Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλο μηνα κορίτσια!! Γεμάτος με υγεία και αισιοδοξία! Εύχομαι αυτό το topic να γεμίζει μόνο τεστακια και όλο χαρές! Εσείς οι εγκυουλες στείλτε λιγο από την μαγεία και σε μας που προσπαθούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Η lh σε σχεση με fsh δειχνουν πολυκυστικες 

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Έχεις δίκιο, ο αυξημένος λόγος lh/FSH δείχνει πολυκυστικες.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στο ευχομαι Χρυσα μου να φτασεις 39η εβδ κ γνκ να ερθουν ολα οπως τα θες!!!🫶❤️🫶❤️🫶❤️ Ο μικρος παροτι πατησε φρενο ειναι αρκετα τσουπωτο μωρακι!! Με το καλο να ερθει γερος στην αγκαλια σας!!🙏🧿💙✨️ Εσυ ως πιο εμπειρη ξερεις κ ολα τα συμπτωματα... εγω μονο τα νερα θ καταλαβω (πιστευω..) αμα σπασουν ή κοκκινη βλεννα στο σκουπισμα... Τελικη ευθεια πια για ολες μας!!!🥹 Με το καλο ολα!!! 🙏❤️✨️
    • Πολυ ωραια τα νεα σου Μικυ μου!!! 💙💙💙 Δεδομενης της καισαρικης, η θεση νομιζω παιζει μικρη σημασια. Το βαρος του μπεμπη ειναι πολυυυ καλο!!! Τωρα γ τα κιλα εσυ ξερεις καλυτερα.. ειναι οντως απ φαγητο κ καθισιο;; γτ η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο διαστημα ειναι δυσκολο ν κανουμε πολλα πραγματα κ πεφτει πολυ καθισιο κ ξαπλα... επισης πολυ φαι ρε κοριτσια... σηκωνομαι απ το τραπεζι π φαγαμε κ στο μισαωρο πειναω παλι.. ευτυχως δν εχω βαλει πολλα κιλα (+11 ημουν την περασμενη Τεταρτη) αλλα γνκ πολλη λαιμαργια..  Γ την ολικη ναρκωση μας το ειπαν στο σεμιναριο στη φαιναρετη.. σε περιπτωση επεμβασης στη μεση, κανουν συνηθως ολικη ναρκωση.. Γιατρο ποτε θ ξαναπας;;
    • Χρυσα μου Χρόνια σου πολλάααααα!!!!🎂🎈🎉🌹❤️🥰 κ κυριως χρονια καλά!!! 🙏🧿 Να τα 100στησεις με Υγεια, Χαρές, πολλη Αγαπη στο σπιτι σας κ ό,τι αλλο ποθεις!!!! Η τουρτα φαινεται λαχταριστη κ η ζωγραφια της κορης σου τοσο ωραια!!!! Να ειστε ολοι καλα, να σε χαιρονται κ να τους χαιρεσαι κι εσυ για πολλα πολλα χρονια!!!🫶🫶🫶🫶🫶
    • Ευχαριστω κοριτσι μου!!!!🫶🫶🫶🫶🌹🌹🌹 Οσο πλησιαζει η ωρα νομιζω αγχωνομαι κοριτσια...😬😖 Φοβαμαι πρωτα απ ολα γ τις μικρες να ειναι καλα κ επειτα γ το μετα... αλλαζουν ολα...  Εσεις πως νιωθετε;;; τι σκεφτεστε;;
    • Με το καλο Ελενη μου!!!🥰🥰🙏🧿❤️🤱 εφτασαν οι μερες κ θα γεννησουμε με μια μερα διαφορα κ σε διπλανα μαιευτηρια!!! Ευχομαι να ειναι μια ομορφη εμπειρια και να τη θυμασαι παντα με ενα γλυκο χαμογελο!!!!! Να μας,στειλεις νεα κ φσκ τα πατουσακια σας!!!! ❤️🤩👣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...