Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εγώ κορίτσια ,δόξα το Θεό παράπονο δεν έχω, ο άντρας μου βοηθάει, ακόμα και τώρα που δεν είμαι έγκυος. Πόσο μάλλον όταν έκανα τις εμβρυομεταφορες. Τι μαγείρεμα, τι σιδερο..! Εγώ ήμουν η κακια που έλεγα  όχι αυτό έτσι να γίνει, αυτό δεν το κάνεις καλά και μετά έλεγα από μέσα μου βουλωστο δεν φτάνει που στα κάνει ο άνθρωπος και με το παραπάνω! 😅😅 Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να είναι διπλα μας ο σύντροφος μας ,σε όλα, και στα καλά μας και στα χάλια μας. Είτε ποναμε είτε όχι. Και φυσικά να μοιράζονται όλες οι δουλειές και να προσφέρει ο καθένας το ίδιο μέσα στο σπίτι  

• Απαντήσεις 484
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είχαμε πρώτο υπέρηχο. 

Τελευταία περίοδος 27/12

Η εφαρμογή με βγάζει 6+4. 

Σήμερα είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό αλλά τπτ από έμβρυο.

Μου είπε να ξαναπώ σε δύο βδομάδες για να δούμε σίγουρα τι συμβαίνει. Μου έδωσε δύο εξηγήσεις. Ή λόγω αστατης περιόδου είμαι λίγο πίσω στις βδομάδες. Ή έγινε εμφύτευση απλά δεν προχώρησε.

Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση

Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελευταία περίοδος 27/12

Μου είπε να ξαναπώ σε δύο βδομάδες για να δούμε σίγουρα τι συμβαίνει. Μου έδωσε δύο εξηγήσεις. Ή λόγω αστατης περιόδου είμαι λίγο πίσω στις βδομάδες. Ή έγινε εμφύτευση απλά δεν προχώρησε.

Κοριτσάκι μου ευχομαι να πάνε όλα καλά εχε πιστη… σου είπε να παιρνεις τιποτα βιταμινες κτλ.;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελευταία περίοδος 27/12

Πόσες μέρες πάνω κάτω είναι ο κύκλος σου μετά τον τοκετό κορίτσι μου; Γιατί αν κάνεις μεγάλους κύκλους το πιθανότερο είναι να είσαι σε μικρότερη εβδομάδα. Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελευταία περίοδος 27/12

Εγώ κορίτσι μου που εχω καθυστέρηση στην σύλληψη λόγο μεγάλου κύκλου μετά την 7 εβδ ακούμε καρδούλα 

Πιστεύω πως το επόμενο ραντεβού σας θα ακούσετε την καρδούλα του 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 

Αυτό ακριβώς λέω και στο θέμα του παιδιού. Ο σύζυγος δεν με βοηθάει με το παιδί .. συμμετέχει στη φροντίδα του παιδιού ΜΑΣ. Επειδη μεγάλωσα σε μια πολύ προβληματική οικογένεια με έναν πατέρα απόντα από όλα (σπίτι και παιδιά), δεν μπορούσα να διανοηθω ότι θα συμβιβαστω με κάτι λιγότερο από αυτό που έχω τώρα... Και γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με εκείνον να δουλεύει άπειρες ώρες και εμένα να μην έχω από πουθενά βοήθεια. Το έχω ξαναγράψει.. όταν το ζευγάρι έχει καλές και γερές βάσεις όλα λύνονται στις δύσκολες στιγμές. Αντίθετα, όταν υπάρχουν red flags εξαρχής, δυστυχώς όλα γίνονται πολύ χειρότερα με τον ερχομό ενός μωρού

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλά, το σωστό αυτό είναι, άντε πες το στην ελληνική κοινωνία. Που βγήκαμε για έναν ρημαδο καφέ και είχε ο άντρας μου αγκαλιά τον μικρό (δεν δούλευα ακόμα εγώ), και μ έφαγαν οι διπλανές πόσο σε βοηθάει ο άντρας σου και μπίρι μπίρι. Ότι ξέρουν δηλαδή τι κάνει ο καθένας μας κάθε μέρα σπίτι κι έξω εγώ κάθομαι κι αυτός"βοηθάει". (Που όντως κρατάμε το μωρό από μισή μέρα ο καθένας). Άσε μας..

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελευταία περίοδος 27/12

Εγώ λέω να περιμένεις γιατί και εγώ στην 5+3 είδαμε σάκο και λεκιθικό και στην 6+1 τπτ λόγο της αιμορραγίας και 7+1 τα είδαμε όλα.. οπότε περίμενε να μπεις στην έβδομη εβδομάδα, εκεί νομίζω τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο. 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Απλά είδα και τον γιατρό λίγο απορημένο, έλεγε γτ δεν βλέπω κάτι μέσα; Γιατί Μ λεει σύμφωνα με τη τελευταία περίοδο υπολογιζουμε οτι είσαι 6+. Αλλά ο υπέρηχος εδειχνε εικόνα για 5 βδομάδες. 

Μου είπε να παίρνω βιταμίνες, φολικό, και προγεστερόνη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...