Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θελω να πω βρε κοριτσι μου αφου ξεκινησες διαδικασιες με εξετασεις κτλ επρεπε να κανει και ο συντροφος ολο αυτο τι διαστημα.

δεν ζητησαν οι γυναικολογοι σπερμοδιαγραμμα.; 

Ενταξει περιμενα, μηπως εμενα αυτο το διαστημα, τωρα θα κανει, αν και υπαρχει μια αρνητικοτητσ γενικα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Ενταξει περιμενα, μηπως εμενα αυτο το διαστημα, τωρα θα κανει, αν και υπαρχει μια αρνητικοτητσ γενικα.

Ετσι γίνεται συνήθως... Υπάρχει μια αρνηση από τους άντρες να κάνουν αυτήν την μια και μοναδική εξέταση που έχουν να κάνουν, σε αντίθεση με εμάς που αν αρχίσουμε να ψαχνομαστε, τελειωμό δεν έχουμε. Έχουν και δίκιο εν μέρει, φοβούνται κατά βάθος μην βρεθεί κάτι και "χαθεί ο ανδρισμός τους". Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί εννοείται δεν κρίνεται από εκεί ο ανδρισμός, αλλά είναι η δική τους πραγματικότητα, μέσα στο κεφάλι τους. Εκεί ερχόμαστε εμείς, σαν καπατσες αρχικά, με το καλό, και αν δεν πιάσει, βάζουμε όρια με το άγριο 😋

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Παντως μην απογοητευεσαι ολοι οι αντρες εχουμε ενα θεμα οταν προκειται να κανουν αυτη την εξεταση δεν ειναι και το καλυτερο τους..

φοβουνται και με τυχον αρνητικο αποτελεσμα κτλ..

προσπαθησε να ύαρχει χεστο κλιμα αναμεσα σας ωστε να μην ειναι τοσο αρνητικος γιατι ειναι βασικη εξεταση και ειδικα που ενω προσπθειτε 1 χρονο κι εσυ εχεις κανει εξετασεις.. 

ολα θα πανε καλα…

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Τι κάνετε; Πώς είστε;; 

Εγώ επιτέλους αδιαθετησα σήμερα!! Και έχω μεγάλη χαρά γιατί ένιωθα χάλια όλο αυτό το καιρό!! Άντε να μπαίνουμε στο παιχνίδι ξανά σιγά σιγά 

Μπράβο ρε κορίτσι να μπείτε στο παιχνίδι κ μακάρι να έρθει σύντομα 🙏

στις πριν 14 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Χαρά 3 @Diwni @Γιάννα 36 @Lilaki93

Κορίτσια τις προηγουμενες ημέρες τα τεστ ήταν αχνά και αυτό που είναι μόνο του είναι αυτό που έκανα σήμερα πριν κάνενα μισαωρο..

επίσης πονάω χαμηλά δεξία στην κοιλιά..

λέτε να εφτασε σημερα στο πικ και επιτελους να κανω ωορηξία.; 

IMG_6938.jpeg

IMG_6925.jpeg

Κορίτσι εγώ το β΄λεπω για θετικό!!! Συνέχισε τεστάκια κ επαφές 😊

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ βρε κορίτσια συγγνώμη που θα βαρύνω το κλίμα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για το 3 χρόνο αγοράκι που έγινε άγγελος πλέον.... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απέχθεια που νιώθω για το είδος μας.. ο Θεός να αναπαύσει την βασανισμένη του ψυχούλα και εύχομαι μόνο να χαμογελάει πλέον στον παραδεισο μαζί με όλα μας τα παιδάκια 

Έλλη μου χθες πλ΄ανταξα στο κλάμα για αυτό το αγοράκι😥 Δεν το χωράει ο νους μου να του κάνουν τέτοια βασανιστήρια.... Κ μετ΄α αναρωτιέμαι αν υπάρχει Θεός γιατί τα επιτρέπει όλα αυτά!!! Τι έφταιξε αυτή η ψυχούλα 💔 Για να μην σχολιάσω κ ότι όλες εμείς παλεύουμε για ένα μωράκι κ άλλες τα κακομεταχειρίζονται έτσι

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου εδω που τα λέμε γενικά θέλει και κάποια χαλαρότητα. Ακόμη και πριν την ωορρηξία αν γίνεται επαφή μετράει! 

Εγώ από βδομάδα θα κανω ωορρηξία, αύριο είμαι 10η μέρα. Αλλα γενικά περίεργα, θα έχω επαφές οκ αλλά και τους προηγούμενους κύκλους που ειχα στοχευμένα επαφές δεν έκατσε. Και θέλω όσο γίνεται ψυχολογικά  να το πάω χαλαρά. Γενικά περνάω φάση περίεργη, μου τα έσκασαν πάλι οι αποβολές και όλο αυτό το αβέβαιο. Νιώθω πολύ μόνη μου σε αυτό το ταξίδι. Πέρα από το σύντροφό μου δηλαδή, νιώθω ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση από κανέναν (σχεδόν) στον περίγυρο μου και απομακρύνομαι κι εγώ. Τελοσπαντων να είναι καλά η ψυχοθεραπεία και το κλάμα και ξεσπάω 😌

Κορίτσι μου γλυκό είναι απολύτως λογικά όλα αυτά που νιώθεις!!! Έχεις περάσει πολλά... Για τον περίγυρο μην περιμένεις κανένας που δεν το έχει περάσει να σε καταλάβει. Έγω πλέον έχω κάνει πέρα πολλές "φίλες" κ έχω ξενοιάσει 😉 Στα καλά όλοι είναι δίπλα μας στα άσχημα ελάχιστοι ξέρουν να πουν μια κουβέντα σωστή!!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

@Naty_Κι εγω ειμαι στις οροσπαθειες σχεδον 1 χρονο, χωρις ποτε να γινει συλληψη, νομιζα εφταιγε η προλακτινη αλλα εν τελει ειναι οκ, τυχαια βρεθηκε μια φορα υψηλη.Τωρα τι να πω, απογοητευση καθε φορα, παει το μυαλο μου μςτα σε αλλες μεθοδους, ωορρηξια απο οτι φαινεται κανω, αλλα τι στο καλο γινεται δεν ξερω.Εμενα ο συντροφος μενει να κοιταχτει.

Για μένα αφού έχει περάσει ένας χρόνος θα πρέπει να κοιταχτεί κ ο σύζυγος.... Μια εξέταση έχουν να κάνουν δεν είναι κάτι 😉

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

@Naty_Κι εγω ειμαι στις οροσπαθειες σχεδον 1 χρονο, χωρις ποτε να γινει συλληψη, νομιζα εφταιγε η προλακτινη αλλα εν τελει ειναι οκ, τυχαια βρεθηκε μια φορα υψηλη.Τωρα τι να πω, απογοητευση καθε φορα, παει το μυαλο μου μςτα σε αλλες μεθοδους, ωορρηξια απο οτι φαινεται κανω, αλλα τι στο καλο γινεται δεν ξερω.Εμενα ο συντροφος μενει να κοιταχτει.

Ναι κορίτσι μου να πάει κι ο σύντροφος πολλές φορές νομίζουμε ότι εμείς ευθυνομαστε αλλά καλό είναι να τσεκαρουμε και σπέρμα και τα πάντα. Ειδικά μετά από ένα χρόνο όπως λες. Μπορεί να είναι κάτι απλό και να φτιαξει αμεσα. Μπορεί απλά να μην έκατσε μέχρι τώρα. Αλλά σίγουρα να κάνει εξετασεις και ο σύντροφος. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου να πάει κι ο σύντροφος πολλές φορές νομίζουμε ότι εμείς ευθυνομαστε αλλά καλό είναι να τσεκαρουμε και σπέρμα και τα πάντα. Ειδικά μετά από ένα χρόνο όπως λες. Μπορεί να είναι κάτι απλό και να φτιαξει αμεσα. Μπορεί απλά να μην έκατσε μέχρι τώρα. Αλλά σίγουρα να κάνει εξετασεις και ο σύντροφος. 

Καλα εγω, οπως κι εσεις αυτο λεω να κοιταχτει κι αυτος, αυτο ακριβως μια εξεταση ειναι.Αυτος σε ενα χρονο προσπαθειων και κουραστηκε, που δεν ηταν και πολλες φορες μεσα στο μηνα λογω αγχους δικου του.Εβλεπα κι εγω αυτα και αγχωνομουν χειροτερα, θα δω κι εγω λιγο το θυροειδη μου, μετα σαλπιγγογραφια μενει.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλα εγω, οπως κι εσεις αυτο λεω να κοιταχτει κι αυτος, αυτο ακριβως μια εξεταση ειναι.Αυτος σε ενα χρονο προσπαθειων και κουραστηκε, που δεν ηταν και πολλες φορες μεσα στο μηνα λογω αγχους δικου του.Εβλεπα κι εγω αυτα και αγχωνομουν χειροτερα, θα δω κι εγω λιγο το θυροειδη μου, μετα σαλπιγγογραφια μενει.

Κορίτσι μου επειδή κ ο δικός μου είναι πολύ αγχώδης για τα πάντα πόσο μάλλον για αυτό, στην αρχή ήξερε πότε είναι οι καλές μέρες αγχωνόταν φουλ κ 1-2 φορές δεν μπορούσε να τελειώσει κ είπα φτάνει... Από τότε κάνω εγώ τα τεστάκια ωορρηξίας για να ξέρω αλλά δεν του λέω. Απλά τις καλές μέρες τον αποπλανώ κ κάνουμε σεξάκι 😆😉

Για το σπερμοδιάγραμμα επίσης επειδή όλοι οι ΄άντρες δυσκολεύονται (λες κ π΄άντα κάνανε σεξ με παρτενέρ κ ποτέ δεν ευχαριστιόντουσαν μόνοι τους, τι να πω 😁), πάρτον με το καλό γιατί αλλιώς δεν θα του βγει να το κάνει ποτέ!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου επειδή κ ο δικός μου είναι πολύ αγχώδης για τα πάντα πόσο μάλλον για αυτό, στην αρχή ήξερε πότε είναι οι καλές μέρες αγχωνόταν φουλ κ 1-2 φορές δεν μπορούσε να τελειώσει κ είπα φτάνει... Από τότε κάνω εγώ τα τεστάκια ωορρηξίας για να ξέρω αλλά δεν του λέω. Απλά τις καλές μέρες τον αποπλανώ κ κάνουμε σεξάκι 😆😉

Για το σπερμοδιάγραμμα επίσης επειδή όλοι οι ΄άντρες δυσκολεύονται (λες κ π΄άντα κάνανε σεξ με παρτενέρ κ ποτέ δεν ευχαριστιόντουσαν μόνοι τους, τι να πω 😁), πάρτον με το καλό γιατί αλλιώς δεν θα του βγει να το κάνει ποτέ!!

Ναι θελει κι αυτος μωρακι, κοινη αποφαση ειναι.Με το καλο τον επαιρνα, ετσι αγχος κι αυτος τα ιδια, δεν του ελεγα για γονιμες μερες.Απλα λεει κουραστηκε λες κ τον ειπαμε να σκαψει, ψυχικα εννοει.Του ειπα αλλοι προσπαθουν συνεχομενα καθε μηνα και για περισσοτερο διαστημα, μπορει να μην ετυχε και το αγχος κακος συμβουλος ειναι.Θα δουμε τι να πω

Δημοσίευση

Ναι θελει κι αυτος μωρακι, κοινη αποφαση ειναι.Με το καλο τον επαιρνα, ετσι αγχος κι αυτος τα ιδια, δεν του ελεγα για γονιμες μερες.Απλα λεει κουραστηκε λες κ τον ειπαμε να σκαψει, ψυχικα εννοει.Του ειπα αλλοι προσπαθουν συνεχομενα καθε μηνα και για περισσοτερο διαστημα, μπορει να μην ετυχε και το αγχος κακος συμβουλος ειναι.Θα δουμε τι να πω

Εγω θα σου προτεινα να κανει την εξεταση και αν ολα βγουν ενταξει να τον αφησεις να μην του αναφερεις κανα τιποτα και να εχετε επαφες για να το ευχαριστιεστε και οι 2..

ισως σιγα σιγα κι αυτος να ηρεμησει και να ερθει και το μωρακι πιο ευκολα

Δημοσίευση

Τι να πούμε κ εμείς που προσπαθούμε πιο πολύ καιρό 😆 Σε κάποιους έρχεται με μία επαφή, σε άλλους θέλει χρόνο. Για μ΄΄ενα οπωσδήποτε να εξεταστεί κ αυτός κ κάντε στοχευμένα για κάποιο καιρό. Το λέω αυτό γιατί από τα λεγόμενα σου δεν προσπαθείτε ενταντικά κάθε μήνα. Πολλές νομίζουμε ότι κάνουμε τις σωστές μέρες κ τλκ στη πορεία ανακαλύπτουμε ότι άλλες ήταν οι γόνιμες 😊

Δημοσίευση

@Naty_ εμεις π έχουμε αδύναμο σπερμα δ ωφελεί να κάνουμε μια μέρα πριν γτ δ υπάρχει περίπτωση να πιάσω. Οπότε τη μέρα πριν την ωορηξια τον αφήνω χαλαρο. Οχι δ κάναμε την επομενη. Συγκεκριμένα ειχαμε κάνει Σάββατο, δεύτερα μεσημέρι ειχα τ θετικο, κάναμε αργά τ βραδυ κ μετά ξανά Τετάρτη. Γενικά σαν ζευγάρι έχουμε συχνες επαφες σε όλο τ κυκλο. Σχεδόν μέρα παρα μέρα. Ανεξαρτήτως εγκυμοσυνης. Κ οσο δ προσπαθουσαμε δηλαδή.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ εμεις π έχουμε αδύναμο σπερμα δ ωφελεί να κάνουμε μια μέρα πριν γτ δ υπάρχει περίπτωση να πιάσω. Οπότε τη μέρα πριν την ωορηξια τον αφήνω χαλαρο. Οχι δ κάναμε την επομενη. Συγκεκριμένα ειχαμε κάνει Σάββατο, δεύτερα μεσημέρι ειχα τ θετικο, κάναμε αργά τ βραδυ κ μετά ξανά Τετάρτη. Γενικά σαν ζευγάρι έχουμε συχνες επαφες σε όλο τ κυκλο. Σχεδόν μέρα παρα μέρα. Ανεξαρτήτως εγκυμοσυνης. Κ οσο δ προσπαθουσαμε δηλαδή.

Αυτος νομιζε οτι με την 1η θα εμενα, ενταξει νεα ειμαι αλλα ειπαμε.Θελει πολλες φορες εκει γυρω στις γονιμες του το εχω πει, αλλα δεν.....αγχωνεται και μετα ερχεται η η πτωση...Δυστυχως στον αντρα φαινεται αν δν εχει ορεξη και υπαρχει αγχος.Παλια δεν ηταν ετσι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...