Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Λοιπον σε αυτόν τον κύκλο από την αρχή κάνω θερμομέτρηση (μασχάλη το βάζω). 'Εβγαλα άκρη; όχι απόλυτα χαχαχ!

Μέχρι και την ωορρηξία έπαιζα 35,9 -36,3 . Μετά την ωορρηξία (που υπολογίζω έγινε 1-2 μέρες μετά το θετικό τεστ), έκανα 36,6 για δυο μέρες και σήμερα 36,4. Είμαι δηλαδή λίγο πιο πάνω αλλά όχι και υπερβολικά πιο πάνω. 

Και εννοείται στήθος άρχισε να πρήζεται, χθες είχα κάτι ήπια τραβήγματα στη μήτρα αλλά όλα αυτά πολύ νορμάλ για μένα, τα έχω στους τελευταίους κύκλους. 18η μέρα σήμερα!

Αγαπη κι εγώ ετσι νομιζα αλλά η θετμομετρηση γινετε ενδοκολπικα απο το στομα ή ποπο καθε μερα πριν σηκωθεις απο το κρεβατι με υπνο σερι χωρις να σηκωθεις 3-6 ώρες σιγουρα..

Ξερω οτι πρεπει να ειναι γυρω στο 37 αν πεσει ερχεται περιοδος..

• Απαντήσεις 470
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Naty_ Βέβαια η φυσιολογική Σου θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή άρα και τα 36,4 ίσως για σένα είναι υψηλό. Δοκίμασε αύριο το πρωί να κάνεις θερμομέτρηση πριν σηκωθείς απ’το κρεβάτι ενδοκολπικά ή ποπο Να δεις αν η θερμοκρασία θα βγει στα ίδια επίπεδα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη κι εγώ ετσι νομιζα αλλά η θετμομετρηση γινετε ενδοκολπικα απο το στομα ή ποπο καθε μερα πριν σηκωθεις απο το κρεβατι με υπνο σερι χωρις να σηκωθεις 3-6 ώρες σιγουρα..

Ξερω οτι πρεπει να ειναι γυρω στο 37 αν πεσει ερχεται περιοδος..

καλά άλλη δουλειά δεν είχα να το βάζω ενδοκολπικά κάθε πρωί χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσι μου δεν είναι κακό σε αυτή τη φάση να παίρνετε και καμιά γυναίκα μια φορά την εβδομάδα για τα χοντρά πχ σίδερο, σκουπισμα, σφουγγαρισμα. Ούτε εγώ είχα μάθει με γυναίκα στο σπίτι αλλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα νταντά όλη την εβδομάδα για τη μεγάλη μου και μια φορά τις 2 εβδομάδες γυναίκα για το σπίτι. Πολλά λεφτά έφυγαν αλλά είναι υγιή τα παιδιά μου. Τώρα που τα έχω σόλο και αναμένω να γράψω τη μεγάλη βρεφονηπιακό έπαθα λουμπαγκο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αναπολώ τις ενδοξες μέρες που είχα νταντά 😂

Ευτυχώς έχω τη μαμά μου κοντά και ότι είναι από δουλειές και φαγητό της λέω και τα κάνει αυτή όταν χρειάζεται, απλά κάτι πρέπει να κάνει και ο προκομένος στο σπίτι, όχι μόνο το μπόι του να δείχνει και να φεύγει κάθε τρις και λίγο στο κυνήγι με το σκυλί παρέα. "Δημόσιος υπάλληλος" είναι, το πρωί είναι στη δουλεία και το μεσημέρι στις 15:00 στο σπίτι, μαζί φεύγουμε για τη δουλειά μαζί γυρίζουμε, εγώ γιατί μετά πρέπει να κάνω την υπηρέτρια και αυτός τον πασά. Ειδικά τώρα στη κατάσταση μου και μετά από ένα τέτοιο συμβάν. Από δω και πέρα αλλάζουν αυτά. Ότι ήξερε να το ξεχάσει. Αυτός νομίζει ότι δεν άλλαξε τπτ και μπορώ να κάνω ότι έκανα και πριν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αμ! δε...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ Βέβαια η φυσιολογική Σου θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή άρα και τα 36,4 ίσως για σένα είναι υψηλό. Δοκίμασε αύριο το πρωί να κάνεις θερμομέτρηση πριν σηκωθείς απ’το κρεβάτι ενδοκολπικά ή ποπο Να δεις αν η θερμοκρασία θα βγει στα ίδια επίπεδα

θα το βαλω στο στόμα αύριο! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευτυχώς έχω τη μαμά μου κοντά και ότι είναι από δουλειές και φαγητό της λέω και τα κάνει αυτή όταν χρειάζεται, απλά κάτι πρέπει να κάνει και ο προκομένος στο σπίτι, όχι μόνο το μπόι του να δείχνει και να φεύγει κάθε τρις και λίγο στο κυνήγι με το σκυλί παρέα. "Δημόσιος υπάλληλος" είναι, το πρωί είναι στη δουλεία και το μεσημέρι στις 15:00 στο σπίτι, μαζί φεύγουμε για τη δουλειά μαζί γυρίζουμε, εγώ γιατί μετά πρέπει να κάνω την υπηρέτρια και αυτός τον πασά. Ειδικά τώρα στη κατάσταση μου και μετά από ένα τέτοιο συμβάν. Από δω και πέρα αλλάζουν αυτά. Ότι ήξερε να το ξεχάσει. Αυτός νομίζει ότι δεν άλλαξε τπτ και μπορώ να κάνω ότι έκανα και πριν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αμ! δε...

Καλά εγώ από γιαγιάδες προκοψα κορίτσι μου... Η μία έχει προσκολληθει στον αδερφό μου με το εγγόνι της εκεί που τώρα είναι 5 χρόνων και η άλλη κάθε μέρα σε άλλο καφέ αράζει στην όμορφη Θεσσαλονίκη με τις φιλενάδες της. Πάντως και ο δικός μου την ηλεκτρική σκούπα έμαθε να τη βάζει μπρος στην πρώτη εγκυμοσύνη 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε.; 

να σας ρωτήσω υπάρχει καμία κοπέλα που κάνει παρακολούθηση θερμοκρασίας από την ωορηξία και μετά.; 
κάνω 3 ημέρες το πρωί πριν σηκωθώ απ το κρεβάτι και είμαι 36,9 σήμερα ήταν 36,8.

η φυσιολογική μου θερμοκρασία γενικά είναι 36,2 - 36,4

επίσης διάβασα πως η θερμομέτρηση γίνεται ενδοκολπικά από το στόμα ή από ποπο..

γνωρίζει κάποια κάτι σχετικα..; 

@Rena92 κι εγώ κορίτσι μου περιμένω μέχρι 17/2

Κορίτσια εγώ με την θερμοκρασία δεν έβγαλα ποτέ άκρη.... Κ αν θυμάμαι καλ΄α έχουν πει κ κορίτσια εδώ στο φόρουμ ότι ενώ υπήρχε εγκυμοσύνη δεν άλλαξε η θερμοκρασία τους. Κ όντως τώρα 36,6 με 36,8 δεν έχει κ τρελή διαφορά λίγο κουρασμένη να είσαι ή να έρχεται καμιά ελαφριά γρίπη ανεβαίνει η θερμοκρασία μας. Δεν είναι κ πολύ αξιόπιστη μέθοδος

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ζορισε τον δεν θα παθει τιποτα να κανει καμια δουλεια. Ισα ισα να συνηθιζει για να συμμετεχει μετα και στο παιδι. Απο εδω και περα αλλαζουν τα πραγματα για ολους σας. Ευτυχως με τον αντρα μου δεν εχω τετοιο θεμα. Παντα εκανε δουλειες στο σπιτι οποτε οταν ηρθε το παιδι μονος του κατάλαβε οτι πρεπει να συμμετεχει σε ολα. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Καλά εγώ από γιαγιάδες προκοψα κορίτσι μου... Η μία έχει προσκολληθει στον αδερφό μου με το εγγόνι της εκεί που τώρα είναι 5 χρόνων και η άλλη κάθε μέρα σε άλλο καφέ αράζει στην όμορφη Θεσσαλονίκη με τις φιλενάδες της. Πάντως και ο δικός μου την ηλεκτρική σκούπα έμαθε να τη βάζει μπρος στην πρώτη εγκυμοσύνη 😂😂😂

Α τοσο καλα.. και τωρα σε τι σταδιο εξελιξης ειναι ο συζυγος; 😆😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Ζορισε τον δεν θα παθει τιποτα να κανει καμια δουλεια. Ισα ισα να συνηθιζει για να συμμετεχει μετα και στο παιδι. Απο εδω και περα αλλαζουν τα πραγματα για ολους σας. Ευτυχως με τον αντρα μου δεν εχω τετοιο θεμα. Παντα εκανε δουλειες στο σπιτι οποτε οταν ηρθε το παιδι μονος του κατάλαβε οτι πρεπει να συμμετεχει σε ολα. 

Κοίτα από τα 18 μέχρι τα 36 του μόνος του ζούσε, μια χαρά ξέρει να τα κάνει όλα, απλά τώρα καλο έμαθε και δεν θέλει να κάνει τπτ, τα θέλει όλα στο πιάτο. Δεν παν τα πράγματα όμως έτσι και προφανώς θα αλλάξουν κι ας μη θέλει ακόμη να το καταλάβει.

στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Ωωωω τόσο καλά, εγώ ευτυχώς έχω τη μαμά κοντά και τρέχει για όλους, πριν την είχε ο αδερφός μου, τώρα τη χρειάζομαι εγώ, δεν χωρίζει. Η πεθερά είναι μακριά αλλά αν της πω κι αυτή θα ρθει αν χρειαστεί. Απλά θέλω να βοηθάει το γαϊδούρι που έχω στο σπίτι, όχι μόνο να δείχνει το μπόι του. Πρέπει να καταλάβει πως πλέον στο νοικοκυριό πρέπει και αυτός να έχει συμμετοχή.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Α τοσο καλα.. και τωρα σε τι σταδιο εξελιξης ειναι ο συζυγος; 😆😆😆

Λοιπόν τώρα στο δεύτερο πλένει πιάτα και ψήνει και τοστ το πρωί, α πετάει και σκουπίδια 😂

Βέβαια για να μην τον αδικώ τα μωρά τα αλλάζει, τα ταΐζει, τα κάνει μπάνιο και τα βγάζει βόλτα όταν χρειάζεται. Συνήθως τα κάνουμε μαζί το απόγευμα που είναι σπίτι. Αυτά τα μάθαμε μαζί. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εμένα ευτυχώς στο θέμα δουλειές του σπιτιού, δεν έχω κανένα παράπονο. Και σκούπα και πιάτα και σουπερ και ότι χρειαστεί θα τα κάνει από μόνος του, αλλά ένα παραπάνω άμα του ζητήσω εγώ να κάνει κάτι, θα το κάνει χωρίς να γκρινιάξει.
Σε άλλα πράγματα με ενοχλεί λίγο πως φέρεται, αλλά είναι κ αυτά διαχειρίσιμα,  γιατί απλά έχω καταλάβει ότι απλά από τον φόβο του δεν ξέρει πως να τα χειριστεί.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μου είναι και σε τι ηλικία τον βρίσκεις τον άλλον. Εμένα ο σύζυγος είναι 48 ετών, ε δε γίνεται να τον επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις του τώρα να διορθώσω τις συνήθειες του. Τώρα ακολουθεί όπου μπορεί όπως το αντιλαμβάνεται. Και εγώ βλέπω μπαμπάδες να τα κάνουν όλα στην παιδική χαρά αλλά συνήθως είναι 30,35 αντε 40 βαριά. Μετά δεν μπορεί ο άλλος όσο και να θέλει πραγματικά να αλλάξει όλες του τις συνήθειες. Προκύπτουν και θέματα υγείας και στο τέλος αν δεν αντέχεις και εσύ παίρνεις μια γυναίκα να καλύψει τα κενά. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Βρε κορίτσια μου είναι και σε τι ηλικία τον βρίσκεις τον άλλον. Εμένα ο σύζυγος είναι 48 ετών, ε δε γίνεται να τον επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις του τώρα να διορθώσω τις συνήθειες του. Τώρα ακολουθεί όπου μπορεί όπως το αντιλαμβάνεται. Και εγώ βλέπω μπαμπάδες να τα κάνουν όλα στην παιδική χαρά αλλά συνήθως είναι 30,35 αντε 40 βαριά. Μετά δεν μπορεί ο άλλος όσο και να θέλει πραγματικά να αλλάξει όλες του τις συνήθειες. Προκύπτουν και θέματα υγείας και στο τέλος αν δεν αντέχεις και εσύ παίρνεις μια γυναίκα να καλύψει τα κενά. 

Ναι συμφωνώ μαζί σου, παίζει ρόλο και η ηλικία και οι αντοχές. Εμένα φέτος γίνεται 45 και τον βλέπω/ακούω τον γεράκο μου που κουράζεται πιο γρήγορα ( κ εγώ 39!!! δεν είμαι κανά πιπινάκι 😅😅 ) οπότε απλά λέω οτι πάλι καλά που βοηθάει όσο βοηθάει.

Δημοσίευση
στις On 9/2/2025 at 9:44 ΜΜ, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου πως είστε με την μικρή σου;;; 

ειναι όταν το έμβρυο σταματά να αναπτύσσεται οπως πρεπει  κ πέφτει από καμπύλες ανάπτυξης…το απάντησε πολύ σωστά η @Zelda εμένα η μικρή μου έπεσε από τις καμπύλες από την 29η εβδ κ τελικά γεννήθηκε 36+3 δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε άλλο στην κοιλια το αμνιακό λιγόστευε κ ήδη είχε μείνει στάσιμο το πόδι της σε ανάπτυξη 2εβ όποτε προτιμήσαμε να την γεννήσω κ να πήγαινε για υποστήριξη στην μονάδα νεογνών αλλά τελικά η μικρή μου ήταν πολυ πιο δυνατή από ότι περιμέναμε κ χρειάστηκε μόνο θερμοκοιτίδα ένα βράδυ στην κλινικη π είχα γεννήσει 

Καλά είμαστε κορίτσι μου. Η μπουμπού έχει φτάσει 6.250γρ... 6 μηνών το Σάββατο!!! Πως πέρασε ο καιρός. Μας ταλαιπωρούν λίγο τα δόντια και τα άλματα αλλά οκ, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Γενικά είναι πολλή ήσυχη και χαρούμενη. Κοιμάται και 10-11 ώρες σερί τη νύχτα. 

Εσείς; Πως είστε με 2 παιδιά; Μαχήτρια η μικρή σου από τη μήτρα!

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω κ εγώ με την @evaioan... Όταν οι μαμάδες όλων των αντρών μας τους είχαν πασάδες κ τους τα εφέρναν όλα στο πιάτο λες κ θα τους έπεφτε το π...ι πως ξαφνικά να κάνουν δουλειές??? Γιατί ας μην γελιόμαστε 30 κ 40 χρόνια πριν αυτά έβλεπαν, σαν πρότυπο είχαν ο άντρας να δουλεύει κ η γυναίκα στο σπίτι με τις δουλείες, παιδιά κλπ... Δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά τους καταλαβαίνω. Γι αυτό κ εμείς αν κάνουμε αγόρια να τους μάθουμε κ πέντε πράγματα από δουλει΄ές για το καλό όλων 😊

Δημοσίευση

@melitiniღμου έχω τρελαθεί με τα νέα σου Χριστίνα μου!!! Χθες φοβήθηκα να μπω και σήμερα μου έφτιαξες τη μέρα!!! Κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια εύκολη και ήρεμη εγκυμοσύνη απο εδώ και πέρα. Ξέρω γυναίκες που είχαν περίοδο κανονικά μέχρι και τον 3ο-4ο μήνα. Συνέχισε τις προσευχές και έχε πίστη στο μωράκι σου που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου. 

Όσο για τον σύζυγο... νομίζω τα έχουμε ξαναπεί. Εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα απόφαση να κάνω παιδί με έναν άνθρωπο σαν τον άντρα σου. 1000 συγγνώμη αλλά καλύτερα μόνη μου δηλαδή. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

@melitiniღμου έχω τρελαθεί με τα νέα σου Χριστίνα μου!!! Χθες φοβήθηκα να μπω και σήμερα μου έφτιαξες τη μέρα!!! Κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια εύκολη και ήρεμη εγκυμοσύνη απο εδώ και πέρα. Ξέρω γυναίκες που είχαν περίοδο κανονικά μέχρι και τον 3ο-4ο μήνα. Συνέχισε τις προσευχές και έχε πίστη στο μωράκι σου που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου. 

Όσο για τον σύζυγο... νομίζω τα έχουμε ξαναπεί. Εγώ σίγουρα δε θα έπαιρνα απόφαση να κάνω παιδί με έναν άνθρωπο σαν τον άντρα σου. 1000 συγγνώμη αλλά καλύτερα μόνη μου δηλαδή. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όχι τι να παρεξηγηθείς.. αν κι εγώ είχα την ευκαιρία να καταλάβω τον πραγματικό του χαρακτήρα νωρίτερα δεν θα τον έπαιρνα ούτε με σφαίρες. Αλλά ας όψεται που με την απόσταση δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα και όλα βγαίνουν στη φόρα στη συγκατοίκηση. Είναι τυχερός που έχει καλή μάνα, αυτό τον έσωσε, λάτρεψα σαν μάνα την πεθερά μου από την πρώτη μας συνάντηση. Ψυχάρα.. αυτός έλαχε να μοιάσει του πεθερού μου νευρόσπασμα, εγωίσταρος και ισχυρογνώμων. Τεσπα! μπήκα στο χορό θα χορέψω, αν του αρέσει ακολουθεί, αν όχι ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Πλέον δεν ασχολούμαι με τα υπαρξιακά του και τα κόμπλεξ του. Εντάξει έχει κάνει μπουσουλίματα προς το καλύτερο αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του.

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όχι τι να παρεξηγηθείς.. αν κι εγώ είχα την ευκαιρία να καταλάβω τον πραγματικό του χαρακτήρα νωρίτερα δεν θα το έπαιρνα ούτε με σφαίρες. Αλλά ας όψεται που με την απόσταση δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα και όλα βγαίνουν στη φόρα στη συγκατοίκηση. Είναι τυχερός που έχει καλή μάνα, αυτό τον έσωσε, λάτρεψα σαν μάνα την πεθερά μου από την πρώτη μας συνάντηση. Ψυχάρα.. αυτός έλαχε να μοιάσει του πεθερού μου νευρόσπασμα, εγωίσταρος και ισχυρογνώμων. Τεσπα! μπήκα στο χορό θα χορέψω, αν του αρέσει ακολουθεί, αν όχι ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Πλέον δεν ασχολούμαι με τα υπαρξιακά του και τα κόμπλεξ του. Εντάξει έχει κάνει μπουσουλίματα προς το καλύτερο αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του.

Υπομονη θελει και να δειξει και εκεινος καλη θεληση. Το καλο ειναι οτι εχεις καλη πεθερα  και σε υποστηριζει. Δεν εχω παραπονο ουτε απο τον αντρα μου και ευτυχως εχω καλα πεθερικα. Τελος παντων χρειαζεσαι ηρεμια τωρα για να βγαλεις εις πέρας την εγκυμοσυνη και να τα υπολοιπα θα τα βρειτε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ούτως η άλλως αυτό έπρεπε να αλλάξει αλλά πολύ περισσότερο τώρα! Μην κάνεις πίσω! Και οι γονείς μας θεωρώ πως αν μπορούν οι άνθρωποι να μας βοηθούν όταν είναι ανάγκη μόνο, ας ξεκουραστούν κ αυτοί λίγο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...