Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες!!! Νέα μανούλα εδώ !!! 💗💗Έχω ένα 27 ημερών βρεφακι!!! Κοριτσάκι 💗💗Από τη πρώτη στιγμή στην ανάνηψη έκανα αποκλειστικό θηλασμό , με εξαίρεση 3 4 μέρες που έδινα και συμπλήρωμα ! Το μωρό μου δν δείχνει να δυσανασχετεί στο στήθος , πιάνει καλά ρουφάει καλά και μόλις χορτάσει μου το φτύνει και σφραγίζει το στόμα!!! Θηλάζει περίπου 30 40 λεπτα , κάποιες φορές και μια ώρα σε κάθε γεύμα ! Το πάω στήθος και γεύμα ενώ στις αρχές έδινα σε κάθε γεύμα και από τα δύο στήθη! Την ξυπνάω κάθε 2 μισή 3 ώρες ! Ειδικά το βράδυ δν θέλει ν ξυπνήσει με τίποτα! Κοιμάται πολύ καλά δίπλα μου στο λίκνο! Γεννήθηκε 3280 και 51εκ ύψος ! Φύγαμε απο το νοσοκομείο 3130 (τότε έδινα και συνπληρωμα) 10 ημερών ήταν 3260 και 51εκ ύψος! 24 ημερών πήγε 3500 κιλά και 53 εκ ύψος! 
Η παιδίατρος μου είπε ότι είμαστε πολύ καλά για αποκλειστικό θηλασμό και ότι από εδώ και πέρα να μην την ξυπνάω για να φάει! Εγώ όμως ανησυχώ μη μου μειωθεί το γάλα , έχει άραγε εδραιωθεί ο θηλασμος; Πάνες μου βγάζει κανονικά.

Επισης να πω πως από όταν θήλασα και πάλι αποκλειστικά το στήθος μου δν το ξαναένιωσα βαρύ! Το νιώθω κανονικό!

Δώστε μου τα φώτα σας κορίτσια 😳😳

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!!! Νέα μανούλα εδώ !!! 💗💗Έχω ένα 27 ημερών βρεφακι!!! Κοριτσάκι 💗💗Από τη πρώτη στιγμή στην ανάνηψη έκανα αποκλειστικό θηλασμό , με εξαίρεση 3 4 μέρες που έδινα και συμπλήρωμα ! Το μωρό μου δν δείχνει να δυσανασχετεί στο στήθος , πιάνει καλά ρουφάει καλά και μόλις χορτάσει μου το φτύνει και σφραγίζει το στόμα!!! Θηλάζει περίπου 30 40 λεπτα , κάποιες φορές και μια ώρα σε κάθε γεύμα ! Το πάω στήθος και γεύμα ενώ στις αρχές έδινα σε κάθε γεύμα και από τα δύο στήθη! Την ξυπνάω κάθε 2 μισή 3 ώρες ! Ειδικά το βράδυ δν θέλει ν ξυπνήσει με τίποτα! Κοιμάται πολύ καλά δίπλα μου στο λίκνο! Γεννήθηκε 3280 και 51εκ ύψος ! Φύγαμε απο το νοσοκομείο 3130 (τότε έδινα και συνπληρωμα) 10 ημερών ήταν 3260 και 51εκ ύψος! 24 ημερών πήγε 3500 κιλά και 53 εκ ύψος! 
Η παιδίατρος μου είπε ότι είμαστε πολύ καλά για αποκλειστικό θηλασμό και ότι από εδώ και πέρα να μην την ξυπνάω για να φάει! Εγώ όμως ανησυχώ μη μου μειωθεί το γάλα , έχει άραγε εδραιωθεί ο θηλασμος; Πάνες μου βγάζει κανονικά.

Επισης να πω πως από όταν θήλασα και πάλι αποκλειστικά το στήθος μου δν το ξαναένιωσα βαρύ! Το νιώθω κανονικό!

Δώστε μου τα φώτα σας κορίτσια 😳😳

Καλύτερα να μπεις στις ομάδες υποστήριξης θηλασμού στο φεισμπουκ, εκεί θα σε κατατοπίσουν πλήρως! Από ότι θυμάμαι ο κανόνας για να πάψεις να το ξυπνάς είναι να ανακτήσει το βάρος γέννησης συν κάτι ακόμα. Πόσο ακριβώς ακόμα δεν θυμάμαι... Αλλά θα σου απαντήσουν αμέσως, ή μπορεί κ να βρεις έτοιμο το ερώτημα σε κάποιο ποστ. Πάντως όπως τα γράφεις τα νούμερα νομίζω καλά είσαι γιατί το μωράκι είναι ήδη πάνω από το βάρος γέννησης!

https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/?ref=share

Να σου ζήσει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...