Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω  έγκυος από τις 04.01.25 εωσ Τις 19.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 24.01.25 δλδ  τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….6 μέρες πριν μου έρθει περίοδος έκανα ένα τεστ  εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ…σήμερα είμαι στην 5 μέρα πριν την περίοδο και νιώθω κάτι πονους και τσιμπηματάκια κάπου κάπου χαμηλα σαν πονουσ Περιόδου και οι θηλές μου με πονανε αν τις ακουμπήσω έστω και λίγο …πηγαινω συνέχεια τουαλέτα μηπωσ δω αίμα αλλά ευτυχώς όχι…απλός είναι η ιδέα μου…βρε κορίτσια υπάρχει περπτωση να είμαι έγκυος και να το έκανα νωρίς το τεστ;γενικά για όλο το θέμα μου τι άποψη έχετε; Το πέρασε καμία όλο αυτό;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Τζουτζού29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω  έγκυος από τις 04.01.25 εωσ Τις 19.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 24.01.25 δλδ  τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….6 μέρες πριν μου έρθει περίοδος έκανα ένα τεστ  εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ…σήμερα είμαι στην 5 μέρα πριν την περίοδο και νιώθω κάτι πονους και τσιμπηματάκια κάπου κάπου χαμηλα σαν πονουσ Περιόδου και οι θηλές μου με πονανε αν τις ακουμπήσω έστω και λίγο …πηγαινω συνέχεια τουαλέτα μηπωσ δω αίμα αλλά ευτυχώς όχι…απλός είναι η ιδέα μου…βρε κορίτσια υπάρχει περπτωση να είμαι έγκυος και να το έκανα νωρίς το τεστ;γενικά για όλο το θέμα μου τι άποψη έχετε; Το πέρασε καμία όλο αυτό;

Γεια σου κορίτσι μου! Έχεις επιβεβαιωμένη ωορρηξία πότε έκανες περίπου; Ναι γενικά τα τεστ συνήθως μέχρι να περάσουν οι μέρες που γίνεται η εμφύτευση καλό είναι να γίνονται κοντά 12 μέρες και μετά από την ωορρηξία αν και σε κάποιες μπορεί να δείξουν από τη 10η μέρα.

Δημοσίευση

Εύχομαι να έρθει το πολυπόθητο αποτελεσμα. Είναι δύσκολο ένα τεστ να δείξει θετικό 7 μέρες πριν την περίοδο. Άλλο το τι γράφουν. 

Αφού γίνει η εμφύτευση θέλει 2-3 μέρες να ανέβει η χοριακη. Κ είναι δύσκολο να ξέρεις το πότε και κυρίως το εάν έγινε η εμφύτευση. 

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις την ημέρα που περιμένεις περίοδο κ να κάνεις τεστ (ή έστω μια μέρα πριν) τότε τα τεστ έχουν μια μεγαλύτερη ακρίβεια. 

εάν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία σίγουρα τότε θα είναι κ πιο εύκολο να εντοπίσεις πιθανή εγκυμοσυνη. 

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσι μου , και γω το ήθελα τόσο πολυ που είχα αγοράσει τεστ ανίχνευσης 10ημερων πριν την πρώτη μέρα περιόδου, έκανα σχεδόν κάθε μέρα και θετικό αποτέλεσμα με αχνή γραμμή είδα 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο! Για όλα υπάρχει πιθανότητα, μην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά 💐 εύχομαι τα θετικά αποτελέσματα 🫶🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...