Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Ποιες ε΄΄ιναι σε αναμονή?

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Πότε περιμένεις κορίτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μαζί είμαστε εγω 17/1 είχα..

εχεις σταθερο κυκλο.; 

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A έκανα έκανα και τη μερα του θετικού και τις 2 επόμενες. Βέβαια το έχω ξανακάνει και δεν έκατσε οπότε μικρό καλαθάκι! 

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Δημοσίευση

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Ναι κοριτσι μου εννοειται ευχομαι ευχαριστα νεα συντομα 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Δημοσίευση

@Naty_ Περιμένω από μέρα σε μέρα δεν ξέρουν πότε είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο. 3/2 περνούσαμε επιτροπή. Θε΄λω απλά να βγει αυτή την εβδομάδα μήπως προλάβω με την περίοδο του Φεβρουαρίου να ξεκινήσω 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις θετικο τεστακι και μια τελειομανη εγκυμοσυνη 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν αν γινεται μς εντονες τις 2 γραμμες, το θεμα ειναι αν ειναι καλη η ωορρηξια...

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα για 2 μερες ηταν εντονες 13η και 14η λιγοτερο βρβαια μετα επεσε η γραμμη, οποτε θα εγινε φανταστηκα.Σε ενα φαρμακειο στην Αθηνα που ηθελα τεστ ωορρηξιας με το χαμογελο μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα πακετο δωρεαν γιατι ειχαν ληξει, τελοσπαντων τα δοκιμασα ισως τα εκανα αργα 13η τιποτα δν εδειχναν, φατσουλα καμια, φταιει που ριχαν ληξει ή ειχε γινει η ωορρηξια, τι να πω.Ργω αυτες τις απλες ταινιες παιρνω ή κατι αλλα της hometest, αυτα μ δειχνουν...

Αν έχουν λήξει τότε δεν βγάζουν σωστό αποτέλεσμα. Το έχω τσεκάρει. Ένα μήνα την ημέρα που έβγαλε το χαμόγελο χρησιμοποίησα κ ένα ληγμένο κ δεν έβγαλε χαμόγελο, όποτε μην δίνεις βάση σε αυτά αφού έχουν λήξει.

Αφού σε βολεύουν αυτά με τις γραμμές μια χαρά... Εγώ θα τα άλλαξω γτ δεν είμαι ευχαριστημένη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Καμιά 5 με 10 σίγουρα χρησιμοποιώ. Το κουτί έχει 10 μέσα κ 17-18€ αν θυμάμαι καλά. Ε δεν τα λες κ λίγα 😒 Γι' αυτό είπα να αλλάξω με τις ταινίες... Θα δω τι θα κάνω τον άλλο μήνα!!!

Όπως κ οι ταινίες απλά τα κάνεις με πρωινά ούρα κ όταν υπάρχει αύξηση της LH σου βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Παρακολουθηση σε γυναικολογο εχετε κανει?

Είχα κάνει κ συμφωνούσε με τα τεστάκια με το χαμόγελο. Τώρα που άλλαξα δεν έχω κάνει. Δυστυχώς δεν βολεύουν σε όλες όλα τα τεστάκια με τις γραμμές

Δημοσίευση

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πραγματικά θαύμα!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! πραγματικά χάρηκα πολύ με τα νέα σου και ας μην σε γνωρίζω!!! Τέλεια νέα!! Σου εύχομαι ολόψυχα μ΄ία ήρεμη και τελειώμηνη εγκυμοσύνη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μπράβοοο κοπέλα μου!!!!! Πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Πίστεψε σ’ αυτό το μωράκι!! Πάλεψε και τα κατάφερε!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...