εξελαβα ειναι πως σε καθε δυσκολια σε καθε καταιγιδα βγαινει ουρανιο τοσο μετα και ηλιος..! Οπως αυτη η γυναικα καταφερε και βγηκε ζωντανη με τοσα που περασει και εφερε στη ζωη ενα παιδακι ενω της το ειχαν αποκλεισει ετσι κι εμεις δεν πρεπει να τα παραταμε και να πιστευουμε στο δικο μας θαυμα.. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που θιχτηκαν καποιες κοπελες αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει κιολας.. εγω πηρα θεση γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα προς εσενα ξεκαθαρα κ μονο γι’ αυτο το θεμα κι επειδη εθιξαν το τι μου εμαθε το περιβαλλον μου και πως με μεγαλωσαν με το αν θα λεω τι με πειραζει και τι οχι ειναι ξεκαθαρο οτι δεν υπαρχει διαλογος ουτε σεβασμος δυστυχως..! 
οπως και να χει δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτο το θεμα ηθελα να απαντησω μοναχα σε εσενα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με την ιστορια και με οτι εγραψες και αντιθετως μου εδωσε δυναμη γιατι απο πραγματικα γεγονοτα απο τοσο δυσκολες καταστασεις εχουν ερθει στο κοσμο αυτο ψυχουλες απο γυναικες δυνατες που δεν λυγιζεν ποτε και σε τιποτα..

για μενα τετοιες γυναικες ηταν και θα ειναι παντα άξιες..! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

@melitiniღ μήπως να φορούσες κανένα ισοθερμικό? κάνουν δουλίτσα ...

Γενικά έχει ζέστη στο γραφείο, φτάνουμε σε σημείο να έχει 28 βαθμούς μέσα οπότε δεν είναι θέμα εσωτερικού θεωρώ, ίσως είναι θέμα κούρασης λόγο της κατάστασης ή το φέρνει αυτό το κρύο και η υπνηλία που αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι να πω! Σήμερα βέβαια είχαμε και μια πολύ κρύα μέρα, αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Γενικά έχει ζέστη στο γραφείο, φτάνουμε σε σημείο να έχει 28 βαθμούς μέσα οπότε δεν είναι θέμα εσωτερικού θεωρώ, ίσως είναι θέμα κούρασης λόγο της κατάστασης ή το φέρνει αυτό το κρύο και η υπνηλία που αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι να πω! Σήμερα βέβαια είχαμε και μια πολύ κρύα μέρα, αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο.. 🙃😉

Και εγώ κορίτσι μου στην εγκυμοσύνη κρυώνω συνεχώς. Ενώ νιώθω πχ ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι οκ, νιώθω κρύο από μέσα, από το σώμα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Αν δεις πως κυκλοφορώ στο σπίτι (ακόμα και με θέρμανση) θα γελάς μέχρι αύριο 😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!επιτέλους Παρασκευή!!!!🥰❣️

Ηρεμήστε...δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ένταση... στο κάτω κάτω ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει... Έτσι δεν είναι; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους!!! Ειδικά αν έχουμε και πολλές μαζί περίοδο θα μαλλιοτραβηχτουμε😅😅😅😅 

Άντε καλό Σαββατοκύριακο!!!εγώ περιμένω το επόμενο Σάββατο περίοδο...για να δούμε τι θα δούμε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κανετε ;  Μπρρρ πολύ πολύ κρύο  @Sotiria_94 κορίτσι μου όλα θα πάνε μια χαρά και θα κρατήσουμε όλες μας μωράκι στην αγκαλιά μας 😇
    • Διαβήτη κυήσεως είχα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και τα όρια που μου είχε δέσει ο διαβητολογος ήταν σάκχαρο νηστείας κάτω από 95 και μετά φαγητό ήταν 120 μετά από 1 ώρα. Το σάκχαρο κάνει ένα pick προς τα πάνω περίπου στις εβδομάδες που είσαι λόγω ορμονών και μετά κάπως σταθεροποειται. Εγώ το είχα ρυθμίσει με αρκετά αυστηρή διατροφή. Στο ψυγείο είχα φυσικά σε ετοιμότητα και ενέσεις ινσουλίνης αλλά δεν τις χρειάστηκα εν τέλει. Επίσης αν κάνεις τις ενέσεις κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρου (προληπτικά και δεν είναι σύσταση πάντα των γιατρών,  απλά για το φόβο ενός πρόωρου τοκετου) εκεί απορυθμιζεται το σάκχαρο κάποιες μέρες.
    • @Sia A τα φάρμακα που θέλουν ψυγείο είναι οι γοναδοτροπίνες, δηλαδή οι "ακριβές ενέσεις", που θα πάρεις απ' το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Έχουν διάφορες ονομασίες, έχεις δίκιο. Κάποιες φορές δίνουν κι αυτοί παγοκύστες, πχ εγώ που τα πήρα Ιούνιο μου έδωσαν, αλλά με τέτοιο καιρό και τέτοιο κρύο, δεν χάθηκε ο κόσμος για μισή ώρα μέχρι να τα πας σπίτι. Ψυγείο επίσης χρειάζεται η ovitrelle που θα πάρεις από απλό φαρμακείο. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ψυγείο, μην αγχώνεσαι. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!
    • εγω σε καταλαβαίνω φουλ....ο δικος μου οτι και να του δώσω σφραγίζει το στόμα και δεν το ξανά ανοίγει...μονο με τα φρούτα ειναι οκ... τώρα το απόγευμα του εδωσα φαριν λακτε με αβοκάντο... αλλά έφαγε 50 γρ. μόνο...ενω χθες φαριν λακτε με βρώμη έφαγε 80 και προχθες σκέτη 70...🤷  Θα σου πω (για να τ ακουω και εγώ) μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...θα ερθει η ωρα που θα φάνε και τα δικα μας μωράκια!😍
    • Ναι έχω ενδοκρινολόγο, ήθελε να μου βάλει και τον αισθητήρα που φοράνε οι διαβητικοί και το αρνήθηκα γιατί μόνο στην ιδέα ανατριχιαζω. Της είπα προτιμώ να τρυπάω τα δάχτυλα. Εκείνη μου έδωσε την διατροφή σε συνεργασία με την διατροφολόγο που έχουν. Δε ξέρω αν είναι εμμονικη και υπερβολική γιατί ακούω γενικά από φιλους ότι όσα κάνω είναι υπερβολικά. Εσύ που είχες θέμα με το ζάχαρο πως το βρήκες; Από την καμπύλη; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...