Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος για κύηση υψηλού κινδύνου

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, θα ήθελα να επισκεφτώ γυναικολόγο που έχει εμπειρία στην κύηση υψηλού κινδύνου αλλά και στις καθ’εξιν αποβολές. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Με ενδιαφέρει να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του άνετα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μου το οποίο θεωρείται σπάνιο. (Λοιμώξεις κατά την εγκυμοσύνη και αντιμετώπιση) Μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια τι κάνετε; Εμένα με ταλαιπωρεί ακόμα ο βήχας έχω να κοιμηθώ 5 μέρες αλλά έχει μειωθεί αρκετά και είμαι σε φάση ανάρρωσης. Είχα πάει στο παθολόγο βέβαια και μαζί με την πνευμονολόγο άκουσαν κάτι σαν συριγμό στο αριστερό πνευμόνι αλλά αντιβίωση δε μπορούσαν να με δώσουν καθώς δεν είχα πυρετό ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα μόνο έναν τρελό βήχα. Οπότε συμφώνησαν στο simbicort το εισπνεόμενο το οποίο το αγόρασα μεν αλλά διαβάζοντας και κάποιες παρενέργειες δε το χρησιμοποίησα ποτέ (γενικά τα φοβάμαι λίγο τα φάρμακα... είμαι επιφυλακτική). Οπότε το είχα στην άκρη είπα αν γίνω χειρότερα οκ τι να κανω θα το πάρω τελικά δε το πήρα γιατί γίνομαι καλύτερα... χθες κοιμήθηκα πρώτη φορά σαν άνθρωπος και οριζοντίως για κάποιες ώρες χωρίς ιδιαίτερο βήχα! Απλά βρε κορίτσια έχω ένα πόνο κάτω κάτω χαμηλά (μάλλον από το τόσο βήχα θα είναι) όχι στη κοιλιά ούτε χαμηλά στη κοιλιά αλλά εκεί που είναι το πιπι επάνω στο δέρμα 🤣δε ξέρω πως λέγεται... και στα πλαΪνά που είναι σαν κοκκαλάκια δηλαδη οταν παω να βηξω ποναει πολυ με τραβαει οπως και οταν καθομαι αρκετη ωρα και παω να σηκωθω τραβαει και μέχρι να κάνω μερικά βήματα πάω σαν πάπια! Εσείς πονάτε εκεί; 
    • Γειά σας και από εμάς κορίτσια!!  Κλείσαμε κ εμείς μήνα την Πέμπτη που πέρασε!!! Απίστευτο πως περνάει ο καιρός! Εμένα η μικρούλα κοιμάται το βράδυ,  φτου φτου μη το ματιάσω! Έχει κάνει κ 6ωρο σερί ύπνου.  Αυτό που περιγράφεται είναι οι κολικούς κορίτσια κ είναι αρκετά δύσκολο... εμείς περάσαμε 2 βράδια έτσι εφιαλτικά. Έκοψα γαλακτοκομικα και όλες τις "βαριές" τροφές και είναι πολύ πολύ ήρεμη τώρα!  Εγώ τραβάω ζόρι με την άλλη κόρη,  τη μεγάλη! Έχουμε σταματήσει το σχολείο και είμαστε μέσα αρκετές ώρες και με έχει τρελάνει! Μιλάει νον στοπ κ θέλει όλο παιχνίδι μαζί μου.. κ οι αντοχές μου κ τ νεύρα μου είναι σε άλλο επίπεδο!!! Κάνω υπομονή όμως 😅 @Θέτις Κ.μου τι να πω για αυτό που πέρασες?! Εφιαλτικό πραγματικά!  @MarMar90,αναμένουμε τη σειρά σου!!!!! Έχει δίκιο κ η Θετις.. ερχεται εκει που δεν το περιμενεις !  Ααα επίσης εχθές ήταν η πρώτη μέρα που πηρα κ τα δύο έξω βόλτα με τα πόδια,  χωρίς αυτοκίνητο!!! ✌️✌️✌️
    • Κορίτσια τι κάνετε; Πολύ ησυχία στην ομαδα μας! Εγω εχω ξεαγχωθει χθες εδωσα εξετάσεις για ενα πτυχίο που προετοιμαζομουν ενα χρόνο και ήμουν σε άρνηση ενα μήνα τώρα δεν ήθελα να δωσω, δυσκολευομουν πολύ να συγκεντρωθω. Αλλά τελικά πήγα και ολα ηταν οκ. Αυριο ειναι και το ραντεβού στο γυναικολόγο για υπέρηχο και να μου πει πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα..
    • Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ! στα παιδιά και σε μένα!!! Δε το αλλάζω με τίποτα.
    • Ναι πολύ δύσκολο αυτό με την απουσία βρεφικού αλλά και με τα αντίθετα προγράμματά με τον άντρα σου.. @Barbiee εγώ είμαι δασκάλα σε ιδιωτικό οπότε επιστρέφω Αύγουστο. Έχω μέλλον αλλά μετά δεν ξέρω πού θα τον αφήσω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...