Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Ήρθε η ώρα να βαφτίσουμε και εμείς το όμορφο αγοράκι μας και ψάχνω να βρω χώρο για το τραπέζι μετά. Θα έχουμε περίπου 120 άτομα και το ύφος που προτιμώ είναι κάτι σεμι φορμαλ, ούτε πολύ κυριλέ ούτε πολύ χύμα. Η βάφτιση θα είναι αρχές Μαίου οπότε θεωρητικά για εξωτερικό χώρο κοιτάμε. Έχει κάποια να προτείνει κάτι καλό στην Αθήνα; Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ! Φαίνεται όντως πολύ ωραίο, έχει και λιμνούλα! Πρέπει να πάω να το δω και να ρωτήσω και τιμές γιατί έχουμε ήδη πάει σε 1-2 που μας άρεσαν και μας ζητάνε κοντά στα 10 χιλιάρικα! Σε αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ζητάνε 60 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ! Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα είναι ακριβά, 120 άτομα είναι αυτά, αλλά τόσο πολύ πάνε; Παντρεύτηκα στο νησί από το οποίο κατάγομαι και κάναμε εκεί το γλέντι του γάμου και οι τιμές ήταν εντελώς διαφορετικές, πιθανώς λόγω εντοπιότητας και τώρα έχω καραφλιασει λίγο. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Ευχαριστώ! Φαίνεται όντως πολύ ωραίο, έχει και λιμνούλα! Πρέπει να πάω να το δω και να ρωτήσω και τιμές γιατί έχουμε ήδη πάει σε 1-2 που μας άρεσαν και μας ζητάνε κοντά στα 10 χιλιάρικα! Σε αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ζητάνε 60 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ! Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα είναι ακριβά, 120 άτομα είναι αυτά, αλλά τόσο πολύ πάνε; Παντρεύτηκα στο νησί από το οποίο κατάγομαι και κάναμε εκεί το γλέντι του γάμου και οι τιμές ήταν εντελώς διαφορετικές, πιθανώς λόγω εντοπιότητας και τώρα έχω καραφλιασει λίγο. 😅

Γύρω στα 30με 35εευρω υπολόγιζε σε αυτό που σου έστειλα ..60νομιζω είναι πολλά για βάφτιση καλύτερα με τα υπόλοιπα να πάτε ταξίδι εξωτερικό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...