Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλο μηνα κορίτσια!! Γεμάτος με υγεία και αισιοδοξία! Εύχομαι αυτό το topic να γεμίζει μόνο τεστακια και όλο χαρές! Εσείς οι εγκυουλες στείλτε λιγο από την μαγεία και σε μας που προσπαθούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Η lh σε σχεση με fsh δειχνουν πολυκυστικες 

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Έχεις δίκιο, ο αυξημένος λόγος lh/FSH δείχνει πολυκυστικες.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.

Δημοσίευση

Η tsh σου ειναι μια χαρά. Για τις αναλογίες π σ λένε τ κορίτσια για τις άλλες τις ορμονες δ γνωριζω αλλά την tsh τηβ θέλουμε κατω από 2.5 για κυηση. Εγω παιρνω χάπι γτ μ ανεβηκε λογο κυησης κ στις τελευταίες μ εξετάσεις ήταν 1.17. Αλλα λες τις εκανες περυσι οποτε καμια σημασία δ έχουν αυτές οι εξετάσεις. Τζαμπα αγχωνεσαι. Επανέλαβε σ αυτό τον κύκλο και θα τις δει ο γιατρος σ κ θα κρίνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Να ρωτήσω κάτι, κορίτσια. Καλημέρα. Τις DHEA και την τεστοστερόνη γιατί τις θελουμε; Πώς επηρεαζουν; Αμφιβάλλω κ αν τις έχω κάνει ποτέ... 

Η DHEAS εχει να κανει με τα επινεφριδια αν δλδ επηρεαζονται απο αυξημενη ινσουλινη η αν εχεις αντισταστη στην ινσουλινη. Υπαρχεη εξεταση λεγεται καμπυλη γλυκοζιωμενης κ ινσουλινη γι αυτο τα κοριτσια με πολυκυστικες παιρνουν μετφορμινη ...η τεστοστερονη επηρεαζεξ τα ανδρογονα αν ειναι αυξημενη την Δ4 κ εμπιδειζει την ωορρηξια. @Σοφία21 για τις πολυκυστικες tsh θα σ πει ο ενδοκρινολογος τις τιμες. Εμενα παντα ηταν κατω απο 2 αλλα συλληψη δεν ειχα τωρα ανεβηκε 2,9.... για να εχεις συλληψη πρεπει να πεσει η lh μας ...η tsh πρεπει να αξιολογηθει σε συναρτηση με ολες τις ορμονες...μην απογοητευσαι απλα θελει ψαξιμο. Απλα κοριτσια μου αξιολογουμε ολες τις εξετασεις μαζι σε συναρτηση η μια με την αλλη κ οχι τη καθεμια ξεχωριστα... @Παρασκευαιδου ζαιρα σε χρειαζομαστε εδω δωσε προβλεψεις.... δες μας κ εμας στη γυαλα σου🥺🥺🥺😊😊😊😊😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εύχομαι έναν καλό και κυρίως υγιή μήνα 🌹και μετά όλες μας να έχουμε αυτό που ποθεί η καρδιά μας στην αγκαλιά μας ❤️

Με το καλό και με έναν πόνο στα κορίτσια που περιμένουν να κρατήσουν το 🌈 τους.. Και μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σε όλα τα κορίτσια που έμαθαν τα ευχάριστα νέα ❤️

Δημοσίευση

στις πριν 45 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Η DHEAS εχει να κανει με τα επινεφριδια αν δλδ επηρεαζονται απο αυξημενη ινσουλινη η αν εχεις αντισταστη στην ινσουλινη. Υπαρχεη εξεταση λεγεται καμπυλη γλυκοζιωμενης κ ινσουλινη γι αυτο τα κοριτσια με πολυκυστικες παιρνουν μετφορμινη ...η τεστοστερονη επηρεαζεξ τα ανδρογονα αν ειναι αυξημενη την Δ4 κ εμπιδειζει την ωορρηξια. @Σοφία21 για τις πολυκυστικες tsh θα σ πει ο ενδοκρινολογος τις τιμες. Εμενα παντα ηταν κατω απο 2 αλλα συλληψη δεν ειχα τωρα ανεβηκε 2,9.... για να εχεις συλληψη πρεπει να πεσει η lh μας ...η tsh πρεπει να αξιολογηθει σε συναρτηση με ολες τις ορμονες...μην απογοητευσαι απλα θελει ψαξιμο. Απλα κοριτσια μου αξιολογουμε ολες τις εξετασεις μαζι σε συναρτηση η μια με την αλλη κ οχι τη καθεμια ξεχωριστα... @Παρασκευαιδου ζαιρα σε χρειαζομαστε εδω δωσε προβλεψεις.... δες μας κ εμας στη γυαλα σου🥺🥺🥺😊😊😊😊😊

Σ ευχαριστώ. Γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη, αν εννοεις αυτο, έχω κάνει πολλές φορές. Ξέρω τα συμπληρώματα dheas και τα DH που τα δίνουν για καλύτερη ποιότητα ωαρίων. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ εξέταση. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Καλημερα κοριτσι, η fsh καλη ειναι, απλα η lh ειναι πολυ περισσοτερο, νομιζω πρεπει να ειναι μικροτερη της fsh, απ οτι ξερω.Καλο ειναι να τηε δει γυναικολογος.Ποσο χρονων εισαι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...