Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

σημερα θα εχω, ας ελπισουμε

Καλό είναι αυτες τις μέρες που ειναι πιο σκούρο και εισαι κοντα στο στο πικ να κανεις εαν βεβαια ειναι εφικτό καθε μερα κι εμεις το προσπαθουμε δεν τα καταφερνουμε παντα ειναι η κουραση η καθημερινοτητα ειναι πολλα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλό είναι αυτες τις μέρες που ειναι πιο σκούρο και εισαι κοντα στο στο πικ να κανεις εαν βεβαια ειναι εφικτό καθε μερα κι εμεις το προσπαθουμε δεν τα καταφερνουμε παντα ειναι η κουραση η καθημερινοτητα ειναι πολλα

Ε ειναι κι αυτο, εμενα μερα παρα μερα μου ειπε η γυναικολογος.Μακαρι να εχουμε ολες ευχαριστα αυτον τον μηνα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

σήμερα και αύριο (και μεθαύριο) δώστε του να καταλάβει 🥰

Εγω χθες και σημερα ειχα επαφες θα προσπαθήσουμε και αυριο εαν δεν ειμαστε κομματια.. 🤞🏼

εσυ σε τι φαση εισαι κοριτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lilaki93 είπε:

Ε ειναι κι αυτο, εμενα μερα παρα μερα μου ειπε η γυναικολογος.Μακαρι να εχουμε ολες ευχαριστα αυτον τον μηνα!

Μακαρι κοπελα μου εμενα ο γιατρος μου ειπε ιδανικα να εχω μερα παρα μερα απο 10η μερα τοτ κυκλου εως 22η και τις μερες που ειμαι κοντα δυο πικ εαν μπορουμε καθε μερα 2-3 μερες ειναι 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι κοπελα μου εμενα ο γιατρος μου ειπε ιδανικα να εχω μερα παρα μερα απο 10η μερα τοτ κυκλου εως 22η και τις μερες που ειμαι κοντα δυο πικ εαν μπορουμε καθε μερα 2-3 μερες ειναι 

Καλα τα λενε αυτοι, αλλα ποσες φορες πια, αλλες με μια φορα μενουν κατευθειαν

Δημοσίευση

Αχχχ βρε κορίτσια συγγνώμη που θα βαρύνω το κλίμα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για το 3 χρόνο αγοράκι που έγινε άγγελος πλέον.... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απέχθεια που νιώθω για το είδος μας.. ο Θεός να αναπαύσει την βασανισμένη του ψυχούλα και εύχομαι μόνο να χαμογελάει πλέον στον παραδεισο μαζί με όλα μας τα παιδάκια 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλα τα λενε αυτοι, αλλα ποσες φορες πια, αλλες με μια φορα μενουν κατευθειαν

Πόσες φορες το εχω πει κι εγώ αυτο.; 
Αυτες οι κοπελες δεν το σκεφτονται δεν το προσπαθουν..

ευχαριστιουνται τος επαφες γι αυτο κι εχουν συχνες δεν ειναι με προγραμμα κι αυτο ειναι σιγουρα το βασικο μας λαθος..!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ βρε κορίτσια συγγνώμη που θα βαρύνω το κλίμα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για το 3 χρόνο αγοράκι που έγινε άγγελος πλέον.... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απέχθεια που νιώθω για το είδος μας.. ο Θεός να αναπαύσει την βασανισμένη του ψυχούλα και εύχομαι μόνο να χαμογελάει πλέον στον παραδεισο μαζί με όλα μας τα παιδάκια 

Έλλη μου κι εγώ μολις το εμαθα πραγματικά δεν ξερω γιατι προστατευει η χωρα αυτη τετοια τερατα..! 
ποσο βασανιστηκε ποσο ταλαιπωρηθηκε και ψυχικα και σωματικα αυτο το αγγελουδι..

δεν υπαρχουν λογια..

η μεγαλυτερη φοβια μου αν θα αποκτησω παιδι πως θα το προστατεψω.. πως….

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έλλη μου κι εγώ μολις το εμαθα πραγματικά δεν ξερω γιατι προστατευει η χωρα αυτη τετοια τερατα..! 
ποσο βασανιστηκε ποσο ταλαιπωρηθηκε και ψυχικα και σωματικα αυτο το αγγελουδι..

δεν υπαρχουν λογια..

η μεγαλυτερη φοβια μου αν θα αποκτησω παιδι πως θα το προστατεψω.. πως….

Αφηστε, πραγματικα τερατα, κριμα η ψυχουλα, τι τους εφταιγε και το βασανιζαν ετσι, ενα αθωο πλασμα ηταν❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω χθες και σημερα ειχα επαφες θα προσπαθήσουμε και αυριο εαν δεν ειμαστε κομματια.. 🤞🏼

εσυ σε τι φαση εισαι κοριτσι μου.; 

Ναι κορίτσι μου εδω που τα λέμε γενικά θέλει και κάποια χαλαρότητα. Ακόμη και πριν την ωορρηξία αν γίνεται επαφή μετράει! 

Εγώ από βδομάδα θα κανω ωορρηξία, αύριο είμαι 10η μέρα. Αλλα γενικά περίεργα, θα έχω επαφές οκ αλλά και τους προηγούμενους κύκλους που ειχα στοχευμένα επαφές δεν έκατσε. Και θέλω όσο γίνεται ψυχολογικά  να το πάω χαλαρά. Γενικά περνάω φάση περίεργη, μου τα έσκασαν πάλι οι αποβολές και όλο αυτό το αβέβαιο. Νιώθω πολύ μόνη μου σε αυτό το ταξίδι. Πέρα από το σύντροφό μου δηλαδή, νιώθω ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση από κανέναν (σχεδόν) στον περίγυρο μου και απομακρύνομαι κι εγώ. Τελοσπαντων να είναι καλά η ψυχοθεραπεία και το κλάμα και ξεσπάω 😌

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο ποτε ηταν ιουνιος κ πηρα τη χοριακη κ ποτε εφτασε φλεβαρης κ περιμενουμε τον τοκετο... δοξα τω θεω ολα μας ηρθαν καλα μεχρι στιγμης!!!  Κοριτσια μου θα ηθελα ν μη χαθουμε μετα αν συμφωνειτε κι εσεις!! Ισως ν καναμε μια ομαδα στο βαιμπερ κ που κ που ν λεμε τα νεα μας!!!😉
    • Λευκη μου εχεις βρει παιδιατρο;;  Μηπως να τη ρωτουσες εκεινη ωστε ν σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να κανεις;; ακομα κ για το ποια φορμουλα προτεινει σε περιπτωση π δωσεις ξενο γαλα η κανεις μικτη; Επισης εμενα μου εδωσε καποιες οδηγιες η μαια του γιατρου σχετικα μ τις πρωτες μερες μ το μωρο.. ισως κι εσενα η μαια μπορει να σε κατατοπισει σχετικα με το τι ισχυει φευγοντας απο το Ρεα (αν θυμαμαι καλα θ γεννησεις εκει)... Τελος, περα απ το γαλα δν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξετε τη μπεμπα στη διαδρομη.. λογικα το εχεις σκεφτει κι αυτο, απλα το αναφερω ωστε να εχεις ο,τι χρειαστει καθως κ κτ παραπανω απ ρουχα αν πχ λερωθει...
    • Πω πω φτάνεις στο τέλος κορίτσι μου. Είναι απίστευτο!!!! Θα πάνε όλα τέλεια, είμαι σίγουρη ❤️ Προσπάθησε να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες❤️
    • Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις... Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹 Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰
    • Καλησπερα Μαιρη και με το καλο το μωρακι σας!!!❤️🙏🧿 Αυριο το ραντεβου σου ειναι μ το γιατρο σου;; θα ειναι παρων στην εξεταση;; μηπως να συζητησεις ανοιχτα μαζι του τι επιθυμεις κ να σου πει τι ειναι καλυτερο απο επιστημονικης πλευρας;; Επισης ως προς το βαρος, ξερω περιπτωσεις με σημαντικες αποκλισεις οπου τα μωρακια γεννηθηκαν πιο ελαφρυα απ οτι ειχε εκτιμηθει... επισης τα 3μιση-4 κιλα δν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικα για φυσιολογικο τοκετο.. κ η @Xrisa95 μας γεννησε μεγαλα μωρακια φυσιολογικα.. βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη... επισης εχω την εντυπωση οτι πρεπει ν δωσεις το οκ για να σε εξετασουν κολπικα.. (εγω θ γεννησω μ καισαρικη λογω διδυμων οποτε δν τιθεται ζητημα κολπικης εξετασης...) Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γεννησεις οπως επιθυμεις!!! 🥰 Να μας γραψεις τα νεα σου αν κ οποτε μπορεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...