Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Ποιες ε΄΄ιναι σε αναμονή?

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Πότε περιμένεις κορίτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μαζί είμαστε εγω 17/1 είχα..

εχεις σταθερο κυκλο.; 

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A έκανα έκανα και τη μερα του θετικού και τις 2 επόμενες. Βέβαια το έχω ξανακάνει και δεν έκατσε οπότε μικρό καλαθάκι! 

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Δημοσίευση

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Ναι κοριτσι μου εννοειται ευχομαι ευχαριστα νεα συντομα 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Δημοσίευση

@Naty_ Περιμένω από μέρα σε μέρα δεν ξέρουν πότε είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο. 3/2 περνούσαμε επιτροπή. Θε΄λω απλά να βγει αυτή την εβδομάδα μήπως προλάβω με την περίοδο του Φεβρουαρίου να ξεκινήσω 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις θετικο τεστακι και μια τελειομανη εγκυμοσυνη 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις θετικο τεστακι και μια τελειομανη εγκυμοσυνη 🙏🏼♥️

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το εύχομαι για όλες μας 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν αν γινεται μς εντονες τις 2 γραμμες, το θεμα ειναι αν ειναι καλη η ωορρηξια...

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα για 2 μερες ηταν εντονες 13η και 14η λιγοτερο βρβαια μετα επεσε η γραμμη, οποτε θα εγινε φανταστηκα.Σε ενα φαρμακειο στην Αθηνα που ηθελα τεστ ωορρηξιας με το χαμογελο μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα πακετο δωρεαν γιατι ειχαν ληξει, τελοσπαντων τα δοκιμασα ισως τα εκανα αργα 13η τιποτα δν εδειχναν, φατσουλα καμια, φταιει που ριχαν ληξει ή ειχε γινει η ωορρηξια, τι να πω.Ργω αυτες τις απλες ταινιες παιρνω ή κατι αλλα της hometest, αυτα μ δειχνουν...

Αν έχουν λήξει τότε δεν βγάζουν σωστό αποτέλεσμα. Το έχω τσεκάρει. Ένα μήνα την ημέρα που έβγαλε το χαμόγελο χρησιμοποίησα κ ένα ληγμένο κ δεν έβγαλε χαμόγελο, όποτε μην δίνεις βάση σε αυτά αφού έχουν λήξει.

Αφού σε βολεύουν αυτά με τις γραμμές μια χαρά... Εγώ θα τα άλλαξω γτ δεν είμαι ευχαριστημένη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Καμιά 5 με 10 σίγουρα χρησιμοποιώ. Το κουτί έχει 10 μέσα κ 17-18€ αν θυμάμαι καλά. Ε δεν τα λες κ λίγα 😒 Γι' αυτό είπα να αλλάξω με τις ταινίες... Θα δω τι θα κάνω τον άλλο μήνα!!!

Όπως κ οι ταινίες απλά τα κάνεις με πρωινά ούρα κ όταν υπάρχει αύξηση της LH σου βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Παρακολουθηση σε γυναικολογο εχετε κανει?

Είχα κάνει κ συμφωνούσε με τα τεστάκια με το χαμόγελο. Τώρα που άλλαξα δεν έχω κάνει. Δυστυχώς δεν βολεύουν σε όλες όλα τα τεστάκια με τις γραμμές

Δημοσίευση

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πραγματικά θαύμα!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! πραγματικά χάρηκα πολύ με τα νέα σου και ας μην σε γνωρίζω!!! Τέλεια νέα!! Σου εύχομαι ολόψυχα μ΄ία ήρεμη και τελειώμηνη εγκυμοσύνη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μπράβοοο κοπέλα μου!!!!! Πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Πίστεψε σ’ αυτό το μωράκι!! Πάλεψε και τα κατάφερε!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣
    • @Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 
    • @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...