Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

σημερα θα εχω, ας ελπισουμε

Καλό είναι αυτες τις μέρες που ειναι πιο σκούρο και εισαι κοντα στο στο πικ να κανεις εαν βεβαια ειναι εφικτό καθε μερα κι εμεις το προσπαθουμε δεν τα καταφερνουμε παντα ειναι η κουραση η καθημερινοτητα ειναι πολλα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλό είναι αυτες τις μέρες που ειναι πιο σκούρο και εισαι κοντα στο στο πικ να κανεις εαν βεβαια ειναι εφικτό καθε μερα κι εμεις το προσπαθουμε δεν τα καταφερνουμε παντα ειναι η κουραση η καθημερινοτητα ειναι πολλα

Ε ειναι κι αυτο, εμενα μερα παρα μερα μου ειπε η γυναικολογος.Μακαρι να εχουμε ολες ευχαριστα αυτον τον μηνα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

σήμερα και αύριο (και μεθαύριο) δώστε του να καταλάβει 🥰

Εγω χθες και σημερα ειχα επαφες θα προσπαθήσουμε και αυριο εαν δεν ειμαστε κομματια.. 🤞🏼

εσυ σε τι φαση εισαι κοριτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lilaki93 είπε:

Ε ειναι κι αυτο, εμενα μερα παρα μερα μου ειπε η γυναικολογος.Μακαρι να εχουμε ολες ευχαριστα αυτον τον μηνα!

Μακαρι κοπελα μου εμενα ο γιατρος μου ειπε ιδανικα να εχω μερα παρα μερα απο 10η μερα τοτ κυκλου εως 22η και τις μερες που ειμαι κοντα δυο πικ εαν μπορουμε καθε μερα 2-3 μερες ειναι 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι κοπελα μου εμενα ο γιατρος μου ειπε ιδανικα να εχω μερα παρα μερα απο 10η μερα τοτ κυκλου εως 22η και τις μερες που ειμαι κοντα δυο πικ εαν μπορουμε καθε μερα 2-3 μερες ειναι 

Καλα τα λενε αυτοι, αλλα ποσες φορες πια, αλλες με μια φορα μενουν κατευθειαν

Δημοσίευση

Αχχχ βρε κορίτσια συγγνώμη που θα βαρύνω το κλίμα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για το 3 χρόνο αγοράκι που έγινε άγγελος πλέον.... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απέχθεια που νιώθω για το είδος μας.. ο Θεός να αναπαύσει την βασανισμένη του ψυχούλα και εύχομαι μόνο να χαμογελάει πλέον στον παραδεισο μαζί με όλα μας τα παιδάκια 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλα τα λενε αυτοι, αλλα ποσες φορες πια, αλλες με μια φορα μενουν κατευθειαν

Πόσες φορες το εχω πει κι εγώ αυτο.; 
Αυτες οι κοπελες δεν το σκεφτονται δεν το προσπαθουν..

ευχαριστιουνται τος επαφες γι αυτο κι εχουν συχνες δεν ειναι με προγραμμα κι αυτο ειναι σιγουρα το βασικο μας λαθος..!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ βρε κορίτσια συγγνώμη που θα βαρύνω το κλίμα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για το 3 χρόνο αγοράκι που έγινε άγγελος πλέον.... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απέχθεια που νιώθω για το είδος μας.. ο Θεός να αναπαύσει την βασανισμένη του ψυχούλα και εύχομαι μόνο να χαμογελάει πλέον στον παραδεισο μαζί με όλα μας τα παιδάκια 

Έλλη μου κι εγώ μολις το εμαθα πραγματικά δεν ξερω γιατι προστατευει η χωρα αυτη τετοια τερατα..! 
ποσο βασανιστηκε ποσο ταλαιπωρηθηκε και ψυχικα και σωματικα αυτο το αγγελουδι..

δεν υπαρχουν λογια..

η μεγαλυτερη φοβια μου αν θα αποκτησω παιδι πως θα το προστατεψω.. πως….

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έλλη μου κι εγώ μολις το εμαθα πραγματικά δεν ξερω γιατι προστατευει η χωρα αυτη τετοια τερατα..! 
ποσο βασανιστηκε ποσο ταλαιπωρηθηκε και ψυχικα και σωματικα αυτο το αγγελουδι..

δεν υπαρχουν λογια..

η μεγαλυτερη φοβια μου αν θα αποκτησω παιδι πως θα το προστατεψω.. πως….

Αφηστε, πραγματικα τερατα, κριμα η ψυχουλα, τι τους εφταιγε και το βασανιζαν ετσι, ενα αθωο πλασμα ηταν❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω χθες και σημερα ειχα επαφες θα προσπαθήσουμε και αυριο εαν δεν ειμαστε κομματια.. 🤞🏼

εσυ σε τι φαση εισαι κοριτσι μου.; 

Ναι κορίτσι μου εδω που τα λέμε γενικά θέλει και κάποια χαλαρότητα. Ακόμη και πριν την ωορρηξία αν γίνεται επαφή μετράει! 

Εγώ από βδομάδα θα κανω ωορρηξία, αύριο είμαι 10η μέρα. Αλλα γενικά περίεργα, θα έχω επαφές οκ αλλά και τους προηγούμενους κύκλους που ειχα στοχευμένα επαφές δεν έκατσε. Και θέλω όσο γίνεται ψυχολογικά  να το πάω χαλαρά. Γενικά περνάω φάση περίεργη, μου τα έσκασαν πάλι οι αποβολές και όλο αυτό το αβέβαιο. Νιώθω πολύ μόνη μου σε αυτό το ταξίδι. Πέρα από το σύντροφό μου δηλαδή, νιώθω ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση από κανέναν (σχεδόν) στον περίγυρο μου και απομακρύνομαι κι εγώ. Τελοσπαντων να είναι καλά η ψυχοθεραπεία και το κλάμα και ξεσπάω 😌

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου εδω που τα λέμε γενικά θέλει και κάποια χαλαρότητα. Ακόμη και πριν την ωορρηξία αν γίνεται επαφή μετράει! 

Εγώ από βδομάδα θα κανω ωορρηξία, αύριο είμαι 10η μέρα. Αλλα γενικά περίεργα, θα έχω επαφές οκ αλλά και τους προηγούμενους κύκλους που ειχα στοχευμένα επαφές δεν έκατσε. Και θέλω όσο γίνεται ψυχολογικά  να το πάω χαλαρά. Γενικά περνάω φάση περίεργη, μου τα έσκασαν πάλι οι αποβολές και όλο αυτό το αβέβαιο. Νιώθω πολύ μόνη μου σε αυτό το ταξίδι. Πέρα από το σύντροφό μου δηλαδή, νιώθω ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση από κανέναν (σχεδόν) στον περίγυρο μου και απομακρύνομαι κι εγώ. Τελοσπαντων να είναι καλά η ψυχοθεραπεία και το κλάμα και ξεσπάω 😌

@Naty_Ενταξει ας μην απογοητευομαστε, ο επιμενων νικα.Ειναι αυτο το αγχος, αλλα πως να αποβληθει κιολας.Προσπαθεις καιρο?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μπορεί να γίνω σκληρή...αλλά εύχομαι να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα τα τέρατα αυτά!!!😡😡😡😡

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Κορίτσια!!!

Μετά από 3 ημέρες καθυστέρησης μου ήρθε πρωί πρωί!

Πάμε δυνατά για Φεβρουάριο..

Μάρτιο έχω και την πρόβλεψη της Ζαίρας!!είμαι πολύ κοντά!!!εύχομαι να βγει αληθινή και σε εμένα 😁😁😁 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα κοριτσι μου μην σκεφτεσαι οτι εισαι μονη ειμαστε κι ολες εμεις εδω η καθε μια με διαφορετικη περιπτωση αλλα οσο να ναι ειναι μια παρηγορια να μιλας με ατομα που μπορουν να σε καταλαβουν κι ας ειναι εντελως αγνωστα..!

περιγυρος και συγγενεις δεν θα δωσουν βαση ουτε θα σου σταθουν περα απ τον ανθρωπο σου.. που εδω που τα λεμε κι αυτοι στο 100% δεν μπορουν να μας καταλαβουν φτανει ομως να μας στηριζουν να ειναι διπλα μας να μας κρατανε το χερι και να ξεπερναμε τις δυσκολες στιγμες μαζι ..

Δημοσίευση

@Σοφία21 η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα εδώ βρίσκουμε υποστήριξη μεγάλη η μία από την άλλη γιατί όλες κάπως πλέουμε στην ίδια βάρκα. Και σας ευχαριστώ όλες. Φάσεις είναι μωρέ άλλοτε είμαι καλύτερα άλλοτε όχι τόσο, άλλοτε περισσότερη αισιοδοξία άλλοτε όχι. Όπως οι φάσεις του κύκλου μας 😛

@Lilaki93 κορίτσι μου εγώ έχω από το 2022 που έμεινα 3 φορές έγκυος αλλά δεν προχώρησε καμία (η μία ήταν και έκτοπη). Και τώρα ενεργά πάλι από τον Σεπτέμβριο που έχουμε ελεύθερα επαφές. Εσύ σε τι φάση εισαι; 

Καλημέρα σε όλες, καλή μας βδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Χαρά 3 @Diwni @Γιάννα 36 @Lilaki93

Κορίτσια τις προηγουμενες ημέρες τα τεστ ήταν αχνά και αυτό που είναι μόνο του είναι αυτό που έκανα σήμερα πριν κάνενα μισαωρο..

επίσης πονάω χαμηλά δεξία στην κοιλιά..

λέτε να εφτασε σημερα στο πικ και επιτελους να κανω ωορηξία.; 

IMG_6938.jpeg

IMG_6925.jpeg

Καλημέρα κορίτσια !

είναι πολύ καλό το τεστ σου θα γίνει σήμερα ή αύριο κάνε επαφές εσύ 🥰 και συνέχισε τα τεστ σου να δεις πως θα πάει η γραμμή ! 
Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι;

Δημοσίευση

@Σοφία21 ναι είναι θετικο! Κανένα κ σήμερα βέβαια ένα τεστ γτ σε μερικές κοπελες κραταει 2 μερες τ θετικο. Ωστόσο η ωορηξια γίνεται αφου πιασει πικ η ορμονη και αρχισει να πεφτει. Εγω όταν πλησιαζε η οωρηξια κ ηξερα πχ ότι θα γίνει αύριο θετικο, δ εκανα την προηγούμενη μέρα, έκανα τη μέρα τ θετικου. Κ περυσι κ φετος π εμεινα εγκυος ειχα θετικο τεστ τ μεσημέρι κ είχα επαφή τ ιδιο βραδυ αργά, κατά τη 1 δηλαδή. Υπήρχαν κ κύκλοι π λόγο δουλειά κ βάρδιας δ εβγαινε τη μέρα τ θετικου, ε δ πειράζει δ τ πίεσα ποτε. Μόνο στον 1ο κυκλο σ αυτή την εγκυμοσύνη που ο άντρας μ ηταν ψιλο άρρωστος κ τ πιεσαμε για επαφή κ τελικά ξενερωσαμε κ είπαμε ποτε ξανά. Ουσιαστικά στους 8 κυκλους π ήρθε η εγκυμοσύνη, τους 4 δ είχαμε επαφή τη μέρα τ θετικου. 2 λόγο ασθένειας κ 2 λόγο δουλειάς. Εγω προσωπικα δ τ ειπα ποτε αα σήμερα έχω θετικο τεστ έλα. Είχαμε αυχνες επαφες μέσα στον κύκλο, απλά με τ τρόπο μ επεδίωκα να βγει τη μέρα του θετικου.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 ναι είναι θετικο! Κανένα κ σήμερα βέβαια ένα τεστ γτ σε μερικές κοπελες κραταει 2 μερες τ θετικο. Ωστόσο η ωορηξια γίνεται αφου πιασει πικ η ορμονη και αρχισει να πεφτει. Εγω όταν πλησιαζε η οωρηξια κ ηξερα πχ ότι θα γίνει αύριο θετικο, δ εκανα την προηγούμενη μέρα, έκανα τη μέρα τ θετικου. Κ περυσι κ φετος π εμεινα εγκυος ειχα θετικο τεστ τ μεσημέρι κ είχα επαφή τ ιδιο βραδυ αργά, κατά τη 1 δηλαδή. Υπήρχαν κ κύκλοι π λόγο δουλειά κ βάρδιας δ εβγαινε τη μέρα τ θετικου, ε δ πειράζει δ τ πίεσα ποτε. Μόνο στον 1ο κυκλο σ αυτή την εγκυμοσύνη που ο άντρας μ ηταν ψιλο άρρωστος κ τ πιεσαμε για επαφή κ τελικά ξενερωσαμε κ είπαμε ποτε ξανά. Ουσιαστικά στους 8 κυκλους π ήρθε η εγκυμοσύνη, τους 4 δ είχαμε επαφή τη μέρα τ θετικου. 2 λόγο ασθένειας κ 2 λόγο δουλειάς. Εγω προσωπικα δ τ ειπα ποτε αα σήμερα έχω θετικο τεστ έλα. Είχαμε αυχνες επαφες μέσα στον κύκλο, απλά με τ τρόπο μ επεδίωκα να βγει τη μέρα του θετικου.

καλα κι εμεις δεν κανουμε επειδη εχω θετικό τεστ απλα τις γινιμες που πιανω με τα τεστ εχουν συχνοτερες επαφες..

χθες ειχα κ πονο χαμηλα δεξία οπότε ισως να εγινε χθες θα ξανακανω κ σημερα τεστ να δω πως θα ειναι.

@Elk χθες ημουν 17η μερα του κύκλου..

Χθες εκανα 2 τεστ 15:30 τ μεσημερι κ 21:30 τ βραδυ..

IMG_6939.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

καλα κι εμεις δεν κανουμε επειδη εχω θετικό τεστ απλα τις γινιμες που πιανω με τα τεστ εχουν συχνοτερες επαφες..

χθες ειχα κ πονο χαμηλα δεξία οπότε ισως να εγινε χθες θα ξανακανω κ σημερα τεστ να δω πως θα ειναι.

@Elk χθες ημουν 17η μερα του κύκλου..

Χθες εκανα 2 τεστ 15:30 τ μεσημερι κ 21:30 τ βραδυ..

IMG_6939.jpeg

Ααα ωραία είσαι 17 ημέρα δεν το λες και αργά 

Κάνε τα τεστ να δεις πως θα πάει η γραμμή μπορεί να έχεις 2 μέρες θετικό και μετά να πέφτει όταν αρχίζει η πτώση γίνεται η ωορρηξία και απελευθερώνεται το ωάριο 

εγω εκείνο το διάστημα κάνω κάθε μέρα επαφές όταν είναι έτσι σκούρο αλλά και μετά που πέφτει για να πιάσω όλο το γόνιμο παράθυρο.. στην μπέμπα είχα 5 μέρες σερί επαφές 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα ωραία είσαι 17 ημέρα δεν το λες και αργά 

Κάνε τα τεστ να δεις πως θα πάει η γραμμή μπορεί να έχεις 2 μέρες θετικό και μετά να πέφτει όταν αρχίζει η πτώση γίνεται η ωορρηξία και απελευθερώνεται το ωάριο 

εγω εκείνο το διάστημα κάνω κάθε μέρα επαφές όταν είναι έτσι σκούρο αλλά και μετά που πέφτει για να πιάσω όλο το γόνιμο παράθυρο.. στην μπέμπα είχα 5 μέρες σερί επαφές 

@Naty_ Ναι κι εγώ όταν ξεκινάει να σκουραίνει και 1-2 μερες μετα το πικ εχω καθε μερα επαφη εκτος κι αν τυχει κατι κι εχω μερα παρα μερα.. παντως την ημερα του πικ κι εγω εχω επαφη.! 

Δημοσίευση

@Naty_Κι εγω ειμαι στις οροσπαθειες σχεδον 1 χρονο, χωρις ποτε να γινει συλληψη, νομιζα εφταιγε η προλακτινη αλλα εν τελει ειναι οκ, τυχαια βρεθηκε μια φορα υψηλη.Τωρα τι να πω, απογοητευση καθε φορα, παει το μυαλο μου μςτα σε αλλες μεθοδους, ωορρηξια απο οτι φαινεται κανω, αλλα τι στο καλο γινεται δεν ξερω.Εμενα ο συντροφος μενει να κοιταχτει.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

@Naty_Κι εγω ειμαι στις οροσπαθειες σχεδον 1 χρονο, χωρις ποτε να γινει συλληψη, νομιζα εφταιγε η προλακτινη αλλα εν τελει ειναι οκ, τυχαια βρεθηκε μια φορα υψηλη.Τωρα τι να πω, απογοητευση καθε φορα, παει το μυαλο μου μςτα σε αλλες μεθοδους, ωορρηξια απο οτι φαινεται κανω, αλλα τι στο καλο γινεται δεν ξερω.Εμενα ο συντροφος μενει να κοιταχτει.

Κι ο συντροφος επρεπε να κανει εξετασεις σπερμοδιαγραμμα βασικα οταν ξεκινησατε προσπαθειες..

εμεις μαζι καναμε εξετασεις και τωρα θα τις επαναλαβουμε..

ουσιαστικα τις περισσοτερες κανουμε εμεις..

σε περιπτωση που δεν βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα δινουν περεταιρω εξετασεις

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι ο συντροφος επρεπε να κανει εξετασεις σπερμοδιαγραμμα βασικα οταν ξεκινησατε προσπαθειες..

εμεις μαζι καναμε εξετασεις και τωρα θα τις επαναλαβουμε..

ουσιαστικα τις περισσοτερες κανουμε εμεις..

σε περιπτωση που δεν βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα δινουν περεταιρω εξετασεις

Εγω το ψαχνω, αλλα σε 2 γυναικολογους που πηγα μια χαρα με βρηκαν, κ οι ορμονες και υπερηχογραφικα, δν ξερω τι φταιει, με εφαγε το αγχος τοσο καιρο.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εγω το ψαχνω, αλλα σε 2 γυναικολογους που πηγα μια χαρα με βρηκαν, κ οι ορμονες και υπερηχογραφικα, δν ξερω τι φταιει, με εφαγε το αγχος τοσο καιρο.

Θελω να πω βρε κοριτσι μου αφου ξεκινησες διαδικασιες με εξετασεις κτλ επρεπε να κανει και ο συντροφος ολο αυτο τι διαστημα.

δεν ζητησαν οι γυναικολογοι σπερμοδιαγραμμα.; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ναι το θυμαμαι αυτο το ειχες ξαναπει νομιζω και καπως ετσι το χω στο νου μου κι εγω να το κανουμε. Ομως παρατηρησα οτι τις τελευταιες φορες καναμε πριν το θετικο, τη μερα του θετικου, ισως την επομενη και μετα ξανα μεχρι την επομενη περιοδο τιποτα. Δεν ξερω τι παθαινω μετα, αρχιζει πρηζεται το στηθος, φευγουν τα πολλα υγρα της ωορρηξιας και μπαινω σε μουντ προ περιόδου ενώ εχουμε ακόμη 1,5 βδομαδα! 
    • @Lilaki93 οι πιθανότητες να μείνεις εγκυος σε κάθε κυκλο, σε εναν γυναικειο οργανισμό ρολοι κ με ενα σουπερ σπερμα και με επαφή στις γονιμες είναι μόλις 20 με 25%. Ναι μπορεί να συμβεί με μια επαφή, ναι μπορει να σ πάρει και ενα χρόνο. Έχω παρατηρήσει ότι τ περισσότερα ζευγαρια δ έχουν ικανό αριθμό επαφών γενικά, υπολογίζουν στο περίπου τις γονιμες και επικεντρωνονται εκεί κ μερικές φορές ούτε κ εκεί. Μετά σταματάνε τιε επαφες κ όταν έρχεται περιοδος έρχεται κ η απογοήτευση ενώ μπορεί να μην πέτυχαν καν την ωορηξια. Ίσως δηλ να κάνεις νωριτετα η αργότερα από ότι περιμένεις. Να μην πιασεις καν τ γόνιμο παράθυρο κ τζαμπα να περιμένεις. Ακούγοντας από τ περίγυρο για ζευγαρια να λένε ότι εμειναν με τ υγρα πχ τυχαια, θεωρούμε ότι θα τ πετάξει ο άλλος μεσα κ θα πιάσουμε σίγουρα. Αμ δε! Και γω την 1η φορά ετσι νομιζα. Έλεγα μένουν με τ υγρα, εμείς με φουλ σεξ θα μείνω στανταρ. Κ εκεί τρως την 1η μεγάλη ητα. Και μετά σε πιάνει το άγχος. Ενώ ένας χρόνος προσπαθειων είναι ένας νορμαλ μέσος όρος για ένα υγιή ζευγαρι με συχνές επαφες. Μ ελεγε μια φίλη μ εγω αργησα να πιάσω τη μικρή έκανα 6 μήνες. Λέω μην τ πεις πάρα έξω θα σε κοροϊδεύουν.
    • Καλησπέρα!!! Μήπως να δοκιμάσεις να βγάλεις τόσο όσο να μη τρέχει μόνο του και μετά να την βάλεις στο στήθος;; Μη της δίνεις αυτό που έβγαλες με μπουκάλι, βάλτο κατάψυξη για να έχεις κι απόθεμα για αργότερα. Αηδιάζει με το μπουκάλι;;;
    • Και εγώ της γρίπης έκανα και του κοκκύτη. Δεν είναι υποχρεωτικά εννοείται. Απλά μου τα πρότεινε η γιατρός ως συμβουλή. Στον πρώτο είχα κάνει και για κοβιντ.
    • Όπως λέει κ η @_piripiri_ ειναι ξεκαθαρα στο παιδι ! Η μεγαλη μου δεν εκατσε καθολου στο ριλαξ , έκλαιγε ασταμάτητα κ ήθελε μόνο αγκαλιά κ μαρσιπο. Η μικρή αντιθέτως δυσανασχετεί στην πολύ αγκαλιά,  θέλει να κάθεται στο ριλαξ ήρεμη και να κοιμάται μόνη της 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...